برعکس برای من با اینکه وصله اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه. همراه اول تو تهران خیلی ضعیف عمل کرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
برعکس برای من با اینکه وصله اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه. همراه اول تو تهران خیلی ضعیف عمل کرده
نمیدونم چرا ولی به نسبت چند روی پیش هم پینگ داخل و هم پینگ خارج افت خیلی شدید داشتن !! پینگ خارج که 2 هزار و خورده ای هم رفته بود بالا الان از 200 بالاتر نمیره و بین 100 تا 200 در نوسانه !! داخلی هم دقبقا از امروز اومده حول و حوش 50-60
تنها چیزی که از نت همراه اول خوشم میاد دور برد بودن آنتن دهی اونه !! که مسافت های خیلی دور رو هم پوشش میده !!
دوستان ، این همراه اول شب که میشه شبکه 3G خودش رو فکر می کنم دستکاری (یا حتی خاموش!!) می کنه تو قائم شهر . چون الان می خواستم از اون هدیه ی شبانه ی بسته ی اینترنتش (البته اگه واقعاً وجود داشته باشه) استفاده کنم که دیدم اصلا شبکه ی 3G رو پیدا نمی کنه و فقط شبکه 2G همراه اول در لیست شبکه ها موجود هست. این درحالیه که روزها مثل آب خوردن 3G رو پیدا می کنه و سرعت دانلودش هم خیلی خوبه (800 کیلوبایت در ثانیه). نمیدونم واقعا مشکل از کجاست؟
تاجایی که اطلاع دارم همراه اول ارتقاء شبکه را بدلیل ایجاد اختلال و کاهش نارضایتی مردم، شب ها انجام میدهد.
دوستان کسی اطلاع داره یوسیم تو نمایشگاه هنوز هم ارایه میشه یا خیر؟
دیروز دوستم گرفت
والا من الان که میزنم هیچی فعال نمیشه
کسی کد امروز نمایشگاه کتاب رو داره بگزاره
الان منی که فقط کلاش بازی میکنم برم آلفا بگیرم یا آلفا پلاس؟
من تو منطقه خیابان کرمان جنوبی تهرانم شبا از ساعت 7 تا 1 سرعت اینترنت وحشتناک میاد پایین در حد صفر گفتم این علتش چی هست؟ قاعدتا باید حجم استفاده کنندگان تو این ساعت باشه حالا خواستم بپرسم به کجا میشه شکایت کرد که بیان ظرفیتش رو ببرن بالا؟
درود بر شما
اون زمان يعني 1 تا 7 صبح زماني است كه يك بسته ي ارزان قيمت شبانه رو در اون ساعت همراه اول ميفروشه كه اتفاقا به خاطر ارزان بودن اون ساعت ها شلوغه.
همچنين چند روزي است كه من مثلا بسته ي 150 مگ كه ميخرم 150 مگ هم شبانه بهم هديه ميده.
البته اينكه خيلي خيلي افت مي كنه يكم عجيبه.
شما فرقي نمي كنه كه كدوم بسته رو بگيري آلفا يا آلفا پلاس. هر كدوم رو كه بگيري به شبكه 3g وصل ميشه اما آلفا با سرعت حدود 200 كيلو بايت وصل ميشه.ولي آلفا پلاس با سرعت تا 2 مگ.
پس شما همون آلفا يا پايه رو بخر چون ارزونتره و براي كلش بازي كردن و خيلي كارهاي ديگر كافيه.
منبع:9990
ممنون
من منظورم 7 غروب به بعد بود یعنی 19 تا 1 بامداد آنتن هم هی از e به 3g در انتقال و نواسان هست
200 کیلیوبایت یعنی سرعت دانلودش روی 25 هست به نظرت برای کلش کافیه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)