سرعت ها واقعی شدن دوستان یه مگ 130 تا میده
سرعت ها واقعی شدن دوستان یه مگ 130 تا میده
با سلام خدمت همه
ببخشید میخواستم بدونم کسی اینجا اینترنت صبانت داره یه تست از آیپیهای زیر بزاره؟
10.31.36.98
217.218.155.155
8.8.8.8
با تشکر
دوستانی که فارا نت دارن، شما هم ساعت 1 شب به بعد CCQ تون میاد پایین؟!!! واسه من کل روز بین 90 تا 100 ه، ساعت 1 شب به بعد میشه 50 تا 65
پینگ جی شد برگشت به حالت بدش؟
منم مشکل CCQ داشتم . ارتفاع رادیرو زیاد کردم الان خیلی بهتر شده.
یا user های زیادی به اون دکل connect میشن که CCQ میاد پایین یا اینکه دارن اطراف خونتون یا نزدیک دکل ساختمون سازی میکنن.
سلام دوستان ببخشید ما تا یک هفته دگ میاییم اهواز الان سوسنگردیم فعلا تلفن نکشیدیم تو خونه جدید ولی میکشیم من تو کار دانلودم از همه نظر فیلم هالیوودی/بازی/نرم افزار و....ولی این مدتی که نت خوزستان محدود شده صبحا وب گردی وشبا دانلود من معلولم سرگرمیم فقط نته حالا بهترین شرکت که هم نامحدود داره و هم قیمتا خوب باشه واسمی نباشه تو اهواز کدومه ؟وایرلس چی خوبه؟ممنون لطفا همه دوستان نظر بدن چون برام مهمه گفتم که معلولم اگه تو شرکتی رفتم نمیتونم مثل شما تخلیه کنم منو به بهترین برسونید....
راستی خونه جدیدمون تو امانیه ست پشت ورزشگاه تختی...اونجا چه شرکتهایی هست؟بازم ممنون
سلام .
دوستانه با تجربه در ضمینه ی وایرلس اینجا زیادن با اجازه از همشون من نظر خودمو میگم.
تو امانیه دکل زیاد هست isp هم زیاده. رادیو رو(Nano station) هر طرف بچرخونی ISP های جدید میبینی. به نظر من از بازار بزرگ یا اطراف اون nano station بخری بهتره تا از Isp
از هر کودوم گرفتی بگیر . اما Refatec رو بیخیال شو که پشیمون میشی. طوری با هم هماهنگ هستن و پولت رو میچاپن که بگی صد رحمت به دزدهای سه هزار میلیاردی. اگه مجانی هم دادن نگیر.
حالا اینکه کدوم شرکت اون محدوده بهتر signal میده یا کدوم ترافیک رایگان شبانه داره رو دوستان توضیح میدن.
یا حق.
سلام.
شوما اول ببین خط تلفنی که بهت میدن pcm هست یا نه. ینی میتونی روش adsl بگیری یا نه. ولی حتی اگه خط تلفنت اوکی بود به نظر من adsl نگیر توو اهواز. تاپیکهای شرکتهای adsl هم چک کن اگه خط تلفنت اوکی بود.
قیمت وایرلس گرونه ولی کیفیت خوبی داره به نسبت. برای وایرلس شوما باید از صفحه 4 همین تاپیک بری توو سایتهای شرکتها بعد شماره تلفنشونو دربیاری بعد زنگ بزنی و بپریسی که اون قسمتی که هستی دکل دارن یا نه. خودشون هم میتونن بیان امکان سنجی کنن که میتونی بگیری یا نه. ولی 20-30 تومن پول میگیرن.
شرکت وایرلس راصد 12 ساعت رایگان داره ولی سرعتها رو اسمی میبنده.
فارانت هم برای دانلود خوبه ولی 5 ساعت رایگان داره. (واسه من جواب نداد. اکانتش داره خاک میخوره)
باقی شرکتها هم من نمیدونم دیگه.
ولی هزینه اولیه adsl کلا ارزونتر هست. خیلی ارزونتر
ولی وایرلس رو وقتی که بگیری به راحتی میتونی شرکت عوض کنی. (اگه اون شرکت منطقه شوما رو ساپورت کنه)
محمد جون وقتی میگی (شوما) یاد این تبلیغ میوفتم خداوکیلی (پاک وش نشانه ی پاکیزگی)
پودر ماشین لباسشویه (شوما) هم مال همین شرکته پاک وش هست![]()
Last edited by lifealley; 25-04-2015 at 23:45.
ممنون از دوستان دگ بید برم وببینم اونجا چی داره چه نمایندگی هایی داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)