به نظرم اگه طول بکشه و چهارتا آدم درست وحسابی بیاد تو هیات مدیره خیلی بهتره که ۴تا گاگول مثل نجف نژاد بیان تو هیات مدیره....
به نظرم اگه طول بکشه و چهارتا آدم درست وحسابی بیاد تو هیات مدیره خیلی بهتره که ۴تا گاگول مثل نجف نژاد بیان تو هیات مدیره....
افشارزاده مديرعامل، نظري جويباري قائم مقام استقلال
بانك ورزش – بهرام افشارزاده، رئيس سابق كميته ملي المپيك به عنوان مديرعامل استقلال انتخاب شد. به گزارش بانك ورزش، افشارزاده امروز طي مصاحبهاي اين خبر را تكذيب كرده بود اما دقايقي پيش از اطراف باشگاه استقلال خبر رسيد افشارزاده به عنوان مديرعامل اين تيم انتخاب شده و نظري جويباري به عنوان قائم مقام در استقلال مشغول به كار خواهد شد
ای بابا مگه قحطی آدم اومده که این پیرمرد خنثی بشه مدیرعامل ما؟این همه سال چه تاجی به سر کمیته المپیک زد که حالا به سر ما بزنه؟اگر این یارو را بذارن مدیرعامل حتما بخاطر اینه که رییس اصلی یکی دیگه باشه و ایشون هم بله قربان گو!!
دوستان زیلد درگیر مدیر عاملو هیئت مدیره و .... نباشید
چند خبر موثق که بعد از معرفی اسپانسر قطعی میشه
1_قلعه نویی با حاج محمدی تموم کرده و به محض مشخص شدن اسپانسر و مدیرعامل قرار داد بسته میشه
2_یک جا به جایی بین تهران و اصفهان صورت خواهد گرفت...صادقی میره سپاهانو عقیلی میاد استقلال
3_قلعه نویی به شدت دنبال حمودی و جباریه اگه اونا نشدن اولویت بعدیش برای دفاع راست فخرالدینی یا غفوریه.برای بازیساز هم بعد از جباری اولویتش بختیار رحمانیه و اگه اون هم نشد محمد نوری اولویت سومشه
4_پژمان نوری سال بعد هم تمدید میکنه ولی برای بازی در پست تخصصیه خودش نه دفاع چپ.قرار یه تخفیف خوبو چشم گیر هم بده و تمدید کنه برای پاک کردن خاطره فصل گذشته
5_این مورد زیاد موثق نیست و شاید نزدیک 5% درست باشه که گزینه اصلی وزارت ورزش برای مدیرعاملی قریب هستش
انتخاب 4 تن از اعضاي هيات مديره استقلال
4 تن از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال مشخص شدند.
پس از معرفي هيات مديره پرسپوليس، وزارت ورزش کار بررسي و تعيين اعضاي هيات مديره استقلال را شروع کرد و پس از برگزاري جلسات متعدد با افراد و گروههاي مختلف، انتخاب اعضاي هيات مديره آبيپوشان پايتخت به مرحله نهايي رسيده است.
از جمع پيشکسوتان باشگاه استقلال، حضور منصور پورحيدري قطعي شده است و از بين اصغر حاجيلو و مسعود معيني، يکي به عضويت هيات مديره درخواهد آمد.
بهرام افشارزاده، دبيرکل پيشين کميته ملي المپيک و مشاور کنوني وزير در امور بينالملل که سابقه و تجربه زيادي در ورزش دارد، يکي ديگر از اعضاي هيات مديره استقلال است.
وزارت ورزش قصد دارد طبق الگويي که در پرسپوليس اجرا کرد، يکي از شهرداران مناطق تهران را به عضويت هيات مديره استقلال در آورد. با توجه واقع شدن ورزشگاه مرغوبکار در منطقه 19 تهران، به نظر ميرسد شهردار منطقه 19 به عضويت هيات مديره در آيد. رضا نثاري، شهردار منطقه 19 است.
افجم نيز يکي ديگر از اعضاي هيات مديره استقلال است. او يکي از سرمايهگذاران در باشگاه استقلال خواهد بود.
هيات مديره استقلال از 9 نفر تشکيل خواهد شد و پنج عضو ديگر پس از قطعي شدن حامي مالي استقلال انتخاب خواهند شد.
به احتمال فراوان، تا اواسط هفته آينده ترکيب هيات مديره باشگاه استقلال معرفي خواهد شد.
بهرام افشارزاده گزينه اصلي مديرعاملي استقلال است اما او هنوز اين سمت را نپذيرفته است و مذاکرات وزارت ورزش با افشارزاده همچنان ادامه دارد.
به گزارش ايسنا
پ . ن : چه عجب !!!![]()
کتاب اسطوره پرفروش شد
![]()
تهران - ایرنا - کتاب گلبرگ مغرور در باره زندگی مرحوم ناصر حجازی اسطوره تیم ملی ایران و باشگاه استقلال با استقبال چشمگیرعلاقه مندان در نمایشگاه کتاب روبه رو شد.
مسعود جعفریه مدیر انتشارات راویان مهر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار حوزه کتاب ایرنا گفت: امسال فقط با کتاب ناصر حجازی در نمایشگاه کتاب حاضر شدیم و دلیلمان بیشتر دیده شدن این کتاب از سوی علاقه مندان بود.
وی ادامه داد: زنده یاد حجازی همیشه در قلب ملت ایران جای دارد و جالب است بدانید حدود 80 درصد از مخاطبان غرفه ما ، کتاب گلبرگ مغرور را خریداری می کنند.
مدیر انتشارات راویان مهر در باره تعداد نسخه های چاپ شده از این کتاب در چاپ اول گفت: یک هزار و 600 نسخه به چاپ رسیده که 700 نسخه را به نمایشگاه آورده ایم و تا کنون بیش از 500 جلد در نمایشگاه به فروش رفته که این آمار بسیار قابل توجه است.
جعفریه در مورد انگیزه انتشارات راویان مهر از چاپ زندگینامه ناصر حجازی تصریح کرد: چند سالی است که به دنبال چاپ زندگینامه ورزشکاران هستم که پس از گفت و گو با خانواده حجازی موفق به چاپ کتاب گلبرگ مغرور شدم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا به دنبال چاپ زندگینامه سایر ورزشکاران نیز است؟ گفت: دوست دارم کتاب بعدی ما در باره زندگی علی پروین باشد که در همین رابطه رایزنی های خود را آغاز کردیم.
مدیرانتشارات راویان مهر در مورد دلیل نامگذاری این کتاب گفت: مرحوم حجازی علاقه زیادی به شعر گلبرگ مغرور داشت و به همین دلیل ما نیز نام این کتاب را گلبرگ مغرور نامیدیم. این کتاب شامل 10 بخش از تولد تا مرگ ناصر حجازی است که به کمک سعید رمضانی داماد ناصرحجازی، آتیلا حجازی و همسر دروازه بان اسبق تیم ملی به نگارش درآمده است.
وی با بیان این که این کتاب در نمایشگاه با 20 درصد تخفیف به فروش می رسد ، گفت: قیمت اصلی این کتاب 460 صفحه ای 25 هزار تومان است که در نمایشگاه آن را به بهای 20 هزار تومان به فروش می رسانیم. در این کتاب با دوستان و همبازی های حجازی گفت و گوهای جالبی انجام شده که به شدت مورد توجه خوانندگان این کتاب قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: جالب است بدانید حجازی همچنان در قلب هواداران خود زنده است و افراد بسیاری با حضور در مقابل غرفه ما با دیدن چهره ناصر حجازی بر روی کتاب اشک می ریزند.
ناصر حجازی دروازه بان اول تیم ملی فوتبال ایران در دهه ۱۳۵۰ در سال 1328 چشم به جهان گشود ، او ۲ قهرمانی در جام ملت های آسیا، ۱ قهرمانی در بازی های آسیایی و شرکت در المپیک و جام جهانی فوتبال را در کارنامه دارد. او همچنین به همراه تیم تاج قهرمانی در جام تخت جمشید و جام باشگاه های آسیا را تجربه کرده است.
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال حجازی را دومین دروازه بان برتر قرن بیستم قاره آسیا پس از محمد الدعایه عربستانی معرفی کرده است.
حجازی در دوران مربی گری هم تیم استقلال تهران را به نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا و قهرمانی لیگ آزادگان رساند.
وی در روز ۲ خرداد ۱۳۹۰ پس از تحمل مدت ها رنج ناشی از بیماری سرطان ریه در بیمارستان کسری تهران درگذشت و در تاریخ ۴ خرداد ۱۳۹۰ خورشیدی در «قطعه نام آوران» بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
خب دیگه فتح الله زاده هم رفتنی شد.....اینطور که بوش میاد هیچ شانسی واسه موندن نداره.....
این چند وقت خیلی انتقادات بهش کردیم از رفتن فرهاد مجیدیو نکونامو.....تا جذب نکردنو شکست خوردن در نقل و انتقالات که دلایل زیادی میتونست داشته باشه.....
خیلی با دوستان در همین تاپیک در موردش بحث کردیم و به شدت هم من از خجالتش درومدمجباریو هم که فراری دادو.... به هر حال خیلی واسمون زحمت کشید واقعا دلسوز تیم بود حالا به اشتباهاتشو پول نزول دادنشو....کاری ندارم اما نسبت به مدیرهای دیگه خیلی بهتر بود
حالا خوب یا بد دیگه ساختمان ابی خیابون لارستان حاجی دوست داشتنیو در خودش نمیبینهامیدوارم هرجا هست موفق باشه.....
درسته به قول ناصرخان فتح الله زاده ادمیه که با همه هست ولی با هیچکس نیست اما خداییش نسبت به مدیرهای دیگمون یه سروگردن بالاتر بود(واعظو اصلا در این بین به حساب نمیارم چه به برسه به مقایسه)
فکر نمیکنم این رفتن حالا حالاها برگشتی داشته باشه حتی شاید اصلا دیگه برگشتی نداشته باشه...اما ما هیچوقت بازیکناییو که گرفت فراموش نمیکنیم...هاشمی نسب برهانی تیموریان زندی نکونام و .......
من حس خوبی نسبت به این افشارزاده ندارم طرف خودش ترسیده خودش مطمئن نیست از پسش برمیاد یا نه بعد وزارت ورزش محترم یقشو چسبیده اقا جون مادرت بیا مدیرعامل شو اخه برادر من خودش میگه من نمیتونم مگه این تیم الکیه که اینطوری باهاش رفتار میکنید؟یه مدیری باید بیاد که به این شرایط اشنا باشه از پسش بربیاد نترس باشه نه یه پیر مرد 74 ساله که همین الان هم دو دله و ترس وجودشو گرفته....با 74 سال سن من نگران سلامتیشم امیدوارم تحمل فشار هوادارارو داشته باشه!!!!!!
من شخصا فکر میکنم وزارت ورزش میخواد این فصل بیشتر پول اسپانسرو بده پای بدهیا تا وقتی میخوان تیمو واگذار کنند بدهی نداشته باشه و بتونند چندین برابر قیمت باشگاهو بفروشند....شاید اینا دنبال یه کسی میگردن تا تیمو با نهایت 10 میلیارد ببنده و عمده پول اسپانسر بره برای صاف کردن بدهیا....امیدوارم این حدسم کاملا اشتباه باشه
خوب بعد از ادینهو دومین بازیکنی که قطعی به نظر میرسه امید ابراهیمی هست . اگر خبر ها درست باشه هر دو خرید عالی هستن
هادی عقیلی هم از سپاهان جدا شده و عقیلی هم به نظر قطعی میرسه . همچنین اگر فتح الله زاده مدیرعامل تیم نباشه احتمال بازگشت جباری خیلی زیاده . اینجوری دیگه نیازی به خرید بختیار رحمانی و ... نداریم
من به فصل آینده خیلی امیددارم چون به امیرخان ایمان دارم . فصلی که گذشت با اینهمه مشکلات تیم تا آخرین هفته تو کورس بود
هافبک سپاهان را استقلالی بدانید/قلعه نویی با دومین بازیکن مورد نظرش به توافق رسید
ژنرال مدتی می شود که باب مذاکره با این بازیکن که خودش او را به لیگ برتر معرفی کرده را باز کرده است. اگر چه تا به امروز خبری در خصوص توافق و یا عدم توافق طرفین منتشر نشده بود، اما شنیده شده که قلعه نویی بله آبی پوش شدن در لیگ چهاردهم را از ابراهیمی گرفته و قرار است پس از انتخاب مدیرعامل جدید، قرارداد این بازیکن امضا و وی رسما استقلالی شود.
پس از لوسیانو ادینهو مهاجم مس، ابراهیمی دومین بازیکنی است که خبر توافق ژنرال با او شنیده می شود.
هادی عقیلی با سپاهان تسویه حساب کرد/مدافع زرد پوشان گزینه اول خط دفاعی آبیها
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران و به نقل از یک مقام آگاه، هادی عقیلی که به تیم ملی نیز دعوت نشد و به مانند علی کریمی و مهدی رحمتی از تیم ملی دور ماند، در شرایط خاص قرار گرفته است زیرا وی در سپاهان به فوتبال خود ادامه نمیدهد و حضور در این تیم را در برنامه فوتبالی خود ندارد و به همین دلیل وی راهی تهران میشود تا پیشنهاد استقلال را مورد بررسی کامل قرار داده و تصمیم ایده آلی رااتخاذ کند .
گفتنی است: این مدافع چندی پیش با امیر قلعه نویی برای حضور در این تیم مذاکراتی را انجام داد اما همه چیز به پس ازجدایی قطعی وی از سپاهان موکول شد و به همین دلیل در حال حاضر بحث حضور وی در استقلال به صورت جدی پیگیری می شود تا این بازیکن با شرایط خاص تصمیم گیری کند.
شایان ذکر است: ارتباط وی با سرمربی استقلال ایده آل است و این موضوع عاملی است که وی را به استقلال نزدیک می کند زیرا وی جدیترین گزینه خط دفاعی استقلال است.
رحمانی: اعتراف می کنم که استقلالی ام/در ایران فقط فولاد
بختیار رحمانی درگفتگو با خبرنگار سرویس ورزشی برنا در خصوص شرایط تیم فولاد در آستانه دیدار حساس با السد قطر صحبت کرده است. او کار فولاد را در اهواز دشوار می داند و اعتقاد دارد همبازیانش نباید این بازی را دست کم بگیرند. رحمانی امیدوار است بتواند فوتبالش را فصل آینده در اروپا ادامه دهد و لژیونر شود.
*بازی حساسی با السد دارید. شرایط تیم چطور است؟
خوشبختانه بازی خوبی در قطر انجام دادیم و نتیجه ای گرفتیم که به اندازه برد برایمان ارزشمند بود. همین که در قطر گل نخوردیم برای ما خوب است.
*به نظر می رسد فولاد شانس زیادی برای رسیدن به مرحله بعد دارد.
قبول دارم که شرایط ما خوب است و گل نخوردن از السد باعث می شود آنها در اهواز دفاعی بازی نکنند اما آنقدر که همه فکر می کنند کار ما آسان نیست. در وهله اول نباید گل بخوریم و بعد تمرکزمان روی گل زدن باشد. صعود از این مرحله برای ما اهمیت زیادی دارد و امیدوارم با حمایت هواداران بتوانیم به دور بعد لیگ قهرمانان برسیم.
*فولاد در حال حاضر تنها نماینده ایران در آسیا است و می دانی که شما می توانید با نتایج خوب به افزایش امتیاز ایران برای کسب سهمیه اضافه کنید.
بله وظیفه ما سخت است. اگر صعود کنیم هم برای بازیکنان فولاد خیلی خوب می شود و هم برای ایران و به قول شما می توانیم امتیاز کشورمان برای افزایش سهمیه در لیگ قهرمانان بیشتر کنیم. ما تنها نماینده ایران هستیم و باید هر کاری از دستمان برمی آید برای کشورمان انجام دهیم تا به مراحل بالاتر لیگ قهرمانان برسیم.
*اگر تیم تان حفظ شود می توانید تا فینال آسیا هم پیش بروید؟
به نظرم دور از دسترس نیست که فولاد به فینال لیگ قهرمانان برسد اما چیزی که مهم است حفظ همین تیم فعلی و تقویت آن است به نظر من کار باشگاه برای حفظ بازیکنان فعلی بسیار سخت است و فکر نمی کنم همه بازیکنان بمانند اما اگر همین تیم حفظ و تقویت شود شایستگی رسیدن به فینال را دارد.
*قبل از جام جهانی تیم فصل آینده ات را مشخص می کنی یا منتظر پیشنهادات بعداز جام جهانی می مانی؟
هنوز تصمیم خاصی نگرفته ام. اگر پیشنهاد خوبی برسد شاید هم قبل از جام جهانی تیمم را مشخص کنم به لژیونر شدن فکر می کنم اما درگیر این موضوع نیستم که حتماً بعد از جام جهانی لژیونر شوم.
*شرایط تیم ملی را دراردوی اخیر چطور دیدی؟
در اردوی آفریقا که همه چیز فوق العاده بود و کی روش به چیزهایی که می خواست رسید در تهران هم اردوی خوبی داشتیم و امیدوارم در اتریش آخرین مراحل آماده سازی تیم ملی هم به خوبی انجام شود هر چند که به قول کی روش نمی توان کار 6 ساله را در 6 هفته انجام داد. شرایط برای تیم ملی سخت است اما با شناختی که از کی روش و بازیکنان پیدا کردم به این نتیجه رسیده ام که تیم ملی می تواند در برزیل نتایج آبرومندانه ای کسب کند.
*گمانه زنی های زیادی درباره بازیکنانی که از تیم ملی خط می خورند شنیده می شود. فکر می کنی جز خط خورده ها باشی؟
امیدوارم که نباشم و به جام جهانی بروم اما تا حالا کسی به من نگفته که از تیم ملی خط می خورم. دلم خیلی روشن است که تیم ملی را در برزیل همراهی می کنم. این توانایی را در خودم می بینم که به جام جهانی بروم و جزو نفرات اصلی باشم اما در نهایت همه چیز به کی روش بر می گردد. من توجهی به اخبار ندارم و تلاش می کنم خود را در اردوها به کی روش نشان دهم و در نهایت به تیم ملی کمک کنم.
*از پرسپولیس و استقلال پیشنهادی برای فصل بعد داری؟
راستش را بخواهید تمایلی برای حضور در این دو تیم ندارم و در ایران فقط برای فولاد بازی می کنم.
*یعنی بازی در تیم های پرطرفدار پایتخت تو را وسوسه نمی کند؟
نه من به هر چیزی که می خواستم در فولاد رسیدم. کاپیتان یک تیم پرطرفدار بودن و به قهرمانی لیگ رسیدن آرزوهای من در فوتبال ایران بود که با فولاد به آنها دست پیدا کردم. از شهرت متنفرم و دوست ندارم خیلی در چشم باشم. البته برای اولین بار است که می گویم و اعتاراف می کنم که در دوران بچگی ام استقلالی بوده ام اما الان آرزویی برای حضور در استقلال ندارم. من از حضور در فولاد راضی هستم و از همه کسانی که در این باشگاه برای من زحمت کشیده اند ممنونم. یک جورهایی هم خودم را ممنون فرکی می دانم و امیدوارم یک روزی بتوانم زحمات او را جبران کنم.
*لژیونر شدن از اهداف بختیار رحمانی هست؟
بله حتماً در برنامه ام هست که برای فصل آینده لژیونر شوم و امیدوارم شرایط برایم فراهم شود.
*چرا تو نتوانستی مثل جهانبخش و سردار آزمون زودتر از اینها لژیونر شوی؟
برای لژیونر شدن یک بازیکن عوامل زیادی باید دست به دست هم بدهند من فکر می کنم جهانبخش و آزمون مدیربرنامه های خوبی دارند که هر روز هم پیشنهادات مختلفی از تیم های اروپایی به آنها می رسد آنها را دوست دارم و همیشه برایشان آرزوی موفقیت می کنم اما برای لژیونر شدن من هم دیر نشده است.
*ظاهراً از انتشار رقم قراردادت توسط باشگاه ناراحت شده ای.
بله این موضوع من را خیلی ناراحت کرد و نمی دانم چرا موضوع خصوصی ای که بین من و دهکردی بوده رسانه ای شده است. من از اول فصل به مسئولان فولاد گفتم نمی خواهم رقم قراردادم را کسی بداند اما نمی دانم چرا پولی که از فولاد گرفته ام رسانه ای شده است. برای کسی که این موضوع را رسانه ای کرده متاسفم من می توانستم از فولاد بیشتر از اینها پول بگیرم اما چون فولاد را دوست داشتم و دلم می خواست در خوزستان بمانم با این رقم قرارداد بستم. این زرنگی نیست باشگاهی به یک بازیکن کم پول بدهد و شاید هم پیش خودشان فکر کرده اند با انتشار رقم قرارداد من می توانند ثابت کنند فولاد با بودجه کم قهرمان شده است اما این کار درست نبود و از مسئولان فولاد ناراحت هستم.
/گفت و گو از پریسا اسلام زاده/محتوای مخفی: منبع
دوباره فصل جدید و بازی با اعصاب هوادارای استقلال توسط وزارت ورزش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)