تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 332 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من خودم از فن های pes بودم و هستم اما چرا اینقدر بازی رو سنگین ساخت ؟؟؟ چرا اونایی که این بازی رو روی high با بهترین کیفیت و بدون افت فریم اجرا میکردن الان حتی نمیتونن رو low اجرا کنن ؟؟؟ چرا باید تمام مشخصات منو بزنه GOOD اما افت فریم داشته باشم ؟؟؟؟ من خیلی از بازی ها رو با این سیستم اجرا کردم اما مگه pes اینقدر باید سنگین باشه که فقط سوپر کامپیوتر ها اجراش کنن ؟؟؟؟
    معمولا اینقدر کونامی سنگین نمیساخت بازی رو که عده ی زیادی نتونن بازی کنن !!!!! اکثرا با cpu های dual core و core2duo مشکل دارن !!!! فقط core i3 به بالا دارن اجرا میکنن

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

@payam
    بحث بي ربط با تاپيكه پس لطفا جواب پست منو تو پروفايل بده ولي با سيستم امضات crysis 3 با كيفيت اولترا و 1080p با ميانگين فريم 40 تقريبا غير ممكن هست دوست عزيز ، اين لينك پايين كراس فاير شده 7950 رو اونم اوركلاك شدشو نشون ميده ( در ضمن سيستم شما ضعيف نيست دوست عزيز صحبت ما سر سيستم هاي گيمينگ ضعيف بود )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    @konami_pc
    خود كوجيما گفته بيس موتور فاكس براي اين نسل ساخته شده ، حتي تاكيد كرد كه mgs v هم در اصل براي اين نسل هست ؛ موتور اين بازي هم كه تقريبا همون فاكس اينجين كوجيما پروداكشن هست ، حالا شما چجوري نتيجه گرفتي موتور اين بازي اپتيمايز شده براي نسل بعدِ ؟

روی الترا رو کجای حرفای من بود گرامیو1080p!!!!!!!!!من حرفی از next gen نزدم!!!!
    فقط گفتم بازیای جدید!
    نگفتم next gen

مانیتور من Lg 2286هست که 1080p نیست!..نمیدنم شما چطور انقدر تند میرید جلو..ذهن خوانیم که میکنید!
    الترا فقط برای کراس یا sli های اندها خوب ساخته شده بود از طرف کرایتک..یا برای دوالgpuها..gtx690 و 6990
    درعکس زر نتایج سینگل gpu هارو ببینید
    درآخر من با نهایت احترام شمارو به صلح دعوت میکنم

3. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

5. 2 کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

منم همینو میگم وقتی موتور بازی مال نسل بعد هستش و گرافیک خیره کننده کار سیستم های بسیار معمولی که بازیهای قبلی رو راحت اجرا میکردن نیست این بازی رو رون و بدون افت فریم بازی کنن حتما باید روی گرافیک پائین تر و در نتیجه داشتن باگ های گرافیکی
    دوست عزیز آرمین به خوبی توضیح داد ،این حرفتون فوق خنده دار هست با تمام احترام ، چه ربطی داره گرافیک پایین باشه درنتیجه باگ داشته باشی؟ یه مثال بزنم از ACIII ، من خودم رو بالاترین جزئیات ممکن میزدم ولی بازم باگ داشت ، کسی پایین تر بازی کرده بازم باگ داشته ، باگ از برنامه نویسی نادرست و هزارتا دلیل دیگه ناشی میشه نه از گرافیک بالا پایین .
    گرافیک خیره کننده هم فک کنم تا حالا ندیدید که به این بازی میگید خیره کننده ...این بازی هم سیستم آنچنانی نمیخواد ....Low-end کافیه .....بازیای دیگه رو تست کنید .
    موفق باشید .
    Last edited by mjorh; 28-09-2013 at 19:10.

7. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من که پچ 0.1 رو نزدم ایراد نداره اینو بزنم یا باید اول 0.1 رو بزنم؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تایپیک پچ ها کجاست ؟
    لینک گزارشگر عربی رو می خوام
    گزارشگر عربی رو من دانلود کردم اصلا اون هیجان گزارشگرهای واقعی الجزیره رو نداره. گزارشگر ایتالیایی بازی هیجان بیشتری از این داره ! call name هاش هم خیلی کمتر از بقیه هست

10. 2 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

اوکی
    دومی رو باید مینوشتی سوپراستار
    .
    فقط وقتی پچ میریزی تاثیری روی فوتبال لایف نداره وباید از اول بری
    بله اشتباه لپی بود:d
    پچ روی گیم پلی بازی تاثیر میذاره که ربطی به اینکه مسترلیگ رو شروع کرده باشین یا نه،نداره،فقط برای اینکه نقل و انتقالات درست شه باید از اول رفت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست گرامی فکر میکنم پست های شما دیگه خیلی تکراری شده و بیشتر از روی عقده هست
    من حالا چون واکنش های دیگر دوستان هم زیاد دیدم به پستاتون بهتر ه رفتارتون رو تجدید کنید و کلا زیاد افراطی بازی در نیارید تو یک موضوع هر صفحه میایم میبینیم شما یه پست در مخالفت ارسال کردی چون میدونم فن فیفا هستید میگم که من خودم هم pes بازی میکنم هم فیفا جفتشون مشکلات زیادی دارند من پارسال فیفا بازی کردم چون بهتر بود امسال pes بهتر میدونم
    اگر تو pes همش نکات منفی میبینی که میای در موردشون صحبت میکنی بهتره دیگه بازی نکنید خوب چه اصراری هست ؟
    تو تاپیک بازی gta هم همین رفتار نشون دادید
    چون این رفتار تکراری شما و اصرار به ادامش باعث ناراحتی کاربران میشه

من هر باگی پیدا میکنم، گزارش میدم و تاحالا باگ تکراری گزارش ندادم.
    من قبلاً هم گفتم: PES 2014 نسبت به قبل، خیلی عالی شده و من از بازی خوشم اومده.
    اما یک سری باگ هست که اگر برطرف بشه، بازی عالی میشه، و وقتی میتونه برطرف بشه چرا برطرف نشه؟!
    - دروازه بانیش واقعاً مشکل اساسی داره. کافیه دروازه بانش رو با FIFA مقایسه کنید. وقتی FIFA دروازه بانی اونقدر خوبه، پس PES هم میتونه خوب باشه.
    - هوش مصنوعی واقعاً در دفاع و حمله ضعیفه و هر بازی چندتا میبینی که با اعصاب آدم بازی میکنه. همونطور که قبلاً گفتم، مثلاً مدافع من یهویی دروازه رو خالی کرد تا دروازه برای مهاجم حریف قشنگ خالی شه و توپ رو گل کنه!
    - داوریش در آوانتاژ واقعاً مسخرست. ولی نسبت به سال قبل کلاً بهتره/
    - این عکسایی هم که مربوط به باگ گرافیکی گذاشتم، اصلاً مهم نیست. اصلاً برای من گرافیکش مهم نیست! بزار در یک صحنه و یک فریم سر بازیکن بره توی شونه بازیکن تغییری که در نتیجه بازی رخ نمیده! ولی وقتی توپ از داخل سر دروازه بان رد میشه این یعنی چی واقعاً؟!
    - اصلاً من FIFA FAN هستم، این چه ربطی به بازی GTA داره که من بخوام با عقده در موردش نظر بدم؟! من در تاپیک GTA گفتم این بازی درسته گرافیک و گیم پلیش بهترینه دنیاست ولی مضمون بازی خوب نیست.
    - من هنوز FIFA 14 کرکش نیومده که بخوام نقدش کنم وگرنه اون هم جای نقد خیلی داره. یکی از باگهای اون، پاس عمق های هوایی هست.
    - من مثلاً تا الا 20 تا گل توی PES خوردم، باور کنید 15 تاش کاملاً غیرطبیعی بوده.
    - یا مثلاً تأخیری که در شوت زدن داره! فرض کن شما داری تک به تک میشی و دروازه بان حریف هم داره میاد جلو شما که علم غیب نداری 2 ثانیه قبل شوت و محل شوت رو تعیین کنی! باید هروقت بخوای شوت کنی، فوری و به صورت طبیعی شوت کنه نه 2 ثانیه بعد!
    Last edited by afshin-434; 28-09-2013 at 19:50.

13. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بابا کرنرها مستقیم میره تو گل . خیلی فجیع شده
    یا پشت 18 مثل ماست از زیر پا دفاع در هر شرایطی که باشه میره تو گل !!!!!!!
    من همیشه میگفتم ف ی ف ا یکی از باگ های pes بوده که بزرگ شده و تبدیل به یه بازی شده ولی pes داره شورش رو در میاره قابل تحمل نیست این اشکالات

15. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بابا کرنرها مستقیم میره تو گل . خیلی فجیع شده
    یا پشت 18 مثل ماست از زیر پا دفاع در هر شرایطی که باشه میره تو گل !!!!!!!
    من همیشه میگفتم ف ی ف ا یکی از باگ های pes بوده که بزرگ شده و تبدیل به یه بازی شده ولی pes داره شورش رو در میاره قابل تحمل نیست این اشکالات
    واسه اینه بازی رو با گرافیک HIGH و رزولوشون 1080*2500 با LED FULL HD سه بعدی 50 اینچ SONY و عینک سه بعدی و سینمای خانگی بازی نمیکنی.
    اگر تحت شرایط فوق این مشکل بود، قابل قبوله.
    Last edited by afshin-434; 28-09-2013 at 20:10.

17. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •