تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 754 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

ممنون که راهنمایی کردید
    پستی که گفتید رو رفتم خوندم دقیقا منم با همین دو مدل مودم تست گرفتم همین مشکل رو دارم
    شما گفتید که واحد ها فرق میکنه ولی جفتش جلو واحد نوشته dB (خودمم همون موقع که مقایسه میکردم به این نتیجه رسیدم که اگه tp-link رو در 10 ضرب کنیم نتایج معقول میشه ولی نمیدونم چرا لینکسیس با اینکه dB نوشته اما بر حسب 0.1dB نمایش میده!)
    با این حال واحد رو هم تبدیل کنیم بازم بعضی از اعداد یکی نمیشن و اختلاف بعضا زیادی دارن
    نتایج به صورتی که واحد ها یکی هست:(ارقام Tp-Link رو در 10 ضرب کردم)

Modem Linksys
    Down up
    DSL Noise Margin: 226 dB 198 dB
    DSL Attenuation: 226 dB 93 dB
    DSL Transmit Power: -587 dBm -726 dBm

Modem TP-LINK
    Down up
    DSL Noise Margin: 112 dB 225 dB
    DSL Attenuation: 125 dB 54 dB
    DSL Transmit Power: -140 dBm -74 dBm

اینم عکس از نتایج Tp-Link که از داخل مودم گرفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان به نظر شما این اختلاف کم هست؟
    ====================
    اما دو تا سوال بعدی یکی اینکه این اعدد خوب هست یا نه؟ با توجه به توضیحات پست 1 یکی از نتایج خیلی خوبه یکی خیلی بد چرا اینجروی هست؟ ضمنا توی پست 1 اون مورد power رو زیاد توضیح نداده چی هست و چند باشه خوب
    سوال دوم هم راجع به ماکس اپ و داون استریم بود یعنی از نظر شما این ماکسی که توی مودم نشون داده میشه مربوط به خط نیست و ظرفیت مودم رو نشون میده؟
    من فکر میکردم اون ماکس برا این هست که نهایت خط شما تا چقدر ظرفیت داره و اونی که ماکس نداره چیزی هست که isp رو خط شما تنظیم کرده و در واقع میتونه تا اون مقدار ماکس بالا ببره
    الان چیزی که من میگم اشتباه هست؟
    با تشکر
    خواهش میکنم.
    لطفا دیگه اینجوری سؤال نپرسید، پاسخ دهیش خیلی سخت میشه. سؤالات کوتاه بپرسید تا زودتر به جواب برسید. ولی بهرحال این بارو استثنائا سعی میکنم چیزی از قلم نیفته:
    ۱. من تو مودم های d-link دیدم که تو پرانتز جلوی فلان گزینه واحدش رو مینویسه (دقیقا مثل مودم tp-link)، منتها d-link هم مثل linksys بر اساس 0.1db نشون میده ولی تو پرانتز هم مینویسه 0.1db که ابهامی باقی نمونه.
    حالا اینکه چرا linksys نوشته db ولی بر اساس 0.1db نشون میده یه مقدار مشکوک هست! بنابراین شما لطفا یه عکس از linksys هم بذار تا بیشتر متوجه جزئیات بشیم.
    ۲. این اعدادی که tp-link نشون داده متوسط رو به ضعیف هست، ولی اعداد linksys نسبتا خوبن.
    درضمن کلا اعدادی که tp-link تو عکس نشون داده بنظرم درست نیستن! مثلا دقت کنید: برای snr که نویز خط رو نشون میده نوشته 11.2 ولی attainable rate رو نوشته 14 مگ!
    وقتی نویز خط شما با پهنای باند ۳ مگ (پهنای باند فعلی شما)، خیلی خوب نیست و snr حدودای ۱۱ هست پس چطور یه همچین خطی میتونه 14 مگ پهنای باند رو ساپورت کنه!!!؟ برای من که خیلی عجیبه!
    ۳. درمورد transmit power همینقدر میدونم که قدرت انتقال سیگنال بین مودم شما و تجهیزات isp هست برای همگام سازی هر دو سمت سرویس گیرنده و سرویس دهنده. و هرچی بیشتر باشه بهتره.
    شاید اطلاعات این صفحه هم بتونه شما رو به جواب نزدیک تر کنه:

۴. در مورد مکس ریت که پرسیدی، به اینا دقت کن:
    max rate یا attainable rate=
    حداکثری پهنای بندی که خط شما میتونه ارائه بده.
    rate یا current rate=
    پهنای باندی که isp خط شما رو روی اون تنظیم کرده.

به عبارتی max rate میشه بالقوه ی خط شما، و rate میشه چیزی که "الان" هست.

دوست عزیز خدا شاهده نزدیک به نیم ساعت طول کشید تا جواب شما رو با توجه سؤالات طولانی شما بنویسم.
    من خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم، ولی شما هم لطف کنید سؤالاتتون رو با هم و پیچیده نپرسید.
    موفق باشید.
    یا حق

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by B.i.r.i.y.a; 16-05-2014 at 15:57.

2. 3 کاربر از B.i.r.i.y.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

به نظرت توی پست آخرم من حرفی از نویز زدم ؟
    خوبه که Bold هم کردم . "

بعدشم شما میگی مسیر زیر ساخت , این چطور زیر ساختی هستش که اولا توی این یک ماه اخیر اینججوری شده و هم اینکه فقط واسه من اینطوری شده ؟

به هر حال . یکی از دوستان اون قسمتی رو که بولد کردم رو اگر میدونه جواب بده .
    درود مجدد .
    عرض شود با اینکه شما دوستان گفتید مشخصات خط بنده شرایطش عالی هستش منظور شما از مشخصات خط چی هست کدام فاکتور مد نظرتون هست یعنی چیش رو میگید تاثیر داشته روی پینگتون ؟

حالا میخوام بدونم این ریست پورت اصلا یعنی چی ؟ چه کار میکنه ؟ چه تاثیری داره ؟ کی این کار رو انجام میده ؟ "

در این مورد اطلاعات کافی ندارم ولی در نهایت 50 درصد احتمال داره درست بشه مربوط به mdf مخابرات هست

بعدشم شما میگی مسیر زیر ساخت , این چطور زیر ساختی هستش که اولا توی این یک ماه اخیر اینججوری شده و هم اینکه فقط واسه من اینطوری شده ؟

عزیز کلیت موضوع رو من خدمتتون عرض کردم حالا این که پینگ شما خراب شده حتما یه مشکلی به وجود اومده که فقط مربوط به خط شماست اینطور که میفرمایید شما اون goodping.ir تست کن اگر بازم مشکل پینگ داشتی و مثل قبل نشد از سمت isp هست احتمالا مشکل اکنت تست هم داره
    Last edited by MARSHAL_AOL; 16-05-2014 at 16:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    این وضعیت خطه منه:

به نظرتون 10 مگ رو میکشه به خاطر attenuation بالاش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان لینک زیر رو مطالعه کنین بین SNR و SNR Margin تفاوت قائل شده. تعریفش از SNR Margin به این صورته که :

SNR) = SNR Margin خطمون موقع کانکت شدن) - (حداقل SNR مورد نیاز برای پایدار بودن تو یه سرعت مشخص)

مثال زده اگه مثلا برا سرعت 8Mbps حداقل SNR برابر 35 db لازم باشه و اگه مودم SNR Margin رو برابرdb 9 نشون بده، اون موقع SNR واقعی خطمون برابر 44 db میشه:

نظرتون چیه؟ با این حساب باید SNR Margin برابر و بیشتر از 6 db قابل قبول باشه.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام دوستان.
    این وضعیت خطه منه:

وضعیت شما عالی هست
    بله میکشه
    ,q

7. 2 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام دوستان.
    این وضعیت خطه منه:

نظر حمید جان تأیید میشه.
    کیفیت خط شما عالیه رفیق

9. 3 کاربر از B.i.r.i.y.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

سلام و ممنون از اطلاعات مفیدتون ;-)
    مشخصات خط من لطف کنید ببینید چجوریه؟!
    تو یک مگ مخابرات قطعی خطم زیاد بود مجبور شدم بیان 512 که خوبه، تو مشخصات زده تا 2 مگ رو خطم میکنه درسته!
    Snr خوبه
    اما اونیکی 55 هست!!
    چرا توی 1مگ قطعیم زیاده با توجه به اینکه زده تا 2 مگ کشش داره!
    مرسی

Sent from my C6602 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

تو یک مگ مخابرات قطعی خطم زیاد بود مجبور شدم بیان 512 که خوبه، تو مشخصات زده تا 2 مگ رو خطم میکنه درسته!
    Snr خوبه
    اما اونیکی 55 هست!!
    مرسی

با توجه به این عکس بنظر میاد که خط شما نهایتا میتونه روی ۲ مگ بسته بشه. ولی با توجه به اینکه روی ۱ مگ هم قطعی هاتون زیاده پس احتمالا یه جای کار میلنگه! مثلا سیمکشی خونه، یا مسیر خط از کافو تا خونه، و یا بخش های دیگه، که تا بررسی نشه نمیشه نظر قطعی داد.
    شما مودم رو سر سیم هم وصل کردی تست کنی؟ (منظورم دم درب خونس)
    اگه آره، چجوری بود؟
    اگه نه، لطفا حتما این کارو انجام بدید و نتیجه رو گزارش بدید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنن.

12. این کاربر از B.i.r.i.y.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

Snr خوبه
    اما اونیکی 55 هست!!
    مرسی

خب به قول دوستمون احتمالا يه مشكلى تو سيمكشى هست يه احتمال ديگه هم اینه که مودم مشکل داشته باشه چون یکی دو مورد دیدم به خاطر مشکل مودم atten بى خودى از 37 به 60 رفته.
    به هر حال اکه میتونی دوتا تست انحام بده یکی مودمو به سیم ورودی وصل کن و دوباره نتایجو گزارش کن. تست دوم اگه تونستی یه مودم دیگه پیدا کن و اونو رو خطت امتحان کن.

14. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

با توجه به این عکس بنظر میاد که خط شما نهایتا میتونه روی ۲ مگ بسته بشه. ولی با توجه به اینکه روی ۱ مگ هم قطعی هاتون زیاده پس احتمالا یه جای کار میلنگه! مثلا سیمکشی خونه، یا مسیر خط از کافو تا خونه، و یا بخش های دیگه، که تا بررسی نشه نمیشه نظر قطعی داد.
    شما مودم رو سر سیم هم وصل کردی تست کنی؟ (منظورم دم درب خونس)
    اگه آره، چجوری بود؟
    اگه نه، لطفا حتما این کارو انجام بدید و نتیجه رو گزارش بدید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنن.

مرسی ، هنوز از درب خونه تست نکردم ، تست میکنم و اعلام میکنم ، یعنی با توجه به اینکه 2 مگ هم زده و 55 هست برام رو یه مگ این همه قطعی باید داشته باشه !!!
    راستی خونمون هم 10 طبقه هست و معلوم نیست از کدوم سوراخ سمبه ای این کابلها رد شده و لی از درب واحد میتونم بگیرم !

Sent from my HTC One using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •