یه سری معروفا مشخصن، ولی بقیه رو باید scout بفرستی، بررسیش کنن.
یه سری معروفا مشخصن، ولی بقیه رو باید scout بفرستی، بررسیش کنن.
اینایی که میگن چمن روی low و high فرق میکنه یا نمیکنه یه تست از چند ورزشگاه مختلف بگیرن شاید به خاطر ورزشگاه باشه . مثلا الان روی نیوکمپ واسه من که همه تنظیمات روی high هستش چمن دو بعدیه . بعد هم روز و شب رو یه تست هم بکنن .
حرف اخرت رو نفهمیدم . خوب اگه با چشم دیده نمیشه چطور میخوای حسش کنی ؟ اگه یه بازی افت فریمش با نرم افزار یا چشم دیده نشه که نمیشه گفت افت فریم .
بعد هم من فیفا 13 رو روی اخرین تنظیمات خیلی روونتر از فیفا 14 بازی میکردم با اینکه اونجا چمنش بهتر بود و سیستم من هم مال 4 سال پیشه . نه اینکه که به صورت نرم افزاری بگم فریمش بهتر بود . همونطور که خودت میگی حرکات خیلی روونتر از 14 اجرا میشد و به نظرم 13 خیلی روونتر از 14 بود . البته با پچی که برای 13 اومد خیلی روونتر شد .
بعد هم شما اگه انلاین بازی کنی چه میکنی ؟همه لگ و دیلی و قطعی . فکر کنم بزنی مانیتور رو بشکونی حین بازی
![]()
الان وارد فیفا شدم، اینکه اول بازی میاد بازی و گزارشگرا و اینا رو معرفی می کنه، در مورد هالووین صحبت می کرد. خیلی هم خوب.![]()
من ایکس باکس لایو بازی میکنم تو بخش season . بیشتر از 20 تا بازی کردم ولی همشون تو خونه حریف میفته چی کار کنم؟![]()
اره توی فیفا های قبل هم بود که چیز جالبیه . اگه یادم باشه فقط هالووین نیست و موقع مناسبتهای دیگه مثل سال نو هم پیام میده .
اره.
احتمالا تو هر مناسبتی ازش یاد میکنه. مثل کریسمس و ...
اصلا این کرک ریلود میاد آخرش یا نه ، بیخود منتظریم ؟ مال این شرکتام هیچکدوم به درد نمی خوره![]()
تو فیفا 13 دیده بودم اگه روزی تولد بازیکنی بود، تو گزارش بازی بهش اشاره می کرد، ولی مناسبت ندیده بودم. خوب بود بازیکنا با کله کدویی شکل می اومدن تو زمین.
بازیهای قدیمی از این آپشنای جنگولک بازی بانمک داشتن. حیف.![]()
چرا این کرک ریلودد نمیاد ؟ سرکاریه واقعا ؟ وقتی 3dm اومده کرک ناقص تری رو داده بیرون فکر نکنم بیشتر از یک ماه طول بکشه تا ریلودد که همچین گروه حرفه ای هستش نتونه کرک درست درمونی اماده کنه . قضیه کلا بوداره .
اگه خدا بخواد امسال بجای ارجینال فیفا میرم ارجینال dark souls رو میخرم .
توی فیفا 13 من هالووین رو دیده بودم و حتی توی 12 هم فکر کنم . اینا که جنگولک بازی نیست . توی واقعیت هم گزارشگرها از این حرفا میزنن و فیفا هم خواسته مثلا واقعی تر کنه گزارش رو . ولی خداییش امسال گزارشگرها خوب پیشرفتی داشتن .
منظورم از جنگولک بازی اون کله کدویی شدن بود. قدیما از این چیزا زیاد بود تو فیفا و PES![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)