بله . زاسه من ورژن 1.18 نصبه و دماش پایینه
بله . زاسه من ورژن 1.18 نصبه و دماش پایینه
در کل فکر میکنم چیز جالبی باشه اما ما که ازین پولا نداریم واسه عضو ویژه بدیمتو سافت ۹۸ هم یه ۶ ماهه گرفتم چون تبلیغاش رو مخِ آدم بود بعدشم
با اینترنت ۲۵۶ با سرعت ۳۰Kb/s که نمیشه فایل سنگین ۵-۶ گیگی دانلود کرد.
Last edited by lionf3; 17-08-2013 at 21:10.
سلام و شب بخیر دوست عزیز
اگه مرورگر فایرفاکس رو نصب دارید
مراحل زیر رو انجام بدید تا درست شه
داخل سرچ ویندوز بنویسید D3D یک فایل DLL براتون میاره که حجمش دقیقا 2 مگابایته ، اون فایل رو کپی و در محل نصب بازی nfs mw پیست کنید
و بازی رو اجرا کنید
موفق باشید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
مرسی مراحل رو انجام دادم و نتیجه داد![]()
انگاری سرورای سافت 98 مورد داره. سرعتش خیلی کم میشه بعضی وقتا. پناه بر خدا من که 900 تومنو دادم خریدمشروع کردم واسه دانلود. به نظر میاد سرور های سافت گذر مشکل کمتری داشته باشند واسه کم سرعتی و قطعی زیاد. تو سایتای خارجی که داشتم سرچ میکردم از این ویندوز تو اسکرین شات هایی که گذاشته بودن یه چیز جالبی دیدم. واسه خارجیه نوشته بود windows is activated اما تو اسکرین شات سافتگذر نوشته windows is not activated. بعد تو توضیحاتش که میخونی نوشته نیازی به اکتیو کردن نداره. حجم فایل خارجیه هست 3.75GB اما ایرانیه 3.5
خلاصه ما که سر از کار این جماعت در نیاوردیم که کی راست میگه کی دروغ. میگم یه وقت ضرر مرر نداشته باشه واسه دستگاه؟
![]()
منم یه چیزایی پیدا کردم کل نت رو زیر و رو کردم
مطمئن نیستم ولی احتمال داره این باشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته فقط رو لپ تاپ های Lenovo فعال می شه ( چجوری ؟)
سرعت دانلود به 70 محدوده![]()
ولی به نظر من باز هیچ ویندوزی مثل ویندوز خام نمیمونه ویندوزی که هر چند کم اما به هرحال دستکاری داشته باشه
ممکنه بعدا با افت سرعت و..... مواجه بشه دلیلش هم خیلی واضحه ویندوز اُپن سورس نیست که هر تغییری رو بشه به راحتی درش به وجود آورد.
دوستانی هم که با فعالسازی ویندوز ۸ مشکل دارن لینک آموزش فعالسازی با اسکایپ رو چند صفحه قبل گذاشتم که راحت اما کاری هست که یه مقدار دقت میخواد
و شاید دفعه اول ۲-۳ تا کد بسوزونید اما در نهایت اگر ویندوز اکتیو بشه ۲ سری کد به شما میده که این کد ها رو شما اگه نگه داری تو نصب های بعدی هم با همین کد میتونی
فعال کنی ویندوز رو دقیقا مثل این میمونه که یه لایسنس به نام شما ثبت شده باشه![]()
خوب اینا که رو سورسش تغییر نمی دن که
امیج خام ویندوز رو می گیرن ، 4 تا نرم افزار روش نصب می کنن ، لوگو خودشونو قرار میدن ، ری امیج می گیرن می شه یه نسخه ویندوز دیگه
همه شرکتا این کارو می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)