تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 250 از 328 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مشکل شما اینه که پاسخ مشکلات روحی و جسمی افراد مجرد رو با راه حل های قابل قبول و مجاز از نظر خودتون میخواید حل کنید و اگه عکس چنین مشکلی در جامعه ما وجود داشت و جمعیت مردان مجرد بیش از زنان مجرد بود, جواب شما هرگز و در هیچ شرایطی به چند همسری زنان ختم نمیشد.

چند همسری اگه بنظر شما "یکی از" راه حل های موجود بود و اون هم برای "هر دو" جنس, جواب قابل قبولی بنظر میرسید اما مطمئنا از نظر شما اینطور نیست.
    البته مخاطب پست من نیستم ولی اگه بخوام جواب بدم پاراگراف دوم پست قبلی خودم :
    و بله این مشکلات برای پسرها هم هست ولی عرفی که هست اینه که مردها بیشتر تمایل شرایط سخت و از خود گذشتگی رو دارند (نمیگم درسته یا غلط ولی عرفه در همه جوامع) در تمام شرایط حاد مثل جنگ ها مردها در صف مقدم هستند در یه بحران مثلا گیر افتادن کشتی در طوفان یا غرق شدن اولویت نحات با زن ها و بچه ها هست در شرایط بحرانی مثل زلزله و .. هم همینطور . به نوعی فداکاری مردها جا افتاده است به عنوان یه امر عادی تر نسبت به زنان.
    sasan.69@
    چون ازدواج فقط شیرینیش نیست که بخواد تموم شه ازدواج یه تعهده یه تعهد بزرگ بر مبنای عشق ، محبت ، درک متقابل ، احترام و کلی فاکتور ریز و درشت دیگه ، و بله اختلاف هم پیش میاد ولی باید مدیریت کرد مگر بین فامیل و دوستان و همکلاسی ها و همکاران و جی اف/بی اف ها اختلاف پیش نمیاد ؟ پس شما بشینید تو یه اتاقک شخصی تون و وارد اجتماع تو هیچ مرحله اش به هیچ عنوان نشید چون علاوه بر ازدواج این ریسک ها در تمام فعالیت های اجتماعی دیگه هم هست. شکست هم جزئی از زندگی هست.

2. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

البته مخاطب پست من نیستم ولی اگه بخوام جواب بدم پاراگراف دوم پست قبلی خودم :
    و بله این مشکلات برای پسرها هم هست ولی عرفی که هست اینه که مردها بیشتر تمایل شرایط سخت و از خود گذشتگی رو دارند (نمیگم درسته یا غلط ولی عرفه در همه جوامع) در تمام شرایط حاد مثل جنگ ها مردها در صف مقدم هستند در یه بحران مثلا گیر افتادن کشتی در طوفان یا غرق شدن اولویت نحات با زن ها و بچه ها هست در شرایط بحرانی مثل زلزله و .. هم همینطور . به نوعی فداکاری مردها جا افتاده است به عنوان یه امر عادی تر نسبت به زنان.
    Wow!
    احساس مالکیتی که مرد به زن داره و حقی که به خودش برای چندهمسری میده چه از این نظر که قانونا این رو حقی برای خودش میدونه و چه از نظر روابط جنسی که همیشه توجیه خوبی برای این قضیه بودن رو میذارید کنار و اسمش رو از خود گذشتگی میذارید؟!
    جنگ, زلزله, غرق شدن کشتی شرایط ناخواسته ای هستن که هر انسانی چه زن و چه مرد اگه در خودش این توانایی رو ببینه در این شرایط سعی میکنه از ضعیف تر از خودش حمایت کنه ولی من که تا حالا ندیدم مردی برای کمک به شرایط بحرانی جامعه ی ما و بدبختی و بیچارگی دختران مجرد فداکاری! کنه و بره زن دوم و سوم و چهارم بگیره!!
    جالبه این مردان فداکار! چقدر خوش سلیقه هم هستن و دختران ترگل ورگلی رو هم نجات میدن که مشخص میکنه هدف به هیچ وجه چیزی جز فداکاری و از خود گذشتگی نمیتونسته باشه!
    این مردان فداکار اگه تو کشتی فرضی شما میخواستن کسی رو نجات بدن مطمئنا صبح روز بعد از طوفان قایقی از دختران باکره و زیبا رو وسط اقیانوس پیدا میکردیم!!!

4. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

Wow!
    احساس مالکیتی که مرد به زن داره و حقی که به خودش برای چندهمسری میده چه از این نظر که قانونا این رو حقی برای خودش میدونه و چه از نظر روابط جنسی که همیشه توجیه خوبی برای این قضیه بودن رو میذارید کنار و اسمش رو از خود گذشتگی میذارید؟!
    جنگ, زلزله, غرق شدن کشتی شرایط ناخواسته ای هستن که هر انسانی چه زن و چه مرد اگه در خودش این توانایی رو ببینه در این شرایط سعی میکنه از ضعیف تر از خودش حمایت کنه ولی من که تا حالا ندیدم مردی برای کمک به شرایط بحرانی جامعه ی ما و بدبختی و بیچارگی دختران مجرد فداکاری! کنه و بره زن دوم و سوم و چهارم بگیره!!
    جالبه این مردان فداکار! چقدر خوش سلیقه هم هستن و دختران ترگل ورگلی رو هم نجات میدن که مشخص میکنه هدف به هیچ وجه چیزی جز فداکاری و از خود گذشتگی نمیتونسته باشه!
    این مردان فداکار اگه تو کشتی فرضی شما میخواستن کسی رو نجات بدن مطمئنا صبح روز بعد از طوفان قایقی از دختران باکره و زیبا رو وسط اقیانوس پیدا میکردیم!!!
    منظور من این نبود ، احساس مالکیت اشتباه هست مرد و زن نسبت به هم احساس تعلق باید داشته باشند (در یک رابطه سالم) . صحبت من این بود که جامعه از مردها توقع فداکاری بیشتری داره در راه حفظ همنوعان نمونه اش جوان های ۱۸ - ۱۹ ساله ای که به حسب انجام خدمت وظیفه باید مسلح از مرزهای کشور دفاع یا در سطح کشور آرامش رو برقرار کنند یا در میادین نبرد حضور پیدا کنند. از اون طرف اولویت در تک همسری هست و انتخاب اکثر مردها هم در شرایط عادی تک همسری هست ، چند همسری مرد وقتی پیش میاد که اولا بر اثر همون فداکاری که از مردها انتظار میره ریسک و ضریب فوت مردها در جامعه بیشتر و طول عمرشون کمتر هست . ثانیا از طرف کسانی که شرایطش رو دارند نه اینکه یه پسر بیست و چند ساله بره سراغ همسر دوم بلکه آقایانی که تمکن مالی و جایگاه اجتماعی مثل پختگی و تجربه کافی دارند و در مورد خانم ها هم آنهایی که به نوعی شرایط برای ازدواج با یک مرد بدون همسر رو ندارند بنا به عللی.
    مساله اینه که در جوامع صرفا تک همسر (از لحاظ قانونی) شاهد معشوقه گرفتن آقایان واجد شرایط هستیم حالا بهتر این نیست که این روابط قانونمند و نظام مند باشند؟ اینجوری در مرحله اول به نفع خود خانم ها هست چون یه پشتوانه قانونی دارند.

6. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظور من این نبود ، احساس مالکیت اشتباه هست مرد و زن نسبت به هم احساس تعلق باید داشته باشند (در یک رابطه سالم) . صحبت من این بود که جامعه از مردها توقع فداکاری بیشتری داره در راه حفظ همنوعان نمونه اش جوان های ۱۸ - ۱۹ ساله ای که به حسب انجام خدمت وظیفه باید مسلح از مرزهای کشور دفاع یا در سطح کشور آرامش رو برقرار کنند یا در میادین نبرد حضور پیدا کنند.
    جامعه از مردها توقع فداکاری بیشتر در یک سری موارد داره و از زن ها در یک سری موارد دیگه. فداکاری مختص مردها نیست و به بحث چند همسری هم ارتباطی پیدا نمیکنه. لازم نیست من مثال بزنم که جامعه ی ما در چه مواردی از زنان انتظار چه فداکاری های عجیب و غریبی داشته و داره.
    از اون طرف اولویت در تک همسری هست و انتخاب اکثر مردها هم در شرایط عادی تک همسری هست ، چند همسری مرد وقتی پیش میاد که اولا بر اثر همون فداکاری که از مردها انتظار میره ریسک و ضریب فوت مردها در جامعه بیشتر و طول عمرشون کمتر هست . ثانیا از طرف کسانی که شرایطش رو دارند نه اینکه یه پسر بیست و چند ساله بره سراغ همسر دوم بلکه آقایانی که تمکن مالی و جایگاه اجتماعی مثل پختگی و تجربه کافی دارند و در مورد خانم ها هم آنهایی که به نوعی شرایط برای ازدواج با یک مرد بدون همسر رو ندارند بنا به عللی.
    مساله اینه که در جوامع صرفا تک همسر (از لحاظ قانونی) شاهد معشوقه گرفتن آقایان واجد شرایط هستیم حالا بهتر این نیست که این روابط قانونمند و نظام مند باشند؟ اینجوری در مرحله اول به نفع خود خانم ها هست چون یه پشتوانه قانونی دارند.
    این مسائل تا زمانی مطرح هستن که به جامعه و افراد مجرد اون به چشم اعدادی نگاه کنیم که احتیاج به جفت شدن دارن و بخوایم برای فرد بودنشون چاره اندیشی کنیم
    نه ازدواج برای همه است و نه برای همه مناسبه و نه هر مرد و زنی تمایل به ازدواج داره. زمانی که شما مجرد بودن رو "مشکل" و ازدواج رو "تنها راه حل" بدونین آخرش به این نتیجه میرسین که چند همسری الزامیه و حتی فداکاری هم به حساب میاد!
    زمانی که یاد گرفتیم نه تک همسری و نه چند همسری و نه حتی همسر اختیار کردن نمیتونه راه حلی برای همه باشه اون وقته که داریم واقعیت جامعه ای که در اون زندگی میکنیم رو درک میکنیم.
    آقایان واجد شرایط دارای همسر که دنبال معشوقه گرفتن هستن تنها با ایجاد قوانین, ظاهر قابل قبول پیدا میکنن و این به معنای حل مشکل نیست. گذشته ای که چند همسری با تعهد نسبت به همسر در مقابله نبود تموم شده و گذشته. اکثریت زنان امروز چند همسری رو در تقابل با عشق و احساس تعهد میدونن و غیر از شرایط فرهنگی و اقتصادی, این تفکره که مهمترین نقش رو در اولویت قرار داشتن تک همسری در جوامع امروزی ایفا میکنه.

8. 4 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

اصلا باید ببینیم تعریف جامعه از مرد چیه , تو کشور ما متاسفانه موج سواری طرفدارای زیادی داره و همه ی خانم ها میخوان به یه تیپ مرد ازدواج کنن , یه زمانی یه جوری مد بود یه زمانی مردای نوین بازاری مد شدن یه زمانی آدم های قد کوتاه سیاه پوست الان خدا میدونه منهم نمیدونم چی مده , خلاصه اگه اونجوری که اونا میخان شما نباشین کارتون ساختست یا باید برین تایلند ازدواج کنین یا از قندشکن استفاده کنین ,

من خودم شخصا خیلی سعی کردم که به خودم به قبولونم که خانم ها موجودات قابل احترامی هستن و لی کم کم دارم به این نتیجه میرسم که همشون فلک زده و بی عقل هستن و هر چی هم سرشون بیاد حقشونه , اونا فقط میخوان با ازدواج یه سری رو خوشبخت کنن یه سری رو بدبخت ! خوب مگه من چه گناهی کردم که اینجوری هستم که هستم من همیشه سعی کردم خودم باشم بدون اینکه تظاهر کنم اون چیزی که نیستم هستم . نه سوسولم نه چیزه دیگه فقط خودم هستم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

جامعه از مردها توقع فداکاری بیشتر در یک سری موارد داره و از زن ها در یک سری موارد دیگه. فداکاری مختص مردها نیست و به بحث چند همسری هم ارتباطی پیدا نمیکنه. لازم نیست من مثال بزنم که جامعه ی ما در چه مواردی از زنان انتظار چه فداکاری های عجیب و غریبی داشته و داره.

این مسائل تا زمانی مطرح هستن که به جامعه و افراد مجرد اون به چشم اعدادی نگاه کنیم که احتیاج به جفت شدن دارن و بخوایم برای فرد بودنشون چاره اندیشی کنیم
    نه ازدواج برای همه است و نه برای همه مناسبه و نه هر مرد و زنی تمایل به ازدواج داره. زمانی که شما مجرد بودن رو "مشکل" و ازدواج رو "تنها راه حل" بدونین آخرش به این نتیجه میرسین که چند همسری الزامیه و حتی فداکاری هم به حساب میاد!
    زمانی که یاد گرفتیم نه تک همسری و نه چند همسری و نه حتی همسر اختیار کردن نمیتونه راه حلی برای همه باشه اون وقته که داریم واقعیت جامعه ای که در اون زندگی میکنیم رو درک میکنیم.
    آقایان واجد شرایط دارای همسر که دنبال معشوقه گرفتن هستن تنها با ایجاد قوانین, ظاهر قابل قبول پیدا میکنن و این به معنای حل مشکل نیست. گذشته ای که چند همسری با تعهد نسبت به همسر در مقابله نبود تموم شده و گذشته. اکثریت زنان امروز چند همسری رو در تقابل با عشق و احساس تعهد میدونن و غیر از شرایط فرهنگی و اقتصادی, این تفکره که مهمترین نقش رو در اولویت قرار داشتن تک همسری در جوامع امروزی ایفا میکنه.
    دوست گرامی

زنان ما 99.9 درصد هنوز امل هستند , انقدر خانواده خانواده کردن که اگه طرف بخاد ازدواج کنه کسی حاضر نباشه باهاش ازدواج کنه کارش ساختست ! عاطفش تو گرمای آسفالت و صدای جیغ لاستیک های پژو 405 و زهر خند زوج های خیابون گرد له میشه و مقصد نهاییش قبرستونه !

دختره میبینی از تهران اومده مثل دسته گل میره آخرش زنه یه قد کوتاه سیاه پوست بو گندو میشه که فقط اسمش هست دانشجوی ریاضی محض یا فلان رشته مهندسی ! همشونم کارشون بعد از یکی دو سال به طلاق میکشه میرن خونه ی مامانشون وبلاگ مینویسن

اون روز من خودم خدا شاهده رفتم با بابام لابی فلان هتل قهوه بخورم , دختره دم کنکوری اومده بود به اصطلاح Date با یارو چاق ریشو 30 سال از خودش بزرگ تر ! بمیرم اگه دروغ بگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

من همش یبار رفتم خواستگاری و تا نزدیکای نامزدی هم پیش رفتم طرفم غریبه بود اما چندسالی میشناختمش و یک علاقه دوطرفه ای هم وجود داشت هم محله ای بودیم بعد از تحقیقات و اوکی شدن همه چی اما بابای محترمشان فرمود کمتر از 2هزار سکه قبولش نیست اونجا یک لحظه حس کردم ایشون راضی نیست دخترشو به غریبه بده یا اطمینانی از من نداره یا از شغل من که رسمی نیست خوشش نمیاد یا هرچی خلاصه خودم پشیمان شدم هرچند رو زبان مردم افتاده بودیم خیلیها منتظر جشن و ... بودن اما خیلی محترمانه گقتم شرمنده نمی تونم این مقدار مهریه رو قبول کنم ضمن اینکه فقط مهریه نبود حق طلاق هم میخواست البته در جواب گفت که رسمشون بالای هزارتا سکه بزنن و نمیتونه خلاف رسم عمل کند اما فکر کنم بهترین تصمیم زندگیم رو گرفتم چون دقیقاً 3ماه بعدش اون یکی دخترش که بچه هم داشت کارش به طلاق و مهریه کشیده شد...
    Last edited by karimz; 30-09-2016 at 13:35.

12. 2 کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

من همش یبار رفتم خواستگاری و تا نزدیکای نامزدی هم پیش رفتم طرفم غریبه بود اما چندسالی میشناختمش و یک علاقه دوطرفه ای هم وجود داشت هم محله ای بودیم بعد از تحقیقات و اوکی شدن همه چی اما بابای محترمشان فرمود کمتر از 2هزار سکه قبولش نیست اونجا یک لحظه حس کردم ایشون راضی نیست دخترشو به غریبه بده یا اطمینانی از من نداره یا از شغل من که رسمی نیست خوشش نمیاد یا هرچی خلاصه خودم پشیمان شدم هرچند رو زبان مردم افتاده بودیم خیلیها منتظر جشن و ... بودن اما خیلی محترمانه گقتم شرمنده نمی تونم این مقدار مهریه رو قبول کنم ضمن اینکه فقط مهریه نبود حق طلاق هم میخواست البته در جواب گفت که رسمشون بالای هزارتا سکه بزنن و نمیتونه خلاف رسم عمل کند اما فکر کنم بهترین تصمیم زندگیم رو گرفتم چون دقیقاً 3ماه بعدش اون یکی دخترش که بچه هم داشت طلاق گرفت و ماهیانه داره مهریه هم از شوهر سابقش میگیره به این نتیجه رسیدم که مجرد بمونم واقعاً خیلی بهتره تا اینکه زجر بکشم و بدبخت بشم
    دوست گرامی حالا خدا وکیلی دروغ میگم , میبینی همون دختره میره مفتی ! بدون 2000 تا سکه تمام رخ , زنه یکی دیگه میشه مفتی مفتی فقط با یه شاخه گل مهریه و حق طلاق ! خوب حق طلاق رو منم حاضرم بدم آنجینا جولی ! هم که باشه بعد از 1 ماه مستهلک میشه اون ازدواج مادام العمر مال روشنفکرای زمان شوروی بود نه الان که هیچکس همچین حماقتی نمیکنه ! میره زن اون میشه چون اون تیپ رو رادیو تلویزیون بیشتر تبلیغ میکنه تا پیرزن های محله بیشتر میپسندن مسخره بازی همش به حضرت عباس

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

خدا شاهده اگه بخام دروغ بگم تو همین کلان شهر ما که جمعیت ش به 500 هزار نفر هم نمیرسه من با همین چشم های خودم دیدم , دختر های دانشجو از شمال و غرب کشور میرن ازدواج موقت میکنن با عمله بنا و کارگر بمیرم اگه دروغ بگم با سوپورم من دیدم دختره مثل دسته گل ! حداقل 2 تا

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بله از زنها هم توقعاتی هست اصلا چه چیزی از این بالاتر که یک زن برای تولد نوزادش از وجود خودش مایه میزاره خودش فداکاری هستش ، منظور من فداکاری در خطرات با ریسک جانی بالا بود که دید جامعه بیشتر اون رو به نوعی وظیفه آقایون میدونه (نمیگم مثلا آتش نشان یا پلیس زن نیست کلا )
    قسمت دوم :
    ببینید اینجا و در هر جامعه مذهبی بنیاد گرای دیگه دو چیز با هم گره خوردند ، بحث نیاز جنسی و ازدواج. در واقع هر گونه رابطه جنسی خارج از ازدواج در چنین جوامعی تابو هست . پس وقتی داریم میگیم ازدواج دخترها یا پسرها به نوعی محترمانه هم داریم میگیم حل نیاز جنسی اون ها. وقتی میگیم سن ازدواج بالا رفته یعنی سن رفع نیاز جنسی بالا رفته. تمام حرف های شما در صورتی درست بود که جامعه ای سنتی نداشتیم و روابط خارج از ازدواج پذیرفته شده بود.
    بخاطر عرف یا حجب و حیا یا شرم یا هر چیز دیگه ای نمیشه رک و پوست کنده (مخصوصا در مورد خانم ها) گفت میخواهیم نیازهای جنسی رو رفع کنیم برای همین از واژه ازدواج به عنوان یه آلترناتیو استفاده میکنیم.
    Last edited by Captain_America; 30-09-2016 at 19:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •