تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 308 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حرف شما درسته ولی مشکل انجاست که این سه نفر خیلی بیشتر از 2-3 بازی بد داشتن و در نظر بگیرید که این سه نفر حدود صد میلیون برای باشگاه هزینه داشتن.البته خرید بازیکن مثل قماره و ممکنه بهترین بازیکن رو یک باشگاه بخره و اون بازیکن تبدیل به فاجعه بشه یا برعکس یک بازیکن متوسط رو بخره و تبدیل به یک فوق ستاره بشه.در این زمینه هم بارسا نشون داده که قمارباز ناشی و بدیه.سالهاست که اکثر بازیکن هایی که خریده با مبالغ بالا و بیشتر از ارزش واقعیشون بوده و هر چی هم بازیکن فروخته با ضرر و در بیشتر موارد کمتر از ارزششون بوده.
    ویا تا قبل از مصدومیتش یکی از بهترین بازیکنای ما بود...یکی از ارکان اصلی تیم بود یادمون نرفته برای تیم چقدر خوب بازی میکرد...تون اون بازی 5-0 2تا از گل ها رو اون زد
    الکسیس هم بعد از مصدومیتی که داشت یه مقدار افت داشت الان هم خیلی خوب داره تلاش میکنه و بر میگرده به دوران اوجش...یادمون نره که همین الکسیس با دوندگی خیلی زیاد خیلی خوب هم تو دفاع شرکت میکنه هم حمله میکنه
    فابرگاس هم تو بارسلونا جز چند بار انگشت شمار هیچ وقت در پست تخصصی خودش بازی نکرده...اتفاقا خیلی بازیکن خوبیه...!بارسلنا اون رو برای جانشینی ژاوی خریده و مطمئن باشین که به زودی باز شاهد بازگشت فابرگاس به دوران اوجش هستیم...همین چند وقت پیش تو یک بازی انقدر با الکسیس خوب بازی کرد که همه اومدن ازش تعریف کردن...یادتونه؟من به شخصه از موندنش استقبال میکنم تا رفتنش.

2. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سانچزی که با پاس همین ماسکرانو بازی با خته رو برای ما مساوی کرد(البته فکر کنم اون بازی رو در انتها باختیم)
    اون پدرو بود که رو پاس ماسکی گل و زد و باختیم در نهایت
    ولی این دوستمون راست میگه بارسا بعد از مثلث هانری اتوئو مسی دیگه خط حمله درجه یکی نداشته هیچ وقت. پدرو که قدرت بدنیش در سطح بانوانه! سانچس که در حفظ تعادلش مشکل داشته از بدو ورود! ( موندم سری آ چقدر تعطیل بوده که این شده بهترین بازیکنش ) ویا هم از نظر ذهنی خیلی وقته به هم ریخته هست و همین تمرکزش رو پایین اورده. تیم شدیدا به یه زوج خطرناک واسه مسی نیاز داره.

4. 6 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ولی اینو مطمئنم که یه گل زد اینقدر بازی ها زیاد شده فراموش کردم

ولی در هر صورت ویا اگر که راضی به نیمکت نشینی باشه یه بازیکن فوق العاده هست برای ذخیره.و مواقعی که تیم عقبه یا تیم اصلی به استراحت نیاز داره.یادمون نره که ویا بهترین گلزن تمام تاریخ اسپانیا هستش.

در کل من خودم علاقه بسیار زیادی به ویا دارم و خداییش سبک بازیش رو خیلی دوست دارم.

و در پایان:ما باید یه نیمکتی داشته باشیم که با اون حتی لالیگا رو هم بتونن فتح کنن.

از دروازه بان گرفته تا مهاجم و با این وضعیت شاید هم مربی

6. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اینیستا : " بارسا به تغیرات زیاد نیاز ندارد "

اینیستا به مسوولان بارسا هشدار داد که در فصل نقل و انتقالات دست به تغییرات گسترده نزنند و تاکید کرد که تیم فعلی توانایی های زیادی دارد
    "وقتی بازیکنان از تغییر حرف می زنند منظور تغییراتی است که به بهتر شدن تیم کمک می کند . تیم فعلی هسته ای قوی دارد و توانایی رقابت و پیروزی را دارد و ما نباید دیوانه وار دست به تغییر بزنیم .
    هافبک تهاجمی بارسا سپس به ستایش از مسی پرداخت که با دو گلی که در مقابل بتیس به ثمر رساند تعداد گل های زده خود در لا لیگا را به ٤٦ رساند
    " وابستگی به مسی انکار ناپذیر است زیرا که او بازیکنی بی نظیر است بودن او همیشه چیز مثبتی است هر چند که کل تیم مهم است ."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فیسبوک کاپیتان

"فراموش نکنید"

کاپیتان امروز بر سر مزار میکی رکوه حضور پیدا کرد. تا یادی کرده باشد از بازیکن جوان بتیس که در سنّ ۲۳ سالگی بر اثر سرطان در سال ۲۰۱۲ در گذشت.

پیکه : "من هیچ مشکلی با تیتو ندارم. این ساخته ذهن دیگران است."

تقدیر باشگاه بارسلونا از ادمیلسون بازیکن اسبق بارسا ، قبل از بازی دیشب

سانچز:"وقتی مسی بازی می کند، نقش زیادی در بازی ما دارد. او به تیم انگیزه میدهد. نمی دانم چرا او در دیدار دیشب روی نیمکت بود"

الکسیس سانچز در ۸ بازی آخر خود در لالیگا ،۵ گل‌ به ثمر رسانده و ۶ پاس گل‌ داده .

مسی توی 25 سالگیش با 223 بازی کمتر دیروز به تعداد گل های مارادونا در کل دوران حرفه ایش رسید

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت 6 می 2013

پیروزی، پیروزی - با مسی، قهرمان .

2 امتیاز تا قهرمانی بارسلونا .

بارسا 4 - 2 بتیس .

لئو در نیمه ی دوم امد تا 2 گل بزند و (قهرمانی در) لالیگا را نزدیک تر کند .

تست پزشکی: تیتو امروز به نیویورک سفر می کند و پنجشنبه باز می گردد.

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو 6 می 2013

مسی، مثل یک قهرمان .

قهرمانی در چهارشنبه اگر مادرید نتواند مالاگا را شکست دهد .

بارسا 4 - 2 بتیس .

مسی، با دو گل عالی، بازی 2-2 را هنگامی که در دقیقه ی 56 به زمین

آمد تغییر داد .

"قهرمانان، قهرمانان" آوازی که با صدای بلند در نئوکمپ خوانده می شد.

تیم بانوان بارسلونا در San Mamés قهرمان لیگ بانوان شد .

کاریکاتور اسپورت-6 می

سوپر مسی 4...بتیس 2

خلاصه بازی:مسی اینجا رو شکوند ...مسی همه چیز رو تغییر داد ...مسی ...

پیکه: «پیروزی حیاتی بود»

دفاع مرکزی بارسلونا، جرارد پیکه اظهار کرد که پیروزی برابر رئال بتیس برای عنوان لیگ حیاتی بود.

دفاع مرکزی بارسلونا، جرارد پیکه، گفت که پیروزی برابر رئال بتیس «بسیار مهم بود. این بازی تقریبا عنوان لیگ ما را تضمین می کند. این حیاتی بود».

پیکه در ادامه اظهار کرد که پیروزی بر بتیس، فراتر از هر چیز دیگری به دلیل روش بازی تیم بود: «بازی بزرگی را پشت سر گذاشتیم؛ در نیمه اول بازی بدشانس بودیم. آنها دو موقعیت داشتند و دو گل به ثمر رساندند. در نیمه دوم بازی خودمان را انجام دادیم و پیروز شدیم. فوتبال به ما چیزی را که سزاوارش بودیم داد».

سپاسگزار ویلانووا

هنگامی که در مورد عملکرد لئو مسی سوال شد، صحبت های پیکه روشن بود: «می دانیم که او بهترین بازیکن جهان است، و امیدواریم وی برای سال های متمادی چنین درخشان در میادین ظاهر شود. او می داند که در زمان مناسب باید در جای مناسب قرار بگیرد».

وی در رابطه با اظهارات خود پس از نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و متعاقبا نظرات بعدی توسط تیتو گفت: «او را بسیار تحسین می کنم؛ وقتی که من 15 ساله بودم، او مربی من بود.احساس بدی در مورد آنچه که دیروز گفته شد ندارم. او مربی تیم است و حق گفتن هرآنچه می خواهد را دارد. گفتم که ما نیاز به پیشرفت داریم، و در مورد خودم صحبت می کردم. همه ما نیاز داریم تا برای فصل آینده پیشرفت کنیم».

نظرات برخی از بازیکنان بعد از بازی:

آلوز

«بدون شک چیزی به عنوان گذشته در فوتبال وجود ندارد؛ باید در لحظه حال زندگی کنیم. بازیکنان و طرفداران باید این عنوان را جشن بگیرند. در حال رقابت با یک تیم بزرگ بودیم، و موفق به پشت سر گذاشتن آنها شدیم. باید قدردان این گروه از بازیکنان باشیم ... آنها جهان را با فوتبال خود به تحسین وا داشتند. فکر نمی کنم به تغییر دادن زیاد تیم نیاز داشته باشیم. اگر باشگاه بر این باور است که به بازیکنان جدید نیاز دارد، تصمیم آن ها را تایید خواهیم کرد».

اینیستا

«به خواست خدا به زودی قهرمان خواهیم شد. کلمات برای توصیف ارزش یک عنوان وجود ندارند. اگر تیم مشکلی دارد، طرفداران نیز این مشکل را احساس می کنند و بالعکس. هنگامی که ما برنده عنوانی هستیم، این فقط برای ما نیست، برای طرفداران نیز هست. وابستگی به مسی وجود دارد چرا که او یک بازیکن کلیدی است، اما کل تیم نیز مهم است. پس حضور وی در تیم نکته ای مثبت است».

«وقتی بازیکنان از تغییر مورد نیاز صحبت می کنند، در حال اشاره به مواردی هستیم که این تیم را بهتر می کند. تغییرات برای این است که به ما کمک کند. من مطمئن هستم که هسته این تیم قادر به رقابت کردن و پیروز شدن است. نباید بیش از حد برای سال آینده در تیم تغییرات ایجاد کنیم. اگر عنوان قهرمانی لیگ را کسب کنیم، یعنی فصل خوبی را پشت سر گذاشته ایم. تلاش خواهیم کرد که فصل بعد نیز آن را به دست آوریم».

الکسیس

«لئو به ما انگیزه می دهد و همچنین از ما انگیزه می گیرد. بتیس یک تیم بزرگ است. این خیلی خوب است که در مقابل آن ها بازی کردیم. می خواهیم قهرمان شویم و به همین دلیل امروز به دنبال پیروزی بودیم. اکنون نیاز داریم که روی بازی بعدیمان تمرکز کنیم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir
    5 گل در 8 بازی آخر لیگ برای الکسیس

مهاجم شیلیایی، در 11 گل - با 5 گل و 6 پاس گل - از 22 گلی که بارسا در 8 بازی آخر خود به ثمر رسانده، مشارکت داشته است.

• الکسیس در هشت بازی آخر لیگ پنج گل به ثمر رسانده و شش پاس گل داده، به این معنی که او به طور مستقیم در 11 گل از 22 گل بارسا نقش داشته است. بازیکن اهل شیلی در برابر دیپورتیو (2)، مایورکا، بیلبایو و بتیس توپ را به تور دروازه حریفان دوخته است.

• پینتو در حال حاضر بازی های بیشتری نسبت به فصل گذشته انجام داده است. اما این 14 حضور او هنوز هم کمتراز 17 بازی او در فصل 2010/11 است.

• برای اولین بار در این فصل، بارسا از ضربه سر در یک بازی، دو بار به گل می رسد. الکسیس در دقیقه 9 و ویا در دقیقه 56 با ضربه سر گل های بارسا را به ثمر رساندند.

• بارسا هنوز هم می تواند به 100 امتیاز در این فصل برسد، چیزی که فقط رئال مادرید به آن رسیده بود. برای انجام این کار، آنها نیاز به پیروزی در تمام چهار بازی آینده خود، در برابر اتلتیکو مادرید، وایادولید، اسپانیول و مالاگا دارند.

• داوید ویا، که شب گذشته با گل خود بازی را به تساوی 2-2 کشاند، توانست به هشت بازی بدون گل خود در لیگ پایان دهد. آخرین گل او دربرابر تیم رایووایکانو به ثمر رسیده بود.

• آلوز در 10 بازی متوالی در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته است که طولانی ترین رکورد در حال حاضر نسبت به هر یک از بازیکنان تیم است.

• پیکه و آدریانو در مرکز خط دفاع در برابر بتیس، به ترتیب با 15 و 16 مرتبه، بیشترین توپ ربایی را داشتند.

• این اولین بار است که ژاوی از بعد از بازی رئال سوسیه داد در 19 ژانویه، در طول دقیقه 90 بازی در زمین حضور داشته است.

لالیگا منبع: سایت رسمی باشگاه

Last edited by runner; 07-05-2013 at 10:03. دليل: افزودن خبر

8. 17 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیو: «احساس غرور می کنم که مردم خواستار بازی کردن من هستند»

مهاجم بارسا با نگاهی‌ بر فصل اخیر اعتقاد دارد که فصل بسیار خوبی‌ برای او بوده است. او گفت: «شما می خواهید که در همه دقایق ممکن بازی کنید، ولی‌ خوشحال هستم».

کریستین تیو مهمان یکشنبه برنامه ال‌ مارکادور در شبکه بارسا تی وی بود. او که بازی را از ابتدا آغاز کرده بود، چندین بار مورد تشویق جمعیت حاضر در ورزشگاه نیز قرار گرفت: «این برای من افتخار است که مردم خواستار بازی کردن من هستند». با پذیرفتن این که او فرصت بازی در دیدار‌های بزرگ همچون بازی با بایرن را نیافته است گفت: «حضور یا عدم حضور من به تصمیم مربی بستگی دارد و نمی‌توانم هیچ نظری راجع به آن بدهم. احساس بدی داشتم که برای چنین بازی بزرگی‌ انتخاب نشدم، ولی‌ من همچنان به سخت تلاش کردن ادامه می دهم».

وی این فصل را بسیار خوب توصیف کرد: «شما می خواهید که در همه دقایق ممکن بازی کنید، ولی‌ از فرصتهایی که به من داده شد، خوشحال هستم».

وی درباره عملکردش در بازی با بتیس گفت: «راحت بودم و هم تیمی‌هایم نیز به من خیلی‌ کمک کردند ... فکر می‌کنم که آن‌ها می دانند که چقدر سریع هستم و چطور همیشه در دسترس می باشم. این خواسته مربی‌ است و هم تیمی‌هایم نیز می دانند که اگر راهی‌ برای نفوذ از عمق دفاع پیدا نمی‌شود، آن ها همیشه من را در کنار‌ه ها خواهند داشت».

تاثیر مسی

مسی بار دیگر با آمدنش به زمین و زدن دو گل نجات بخش بارسا بود. تیو گفت: «این بسیار با اهمیت هست که مسی بازی کند. او در لیگ قهرمانان نتوانست در میدان حضور داشته باشد که یک ضرر بزرگ بود. تیم بدون مسی هم خوب کار کرد ولی‌ هنگامی که او در زمین است شرایط متفاوت می باشد. اگر بهترین بازیکن بازی کند، بهترین بودن خود را نشان می دهد».

او درباره فتح عنوان لیگ به دوربین‌های بارسا تی وی گفت: «شما همیشه می خواهید که در خانه خود قهرمان شوید ولی‌ هر چه زودتر قهرمان شویم، بهتر است».

او درباره تیری آنری کسی‌ که با او مقایسه میشود نیز سخن گفت: «من هنوز راه زیادی تا رسیدن به فوتبال و گل‌های آنری دارم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir

10. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بارسا - رئال بتیس

Sent from my Nexus 7

12. 16 کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سابه یا: مسی می تواند سرنوشت هر دیداری را تغییر بدهد

مسی در دیدار مقابل بتیس بار دیگر در ترکیب اصلی بارسا حضور نداشت اما در نیمه دوم به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و با زدن دو گل، زمینه پیروزی تیمش را فراهم کرد

سایت گل- الخاندرو سابه یا، سرمربی تیم ملی آرژانتین، پس از گلزنی مسی در دیدار این هفته بارسا مقابل بتیس، کاپیتان تیمش را مورد ستایش قرار داد.

مسی در این دیدار بار دیگر در ترکیب اصلی بارسا حضور نداشت اما در نیمه دوم به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و با زدن دو گل، زمینه پیروزی تیمش را فراهم کرد.

سابه یا در گفتگو با بارسا تی وی گفت:" مسی دو گل زد و می توانست گل های بیشتری هم بزند. اگرچه بارسا به اندازه کافی خوب کار کرده بود که شایسته پیروزی باشد اما دیدار آسانی نبود. مسی از آن دست بازیکنانی است که وقتی به زمین می رود، همه چیز را عوض می کند."

در آخرین ثانیه های بازی یک موقعیت را از دست داد و از اینکه نتوانست هت تریک کند، بسیار ناراحت شد.

" بازیکنان بزرگ اینطور هستند. آنها از چیزهایی ناراحت می شوند که سایر بازیکنان را ناراحت نمی کند."

مسی در 31 دیداری که این فصل در لالیگا انجام داد، 46 گل به ثمر رساند.

Messi can change everything, says Sabella

14. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سابیا: «مسی با آمدن خود همه چیز را تغییر داد»

سرمربی تیم ملی آرژانتین که از نزدیک تماشاگر بازی بارسا و بتیس بود، برای آگاهی از وضعیت آمادگی مسی و ماسکرانو وارد بارسلونا شد.

سرمربی تیم ملی آرژانتین، آلخاندرو سابیا، در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی بارسا تی وی در مورد لیونل مسی و خاویر ماسکرانو صحبت کرد. مسی در نیمه دوم بازی برابر بتیس وارد زمین شد و بازگشتی رویایی برای تیم به ارمغان آورد و تیم را دو امتیاز دیگر به قهرمانی در لالیگا نزدیک تر کرد.

سرمربی آرژانتین از دیدن بازی ستاره تیم و کاپیتان خود که مثل همیشه در زمین می درخشیدند ابراز خشنودی کرد. او اشاره کرد: «مسی دو گل به ثمر رساند و می توانست بیشتر از این هم گل بزند. اگر چه بارسا توانست برنده این بازی باشد ولی این بازی هرگز بازی آسانی نبود. البته مسی از آن دسته از بازیکنانی است که می تواند با ورودش به میدان همه چیز را تغییر دهد».

فاصله ای اندک تا هتریکی دیگر

سابیا به طور ویژه به تمجید از گل بسیار زیبای مسی که از یک ضربه آزاد حاصل شده بود و نحوه همکاری زیبای تیمی آبی اناری ها برای خلق موقعیت گل دوم مسی و به ویژه پاس پشت پای فوق العاده اینیستا پرداخت. سابیا گفت: «البته در پایان بازی، مسی بابت از دست رفتن فرصت گلزنی که می توانست او را به یک هتریک دیگر برساند، خود را سرزنش می کرد. این چیزی است که بهترین بازیکنان دنیا مانند آن رفتار می کنند. آنها در مورد موضوعاتی که باعث ناراحتی دیگر بازیکنان نمی شود ابراز ناراحتی می کنند».

او توضیح داد: «من برای این به بارسلونا آمدم تا با مسی در مورد بارسا و تیم ملی صحبت کنم و بیشتر از همه ببینم که در چه وضعی قرار دارد». سابیا در مورد ماسکرانو گفت که از دو هفته پیش در مورد وضعیت او با وی در ارتباط هستیم و افزود: «او بازیکن با تجربه ای است و به دنبال پیروزی و کمک به تیم است و عاشق بارسا است».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

لیونل مسی، یک تعویض طلایی
    لیونل مسی در چهار بازی که از روی نیمکت بازی را آغاز کرد، موفق شد تا شش گل به ثمر برساند. این مهاجم آرژانتینی در بیست و یک بازی متوالی در لالیگا گلزنی کرده است.

لیونل مسی یک تعویض طلایی است. این بازیکن آرژانتینی با دو گلی که برابر بتیس به ثمر رساند (4-2)، آمار گلزنی در بازی هایی که از نیمکت کار خود را آغاز کرده بود، به عدد شش رساند. او با دو گل برابر ختافه (4-1)، یک گل برابر دیپورتیو (2-0)، یک گل برابر اتلتیک بیلبائو و دو گل دیگر در بازی برابر بتیس در روز یکشنبه (4-2) توانست این آمار را به ثبت برساند. به طرزی خارق العاده، در بازی هایی که او به عنوان ذخیره وارد میدان شد، هر 23.6 دقیقه یک گل به ثمر رساند ( 6 گل در 142 دقیقه).

همچنین مسی در لیگ قهرمانان برابر بنفیکا و پاریس سن ژرمن نیز به عنوان ذخیره وارد بازی شد ولی نتوانست گلی به نام خود ثبت کند.

گلزنی در 21 بازی متوالی

وی همچنان به روند گلزنی های پیاپی خود در لالیگا ادامه می دهد. او حتی در یک بازی هم در گلزنی ناکام نمانده است؛ البته با کنار گذاشتن بازی های تیم برابر مایورکا، زاراگوزا و لوانته که مسی به دلیل آسیب دیدگی همسترینگ پا آن بازیها را از دست داده بود. او در بازی مقابل بتیس بعد از بازی برابر رایو (3-1) موفق به ثمر رساندن دو گل شد.

34 گل از آلکانتارا

مسی در این فصل 46 گل به ثمر رسانده که چهار گل کمتر از مجموع گلهای فصل پیش می باشد. گل های او برابر بتیس گویای این موضوع هستند که او با رکورد کریستیانو رونالدو در سال پیش که در 27 بازی متفاوت موفق به گلزنی شده بود، برابری کرده است. او همچنین از رکورد جوزپ سامیتیر در جدول کلی گلزنان باشگاه پیشی گرفته است و با احتساب بازی های دوستانه او دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه محسوب می شود. با 335 گل، مسی تنها 34 گل با رکورد افسانه ای پائولینیو آلکانترا (369 گل) در جدول گلزنان تاریخ باشگاه فاصله دارد.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

دو بازی تا ثبت رکورد
    بارسا فقط دو پیروزی تا ثبت رکورد خانگی جدید - از وقتی که لیگ به 20 تیم کاهش یافته - فاصله دارد. تیم در چهار دوره، تمام فصل را بدون شکست در لیگ سپری کرده است، اگرچه تعداد تیم های خوب و همچنین تعداد بازی های خانگی کمتر بوده است.

بارسا در فصل 13-2012 لیگ، تا به حال موفق به کسب 16 برد و 1 تساوی در نیوکمپ شده است و دو بازی خانگی دیگر در برابر وایادولید و مالاگا در پیش رو دارد. بارسلونا فقط دو بازی دیگر برای برابری با رکوردی که در فصل 10-2009 ثبت کرده است - پیروزی در همه بازی ها به جز یک تساوی - فاصله دارد.

با از دست دادن فقط 7 امتیاز در فصل 11-2010 و 5 امتیاز در فصل پیش، نیوکمپ به دژی مستحکم تبدیل شده است. در پنج سال گذشته فقط هرکولس و رئال مادرید توانسته اند در این استادیوم به پیروزی دست پیدا کنند.

چهار فصل فوق العاده

بارسا در چهار دوره از تاریخ بازیهای لالیگا - در فصل های 60-1959 59-1958 53-1952 ( با 16 تیم ) و 49-1948 ( با 14 تیم ) - توانسته به رکورد صد در صد پیروزی در بازی های خانگی دست پیدا کند.

16. 9 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپرت ۷ می‌

گوندگان تحت پوشش بارسا
    هافبک تیم دورتموند هدف جدید بارسا است.
    ۲۲سال و قیمت ۲۵ میلیون یورو
    مبلغ پیشنهادی بارسا ۱.۴ میلیون یورو برای یک فصل.
    سکوت ۲ استاد :کاپیتان پویول و ولدس
    بارسا سزاوار قهرمانی،
    قهرمانی بارسا با برد در بازی هفته بعد قطعی میشود.
    شکستن رکورد مارادونا توسط مسی با اختلاف ۲۰۰ بازی کمتر.
    تقاضای قطع همکاری مرینیهو
    میرینیهو نمی‌خواهد سرمربی مادرید در فینال جم حذفی باشد.

پپه مل ( مربي بتيس):شما هيچوقت نميتوني مسي را متوقف كني.
    در سَن مامس شما ديديد كه چتور از بين ٣ حريف خود مانند مانع تمريني عبور كرد و گل زد.
    امروزم كه با اولين ضربه خود به توپ تونست گل بزنه. اين باور نكردنيه

خاویر زانتی:"مسی حتی اگر در ایتالیا هم بود، مثل حضورش در اسپانیا گلزنی می کرد. کسی که یک پدیده است، همه جا پدیده است."

تعداد ضربه های مسی که تا بحال به تیرک خورده: 38 !
    - آمار مخصوص بارساست و شامل آرژانتین نمیشه

زوبی زارتا:"گل ایستگاهی مسی شانسی نبود. مدتیه که داره رو این ضربات کار میکنه. گل تماشایی بود"

تيو:«این بسیار با اهمیت هست که مسی بازی کند. او در لیگ قهرمانان نتوانست در میدان حضور داشته باشد که یک ضرر بزرگ بود. تیم بدون مسی هم خوب کار کرد ولی‌ هنگامی که او در زمین است شرایط متفاوت می باشد. اگر بهترین بازیکن بازی کند، بهترین بودن خود را نشان می دهد».

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو 7 می 2013

رینا و مارکونیوس در دسترس .

رینا جایگزین والدز می شود و دفاع میانی رم جلوتر از تیاگو سیلوا مدنظر است .

هوملس ، لواندوفسکی و مارتینز ، خارج از تصور ،

مسی 26 ساله با رکورد 345 گل مارادونا در دوران بازیش برابری کرد .

اگر لالیگا این هفته فتح شود یک راهپیمایی در 13 می برگذار خواهد شد .

دنی آلوز : " فکر نمیکنم که ترکیب تیم نیاز به تغییرات زیادی داشته باشد،ما نباید دیوانه شویم.اگر باشگاه میخواهد بازیکنی بخرد البته که من آنرا درک میکنم. "
    مورینیو گفته بارسا بهترین تیم 30 سال اخیر بوده؟ خیلی خوبه که مورد ستایش شخص هوشمندی چون او قرار گیرید.او برای ارزش دادن به خودش به ما ارزش داده!

پیراهن امضا شده توسط تمام بازیکنان بارسا به دست Steven R.McQueen بازیگر نقش جرمی گیلبرت در سریال خاطرات خون آشام ( vampire diaries) رسید.
    این بازیگر از طرفداران سرسخت بارسلوناست و در بازی یکشنبه شب بارسا و بتیس در نوکمپ حضور داشت.

پپ گواردیولا اخیرا از آرژانتین دیدن کرده که باعث شده کار به این تبلیغ جالب از نوشیدنی غیر الکلی، از پپسی بزرگ که در آن پپ و سرمربی رئال مادرید خوزه مورینیو مقایسه شده اند، کشیده شود.

"آن ها وی را برای کنفرانس دعوت می کند" Mou No، Pep Si (مو نه، پپ بله!)

"او فوتبال را منقلب کرد" Mou No، Pep Si (مو نه، پپ بله!)

"پپ در تئاتر Gran Rex حضور داشت، مو نه" Mou No، Pep Si (مو نه، پپ بله!)

Mou No، Pep Si (مو نه، پپ بله!)

سفر بارسایها به فضا

اریل تینتور مهندس کاتالانیای و برسلونائی ناسا در آخرین پروژه مشترک خود با نامگذاری قاتتی از ماهواره‌ای ساخته شده به نامهای مسی، ژاوی، اینستا و هانری اینبار بارسایها را به فضا میفرستد.

اریل میگوید که طرفدار سرسخت بارسا است و عشق تری هانری و به همین دلیل ۴ قطعه اصلی‌ آخرین ماهواره پروژه‌اش را به نام بازیکنان بارسلونا مسی،ژاوی، اینستا و هانری (بازیکن اسبق بارسلونا) نامگذاری کرده. و همچنین قطعات دیگر به نامهای پپ گواردیولا، پیکه، سانچز، والدز، آبیدال، پویول، گررارد نامگذاری شده. به گفته اریل ۴قطعه اولیه آزمایش شده و هیچ مشکلی‌ ندارد اینکه چه زمانی‌ این بازیکنان به فضا سفر خواهند کرد از اسرار کاری اریل تینتور هست.

عکس: اریل تینتور با قطعه ماهواره بارساییش

چرا تیاگو می تواند ژاوی دیگری باشد

مقاله از آلن جیانگ
    ترجمه : بابک

محتوای مخفی: متن مقاله 
    تیاگو ملی پوش اسپانیایی بازیکنی با استعداد است اما در همان جایی ایستاده که ژاوی یک دهه پیش بود .
    در جام جهانی جوانان سال ١٩٩٩ هدی هامل ژاوی را محور تیم ملی اسپانیا خواند . ژاوی در سال ٢٠٠٠ وقتی اسپانیا نایب قهرمان االمپیک سیدنی شد از سوی مجله دون بالون به عنوان پدیده سال انتخاب شد که از اوبه عنوان بازیکنی با استیل یاد کرد.
    با وجود این ژاوی به فکر ترک بارسا افتاد چرا که به او به اندازه کافی بازی داده نمی شد و جای بازیکنی چون گواردیولا بازی کردن مسولیتی سنگین برای ژاوی جوان به حساب می آمد

"ژاوی در حال حاضر یک هافبک بی نظیر یک و یک رهبر در بارسلونا و تیم ملی اسپانیاست ولی بین سال های ١٩٩٨ تا ٢٠٠٢ او یک هافبک جوان بود که روی او حساب چندانی نمی شد و به درستی از او استفاده نمی شد
    اوبه یاد دارد که زمانی که به بازی گرفته می شد طرفداران به روزنامه ها نامه می نوشتند و به این که او جای گواردیولای کبیر را می گرفت اعتراض می کردند . به و پیشنهاد پیوستن به منچستر داده شد اما او ماند و جنگید برای تیمی که همیشه در قلب او بوده "

همین چند سال پیش بود که در مسابقات یورو زیر ١٧ سال تیاگو به راحتی بازیکنان حریف را به بازی می گرفت . تسلط او آن چنان بود که تیاگو را مسی اسپانیا می خواندند
    این فصل تیاگو تنها ٤١% دقایق بازی های بارسا در لا لیگا در میدان بود
    تیاگوی ٢٢ ساله هنوز راه زیادی تا ثابت شدن در خط هافبک پر از بازیکن بارسا دارد
    بوسکتس در هر بازی ٤.٤ بار توپ ربایی می کند و ٩٢.١% از پاس های او صحیح هستند. به قول ژاوی و اینیستا بوسکتس بهترین هافبک برای بازی تک ضرب است
    بوسکتس بازیکنی کلیدی برای بارساست و گرفتن جای او برای تیاگو امری دشوار است
    اگر نیمار به بارسا بپیوندد اینیستا در خط هافبک بازی خواهد کرد اما ژاوی که جایگزین اسطوره ای به نام گواردیولا شد ممکن است جای خود را در ترکیب اصلی کم کم از دست بدهد . شاید فکر کنید که بازی به سبک ژاوی مثل فورهند زدن راجر فدرر است ولی مسافتی که ژاوی در طول یک بازی شگفت آور است که در یک بازیکن ٣٣ ساله این امر خود را به مرور نشان خواهد داد
    اگر ژاوی به مصدومیتی طولانی بربخورد سوالی که برای کادر فنی بارسا پیش می آید این است تیاگو یا فابرگاس؟
    فابرگاس بازیکنی با تجربه است و با وجود غیبت گاه به گاه در ترکیب بارسا ١٠ گل و ١٠ پاس گل اندوخته او در این فصل است
    با وجود این دقت پاس تیاگو بالاتر است و پاس های او قسمت بیشتری از زمین را پوشش می دهد بنا بر این جایگزین مناسب تری برای ژاوی به شمار می آید
    وقتی دو پاس گل و یک گل تیاگو در مقابل ساراگوسا دو پاس گل در مقابل ختافه و گل های او در برابر کوردوبا و مالاگا را می بینیم چرا باید او را به یک پخش کننده محدود کنیم؟
    تیاگو دقت پاس ژاوی حرکت فریبنده اینیستا را دارد . تصور کنید که آزادی عملی که به ماریو گوتزه داده می شود را داشته باشد
    وقتی ژاوی ١٠ سال پیش پیشنهاد منچستر یونایتد را راد کرد همان پشتکار و استقامتی رانشان داد که الان در تیاگو می بینیم

به نقل از اسپورت تیتو ویلانووا فقط نام این سه بازیکن رو برای نقل و انتقالات تابستانی به باشگاه داده است :
    تیاگو سیلوا ، نیمار ، ایسکو یا گوندوغان

تیتو سعی خواهد کرد والدس را متقاعد کند تا یک فصل دیگر در بارسا ادامه دهد.در صورت رفتن والدس ، بارسا دروازه بان جدیدی به خدمت خواهد گرفت.

18. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Sent from my Nexus 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •