تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 250 از 402 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز...من 100% اوقات با گوگل کروم(آخرین نسخه) کار میکنم.و آنتی من هم همیشه آپدیت بود...(هر روز)
    خوب این که ویروسی تونسته از مرورگری بگذره و وارد سیستم بشه ضعف مرورگره که گوگل با پشتیبانی قوی ای که در زمینه امنیت داره سریع این مشکل رو رفع میکنه!{مثل همون قضیه اولین ویروس برا وین 8 که توست از طریق گوگل داس وارد سیستم بشه}
    بعد مرورگر آنتی ویروس هستش که اگه شما نود رو آپدیت داشتی پس در طول این 7 ماه سیستم رو خیلی کم یا کم اسکن میکردی!
    چون خودتون گفتین که با نورتون آپدیت نشده اسکن کردید و فلان تا فایل مخرب پیدا کرده که نتیجه میگیریم که ویروس ها همچین جدید نبودند!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

مثل اینکه Pa13 تجربه خوبی با Eset نداشتن .

به قول دوستمون امنیت هیچ وقت 100 % نمی شه .

واسه خودمم یه بار با Norton اتفاق جالبی افتاد !!!

زمانی که Norton 360 V5 Beta اومد دانلود کردم . همه هم می دونن هیچ آنتی ویروسی تو Aggressive بودن به پای Norton و Comodo نمی رسه . مخصوصا Norton که 3 لایه محافظتی File insight, Sonar protection و Network insight داره . ( اون زمان شرکت های امنیتی زیاد تو کار Cloud و این چیزا نبودن . یعنی کم آنتی ویروسی پیدا می شد که هم زمان از دیتابیس دانلود شده واسه اسکن استفاده کنه هم از دیتا بیس Cloud)

3 روز مونده بود لایسنسش تموم شه یه اتفاق جالبی افتاد ! یه فایل از سایت ایرانی دانلود کردم ، اررور اجرا داد مثل ارور های ویندوز ولی با غلط املایی خنده دار !!! شک کردم با network insight هم چک کردم فایل تمیز بود !!!

آخرش من که حسابی شک داشتم با Virustotal چک کردم دیدک 36/41 می گن ویروسه !!!

تو اینترنت که سرچ کردم دیدم این ویروس 3 سال پیش توسط بقیه شرکت ها شناسایی شده !!!!

به هر حال قصدم این بود بگم اشتباهات سهوی پیش میاد واسه همین نمی شه گفت اگر همیشه آپدیت باشه همیشه آخرین ویروس ها رو می گیره . بعضی وقتا مورد پیش میاد ویروس هایی که 3 سال پیش شناسایی شدنو نمیشناسه .

در ضمن معمولا ویروس که تولید شد صاف نمیاد تو کامپیوتر شما این ویروس هایی که می گیرن باور کنین 99 %مال حداقل 3 یا 4 سال پیشه آپدیت هم نباشه می گیره .

لذا تجربه بد هر موقع می تونه اتفاق بیفته حتی اگر آپدیت آپدیت باشه

3. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مثل اینکه Pa13 تجربه خوبی با Eset نداشتن .

به قول دوستمون امنیت هیچ وقت 100 % نمی شه .

واسه خودمم یه بار با Norton اتفاق جالبی افتاد !!!

زمانی که Norton 360 V5 Beta اومد دانلود کردم . همه هم می دونن هیچ آنتی ویروسی تو Aggressive بودن به پای Norton و Comodo نمی رسه . مخصوصا Norton که 3 لایه محافظتی File insight, Sonar protection و Network insight داره . ( اون زمان شرکت های امنیتی زیاد تو کار Cloud و این چیزا نبودن . یعنی کم آنتی ویروسی پیدا می شد که هم زمان از دیتابیس دانلود شده واسه اسکن استفاده کنه هم از دیتا بیس Cloud)

3 روز مونده بود لایسنسش تموم شه یه اتفاق جالبی افتاد ! یه فایل از سایت ایرانی دانلود کردم ، اررور اجرا داد مثل ارور های ویندوز ولی با غلط املایی خنده دار !!! شک کردم با network insight هم چک کردم فایل تمیز بود !!!

آخرش من که حسابی شک داشتم با Virustotal چک کردم دیدک 36/41 می گن ویروسه !!!

تو اینترنت که سرچ کردم دیدم این ویروس 3 سال پیش توسط بقیه شرکت ها شناسایی شده !!!!

به هر حال قصدم این بود بگم اشتباهات سهوی پیش میاد واسه همین نمی شه گفت اگر همیشه آپدیت باشه همیشه آخرین ویروس ها رو می گیره . بعضی وقتا مورد پیش میاد ویروس هایی که 3 سال پیش شناسایی شدنو نمیشناسه .

در ضمن معمولا ویروس که تولید شد صاف نمیاد تو کامپیوتر شما این ویروس هایی که می گیرن باور کنین 99 %مال حداقل 3 یا 4 سال پیشه آپدیت هم نباشه می گیره .

خوب دوست عزیز نسخه بتا بوده دیگه ....(شما از نسخه بتا انتظار دارین خوب باشه)من هم اعتقاد دارم که امنیت 100% نیست.
    یه سوال من کنار نورتون اینترنت سکیوریتی آنتی میلوار بیت نصب کنم؟؟ظروری هست؟؟امروز ویندوز هام رو عوض کردم.ایکسپی sp3 update و ویندوز 7 آلتیمیت نصبیدم.رو هر دوشون nis2014 نصب کردم.اولش وقتی xp نصب کردم خواستم روش آویرا فری نصب کنم نصب شد ولی وقتی آپدیت میکردم می گفت لایسنستون معتبر نیست!!!(avira free 2013)

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درسته ولی من خودم یکی رو میشناسم که کاسپر 2012 داشت اما به دلیل این که باگی در این اینترنت سکوریتی وجود داشت یک هکر آمد و هکش کرد!!!

6. 2 کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درسته ولی من خودم یکی رو میشناسم که کاسپر 2012 داشت اما به دلیل این که باگی در این اینترنت سکوریتی وجود داشت یک هکر آمد و هکش کرد!!!
    دوست عزیز کسپر 2012 باگ زیادی داشت...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میدونم..!
    منظورم این بود که اگه آپدیت بود درصد امینت اش بالاتر میشد {منظورم با شما نیستش}!!! و همینطور هر بسته امنیتی اشتباه میکنه!!!

9. 2 کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Captain; 15-09-2013 at 15:19.

11. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خوب دوست عزیز نسخه بتا بوده دیگه ....(شما از نسخه بتا انتظار دارین خوب باشه)من هم اعتقاد دارم که امنیت 100% نیست.
    یه سوال من کنار نورتون اینترنت سکیوریتی آنتی میلوار بیت نصب کنم؟؟ظروری هست؟؟امروز ویندوز هام رو عوض کردم.ایکسپی sp3 update و ویندوز 7 آلتیمیت نصبیدم.رو هر دوشون nis2014 نصب کردم.اولش وقتی xp نصب کردم خواستم روش آویرا فری نصب کنم نصب شد ولی وقتی آپدیت میکردم می گفت لایسنستون معتبر نیست!!!(avira free 2013)
    دوست عزیز نرم افزارش نسخه بتا بوده دیتا بیسش و دیتا بیس کلودش که بتا نبوده که در ضمن گفتم با Virustotal چک کردم . اونم از 41 آنتی ویروس 36 تاشون ویروسی نشون داد . یکی از اونایی که تمیز نشون داد Norton بود . Virustotal از نسخه بتا استفاده نمی کنه که

در ضمن من ضایع ترینشو گفتم

سر Eset هم همین 5 ماه پیش واسه دوستم اتفاق مشابهی افتاد. اونم سیستمش ویروسی شد ( همیشه هم آپدیت بود . ) اسکن هم که می کردیم تمیز نشون می داد رایانه رو ولی فایل هاش مخفی می شد . با Kaspersky اسکن کردم ویروسو گرفت . چک کردم با دیتا بیس کسپر اسکای متوجه شدم ویروسه حدود 2 ماه پیش به دیتابیس کسپر اضافه شده پس جدید بوده . ولی تو Eset شناسایی نمی کرد .

به هر حال اشتباهات پیش میان .

در ضمن Norton Internet Security خود Anti-malware هستش. نیازی نیست چیزی کنارش نصب باشه . ما واسه راحتی می گیم آنتی ویروس

دوست عزیز وقتی ویندوز و نرم افزارات Exploit داشته باشن دیگه هیچ آنتی ویروسی نمی تونه جلوشو بگیره ! ه*ک شدن ربطی به آنتی ویروست نداره .

باگ هایی هم که گفتین بیشتر امنیتی نبوده و الا الان ملت تو exploit-DB اومده بودن دنیا رو رو سرشون گذاشته بودن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک داده دوستان زحمت کشیدن چند تاشو فارسی کردن
    Last edited by Public Enemy; 16-09-2013 at 12:29.

13. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان نورتون تو این تست جایی نداره؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز نرم افزارش نسخه بتا بوده دیتا بیسش و دیتا بیس کلودش که بتا نبوده که در ضمن گفتم با Virustotal چک کردم . اونم از 41 آنتی ویروس 36 تاشون ویروسی نشون داد . یکی از اونایی که تمیز نشون داد Norton بود . Virustotal از نسخه بتا استفاده نمی کنه که

در ضمن من ضایع ترینشو گفتم

سر Eset هم همین 5 ماه پیش واسه دوستم اتفاق مشابهی افتاد. اونم سیستمش ویروسی شد ( همیشه هم آپدیت بود . ) اسکن هم که می کردیم تمیز نشون می داد رایانه رو ولی فایل هاش مخفی می شد . با Kaspersky اسکن کردم ویروسو گرفت . چک کردم با دیتا بیس کسپر اسکای متوجه شدم ویروسه حدود 2 ماه پیش به دیتابیس کسپر اضافه شده پس جدید بوده . ولی تو Eset شناسایی نمی کرد .

به هر حال اشتباهات پیش میان .

در ضمن Norton Internet Security خود Anti-malware هستش. نیازی نیست چیزی کنارش نصب باشه . ما واسه راحتی می گیم آنتی ویروس

دوست عزیز وقتی ویندوز و نرم افزارات Exploit داشته باشن دیگه هیچ آنتی ویروسی نمی تونه جلوشو بگیره ! ه*ک شدن ربطی به آنتی ویروست نداره .

باگ هایی هم که گفتین بیشتر امنیتی نبوده و الا الان ملت تو exploit-DB اومده بودن دنیا رو رو سرشون گذاشته بودن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک داده دوستان زحمت کشیدن چند تاشو فارسی کردن
    ممنون از تمامی شما دوستان عزیز که دید من رو در مورد آنتی ویروس ها عوض کردید.دوستان شما نورتون اینترنت سکیوریتی 2014 رو چطوری ارزیابی میکنید؟؟ اگه خوب نیست چی پیشنهاد میدید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •