دیگه پرونده خرید رو کم کم ببندیم.
دوستان نظر بدید؟ خودم می گم DT770 pro اهم 250 بگیرم با آمپ Fiio E11 به سیصدتومن واگه چیزی موند که هدفون توگوش سنهایزر CX300 به 180 تومن.
اگرنرسید ببینم هدفون صدتومن به دوستان چی توصیه می شه.
دیگه پرونده خرید رو کم کم ببندیم.
دوستان نظر بدید؟ خودم می گم DT770 pro اهم 250 بگیرم با آمپ Fiio E11 به سیصدتومن واگه چیزی موند که هدفون توگوش سنهایزر CX300 به 180 تومن.
اگرنرسید ببینم هدفون صدتومن به دوستان چی توصیه می شه.
من Creative ep630 نداشتم ولی کلیپش هدفون عالی هستش تنها عیبش جنس سیمهاش است
در کل صدای شفاف به همراه بیس بالا.
630 و ای ایکس10 رو داشتم والا من باشم ساوند مجیک رو ورمیدارم سونی که خیلی صدای تیزی داشت و اصلا ارزش 50 تومنو نداشت مخصوصا مید ضعیف و هارشی که البته مشکل سری ای ایکس هست انگار چون 50 شم که داشتم همینجوری بود ... یعنی اصلا راضیم نکرد.
خوب پاسخ به این سوال که ارزش هزینه ای که میکنید رو داره یا نه خیلی سخته
بستگی به خودتون داره که چقدر بتونید تفاوت ها رو تشخیص بدین
ولی برای من که ارزشش رو داره
به عبارت دیگه اگر بخواین یک هدفون دیگه با صدای شبیه به ep630 تهیه کنید و با کیفیت بالاتر این دو هدفون و مخصوصا s4 انتخاب های خیلی خوبی خواهند بود.
موفق باشید.
هدفون m50 حدود 120 دلار هستش
ولی خوب قیمت بالاش توی بازار ایران به خاطر سود جویی بعضی افراد هستش
من با توجه به اینکه e11 رو دارم
و موسیقی کلاسیک هم سطح صدای پایینی داره توصیه میکنم 50 اهمی رو تهیه کنید تا خیالتون راحتتر باشه
تهیه کردن 250 اهمی یه کم این ریسک رو داره که به سطح صدایی که مد نظرتو هست نرسید.
برای اطلاعات بیشتر یه لینک تو امضام هست میتونید بهش مراجعه کنید.
موفق باشید.
Last edited by t-jays; 26-04-2013 at 13:43.
آدرس کجاییه مشهده؟
بلوار سازمان آب(شهیدصادقی)-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توجه کنید آخرش دو hh داره اگه یکی بزنی میره توسایت قدیم. کلا حدود سه تا ۵ درصد ارزونتر زده برخی اقلامو.
دوستان بین هدفون Klipsch S4 و xba-1 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
قیمتش از 200 تومن بالاتر نره
البته قیمت اینا دستم نیست شاید دوتاش بالای 200 تومن باشن![]()
سلام استاد پرحوصله
250 اهمی بیر پرو رویو هاش خوب بود وقیمتش هم منطقی تره یه کم ودو روز هم بیشتر از تخفیفش نمونده. پرو ۷۴۰ تومن و M که ۸۰ اهم قیمت ۸۵۰ تومن . کلا این مدل پرو ۵۰ اهمی هم داده ولی تو ایران من ندیدم. رویوهای خوبی از پرو ۲۵۰ اهم خوندم ومشکلی هم از بابت کاربا آیفون نداشت البته توصیه به آمپ شده وطرف با Fiio E6 هم خیلی راضی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هدفون AKG K514 رو زده بود ۱۲۵ تومن اگه درست باشه فکر کنم خوب باشه؟ حالا فرداچک می کنم.
نگفتی ازسایت ارزونتر میشه خرید یا مغازه؟
ضمنا من راجع به هدفونهای energy sistem یه بررسی کردم با توجه به قیمتهای دلاریش خیلی خوب بودیعنی عالیه قیمتهاش ویه رویو راجب به هدفون تو گوشیش که ۱۵ تومن خوندم خوب بود و مثلا dj600 دلاریش ۶۰ تا بیشتر بود ولی ایران صدتومنه! باتوجه به پایین اومدن قدرت خرید بد نیست اساتید یه بررسی می کردن.
البته اسم برند خودش باعث پیش داوری میشه.
اکه پسرخاله ام اومده باشه فردا می فرستمش برای خریدوگرنه مجبورم اینترنتی بخرم چون تخفیفش تا دوروزه دیگه تموم میشه
Last edited by 2hamidpeyk; 27-04-2013 at 00:14.
اساتید فن
هندزفری تا قیمت 160 هزار تومان برای موبایل چی پیشنهاد میدید ؟
خواستم بریم این ایرپد اپل رو بگیرم گفتم شاید پیشنهادات بهتری روی میز باشه
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)