این پکیج مورد داره و مرسدس بنز هم اگر تنظیم نباشه یا یک قطعش ایراد داشته باشه درست کار نمیکنه .
دستگاه به احتمال زیاد یا رسوب داره یا شیر گازش تنظیم نیست .
با نمایندگی تماس بگیرید تا بیان مورد رو پیدا و برطرف کنند تا از دستگاهتون لذت ببرید.
این پکیج مورد داره و مرسدس بنز هم اگر تنظیم نباشه یا یک قطعش ایراد داشته باشه درست کار نمیکنه .
دستگاه به احتمال زیاد یا رسوب داره یا شیر گازش تنظیم نیست .
با نمایندگی تماس بگیرید تا بیان مورد رو پیدا و برطرف کنند تا از دستگاهتون لذت ببرید.
دوست عزیز این قطعاتی که شما نام بردی تقریبا در بیشتر پکیج ها ایتالیاییه و یکسان
خیلی قطعات دیگه هم هست که ایتالیاییه
کیفیتها در بسیاری از دستگاهها خوب و در حد مطلوبه . در این میان مهم خدمات پس ار فروشه .خدمات فروش در هیچ وسیله های به اندازه پکیج مهم نیست .
لورچ به تازگی و در چند سال اخیر وارد بازار پکیج شده . شاید بیشتر از چند سال دیگه در بازار دوام نیاره .هیچ بعید نیست .
و وقتی بره خدماتش هم با مشکل روبرو میشه .
شرکتهای دیگه ای هم بودند که قبلا پرقدرت آمدند و بعد که در بازار موفق نبودند کم رنگ و یا حذف شدند .
و الان مشتریانی که اون مارک ها رو خریدند با مشکلل جدی روبرو هستند .
برای خیلی ها هم خیلی آسان نیست که بعد از چند سال یک دستگاه چند میلیونی رو تعویض کنند . برای تعمیر بعد از چند سال با یک هزینه چند ده تومنی مشکل دارند چه برسه چند میلیون !!
بنا بر این خیلی مهمه شما دستگاهی بگیری که در تیراژ زیاد در منزل مشتریان حضور داشته باشه و شرکتش هم در عرضه اون محصول سابقه داشته باشه .
مثه همین بنسره بوتان که جزو بهترین انتخابهاست با خدمات پس از فروش عالی یا ایساتیس سوپر لوکس اونهم با خدمات خوب . هر دو با کیفیت قطعات عالی
شیر گاز ایتالیایی منبع انبساط ایتالیایی فن ایتالیایی و ... ایتالیایی و خدمات خوب
کاملترین انتخاب دو پنل 140سانتی در سالن و دو پنل 100 در اتاقهاست .ولی اگر
پرت انرژی از سقف یا دیوارهای شما پایینه میتونی دوتا 120 و دوتا80 هم ببندی .
مارک هم سانیکا و ایرتور با توجه به کیفیتشون و قیمتشون خوبن.
اگر میتونستید یه مقدار صبر داشته باشید تا 45 روز دیگه یک رادیاتور خیلی خوب یا قیمت فوق العاده به بازار خواهد آمد .
اگر هم نه که همون توصیه بالا .
اقا تپل دستت درد نکنه.
واسه خریدن پکیج باز بیشتر مزاحمت میشم.
واسه لوله کشی نظری نداری ؟؟
من نظرم اینه از همین پلیمر ها (همینایی که با اتو داغش میکنن و به هم اتصال میدن) استفاده کنم. از 5 لایه زیاد خوشم نمیاد (از اتصالاتش میترسم. چون فلزه میترسم زنگ بزنه،یا پرسش دَر بره و....) تازه گرون هم هست
نظری نداری ؟؟؟
میزان رسوب گیریشون چطوره ؟؟؟
(واسه 5 لایه حداقل باید 500 تومن دست مزد بدم. ولی پلیمر رو خودم انجام میدم)
نقشه ی خونه رو ایشالله واست PM میکنم تا در رابطه با تعداد پنل ها هم نظر بدی.
Last edited by 880446534; 05-11-2014 at 13:19.
سلام دوست عزیز ... فصل سرما شروع شد این تاپیک جون گرفت ...
مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید ...
دفتر کار یک پکیج داریم (بوتان - ریلو ) سال گذشته بدون مشکل کار میکرد ولی امسال که به برق زدیم رادیاتها گرم بشه که نشد ..
توضیحال تکمیلی :
فشار پکیج صفر شده بود که با شیر تنظیم فشار آمپر رفت بالا و پکیج راه افتاد و آب مصرفی رو الان گرم میکنه ولی به رادیات ها آب گرم نمیده ..
رادیات ها رو هواگیری کردم که فکر نکنم در مسیر هوا وجود داشته باشه
توصیه ای نوشته بودن که پمپ پکیج رو هم هواگیری کنیم که با پیچ روی پمپ هواگیری کردم اول کمی بخار بعد آب گرم اومد.
پکیج بصورت ریتمی هر 20 دیقه یبار صدای فندک میاد که نشون میده روشن میشه و پس از 20 ثانیه خاموش میشه (درحالی که هیچ آب مصرفی نداریم )
نمیدونم دیگه کجاشو باید چک کنم ...
یکی از آشنا ها گفت که احتمالا مشکل از پمپ هست .. چطور میتونم از عملکرد صحیح پمپ اطمینان حاصل کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین ببینم مشکل از کجاست ...
روی پمپ هم نوشته Riello
با تشکر
نمایندگی که زنگ زدم یه صفر کیلومتر رو فرستاد هیچی حالیش نبود دفعه قبل رو میگم گفت بردش سوحته باید تعویض بشه بعدا یکی اومد فیش برد رو کند و ریست کرد درست شد
شهرمون حرفه ای بوتان کار کمه این یکیم که برا جرمگیری 140هزار میگیره که واقعا ظلمه
اتفاقا خودمم از جرمگیری میدونم چون قبلش مستاجر داشتم وقتی تحریل گرفتم اون فیلتر اب توش ژلش تموم شده بود و توش اب بود
دوستان کسی راهنمایی نداره تصویری که کجا و باز کنم خودم جرم گیری کنم؟
و سوال دوم اون فیلتر اب که توش ژل داره تموم شده و جدا میفروشن رو باید تعمیرکار بیاد و خودمون نمیتونیم تعویض کنیم؟اخه براوهمون 20هزار میگه میگیرم بیام
1 شیر های زیر پکیج را چک کنید که باز باشند
2 در صورتی که شیر ها باز بود ممکنه پمپ کریپاژ کرده که باید درب پکیج باز بشه و یک پیچ در مرکز دایره پمپ هست اون را باز کنید و شافت زیر پیچ را با پیچ گوشتی حرکت بدید
ممکنه سنسور ها مبدل مشکل داشته باشه روی زمستونه که هست رادیاتور ها گرم میشه یا بازم زود خاموش میشه ؟ اگر خواموش میشه سنسور دما دما را زیاد نشون میده و برا همین خاموش میشه
در هر دو حالت زمستانی و تابستانی این مشکل هستش ولی الان که تو زمستانی هستش بدترم شده و اب گرم گاهی اصلا نمیاد،احتمال داره مبدل جرم گرفته باشه؟
اب تو رادیاتورها گرم هستش و دماسنجم 80درجه رو نشون میده
این مبدل جای دم دست پکیج هستش که خودم جرم گیری کنم یا نه باید سرویس کار بیاد؟چون سرویسکار میگه برا جرمگیری 150میگیرم که واقعا ستمه،ابگرمکن دیواری رو خودم با هزارتومان خرج جرمگیری میکردم اما اینو باز کردم موندم اون قسمتی که اب ازش رد میشه و باید جرمگیری بشه رو چطوری باز کنن دو تا لوله سمت چپش بهش وصله اونو باز کنم؟کسی تصویری اموزشش رو نداره؟
تپل جان
از راهنماییت متشکر. از دوستانم رادیاتور بارل داره. چجوریه؟ خدمات و گارانتیش و جنسش معتبره؟ راستی قیمت داری؟ بارل رو متری 290 میده بابل.
بقیه مهندسین کمک میکنند؟
ممنون از راهنمایی های سریعتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)