آره گفتم سوال عجیبیه! در کل میخواستم بجای اینکه تصویر رو از تلویزیون بگیرم از صفحه نمایش تبلت بگیرم!
آره گفتم سوال عجیبیه! در کل میخواستم بجای اینکه تصویر رو از تلویزیون بگیرم از صفحه نمایش تبلت بگیرم!
سوال رو شما عوض کردید دوست من اول گفتید همه اینارو میخوام به هم وصل کنم ! بعد الان میگید میخواید تصویر کنسول رو تبلت بیوفته !
دوست عزیز شما کلا input vs output هارو قاطی کردید ! دوست من tv پورت های ورودی رو داره و میتونه تصویر بقیه device هارو بگیره ! اما تبلت فقط خروجی داره !! یعنی این تصویر کنسولتون امکان نداره رو صفحه تبلت بیوفته !
در رابطه با قسمت اول جوابتون که گفتید شما سوالتون رو عوض کردید باید بگم که نه من سوالمو عوض نکردم چون وقتی میخوای از کنسول خودت تصویر داشته باشی باید توسط یه رابط مثل کابل به یک نمایشگر وصل بشه. حالا من پرسیدم این نمایشگر میتونه صفحه نمایش یه تبلت باشه؟
Last edited by faraso0; 03-06-2013 at 13:54.
دوست عزیز من جوابتونو ندادم ؟ ! مگه نگفتم تبلت ورودی نداره ؟
خوب عزیز من که گفتم با کابل hdmi یا Av باید به نمایشگر وصل بشه .
دوست عزیز بزارید واستون شرح بدم این قضیه رو متوجه بشید کاملا !
به طور کلی شما نمیتونید تصویر devici رو روی یک device دیگه که سیستم عاملی روش نصبه بندازید !
فکر کنم تو یه جمله خیلی خوب خلاصش کردم ! , موفق باشید.
سلام
تا دو تومن، ده اینچ، اچ دی ام ای دار، gps و سیم کارت خور بهترین گزینه چیه؟
zoom خوبه؟ آلترناتیو؟
دوست عزیز در حال حاضر بهترین تبلت اندرویدی تو جهان huawei media pad 10 fhd gc4000 هست و فقط یه تبلت هست که برتری داره نسبت به اون که این تبلت xperia z نام داره البته اگه بتونید تو ایران تهیه کنید !
خوب یعنی بالاخره میشه یا نه ؟اگه میشه کمی توضیح بدید.(در تبلت هواوی)
Last edited by محسن cr7; 03-06-2013 at 20:02.
دوست عزیز اگه اون نرم افزار اندرویدی که دانلود میکنید این قابیلت رو داشته باشه میشه انجام داد . تا اونجای که من میدونم نسخه های جدید microsoft office که برای اندروید اومده خیلی پیشرفته شده و option های زیادی بهش اضافه شده و کار های زیادی میشه با access vs powerpoint vs excel vs word ,,,,, انجام داد .
دوست عزیز sghl
شما که انقدر از این تبلت تعریف میکنی!
۴تا بنچ مارک معتبر ازش میزاری؟!
چون من هرجایی رو زیر و رو کردم (البته سایت های معتبر) عملکردش از Galaxy note 10.1 N8000 هم ضعیفتر بوده!
الان تو ایران ورژن ۱گیگ رام با cpu 1.2 فقط هست! البته تا جایی که من مطلع هستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)