بچه ها توي group policy ويندوز xp از كدوم قسمتش ميشه دسترسي به فلش درايو و محدوديت read/write اون رو كنترل كرد؟
group policy ويندوز 7 داره ولي آيا در xp هم وجود داره؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
بچه ها توي group policy ويندوز xp از كدوم قسمتش ميشه دسترسي به فلش درايو و محدوديت read/write اون رو كنترل كرد؟
group policy ويندوز 7 داره ولي آيا در xp هم وجود داره؟
سلامــ ...
یه سوال دارم از دوستان با تجربهـ
شبکه ای با با تقریبا 40 یوزر رو در نظر بگیرید که با 2 تا سوییچ 24 پورت و 1 روتر و 1 مودم یه Lan رو تشکیل دادن .
مدتی هست فراخوانی اطلاعات از روی سرور کند و کندتر شده و داره تبدیل به معضل میشه. یعنی یه پروسس چند ثانیه ای چند دقیقه طول میکشه .
گفتم شاید بار ترافیکی زیاد باشه ، یا سوییچ افزایش ترافیک پیدا میکنه ...
نظر شما چیه ؟ دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ راه حل پیشنهادیتون چیه ؟
ممنون
سلام، من اونقدرها در این زمینه تجربه و اطلاعات ندارم؛ اما مهمترین و ارجح ترین موضوعی که باید بررسی بشه پویایی شبکه از نظر نرم افزاری هستش چون آسیب پذیرترین بخش شبکه رو تشکیل میده؛ سلامت سیستم عامل ها (امیدوارم xp نباشن، چون کند شدن سریعش و نیاز به از نو ریختنش واقعا یه دردسره)، پاک بودن شبکه از ویروس و کرم و تروجان و از جمله اسپم ها، و در آخر چک کردن پروسه های در حال اجرا.
ممنون دوست خوبم .
برام مشخصه که مشکل به احتمال زیاد نرم افزاری هست چون کاربرها موقع خوندن اطلاعات از روی اوراکل به این مشکل برمی خورن.
متاسفانه سیستم عامل Xp هست ...
البته یوزر ها رو Limited کردم تا نتونن زیاد تو نصب نرم افزار و .. دخالت داشته باشن .
روی سرور و کلاینت ها کسپر نسب هست که با یک سرور آنتی ویروس سیستم ها آپدیت میشن .
...
گفتم تو یکی از این زمان های کند شدن سوییچ ها رو خاموش روشن کنم و تست کنم . فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه .
درود
3تا پرسش داشتم:
1.در ويندوز سرور 2003 يه برنامه خيلي به درد بخور بود به نام network monitor كه در كامپوننت هاي ويندوز بود..ميخوام بدونم اين برنامه يا مشابه اش هم در ويندوز سرور 2008 هست يا نه؟
2. در مورد ip sec در ويندوز سرور 2008 راهنمايي ميخواستم..توي 2003 جزو پاليسي ها بود ولي گويا در 2008 با فايروال اميخته شده..لطفا راهنمايي بفرماييد.
3.در شبكه مون تعداي پرينتر هست ميخواستم بدونم هر كدوم در ماه چنتا كاغذ چاپ ميكنن..چطور ميتونم اين كار رو بكنم؟
ممنون
سلام
ببخشيد من يه سوال داشتم . 4 گزينه اي هم هست لطف كنيد جوابش رو برام توضيح بديد . :nerd:
در شبكه اي با تعداد n كامپيوتر و مبتني بر توپولوژي گراف كامل ؛ حداكثر چه تعداد لينك ارتباطي براي يك كامپيوتر قطع شود تا هنوز كامپوتر ارتباطش را از دست نداده باشد ؟
گزينه ها :
1- n-1
2- n-2
3- n
4- n ( n - 1 ) / 2
سلام.
از توی 7 فایل های اشتراک شده XP رو دارم.
اما از XP فایل های 7 رو ارر میده.
تمام اون گزینه های SHARING رو هم ON گذاشتم .
یک پوشه توی 7 بنام USER رو میشه توی XP دید بقیه ش رو ارر میده.
Last edited by Amin4All; 17-11-2011 at 23:55.
سلام.
1. Network Monitor توی سرور 2008 نیست و باید از مایکروسافت دانلود و نصب کنی.
2. توی 2008 هنوز هم توی Group Policy هستش. توی مسیر زیر:
3. نمیدونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
n-2 میشه به نظرم. اگه شبکه n تا Node داشته باشه شما n-1 لینک داری به بقیه. اگه بخوای 1 دونه از اینا باقی بمونه، باید n-2 تاش رو قطع کنی.
سلام.
چه اروری میده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)