تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 280 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

فکر کردم بازیکنها توی اردو هستند و نمیتونن بیرون بیان.ولی انگار اردو هتله هر وقت خواستی میری نخواستی نمیری برای ما که خوبه
    سلام
    اون قدر ها هم هتل نیست !!!

ورزش 3 :

قرارداد بازيکنان جديد پرسپوليس امضا نشد

سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان به دو بازيکن مورد نظر پرسپوليس اجازه نداد محل اردوي تيم ملي را ترک کنند.

در حالي که باشگاه پرسپوليس اعلام کرد ظهر امروز سه بازيکن مورد نظر اين باشگاه براي ثبت قرارداد به هيات فوتبال استان تهران خواهند رفت، اما مخالفت کارلوس کي روش با خارج شدن سيدجلال حسيني و حسين ماهيني از اردوي تيم ملي اين برنامه را برهم زد.

ماهيني و حسيني که امروز با باشگاه پرسپوليس توافق کرده بودند قرار بود با مراجعه به هيات فوتبال استان تهران قراردادشان را به طور رسمي ثبت کنند اما کي روش اين اجازه را به آنها نداد. محسن بنگر نيز که با پرسپوليسي ها به توافق رسيده بود به خاطر غيبت اين دو بازيکن به هيات فوتبال تهران نرفت.

2. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم زودتر این قراردادها هم ثبت بشه راحت بشیم
    ولی یه نکته خوبی که به نظر من میرسه اینه که دارن با همه 2 ساله میبندن
    درسته که این کار جنبه های منفی هم داره
    ولی جنبه های مثبت خیلی زیادی از لحاظ روحی روانی برای بازیکنها داره
    و همینطور واسه فصل بعد هم خیالمون یکم راحتتره

4. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض حسيني، بنگر و ماهيني ثبت کردند

مرجع خبری پرسپولیس: سه مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس، قرارداد خود را به صورت رسمي در هيات فوتبال به ثبت رساندند. سيدجلال حسيني، محسن بنگر و حسيني ماهيني امروز بالاخره قرارداد خود را با پرسپوليس در هيات فوتبال به ثبت رساندند. در حالي كه صبح روز پنجشنبه اخبار توافق اين سه بازيكن با مسوولان باشگاه پرسپوليس در رسانه‌ها منتشر شده و قرار بود اين بازيكنان تا ساعت مياني روز قرارداد خود را با پرسپوليس به طور رسمي در هيات فوتبال ثبت كنند، كارلوس كي‌روش، سرمربي تيم ملي به حسيني و ماهيني كه در حال حاضر در اردوي تيم ملي براي ديدار با قطر به سر مي‌برند، اجازه ترك دو ساعته اردو و حضور در هيات فوتبال را نداد تا ثبت قرارداد اين سه بازيكن نيز دچار اما و اگر شود. اما با هماهنگي‌هايي كه با سرمربي پرتغالي تيم ملي صورت گرفت، حسيني و ماهيني پس از تمرين امروز تيم ملي فوتبال كه از ساعت 17:30 در زمين تمرين كمپ تيم‌هاي ملي آغاز شده بود، به همراه محسن بنگر، به هيات فوتبال آمدند و قرارداد خود را به طور رسمي با سرخپوشان پايتخت امضا كردند. قرارداد حسين ماهيني با باشگاه پرسپوليس دو ساله است و سيدجلال حسيني و محسن بنگر نيز هر كدام قراردادي يك ساله با پرسپوليس امضاء كرده‌اند. همچنين غلامرضا رضايي مهاجم فصل گذشته پرسپوليس با حضور در هيات فوتبال استان تهران، قرارداد دو ساله خود با اين تيم را رسمي كرد.

6. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

انگار قرارداد بازیکنها ثبت شده ولی یک مقدار مشکوکه.وقتی کی روش اجازه خروج از اردو و ثبت قرارداد رو داده دیگه عکس نگرفتن دیگه چه صیغه هست؟!!!
    تقریبا تیممون تکمیل شد.
    البته بعید میدونم دیگه انصاری فرد رو بتونم بگیرن.چون خط حمله ما خیلی دیگه تراکم بازیکن داره.فکر کنم به همین خاطر و شاید پیوستن خلعتبری باشه که فشنگچی قصد داره قراردادش رو تمدید نکنه چون واقعا دیگه بازی بهش نمیرسه
    سمت راست خط حمله رضایی و نوروزی رو دارم و سمت چپ کاظمیان و احتمالا خلعتبری(میگم احتمالا چون رویانیان دست روی هر کی گذاشت گرفتش) تازه این بازیکنها میتونن هر دو سمت بازی کنن به اینها باید عسگر و شاید مهدوی کیا و کریمی رو هم اضافه کنیم

این بازیکن جدید که گرفتن افشین اسماعیل زاده چند سالشه.چون نوشته بازیکن سابق تیم ملی جوانان؟!!؟!

افشین اسماعیل زاده قرارداد خود با پرسپولیس را ثبت کرد
    مرجع خبری پرسپولیس : افشین اسماعیل زاده عصر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرار داد سه ساله خود با پرسپولیس را ثبت کرد.
    افشین اسماعیل زاده بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال داماش و سابق تیم ملی فوتبال ملی جوانان کشورمان دقایقی قبل با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرار داد خود را به مدت 3 سال با پرسپولیسی‌ها ثبت کرد.
    وی در گفت و گویی اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که به تیم بزرگ پرسپولیس آمدم و از نگاه ویژه رویانیان به جوانان در سال جاری بسیار سپاسگزارم.
    اسماعیل زاده تاکید کرد: یکی از آرزوهای من پیوستن به پرسپولیس بود که به آن رسیدم و از الان باید تلاش کنم که 3 سال خودم را در این تیم نشان دهم.

8. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به سلامتی قرار دادو بستند
    ماهینی شماره 13 فصل اینده
    حسینی و بنگر هم ثبت کردند
    حالا تیمه مرد میخواد بتونه جلو ارتش سرخ بایسته

10. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حسيني: براي موفقيتم در پرسپوليس دعا کنيد
    مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بابت اتفاقات امروز بي‌تقصيرم و اميدوارم اصحاب رسانه مرا ببخشند که مجبور به ثبت قرارداد پشت درهاي بسته شدم.
    جلال حسيني پس از عقد قرارداد با پرسپوليس در جواب سؤال‌هاي متعدد خبرنگاران که چرا با اين شکل(ثبت قرارداد به شرط عدم حضور اصحاب رسانه) با پرسپوليس قرارداد بستيد گفت: خبرنگاران من را ببخشند. بي‌تقصيرم و به همين دليل دوست ندارم راجع‌ به اين موضوع حرف بزنم.

وي افزود: مي‌دانم شما ساعت‌ها اينجا هستيد که گزارشي تهيه کنيد اما ما هم بنابر قانون تيم ملي به اينجا آمده‌ايم.

حسيني ادامه داد: پرسپوليس تيم بزرگي است و بايد براي ما در پرسپوليس دعا کنيد تا انشاءالله به کمک خدا بتوانيم در اين تيم موفق باشيم. پس از صحبت‌ها و جمع‌بندي‌هايي که داشم به اين نتيجه رسيدم که پرسپوليسي شوم. اميدوارم که بتوانم به اهدافم در اين تيم برسم.

بنگر: به خاطر رويانيان به پرسپوليس آمدم
    محسن بنگر در مورد عقد قرار داد با تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت: خوشحال هستم که به تيم بزرگ پرسپوليس آمدم. رويانيان فرد بزرگي در اين مملکت است و به خاطر پيگيري‌هاي او به اين تيم پيوستم.

وي در پاسخ به سؤالي که آيا قبول داري سپاهاني‌ها بايد از دست تو ناراحت باشند گفت: خير من بايد از سپاهاني‌ها ناراحت باشم چون حتي يک تماس هم با من نگرفتند. صحبت‌هاي آقاي رحيمي که براي ماندن بنگر و جلال حسيني همه کار را انجام مي‌دهيم فقط در روزنامه‌ها ديده‌ام.

بنگر ادامه داد: همه سعي خواهيم کرد تا پرسپوليس در فصل جاري به يک قهرماني برسد کار سختي داريم اما ما هم آمديم که کمک کنيم.

وي درباره مبلغ قرار دادش با پرسپوليس گفت: من سقف قرارداد را رعايت کردم چون اگر رعايت نکنيم محروم مي‌شويم.
    ورزش3
    Last edited by clau; 07-06-2012 at 21:26.

12. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خبر خوش:
    حسینی و بنگر و ماهینی امشب رسماً با پرسپولیس قرارداد بستند
    چه تیمی شده دست رویانیان درد نکنه

14. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ميلاد زنيدپور؛ شکار بعدي پرسپوليس
    مديرعامل پرسپوليس مذاکره با بازيکن فصل گذشته داماش گيلان را آغاز کرده است«فعال‌ترين تيم فصل نقل و انتقالات» تا اين لحظه بدون شک متعلق به باشگاه پرسپوليس است که با خريدهاي پرتعدادش به پيشتاز اصلي بازار تبديل شده است.

مديرعامل پرسپوليس که امروز توافق با بنگر، حسيني و ماهيني را هم نهايي کرده بلافاصله در هدف‌گذاري بعدي خود مذاکره با بازيکن فصل گذشته داماش گيلان را آغاز کرده است. ميلاد زنيدپور نام شکار بعدي پرسپوليسي‌هاست که احتمال پيوستن او به سرخپوشان بسيار بالاست.

ورزش3

16. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

خبر خوش:
    حسینی و بنگر و ماهینی امشب رسماً با پرسپولیس قرارداد بستند
    چه تیمی شده دست رویانیان درد نکنه

انصافا رویانیان ترکونده ، درسته فوتبالی نیست ولی دست همه ی فوتبالیای با ادعا رو از پشت بسته ، دیگه سرداره دیگه ، کارش همینه

اینم خبر جدید :

کد خبر : 972022 زمان ارسال : پنج شنبه 1391/03/18 22:26

ميلاد زنيدپور؛ شکار بعدي پرسپوليس

مديرعامل پرسپوليس مذاکره با بازيکن فصل گذشته داماش گيلان را آغاز کرده است

«فعال‌ترين تيم فصل نقل و انتقالات» تا اين لحظه بدون شک متعلق به باشگاه پرسپوليس است که با خريدهاي پرتعدادش به پيشتاز اصلي بازار تبديل شده است.

مديرعامل پرسپوليس که امروز توافق با بنگر، حسيني و ماهيني را هم نهايي کرده بلافاصله در هدف‌گذاري بعدي خود مذاکره با بازيکن فصل گذشته داماش گيلان را آغاز کرده است. ميلاد زنيدپور نام شکار بعدي پرسپوليسي‌هاست که احتمال پيوستن او به سرخپوشان بسيار بالاست.

18. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

جز اینکه باید به رویانیان دست مریزاد و خداقوت گفت،چیز دیگه ای نمیشه گفت. انصافا مدیر غیر فوتبالی که تازه شایعه شده بود استقلالیه و داره اینجوری کار می کنه، نوبره. دمش گرم.
    البته هنوز چند تا کار مونده. از جمله حفظ آودوکیچ و کریمی و جذب هافبک بازی ساز و هافبک دفاعی.

20. 8 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •