تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 250 از 287 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

یه عکس خوف براتون بذارم با توضیحاتش از براک لزنر :

Brock Lesnar Attempts a Shooting Star Press

Look at that picture. A man the size of Lesnar should not be able to get that high. Along with being one of the strongest men in wrestling history, Brock was also one of the most athletic.
    On any other night, Lesnar would have executed the shooting star perfectly. On the biggest stage however, the move was botched and as Taz put it, Lesnar almost killed himself.
    Even with the botch, however, it remains of the most impressive and craziest 'oh my god' moments I have ever seen.

من این بازیو دیدم به دوستانی که ندیدن پیشنهاد میکنم حتما ببینن بازی براک لزنر و کورت انگل در رسلمنیای سال 2003 سر کمربند آندیسپوتد
    Last edited by The Rock 2; 02-08-2011 at 15:54.

2. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ....ماه رمضان مبارکباداااا
    یه سوال

این مسابقات TNA چند شنبه ها برگزار میشه ؟

از کجا میشه دانلودش کرد ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

یه سوال

ممنون
    5 شنبه ها فکر کنم برگزار میشه لینک دانلود هر هفته رو هم نیما جان زحمت میکشه میذاره:

نقل قول
    iMPACT Wrestling - 28th July 2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

راء 1 آگوست 2011 کاملترینش:

شوء این هفته راء در حالی صبح امروز در ایندیانا پولیس برگزار شد که شاهد ثبت دو مسابقه رسمی برای پی پی وی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودیم. نامبر وان کنتندر برای کسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قهرمانی دیواس نیز در شوء امروز مشخص شد و بث فینیکس حریف کلی کلی برای کسب تایتل شد تا بدین ترتیب عملا فینیکس پس از سال ها دوباره هیل شود! همچنین تریپل اچ در این شوء هم حضور داشت و جالب تر از این عجیب تمام شدن شوء با پخش دو موزیک سینا و پانک بود که لحظات عجیبی را در ایندیانا پولیس رقم زد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

-------------------------------------------------

پروموی ابتدای شوء:

موزیک سی ام پانک در ابتدای شوء زده شد و وی با تشویق تماشاگران وارد رینگ شد. پانک صحبت هایی را انجام داد و گفت: یک تصمیم بزرگ گرفته است که برای عملی کردن آن تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت. وی ادامه داد: من دابلیو دابلیو ای را دوست دارم اما از کسانی که فکر میکنند رئیس هستند، بدم میاد! من تمام حرف های راء چند هفته قبل درباره وینس مکمن را تایید میکنم و این صحبت های من با برکنار شدن مکمن از میز ریاست، به حقیقت پیوست! پانک گفت: من احساس میکنم که صدای بی صداها باید شنیده شود و از این رو با تماس با دابلیو دابلیو ای، امادگی خودم را برای بازگشت اعلام کردم. من بیشتر به خاطر سینا وسوسه شدم تا برگردم چون او دوباره به چیزی که استحقاق وی نیست، رسید! پانک کمی سینا را مسخره کرد و کمربند را لایق او ندانست که با تماشاگران در تایید حرف او، سینا را بووو کردند. در ادامه پانک خودش را بهترین کشتی گیر جهان معرفی کرد و فقط خودش را لایق عنوان قهرمانی دابلیو دابلیو ای دانست که در اینجا موزیک تریپل اچ زده شد و وی وارد رینگ شد و گفت: چون پانک در بیزینس برای ما مثمر ثمر است او را به همراه جیم راس و جان موریسون برگردانده است. چون تماشاگران پانک را می خواستند من هم با کنار گذاشتن احساساتم و بدون درگیری که او با وینس داشت، او را به هواداران تقدیم کردم! پانک از تریپل اچ احساساتش را پرسید و گفت که آنها چی هستند که تریپل اچ گفت: آن، این است که پانک به خودش مغرور شده است و فکر میکند که خیلی آدم بلند مرتبه ای است! پانک حرف های تریپل اچ را قبول کرد ولی گفت: این کارها را وینس مکمن با کارهایی که کرد سر نه تنها من بلکه کسانی مثل کریس جریکو، باتیستا، براک لسنر و میک فولی آورد. تریپل اچ از پانک میخواد که واقعیت خود را درباره تمدید قرارداد بگوید. پانک گفت که قهرمان واقعی کمپانی من هستم که تریپل اچ گفت جان سینا هم هست و این مشکل را امشب برطرف خواهم کرد. در ادامه تریپل اچ در حال خارج شدن از رینگ بود که پانک جلوی او را گرفت و به وی تعظیم کرد و او را با نام قدیمیش صدا زد! پانک تریپل اچ و استفانی مکمن را مسخره کرد و تریپل اچ را یک قلدر دانست که همه را هل میدهد ولی این بار باید مواظب باشد چرا که نوبت هل دادن من رسیده است! تریپل اچ گفت: ریاست را فقط به خاطر هواداران گرفتم و به تو هم اخطار میکنم که قوانین را رعایت کنی که پانک گفت: اگر رعایت نکنم، من را میزنی ؟! بهتر است اول از همسرت اجازه بگیری!!

مسابقه اول:بتل رویال دیواها ..................................برنده مسابقه:بث فینیکس
    » در این مسابقه، ملینا، بث فینیکسف بلا توئینز، تامینا، روزا مندز، ناتالیا، کاتلین، ایجی، گیل کیم، فاکس و ایو حضور داشتند.
    در پایان فینیکس با بیرون پرتاب کردن بری و نیکی بلا، برنده بازی و نامبر وان کنتندر شد.
    » بعد از پایان بازی، کلی میخواهد با فینیکس خوش حالی کند که بث او را به بیرون رینگ پرتاب کرد و گفت: روزهای خوش تو به پایان رسیده است و حالا یک حریف را پیش رو داری که حاضر به انجام هر کاری است!!

مسابقه دوم:تگ تیم مچ .......................................برنده مسابقه:د میز و آرتروث
    » در این مسابقه جان موریسون و ری میستریو در مقابل د میز و آرتروث قرار گرفتند.
    در پایان موریسون یک فلائین چاک قوی به د میز زد و آرتروث از پشت یک ترن آروند به موریسون زد و برنده شد.
    » پس از پایان بازی، د میز یک اسکال کراشینگ فینالی به موریسون زد و آرتروث هم با بطری آب یک ضربه ای به وی زد.

پروموی دالف زیگلر:

زیگلر به همراه ویکی گوئررو وارد رینگ شدند. ویکی کمی صحبت کرد و در ادامه زیگلر گفت: در شوء قبلی از کلمه فالو دت استفاده نمودم و این بدان معناست که من بهترینم! موزیک الکس رایلی زده شد و او گفت: زیگلر موفقیت خوبی داشته اما آخرین باری که بدون ویکی برنده شده، کی بوده ؟! زیگلر کت و لباس خود را درآورد ولی مسابقه ای با رایلی نداد و این بخش با پخش شدن موزیک رایلی به پایان رسید.

مسابقه سوم:تگ تیم مچ ......................................برنده مسابقه:مک گیلیکاتی و اوتانگا
    » در این مسابقه دیوید اوتانگا و مایکل مک گیلیکاتی در مقابل سانتینو مارلا و زک رایدر قرار گرفتند.
    بازی با بک بریکر اوتانگا و ترنباکل زیبای مک گیلیکاتی روی رایدر به پایان رسید.

مسابقه چهارم:آلبرتو دلریو در مقابل ایوان بورن ................برنده مسابقه:آلبرتو دلریو
    دلریو با اجرای سابمیشن کراس آرم بریکر و تپ اوت کردن بورن توانست برنده مسابقه شود.
    » بعد از پایان بازی، دلریو همچنان در حال اجرای آرم بریکر است که کوفی کینگستون آمد و دلریو از رینگ فرار کرد.

مین اونت
    پروموی پایانی شوء:

تریپل اچ به رینگ آمد و گفت: برای اولین بار دو قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای وجود دارد و هر دو هم استحقاق داشتن این تایتل را دارند! در ادامه دستیار وینس مکمن به رینگ آمد و خودش را معرفی کرد و گفت که وظیفه من قرارداد بستن با استارهاست! که تریپل اچ گفت از این به بعد هر موقع خواستم با کسی قرارداد امضاء کنم از تو میخواهم که آن کار را انجام دهی که جان لائوریناتیس گفت: من 10 سال دستیار مکمن در این کار بودم و از کارهای مکمن اطلاع دارم که در این لحظه موزیک جان سینا زده شد و وی وارد رینگ شد. سینا گفت: جان همیشه از مکمن اطاعت میکرد و او به خاطر این دوست دارد که من تایتل را از دست بدهم، چون در مانی این د بنک به او پانچ زدم. من نمیگذارم کسی عنوان من را از من بگیرد! لائوریناتیس گفت: تو در مانی این د بنک از پانک باختی که سینا گفت من بهترین لحظاتم را در پانچ زدن به تو تجربه کردم که الان هم باید انجام دهم! تریپل اچ به طرز عجیبی گفت: مشکلی ندارد و سینا میتواند لائوریناتیس را بزند که در وی از رینگ فرار کرد! تریپل اچ گفت: کسی نمیخواهد عنوان سینا را از او بگیرد و وی همچنان قهرمان است! من در مراسم Comic Con به پانک پیشنهاد بازگشت و همکاری مجدد دادم که تا قبل از مسابقه میستریو و سینا جوابی نداده بود. در اینجا موزیک پانک زده شد و وی هم به این جمع اضافه شد. پانک گفت: هر دوی شما مثل دو دختر کوچیک دارید حرف مفت میزنید. تریپل اچ دیگر هانتر نیست و الان رئیس است! تریپل اچ گفت: در سامراسلم دو قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای با هم مسابقه میدهند و برنده آن به عنوان قهرمان آندیسپیوتد دابلیو دابلیو ای شناخته خواهد شد. تریپل اچ رینگ را ترک کرد و پانک کمربندش را بالا گرفت و موزیکش زده شد و همین کار را سینا ثانیه ای بعد انجام داد! در پایان موزیک ها یکی در میان اجرا میشد و تماشاگران هم هر دو را تشویق کردند. شوء راء این هفته در این لحظه به پایان رسید

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال

ممنون
    سلام.مسابقات IMPACT روز پنجشنبه و 1.5 ساعت هست.مسابقات XPLOSION روز سه شنبه و 45 دقیقه هست.اصلیه IMPACT هست.اگر XPLOSION رو هم خواستید بگید تا بگذارم.فقط چون امریکا چند ساعت از ما عقب تر هست طبیعتا به وقت ما روزهای جمعه و چهارشنبه برگزار میشه

8. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

.

من این بازیو دیدم به دوستانی که ندیدن پیشنهاد میکنم حتما ببینن بازی براک لزنر و کورت انگل در رسلمنیای سال 2003 سر کمربند آندیسپوتد
    [/SIZE]
    آره واقعا بازی زیباییه
    از این بچه بازیای الان بهتره
    مخصوصا آخرش که همدیگرو بغل کردن خیلی قشنگ بود.

من جدیدا میخام TNA رو هم دنبال کنم.

+

اگه کسی لینک مستقیم از این مسابقه خواست
    بگه تا براش بزارم......
    در خدمتیم.

10. 2 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

دبلیو دبلیو ای ان ایکس تی 2 آگوست 2011 :
    در دبلیو دبلیو ای ان ایکس تی این هفته 2 مسابقه برگزار شد ، در اولین مسابقه ولادمیر کازلاو درمقابل جی تی جی قرار گرفت. در دومین مسابقه و در یک تگ تیم مچ ، دریک بتمین و دارن یانگ درمقابل اونیل و مت استریکر قرار گرفت.

http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/569
    آدرس بالا مربوط به وب سایتی می باشد که تصاویر و عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.
    -----------------------------------

نتایج مسابقات ان ایکس تی این هفته:
    مسابقه اول: ولادمیر کازلاو درمقابل جی تی جی ........... برنده مسابقه:ولادمیر کازلاو
    مسابقه دوم: تگ تیم مچ..................................... برنده مسابقه:اونیل و مت استریکر
    -----------------------------------
    نتایج و امتیازات کسب شده توسط روکی های ان ایکس تی تا این مرحله از مسابقات:
    دریک بتمن با 3 برد و 1 باخت تا این مرحله 0 امتیاز کسب کرده است.
    دارن یانگ با 7 برد و 14 باخت تا این مرحله 7 امتیاز کسب کرده است.
    اونیل با 12 برد و 7 باخت تا این مرحله 30 امتیاز کسب کرده است.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من 2 سالی میشه دیگه کشتی کج رو دنبال نمی کنم
    از آندرتیکر چه خبر؟هنوزم مسابقه میده من عاشقشم

13. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

لینک بذار برادر....

15. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 2 سالی میشه دیگه کشتی کج رو دنبال نمی کنم
    از آندرتیکر چه خبر؟هنوزم مسابقه میده من عاشقشم
    اره.البته یکسالی هست که کاملا مصدومه.البته به رسلمنیا خودشو رسوند و تریپل اچ رو برد ولی باز مصدوم شد.احتمالا این فروردین خداحافظی کنه.که اگه بره منم کشتی کچ رو می بوسم می گذارم کنار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •