تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 320 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    من بازیو ندیدم...
    شنیدم استاد مورینیوی عزیز اول کریم بنزما رو آورد تو و دوباره کشید بیرون!!درسته؟؟؟کریم آماده بود مثل قبل مصدومیت ؟؟
    راستی اگه مرحله ی بعد خوردیم به یه تیم قوی خداییش نبود الونسو تیم رو ضعیف نمیکنه؟؟شاهین بازی میکنه جاش؟آماده هست؟امشب بازی کرد یا نه؟؟
    قرعه کشی کی هست؟؟کی معلوم میشه با کی باید بازی کنیم؟؟
    این صدا و سیما ی لعنتی بازی تکراری بارسلونا رو دیشب پخش کرد و بازی به این حساسی رو پخش نکرد؟؟؟حد اقل اگه زنگ نمیزنید به روابط عمومی یه چند نفر مثل من ایمیل ها اعتراضی بفرستید به این صدا و سیما...... گندشو دیگه دارن بالا میارن به خداااااااااااا!!!یعنی چی آخه این حرکت زشت؟؟توهین به شعور ما رئالی ها دارن میکنن رسما و ما هم کاملا ساکت نشستیم!!خواهشا با ایمیل های خودتون اعتراض ها رو هر طوری که میتونید وسیع تر کنید به بقیه دوستان رئالی هم پیشنهاد این کار رو بدید تو رو خدا!!!!!!!!!!

راستی دی ماریا قرار نیست برگرده؟؟مصدومیت دی ماریا و کنترائو قراره تا کی طول بکشه؟؟؟میرسن به بازی بعدی تو چمپیونز بچه ها؟؟این مارسلو خوب پر کرده جای کنترائو رو یا هنوز سوتی ها بدجوری میده؟؟
    کاکا آماده شده ؟؟؟
    Last edited by Ezel; 15-03-2012 at 19:39.

2. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پيروزي رئال مادريد برابر زسکا مسکو

رئال مادريد با برد خوبي که مقابل زسکا مسکو به دست آورد راهي مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شد.

دیدار برگشت در حالی در برنابئو آغاز شد که نتیجه دیدار رفت دو تیم یک بر یک بود.

زسکا بازی را خوب آغاز کرد اما مادرید به تدریج بازی را در دست گرفت و زسکا را در نیمه زمینش محبوس کرد. آنها مطابق انتظار به سرعت هم به گل رسیدند. سامی خدیرا توپ را در دقیقه 26 به کاکا سپرد و او آن را به محوطه شش‌قدم فرستاد و گونسالو ایگواین توپ را به گل تبدیل کرد.

مادرید نیمه دوم را توفانی آغاز کرد و در دقیقه 55 به گل رسید. سرگی چپچوگوف، دروازه‌بان زسکا که در بازی رفت نمایشی درخشان داشت اشتباهی بد مرتکب شد. او شوت کریستیانو رونالدو را مهار کرده بود اما توپ از دستش دررفت و به درون دروازه غلتید.

زسکا دیگر انگیزه‌اش را از دست داده بود و در دقیقه 70 گل سوم را هم خورد. کریم بنزما که چند لحظه پیش وارد میدان شده بود ضربه‌اش را به سمت دروازه زد و پس از دفع توپ ناامید نشد و آن را با نوک پا به گوشه دروازه فرستاد.

زسکا در فاصله 13 دقیقه مانده به پایان یک گل زد. زوران توسیچ توپ را از سمت چپ به پیش برد و با شوتی مهارنشدنی که به تیر دروازه هم برخورد کرد از فاصله 18 متری گل‌زنی کرد.

رونالدو در دقیقه 94 جشن مادرید را تکمیل کرد و پاس بنزما را با یک شوت به زیبایی به گل چهارم تبدیل کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورينيو: بازي درخشاني نبود

مربي پرتغالي در صحبتهايي اعلام کرد که به حريف تيمش در مرحله يک چهارم پاياني فکر نمي کند.

رئال مادرید 4شنبه شب با کسب یک نتیجه مطلوب مقابل زسکامسکو مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپارا کسب کرد.

درپایان این مسابقه مورینیو در کنفرانس خبری شرکت کرد و به خبرنگاران گفت:« به حریفمان درمرحله یک چهارم پایانی فکر نمی کنم. همین که اینجا هستیم، این مهمترین نکته است و الان باید صبر کرد.»

مربی پرتغالی از هواداران تیمش خواست تا به تشویق رئال بپردازند:« من نه از هواداران انتقاد می کنم و نه درمورد آنها اظهر نظر می کنم. باز هم از آنها می خواهیم که به ورزشگاه بیایند ولی نمی خواهم بعد از آن از آنها انتقاد کنم. کروه کوچکی پشت دروازه هستند و باید از این حمایت تشکر کرد.»

ایگواین و بنزما دراین بازی به گل رسیدند و ژابی آلونسو از داور مسابقه کارت گرفت:« نمی توانیم به خاطر غیبت ژابی در بازی بعدی (به خاطر محرومیت) گریه کنیم. دراینجا اوضاعمان خوب بود و مشکلی نخواهیم داشت، چرا که جای او لاس، یا گرانرو و خدیرا بازی خواهند.ژابی استراحت خواهد کرد و دربازیهای لالیگا به میدان خواهد رفت. مهاجمان گل می زنند ولی مهمترین نکته این است که به عنوان یک تیم و به صورت گروهی به گل برسی. از نظر من بحث این است که هر دوی آنها، بنزما وایگواین خیلی خوب کارشان را انجام می دهند.»

البته مربی اسپانیایی معتقداست که تیم روسی هم در بخش هایی از بازی قدرتمند بود:« زسکا در قسمت تدافعی متمرکز و منسجم بودند و 4 بازیکنشان که رو به جلو حرکت می کردند، سریع بودند و می توانستند خطرهای زیادی را خلق کنند . با وجودی که آنها فرصتهای خوبی در ابتدای بازی داشتند، ولی ما توانستیم بازی را تحت کنترل خودمان در بیاوریم. بازی تماشایی ای نبود ولی با بلوغ فراوانی بازی کردیم. بعد از 0-3 بازیکنانمان اندکی از سطح بازی شان کاستند.»

این روزها سوالات فراوانی درمورد کاکا مطرح می شود:« او بازی فوق العاده ای انجام داد. هیچ وقت کاکا به این اندازه کار نکرده بود. او برای تیم خیلی تلاش می کند و طبیعی است که در دقیقه 75 زانوهایش کم بیاورند. بهترین موقعیتهای تیم درنیمه اول را کاکا ساخته و پرداخته کرد.»

درحالی که کارشناسان معتقد بودند که رئال از نطر تدافعی سختی زیادی کشید، آقای خاص نظر دیگری داشت:« من این سختی را ندیدم. په په و راموس در میانه خط دفاعی بازی کردند . ما در دقایق پایانی سختی کشیدیم؛ چون تیممان متوقف شده بود.»

مورینیو درمورد هواداران تیمش گفت:« من کسی نیستم که بخواهم انتقاد کنم. ما کاملا فهمیدیم که برایمان سوت می زنند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان
    من بازیو ندیدم...
    شنیدم استاد مورینیوی عزیز اول کریم بنزما رو آورد تو و دوباره کشید بیرون!!درسته؟؟؟کریم آماده بود مثل قبل مصدومیت ؟؟
    راستی اگه مرحله ی بعد خوردیم به یه تیم قوی خداییش نبود الونسو تیم رو ضعیف نمیکنه؟؟شاهین بازی میکنه جاش؟آماده هست؟امشب بازی کرد یا نه؟؟
    قرعه کشی کی هست؟؟کی معلوم میشه با کی باید بازی کنیم؟؟
    این صدا و سیما ی لعنتی بازی تکراری بارسلونا رو دیشب پخش کرد و بازی به این حساسی رو پخش نکرد؟؟؟حد اقل اگه زنگ نمیزنید به روابط عمومی یه چند نفر مثل من ایمیل ها اعتراضی بفرستید به این صدا و سیمای آبی اناری پوش!!!!!!!گندشو دیگه دارن بالا میارن به خداااااااااااا!!!یعنی چی آخه این حرکت زشت؟؟توهین به شعور ما رئالی ها دارن میکنن رسما و ما هم کاملا ساکت نشستیم!!خواهشا با ایمیل های خودتون اعتراض ها رو هر طوری که میتونید وسیع تر کنید به بقیه دوستان رئالی هم پیشنهاد این کار رو بدید تو رو خدا!!!!!!!!!!
    بنزما به جای هیگواین امد تو زمین و کلا به جز یه گل زیاد موقعیت گیریش نیومد
    شاهین هم به میدان نیومد و فکر کنم کلا مورینیو یادش رفته که همچین بازیکنی هم داره
    قرعه کشی فردا ظهر انجام میشه و من که امیدوارم به میلان بخوریم

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

البته مربی اسپانیایی معتقداست که تیم روسی هم در بخش هایی از بازی قدرتمند بود:
    منظورت پرتغالی هست دیگه...نه؟

مورینیو درمورد هواداران تیمش گفت:« من کسی نیستم که بخواهم انتقاد کنم. ما کاملا فهمیدیم که برایمان سوت می زنند.»
    این مادریدی ها باز هم شاهکار خلق کردن؟؟؟؟؟خداییش مورینیو از تیم بره و اوضاع تیم بشه مثل اوضاع اینتر و چلسی که طرفدارای این تیم ها دارن هنوز هنوزه اسمشو در ورزشگاه صدا میکنن؛میتونن خودشون رو ببخشن؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا که بدجوری جای تاسف و تامل داره این کارا...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مارسلو: فقط به قهرمانی فکر می‌کنم

خبرگزاری فارس: مدافع برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید پس از پیروزی مقابل زسکا مسکو گفت: بدون توجه به قرعه کشی فقط به قهرمانی فکر می‌کنم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، مارسلو پس از پیروزی ۴ بر یک تیمش مقابل زسکامسکو گفت: همه از من می‌پرسند که دوست داری حریف بعدی چه تیمی باشد اما مسئله مهم این است که هدف اصلی ما قهرمانی است و برای یک تیم مدعی هیچ فرقی ندارد که حریف بعدی چه تیمی باشد. وی افزود: وقتی فقط به دهمین قهرمانی رئال مادرید در اروپا می‌اندیشیم چه تفاوتی دارد با چه تیمی بازی کنیم؟ رئال مادرید به عنوان بهترین تیم صعود کننده به مرحله حذفی شناخته شد و از این مرحله هم مقتدرانه صعود کرد. باید با همین قدرت و اراده به سمت فینال حرکت کنیم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:47.

8. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ال پیپیتا و گل زدن در هر سه بازی اخیر

گونزالو هیگوائین برابر زسکا برای سومین بازی پیاپی گلزنی کرد . مهاجم آرژانتینی برابر اسپانیول دبل کرده بود و برابر بتیس هم گل اولش را زد تا ناکامی در گلزنی در هفته های اخیر را کاملا فراموش کند . برابر تیم روسی او توانست که بر خلاف گذشته ناکام در چمپیونزلیگ ، طلسمش را بشکند .
    گونزالو هیگوائین روی دور است . با وجود شایعات در مورد آینده اش ، سه بازی پیاپی است که با گلزنی ، این شایعات را خاموش می کند . ال پیپیتا برابر زسکا با زدن گل ، باعث شد که فشار حریف کاهش پیدا کند . روی پاس کاکا ، او به موقع خودش را به توپ رساند تا باز هم گلزنی کند .
    ...................

کریستیانو رونالدو برابر زسکا باز هم نشان داد که نامبر وان است . مهاجم پرتغالی برای هفتمین بازی پیاپی توانست که گلزنی کند . رکوردی که از 12 فوریه و بازی با لوانته آغاز شده است .
    کریستیانو رونالدو بازی به بازی بیشتر خودش را نشان می دهد . او اکنون برابر لوانته ، راسینگ ، زسکا ، رایو ، اسپانیول ، بتیس و دوباره زسکا گلزنی کرده تا به رکورد هفت بازی گلزنی پیاپی برسد .
    رونالدو برابر زسکا با این که مثل همیشه نبود اما باز هم نشان داد که از فرصتهایش بهترین بهره را می برد . گل اولش روی اشتباه چپ چوگوف به ثمر رسید و گل دومش روی حرکت خوب بنزما . کریستیانو برابر بنزما تلاش می کند که رکوردش را بهبود ببخشد .

منبع: مرجع اخبار رئال

10. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

MARCA
    صعود برای ادامه راه
    مثلث طلایی رئال مادرید بدون یک بازی درخشان ، تیم را به یک چهارم رساند
    بحث هیگوائین و بنزما جنجالی نشد : هر کدام یک گل زدند
    دبل دیگر کریستیانو
    کریم: از بازی کنار گونزالو لذت میبرم
    ژابی کارت زرد گرفت تا بازی رفت را از دست بدهد
    مورینیو از حمایت دوآتشه ها تشکر کرد
    فردا ، یک قرعه کشی خالص
    بکن باوئر :" این رئال مادرید نیست این منتخب جهان است "
    as
    کریستیانو آمار استثنایی : 128 بازی ، 128 گل
    پیش به سوی مرحله یک چهارم
    قرعه کشی فردا در نیون
    چمپیونزلیگ در آغوش
    مورینیو :" بازی خوبی نبود اما با تجربه کار کردیم "

حریف باکلاسی داشتیم

منبع: مرجع اخبار رئال

12. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان
    من بازیو ندیدم...
    نه. یعنی من که همچین چیزی ندیدم. بنزما هم عالی بود. انگار این مدت که نبوده، خیلی دلش واسه گلزنی تنگ شده بوده. نفوذ هاش معرکه بود.

این مادریدی ها باز هم شاهکار خلق کردن؟؟؟؟؟خداییش مورینیو از تیم بره و اوضاع تیم بشه مثل اوضاع اینتر و چلسی که طرفدارای این تیم ها دارن هنوز هنوزه اسمشو در ورزشگاه صدا میکنن؛میتونن خودشون رو ببخشن؟؟؟؟؟؟؟
    فکر نکنم. انگار هنوز دلش از الکلاسیکو ها پره. دیشب تا جایی که من متوجه شدم، تیم + مورینیو تشویق می شدن. از سوت خبری نیود.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

یه چند تا مطلب تو ذهنم هست، بگم...

اولاً تیم روسی خیلی خوب بود. فکر نمیکردم تو برنابئو اینقدر با شجاعت و جسورانه بازی بکنه. ضد حمله های خیلی خطرناکی داشتن، به خصوص تو نیمه ی اول بازی. فشار خونم بالا پایین میشد وقتی حمله میکردن... از این کلمه خوشم نمیاد، چون جواد خیابانی زیاد ازش استفاده میکنه، ولی توصیف بهتری پیدا نمیکنم: زسکا واقعاً تیم "چغر"ـی بود. البته ما بهتر بودیم. از همون اول برای یه برد پرگل رفتیم تو زمین.

این کریس روز به روز دوست داشتنی تر میشه. هر بازی بهتر از بازی قبل. در خدمت تیم، باگذشت و فداکار. باورم نمیشد وقتی دیدم ضربه ی ایستگاهی رو که خودش گرفته بود، به ژابی داد بزنه. دیشب کلی دوید و موقعیت ایجاد کرد واسه بقیه، اما تیم روس واقعاً خوب دفاع کرد، والا نتیجه این نبود... درضمن دیشب دریبل هاش گرفت و چند تا دریبل قشنگ ازش دیدیم. و اینکه دیشب 2 3 تا استارت زد در حد مرگ... گل زسکا رو ندیدم، چون همونجا تصویر قطع شد، اما گل اول رونالدو هم فوق العاده بود. من نمیگم خوش شانسی رونالدو، چون شوتش تو چارچوب بود. میگم بدشانسی و بی تجربگی دروازه بان.

کاکا هم دیشب خوب بود، به خصوص اوایل بازی. چند تایی اشتباه داشت، ولی خیلی خوب کار کرد + یه پاس گل. بعدش کم کم افت کرد تا اینکه تعویض شد. انگار خیلی زود خسته میشه.

اوزیل... نیمه ی اول یه حرکت خارق العاده داشت. اگه اون صحنه گل میشد، تا یک هفته ازش صحبت بود. تک و تنها و در یک کورس طولانی دو سه نفر رو به زیبایی تمام دریبل زد، مخصوصاً دریبل آخرش شاهکار بود.

از ایکر هم هر چی بگم کمه. ایکر عشقه... دیشب یه توپ عالی رو عالی تر گرفت که گرفتنش فقط کار کاسیاس هاست. اما نباید جمع ببندم، چون یه دونه کاسیاس بیشتر نداریم که اونم دروازه بان رئاله...

Last edited by maxeemo; 15-03-2012 at 19:16.

14. 7 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مثلث مرگ مادرید زیر ذره بین رقبای اروپایی!

خبرگزاری فارس: پیروزی رئال مادرید مقابل زسکا با درخشش هیگواین، بن‌زما و رونالدو رقبای اروپایی را به تکاپوی تفسیر و تحلیل انداخته است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، رئال مادرید در بازی برگشت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو به برتری ۴ بر یک دست یافت که طی آن رونالدو ۲ بار، ایگواین و بن‌زما موفق به گلزنی شدند. این مثلث رویایی از ابتدای فصل مدنظر مورینیو بود اما به دلایل مختلف از جمله مصدومیت، نوع تاکتیک‌ها و اشتباهات فردی در حین بازی، هر بار شاهد تخریب یکی از اضلاع این مثلث بودیم. شب گذشته اما این سه راس کلیدی خوش درخشیدند و مورینیو نیز در نشست خبری خود گفت: به داشتن چنین مثلثی افتخار می‌کنم. بر همین اساس و با توجه به ابهام در چینش رقبای اروپایی اکثر سایت‌های خبری اروپا تیتر اول خود را به تحلیل این مثلث مرگ اختصاص داده و راه‌های از کار انداختن این برگ برنده را معرفی کرده‌اند. کریس رونالدو که با ۲ گل شب گذشته خود در ۱۲۸ بازی رسمی خود با لباس رئال مادرید، ۱۲۸ گل زده را به ثبت رسانده در کنار بن‌زما و هیگواین خانواده مادریدیسمو را برای دهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا امیدوار کرده است. گازتا دلواسپورت ایتالیا نیز بر این باور است که اگر میلان حریف آینده رئال مادرید باشد باید ضمن یافتن راهی برای تخریب استحکام دفاعی مادرید این مثلث مرگ را هم خنثی کند.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:55.

16. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بکن باوئر :" این رئال مادرید نیست این منتخب جهان است "
    دوستان نظرتون راجع به این جمله چیه؟
    من فکر میکنم با این حرف ارزش کار مورینیو میاد پائین. هر کی ندونه فکر میکنه کل ترکیب از اول همینطوری بود!. تا اونجایی که من یادمه این تیم رو مورینیو و پرز اینطوری ساختن. بنزما و کاکا که نا آماده بودن رو مورینیو اینطوری بهشون انگیزه داده و الان دوباره شدن اون بازیکن های اماده و دیماریا تو جام جهانی خوب بازی کرد ولی بودن کسایی که میگفتن این دیگه کیه و ... حتی آلونسو تو لیورپول اینهمه تو چشم نبود.
    وقتی میگن تیم منتخب جهان مثل اون کهکشانی های یک میاد تو ذهن آدم که بزرگترین های اون زمان رو خریده باشن نه اینکه یه تیم عالی درست کنی از بازیکنهای خوبی که شاید تو تیم های دیگه این همه دیده نشن. تاکید من رو انتخاب درست و طرح و برنامۀ مخصوصی هست که مورینیو برای تیم داشت. چون فکر میکنم خیلی دقیق میدونست چی میخواد و کم کم اونا رو جمع کرد دور هم منتهی اونا تو غوغای خبری کریس - کاکا کمتر دیده شده بودن.

18. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •