سلام
ناراحت نشو
فعلا اين اسكوربرد رو داشته باش
اسكوربرد جديد شبكه 3 هست
سازندش هم كاربري با نام m-pes هست
فقط اون عكس روش تغيير اسكوربرد رو قبلش ببين:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسي اديتور
پارسي اديتور
سلام
ناراحت نشو
فعلا اين اسكوربرد رو داشته باش
اسكوربرد جديد شبكه 3 هست
فقط اون عكس روش تغيير اسكوربرد رو قبلش ببين:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسي اديتور
پارسي اديتور
من دوتا مشکل توی این بازی داشتم
1-چه جوری میشه دریبل 360 درجه یا چرخشی زد ؟
2-راحت ترین روش برای گل زذن مستقیم از ضربه ایستگاهی چیه ؟
سلام سجاد این اسکور بردو من دانلود کردم فایل unknow151 تو o_text برام مشکل داره اگه میشه فایل o_text آپ کن بذار خیلی ممنون
Last edited by Only Pes; 15-09-2007 at 21:55.
بهنام برای دریبل زیدانی یا ب قول خودت 360 درجه جوی استیکو 360 درجه بچرخون یادت باشه چراغش روشن باشه
برای زدن ضربه ایستگاهی خیلییا میگن اگه یه نفر بیاریم کنار توپ پاس بده شوت کنیم گل میشه ولی به نظر من از روی مدافعان رد کنیم قشنگتر میشه ولی احتمال گل شدنش کمتره
برای زدن ضربه ایستگاهی دقیق من یه روش بهت یاد میدم:
اون خطی که موقع شوت زدن پر میشه یا کم و زیاد میشه رو در نظر بگیر. اگه دیده باشی به دو قسمت تقسیم شده که وسط اون رو با یه خط کوچیک عمودی علامت زدن کاری که تو باید بکنی اینه که موقع شوت کردن نباید اون خط رو بیشتر از نصف پر کنی. دو تا تقه بیشتر نباید زد با یک تقه نصف اون رو پر میکنی با یه تقه دیگه نصفه دیگه.
اقا سجاد فایل unknow_00151.txs ایمپورت نمیشه در ضمن توی فایل 0_text فایلهای unnamed_536 و unnamed_535 وجود ندارند لطفا راهنمایی کنید. ممنون.فعلا اين اسكوربرد رو داشته باش
اسكوربرد جديد شبكه 3 هست
Last edited by farhad200; 16-09-2007 at 03:44.
سلاموسلام سجاد این اسکور بردو من دانلود کردم فایل unknow151 تو o_text برام مشکل داره اگه میشه فایل o_text آپ کن بذار خیلی ممنون
شما بعد ازخارج كردن از حالت rarاقا سجاد فایل unknow_00151.txs ایمپورت نمیشه در ضمن توی فایل 0_text فایلهای unnamed_536 و unnamed_535 وجود ندارند لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
فايلهاي موجود در 0_text رو با dkz stidio ايپورت كنيد ( دو فايل 536 و 535 رو ايپورت نكنيد چرا مي گم)
به جاي اوندو تا فايل كه گفتم نگيريد اين فايلها رو دريافت كنيد ( قشنگرتر هستند)
بعد سيو از كنيد يه جاي ديگه وقتي تموم شد داخل پوشهي dat كپي كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فالهاي موجود در e_text رو هم همينجوري ايپورت كنيد
بعد
سجاد جان این کار رو من قبلا انجام دادم یعنی با dzs فایل های 0_text و e_text رو save as کردم و بعد کپیشون کردم و past کردم توی پوشه dat ولی موقعی که بازی رو اجرا میکنم مشکلی نداره اما همین که میخوام وارد زمین بشم و بازی شروع بشه یهو error میده و از بازی میاد بیرون میره تو ویندوز. البته شاید فقط برای من اینجوری باشه.
سلام
من از همين اسكوربرد استفاده مي كنم
مشكلي ندارم
اما فكر كنم ايارد از يكي از موارد زير هست :
1- فايل o_text خراب شده ( اگركپي ازش داري جايگزين كن بعد دوباره ايپورت كن)
2- قبل از ورود نوع اسكوربرد روي رندوم هست ( البته فقط براي بازي دوستانه اين جوريه)
من همه این کارها رو کردم. واسه ما که نشد بیخیال.
برای منم همینجوره از بازی میاد بیرون لطفا فایل o_text خودتو آپلود کن بده آگه فایل E_text هم آپلود کنی ممنون میشم اینجوری هرچی تو داری ما هم داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)