تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 1805 اولاول ... 1502002402462472482492502512522532542603003507501250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

از وقتی طرح بعثت تموم شده،واسه اونایی که هنوز داخل طرحن هم طرح تموم شده حساب شده،گویی این طرح از سیستم پاک شده،بنابراین دوستانی که هنوز مدت زمان دورشون مونده از جمله خود من شبها از حجم کم میکنه،دانلود های ضروری رو انجام بدین و از دانلود فیلم و سریال دوری کنید(دوره قحطی حجم)تا این دوره هم تموم بشه،
    ضمنا یه توصیه :اگر حجمتون بزودی تموم میشه از قسمت تمدید صفر گیگ برای یکماه تمدید کنید و از انتخاب طرح های سرعت بالا با هزینه زیاد برای چند ماه آینده بعلت شرایط پیش رو بشدت دوری کنید درغیر اینصورت به احتمال قوی پولتون به باد رفته.

2. 2 کاربر از Reza82N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از منم دانلود ديشب رو كسر كرده
    جالبه كه من مطمئنم يه بار دي سي كردم چون ميخواستم يه نرم افزار رو نصب كنم كه كركش آنلاين باشي ميپره
    ولي اصلا دي سي شدن منو نشون نميده و ميگه 7 ساعت و خورده اي وصل بوده ام

4. 2 کاربر از ataearmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از وقتی طرح بعثت تموم شده،واسه اونایی که هنوز داخل طرحن هم طرح تموم شده حساب شده،گویی این طرح از سیستم پاک شده،بنابراین دوستانی که هنوز مدت زمان دورشون مونده از جمله خود من شبها از حجم کم میکنه،دانلود های ضروری رو انجام بدین و از دانلود فیلم و سریال دوری کنید(دوره قحطی حجم)تا این دوره هم تموم بشه،ضمنا یه توصیه :اگر حجمتون بزودی تموم میشه از قسمت تمدید صفر گیگ برای یکماه تمدید کنید و از انتخاب طرح های سرعت بالا با هزینه زیاد برای چند ماه آینده بعلت شرایط پیش رو بشدت دوری کنید درغیر اینصورت به احتمال قوی پولتون به باد رفته.
    از امشب اون قسمت شارژ مدت زمان به ماه و حجم ترافیک در طرح بعثت من برداشته شده (شما ها رو نمی دونم) حتی نمی تونم یک گیگ شارز کنم یا بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by rtmreza; 20-05-2013 at 00:13.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از امروز صبح سرعت من خیلی خرابه بطوری که گوگل رو هم بزور میاره بالا.

7. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از امشب اون قسمت شارژ مدت زمان به ماه و حجم ترافیک در طرح بعثت من برداشته شده حتی نمی تونم یک گیگ شارز کنم یا بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز همه چی سرجاشه هیچ تغییری ایجاد نشده

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوشا به حالت در مورد من که چنین نیست

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اون اوایل هم که طرح را برداشتن و نمیشد سه ماهه تمدید کرد و همه تو این تاپیک هم میگفتن هنوز برای من بخش تمدید بصورت سه ماهه 37 تومن بود و تغییری نکرده بود اما دو هفته بعداش همین اتفاقی افتاد که برای همه افتاده بود و منم نمیتونستم تمدید کنم

از وقتی طرح بعثت تموم شده،واسه اونایی که هنوز داخل طرحن هم طرح تموم شده حساب شده،گویی این طرح از سیستم پاک شده
    دقیقا فکر کنم دارن کاری میکنن کم کم افراد این طرح را بگذارند کنار و این طرح هم به تاریخ بپیونده

افرادی که پست میزنن لطفا توهین نکنن تا تاپیک بسته نشود.هر وقت کسی حجم اش برگشت همنیجا اعلام کند تا بقیه هم چک کنند

11. 3 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

الان ساعت 2 شب 345 مگا بایت در طرح بعثت به من برگشت

13. این کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ای جان حجم منم برگشت
    1675
    میرم که شبانه دانلود کنم

15. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

از وقتی طرح بعثت تموم شده،واسه اونایی که هنوز داخل طرحن هم طرح تموم شده حساب شده،گویی این طرح از سیستم پاک شده،بنابراین دوستانی که هنوز مدت زمان دورشون مونده از جمله خود من شبها از حجم کم میکنه،دانلود های ضروری رو انجام بدین و از دانلود فیلم و سریال دوری کنید(دوره قحطی حجم)تا این دوره هم تموم بشه،
    ضمنا یه توصیه :اگر حجمتون بزودی تموم میشه از قسمت تمدید صفر گیگ برای یکماه تمدید کنید و از انتخاب طرح های سرعت بالا با هزینه زیاد برای چند ماه آینده بعلت شرایط پیش رو بشدت دوری کنید درغیر اینصورت به احتمال قوی پولتون به باد رفته.
    نه عزیز به خاطر طرح بعثت نیست . از منی که طرح جدید گرفتم هم سه گیگ کم شده . قضیه به خاطر بستن طرح بعثت نیست . قضیه فقط و فقط دزدیه . میگن یه عده میفهمن . یه عده نمیفهمن . اونایی که فهمیدن رو پس میدیم و بقیه هم نوش جونمون . من خودم تازه امروز دیدم که پریروز و دیروز از حجمم کم شده .

17. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •