نه نداره دوست عزبز
نه نداره دوست عزبز
چی مییییییییگی؟!!
حالت خوبه؟! نورتون اورجینال نصبه و اینترنتی هم هر دو روز اسکن میکنم سیستم رو!!(پس از ویروس نمیتونه باشه!) فکر هم نمیکنم با یه ریست کردن ساده ویندوز،کل هارد مشکل دار بشه و حتی با hairen boot هم بوت نشه و نتونی ازش چیزی استخراج کنی!
در ضمن مگه تخم مرغ شانسی که شانس نیارم؟! 1.5 میدی که درست کار کنه واست.اینم شد سابقه و پشتوانه یه شرکت بزرگ آمریکایی؟!
درکل من یکم بهش بی اعتماد شدم.
ای و الناس:
اول apple
آخر SONY
باهات موافقم
تا حالا منم مشکلات عجیب زیاد پیدا کردم با 6080
وقتی دکمه روشن شدن لپ تاپ رو میزنم خیلی مطمئن نیستم بوت کنه و بیاد بالا![]()
هىچ کدوم از مدلها بک لاىت نداره اخه کار باهاش تو شب سخت مىشه
Sent from my GT-I9100
دوستان من همه این تاپیک رو خوندم.البته 2-3 هفته پیش و الان بعضی چیزا رو یادم نیست!فقط چند تا سوال داشتم که بعضیاشو جواب دادید ولی برای اطمینان دوباره می پرسم.خ.اهشا کامل جواب بدید.بین 6050-6070 , 6080
اول اینکه بگم نظرم رو 6050 ه.چون خیلی کارای سنگین انجام نمی دم دوست ندارم الکی پول i7 بدم.حالا سوالات:
1)ایا i7 واقعا در کارهای عادی با i5 فرقی نداره؟من بعدا شاید مجبور شم کمی با matlab کار کنم.البته نه خیلی حرفه ای و واسه کار.اصلا مطلب از چها هسته استفاده می کنه؟فوتوشاپ چطور؟
2)واسه بازی های سنگین i7 با i5 تفاوتشون چقدره؟خیلی محسوسه و مثلا ممکنه تو crysis 2 یا metro2033 فرق محسوسی بین 6050, 6070 باشه؟چون الان فکر می کنم بیشتر پردازش بازی گردن gpu هست تا cpu
3)این یکی رو خیلی کامل بگید چون مهمه برام.lcd چطوره؟کیفیت مطلوبه؟در حد asus فکر نمی کنم باشه.زاویه دید واقعا آزار دهنده است؟یعنی مثلا دو نفر نمی تونن مثل آدم یه فیلم ببینن؟!لطفا کیفیت و زاویه دید رو یه کم با بقیه مقایسه کنید
4)این رو باسه اطمینان می پرسم.بعد از ریکاوری اگه بخوایم restore کنیم کل پارتیشن بندی به هم میریزه و مثل اول می شه؟یعنی کل هارد پاک می شه با اطلاعات؟دوستم asus داره و اصرار داشت من restore کردم و کاری به پارتیشن نداشت و مثل install معمولی ویندوز بود
5)6050 قابلیت اضافه کردن رم تا 8 رو داره؟منظورم اینه که slot اضافی واسه یه رم 4 دیگه داره؟الان نه ولی شاید دو سال دیگه بخوام یه رم دیگه روش بندازم.
6) با این تفاصیل به نظرتون 6050 انتخاب بهتری برای من نیست؟من کار سنگین محاسباتی و ... ندارم.ولی چون عقده ای شدم مطمئنم که تا چند ماه از نظر بازی پدر لپتاپ رو در خواهم اورد!مهمترین دلیل اینکه این مدل رو انتخاب کردم گرافیکشه که تو این قیمت واقعا دیوونه کننده است اونم از برند دوست داشتنی ati/amd .باnvidia زیاد حال نمی کنم.
پیشاپیش ممنون از جوابتون
شانس در خرید فقط و فقط در ایران مطرحه چون ایرانی ها خیلی متقلب هستن
اگر شما یه بار هارد ریست کردین من 3-4 بار هارد ریست کردم
مال من با hiren's boot بالا میاد ولی با acronis disk director بالا نمیاد یه بار هم برای تست بد سکتور 2-3 ساعت صبر کردم و لی بد سکتوری پیدا نکرد ولی الان چو ن هارد 6090 5400 هست یه کم احساس کندی می کنم
راستی شما هاردتون رو گارانتی بدون پول عوض کرد؟
چه هاردی گذاشت 5400 یا 7200
سایزش چه قدره؟؟
تفاوت i7باi5تو کارای معمولی چشمگیر نیست ولی تو کارای سنگین مثل گیم و ... تفاوتشون معلوم میشه. جواب همه ی سوالاتو تو یه جمله میدم. شما که میخوای پول خرج کنی یا 6070 بگیر یا 6080 که پیشنهاد من 6080 هستش.ارزش داره یکم بیشتر خرج کنی واسه i7و2گیگ رم اضافی 6080.تازه قیمت 6080 هم که خیلی مناسبه و خوب اومده پایین.فقط موقع خرید سریال نامبر و محض احتیاط چک کن تا از سری های معیوب نباشه هرچند فک نکنم از او سریا بازم تو بازار مونده باشه.
من به همه دوستان توصیه می کنم hp نخرن من قبلا dv2000 داشتم سر 10 ماه چیپ گرافیکش به باد فنا رفت اینجا هم اگه تاپیکها رو بخونین می بینین مشکلات زیادی داره حتی acer خرابیش کمتره توصیه من asus یا msi به دلیل گارانتی معتبر هستش
گول زیبایی و کانفیگ بالای hp نخورین
آخه تفاوت قیمتشون یه کم زیاده.6050 حدود یه تومنه.تازه یه کم پایین تر هم می شه گیر اورد.ولی 6080 بالای یک و سیصده!اگه پول برام مهم نبود 6080 می گرفتم.ولی هر چی فکر می کنم می بینم کار خیلی زیاد و محاسباتی ندارم.مهمترینش شاید گیم باشه.البته من دانشجوی سال اخرم.حالا فکر نکنید صبح تا شب می خوام بازی کنم!ولی کلا علاقه شدیدی به بازیهای کامپیوتری دارم.همونطور که گفتم بیشتر بار پردازش بازی گردن gpu هست.gpu ی 6050 هم که به قدر کافی قوی هست.ولی راستش خیلی تخصصی نمی دونم سهم cpu چقدره و چند درصد می تونه تاثیر بذاره.در هر صورت i5 اونم سندی بریج فکر می کنم خیلی قوی باشه.تازه به قول یکی از بچه ها اکثر برنامه ها اصلا از دو هسته بیشتر استفاده نمی کنن.حالا گیم ها رو دقیق نمی دونم.واسه همین پرسیدم.کار رندرینگ و .. هم که ندارم بگم سرعت محاسبات کم می شه.راستش می خواستم دقیق مطلع شم که الکی پول ندم.به نظرم دیگه 1300 خیلی زیاد می شه برام
راستی من شنیدم کلاک i7 در حالت عادی پایین تر از i5 ه؟درسته؟تو سندی بریج ها دقت نکردم.مثلا دوستم یه asus n82 داره با cpu core i7 که کلاک هر هسته اش 1.6 ه!البته سندی نیست و q720 ه.اوایل که خریده بود همون ویندوز رو هم جون می کند بیاره بالا!تو کارای عادی به نظرم سرعتش زیاد نبود.اگه اینجوری باشه به نظرم ارزش نداره الکی پول بدم.مگه اینکه واسه بازی واقعا تاثیر داشته باشه و تفاوت محسوس باشه.راستی من سوالات دیگه هم پرسیدم.ولی تو اون یه جمله جواب داده نشد ها!!!مثل اضافه کردن رم و ریکاوری و ... .
در ضمن سرعت هارد6080 رو حال نمی کنم باهاش.خیلی بدم میاد تو کپی کردن اطلاعات سرعت پایین باشه .اصلا یکی از دلایل انتخاب 6050 بعد از قیمتش سرعت هاردشه.اها!lcd رو هم کسی نگفت!مثل سری probook هست؟یکی از فامیلامون یه dv3 برداشته مدلش یادم نیست دقیق.فکر کنم 31 xx که 13 اینچیه.کیفیتش معمولی بود و زاویه دیدش هم خیلی خوب نبود.یعنی معمولی و در حد asus نبود اصلا
Last edited by amin666; 14-10-2011 at 13:28.
سلام دوستان من چند تا مشکل با لپ تاپم پیدا کردم لطفا کمکم کنید تا زود برطرفشون کنم مدل لپ تاپم hp dv6 6080 se هست
۱) من ویندوز اورجینالشو پاک کردم و الان نمیتونم دوباره برش گردونم هم دی وی دی ریکاوری دارم و هم درایو ریکاوری چیکار کنم تا دوباره برش گردونم
۲) از کجا درایورهای مربوط به لپ تاپمو پیدا کنم؟ از سایت اچ پی وقتی به قسمت مربوط به لپ تاپم میرم نمیدونم کدوم درایور مال لپ تاپ من هست یا نه!
۳) ساعت لپ تاپم اصلا درست کار نمیکنه! هر چیم تو ویندوز و لینوکس تغییرش میدم باز تغییر میکنه حتی موقعی که سیستمم روشن هست چون شبا میخوام بزارم واسه دانلود تا ساعت ۲ صبح خاموش بشه ولی زودتر خاموش میشه وقتیم فردا خودم لپ تاپو چک میکنم میبینم ساعتش تغییر کرده و به همین خاطر زود خاموش شده!
۴) من آپدیت بایوس رو سایت اچ پی دانلود کردم نمیدونم درست هست یا نه و نصبشمک کردم نمیدونم مشکل از اون هست یا نه! اگه میشه بگین شما از کدوم ورژنش استفاده میکنید؟
اگه در مورد سوالای بالا راهنماییم کنین تا مشکلمو برطرف کنم ممنون میشم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)