حذفش نمیشه کرد ولی از قسمت ویرایش کانال می تونی مخفیش کنی.
حذفش نمیشه کرد ولی از قسمت ویرایش کانال می تونی مخفیش کنی.
بله دوست عزیز wrriatoth
شاید شما هم بشناسید کسانی را که هرسال لوازم خونشون را عوض میکنن.
این طیف اگه بهترین وجدید ترین ها را نخرن به خودشون ظلم کردن.
روی حرف من با اونا یه که واسه خریدن یه تلویزیون جدید حتی باید قرض کنن.
وقتی من دوستم را می بینم که دوسال پیش با تمام توان خرید کرده وامروز وقتی خونه دوستش میره و یه فیلم سه بعدی که تکنلوژیش تازه در اول راهه را میبینه و تلویزیون خودش از چشمش می افته و پشیمون میشه وتازه از آینده و معایب این جدیدترین هم هیچ اطلاعی نداره وشاید بره قرض کنه ویه سام اکتیو بخره وبرسه به سردرد و چشم درد و باز ندونه از کجا داره میخوره و شاید و بازهم شاید دو سال دیگه باز پشیمون بشه... ناراحت میشه نه؟
حرف من که نیست من ارجاء دادم به منابع معتبر و تکلیف انسانی هر کسیه که به اونایی که اطلاع کافی ندارن برسونه.
من معتقدم افرادی که کم در آمد هستند از جدید های ارزون استفاده کنن که اگه فردا نخواستنش ضررش خیلی دردناک نباشه.
ممنون..
کسی نمیدونه چشنواره ال جی ار کی شروع میشه؟؟اصلا هست؟؟
با این حرف شما موافقم که کسی دو سال پیش تلویزیون خریده نباید الآن اقدام به خرید کنه عمر مفید تلویزیون حداقل 4 ساله!
دوستان برای پیگیری جوایز جشنواره باید به چه شماره ای زنگ بزنم؟الان 3ماه هست که تلوزیون رو گرفتم ولی هنوز جوایزش رو نفرستادن!!
مال شما که سه ماهه مال من از برج 10 تا حالاس
مثله اینکه پیامو اینجا خوندن!!امروز صبح خودشون زنگ زدن آدرس گرفتن گفتن تا 2 روز دیگه هدایا دستته![]()
اقا من 10 روز پیش خریدم.
تو جعبش 7 تا عینک 3بعدی و کنترل جادویی و یه دی وی دی 3 بعدی بود.
می خواستم بپرسم کارت جایزه دیگه تعلق نمیگیره؟
همینایی که تو جعبش بود درسته؟
10 روز پیش جشنواره نبوده!شما حتی 3 تا عینک و فیلم بلوری هم نباید میگرفتین![]()
ديروز پيرانشهر بودم قصد خريد تلويزيون هم نداشتم قرار بود مثلا صبر كنم تا St50 پاناسونيك بياد
از قبل رو مدل 57000 ال جي هم نظر داشتم كه يهو گرون كرد نمايندگي
يه مدل جديد ال جي اومده 5800 فكر كنم يه مدل بالاتر از 57000 باشه قيمت 42 اينچش اونجا 1500 بود جو گير شدم گرفتم با خودم آوردم تهران! هنوز وصلش نكردم كسي چيزي در مورد اين تلويزيون ميدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)