تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 645 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکل پیدا کردم موقعی که یه سی دی یا دی وی دی تو دستگاه قرار می دم و دستگاه اونو می خونه حالا اگه یه دو سه دقیقه از اون سی دی استفاده نکنم ویندوز نمی تونه اونو بخونه گیر می کنه (سیستم عامل ویندوز7 بیلد7600)
    جوری که با ستک مسنجر هم نمی شه کاری کرد مجبور می شم دگمه خاموش روشن رو بگیرم تا سیستم خاموش بشه
    چی کار کنم؟
    آیا درایوری برای سی دی رامش هست تو اینترنت
    مدل دستگاه acer 5738zg

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کمککککککککککککک!!! HELLP!!!
    دو سه روز پیش من یه 1225 گرفتم روز اول همه چیز خوب بود ولی روز دوم (دیروز) رفته بودم تو یه بازی که یه دفعه بلواسکرین داد و ری استارت شد دوباره ویندوز اومد ولی 1 دقیقه نگذشته بود که یه دفعه همه آیکن ها رفت شروع به فکر کردن کرد (همون دایره آبیه تو ویستا رو می گم) بعد صفحه خاموش شد و ری استارت شد و روی صفحه موقع بالا اومدن سیستم ( نوشته اچپی و برای ورود به ستاپ منو باید Esc رو زد) 1 دقیقه گیر کرد و بعد یه صفحه به نام system diagnostic اسمش تو همین مایه ها بود باز کرد و نوشته بود هارد وجود نداره ( Hard disk not exist) بعد ریست کردم و یه لود دیفالت کردم دوباره درست شد ولی تو ویندوز نمی رفت از حالت سیف مد رفتم ویندوز اصلی هم درست شد ولی توی ویندوز همش سی پی یوش درگیر بود و برای بستن یه صفحه هم نات ریسپاندینگ می شد بالاخره دستگاه رو خاموش کردم گفتم شاید خوب بشه. امروز که روشنش کردم ویندوز اومد یه کم باهاش کار کردم و به توصیه یه نفر چک دیسک رو از پروپرتایس درایو ویندوز زدم و ریست کردم بعد چک شد و ویندوز اومد ولی از اون به بعد هر دفعه روشن می کنم یا می گه هارد وجود نداره یا همین می رم تو ویندوز یه دقیقه نگذشته بلواسکرین می ده و باز ریست می شه می گه هارد وجود نداره ولی تو سیف مد تا جایی که امتحان کردم این مشکل نبود.
    مشکل از چیه؟؟هاردش فوجیستو ولی من خونده بودم که اچپی وسترن می ذاره از این نیست
    لطفا سریع تر کمک کنین

ممنون میشم دوستان دیگه هم سریع تر کمک کنن آخه نمیدونم درست میشه یا باید بفرستم گارانتی
    سلام
    شدیدا متاسف شدم

برو تو System restore یکی از Restore point های قبل از تاریخ نصب بازی رو برگردون اگه نشد ( یادمه گفتی داری ریکاوری میسازی) ریستور کن کل سیستمتو. بعد هم بنظرم برو بزن تو سر اون گارانتی که نگن دیر آوردی!

من فکر میکنم مشکل نرم افزاریه، مطمئنا اچپی به دلایل خیلی زیاد قطعات نامرغوب استفاده نمیکنه.

من پارسال بخاطر نصب یه UNDERCOVER یه مشکل مشابه برام بوجود اومد که بعد فهمیدم از ویروس بوده!!!!
    این سیستم ری استور کجاست
    توی سیف مد هم میاد یا نه آخه تو ویندوز معمولی نمی تونم برم بلواسکرین میده هنوز سیستم بالا نیومده

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

ببخشید اینو یادم رفت
    وقتی می خواد هنگ کنه یه پیغام های مثل این هم میده (البته بعضی وقت ها( که این ها از کار می افته
    explorer.exe
    tgv.exe
    ...
    اون دومی رو نمی دونم درست زدم یا غلط و تسک منیجر هم باز نمی شه که این ها رو فعال کنم
    سلام
    اول یه دور ویروس یابی بکن شاید کرک بازی که روش نصب کردی تروجان یا ویروس بوده و حال سیستمتو گرفته
    ثانیاً اگه ویروس نداشت ریکاوری ممکنه مشکلتو حل کنه (چون اگه هاردت واقعاً خراب شده باشه اصلاً سیف مود هم نباید بیاد) بهتره با دی وی دی هم ریکاوری کنی
    در نهایت تا دیر نشده با گارانتی تماس بگیر

4. این کاربر از حسين 1966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

ممنون میشم دوستان دیگه هم سریع تر کمک کنن آخه نمیدونم درست میشه یا باید بفرستم گارانتی

این سیستم ری استور کجاست
    توی سیف مد هم میاد یا نه آخه تو ویندوز معمولی نمی تونم برم بلواسکرین میده هنوز سیستم بالا نیومده
    اگه ویستا داری تو قسمت "استارت سرچ" بنویسی سیستم ریستور نشونت میده
    در ضمن همون جایی که سیف مود رو انتخاب میکنی یه گزینه ای برای بازگردوندن سیستم به آخرین باری که خوب کار کرده وجود داره (Last ...)
    Last edited by حسين 1966; 19-08-2009 at 18:40.

6. این کاربر از حسين 1966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه skyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

کمککککککککککککک!!! HELLP!!!
    دو سه روز پیش من یه 1225 گرفتم روز اول همه چیز خوب بود ولی روز دوم (دیروز) رفته بودم تو یه بازی که یه دفعه بلواسکرین داد و ری استارت شد دوباره ویندوز اومد ولی 1 دقیقه نگذشته بود که یه دفعه همه آیکن ها رفت شروع به فکر کردن کرد (همون دایره آبیه تو ویستا رو می گم) بعد صفحه خاموش شد و ری استارت شد و روی صفحه موقع بالا اومدن سیستم ( نوشته اچپی و برای ورود به ستاپ منو باید Esc رو زد) 1 دقیقه گیر کرد و بعد یه صفحه به نام system diagnostic اسمش تو همین مایه ها بود باز کرد و نوشته بود هارد وجود نداره ( Hard disk not exist) بعد ریست کردم و یه لود دیفالت کردم دوباره درست شد ولی تو ویندوز نمی رفت از حالت سیف مد رفتم ویندوز اصلی هم درست شد ولی توی ویندوز همش سی پی یوش درگیر بود و برای بستن یه صفحه هم نات ریسپاندینگ می شد بالاخره دستگاه رو خاموش کردم گفتم شاید خوب بشه. امروز که روشنش کردم ویندوز اومد یه کم باهاش کار کردم و به توصیه یه نفر چک دیسک رو از پروپرتایس درایو ویندوز زدم و ریست کردم بعد چک شد و ویندوز اومد ولی از اون به بعد هر دفعه روشن می کنم یا می گه هارد وجود نداره یا همین می رم تو ویندوز یه دقیقه نگذشته بلواسکرین می ده و باز ریست می شه می گه هارد وجود نداره ولی تو سیف مد تا جایی که امتحان کردم این مشکل نبود.
    مشکل از چیه؟؟هاردش فوجیستو ولی من خونده بودم که اچپی وسترن می ذاره از این نیست
    لطفا سریع تر کمک کنین

خوب دوست عریز لپ تاپ رو با دی وی دی های ریکاوری ریکاوری کنید.اگه مشکل نرم افزاری باشه حل میشه!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مشکل جدید دیگه نه ویندوز میاد نه سیف مد
    چجوری ریکاوری کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

مشکل جدید دیگه نه ویندوز میاد نه سیف مد
    چجوری ریکاوری کنم
    خوب تو این مدت چی کار کردید که اینجوری شد

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    اول یه دور ویروس یابی بکن شاید کرک بازی که روش نصب کردی تروجان یا ویروس بوده و حال سیستمتو گرفته
    ثانیاً اگه ویروس نداشت ریکاوری ممکنه مشکلتو حل کنه (چون اگه هاردت واقعاً خراب شده باشه اصلاً سیف مود هم نباید بیاد) بهتره با دی وی دی هم ریکاوری کنی
    در نهایت تا دیر نشده با گارانتی تماس بگیر
    چک کردم ویروسی نبود و بعد از اون که چک کردم دیگه سیف مد هم نمیاد
    وقتی ویندوز نمیاد چجوری ریکاوری کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

همون ایتدای روشن کردن کلیدی رو بهتون معرفی می کنه (Esc یا ...) اونو می زنید یکی از گزینه ها ریکاوریه
    هر چند که با این اوصافی که می گید و سیف مود هم نی یاد بالا احتمال هم داره هاردتون مشکل جدی پیدا کرده باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

همون ایتدای روشن کردن کلیدی رو بهتون معرفی می کنه (Esc یا ...) اونو می زنید یکی از گزینه ها ریکاوریه
    هر چند که با این اوصافی که می گید و سیف مود هم نی یاد بالا احتمال هم داره هاردتون مشکل جدی پیدا کرده باشه
    وقتی Esc رو می زنم 6 تا گزینه میاد
    System information
    System diagnostics
    Boot device option
    BIOS setup
    System recovery
    Continue startup
    حالا کدومه
    ولی هارد رو از وقتی ویندوز بالا نمیاد میشناسه و تست هم میکنم سالمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •