تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 555 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول سوم تایید میشه شدید

همین الان سنسیشن رو میده 790 که با گارانتی یاس 680 هست

فلایر رو میده 935 خودم تو علاالدین 850 قیمت دارم

یه گلکسی اس رو میده 860 که اونم بار جدید برسه علاالدین کمتر از این حرفاست

قابها و برچسب ها و کیفها هم بماند(پول خون با....شو می گیره ازت)

لطفا تبلیقاتتون رو ببرید تو همون آندروئید دات آی آر اسم دزد بازار رو نیارید اینجا

ممنون
    چرا یهو جبهه میگیرید من اون چیزی رو که دیدم گفتم وگرنه در همه فروم ها رو گل بگیرن
    یکی عین من که نمی تونم کارمو تعطیل کنم برم علاءالدین که اونجا هم دزدبازاره بیشتر
    ضرر میکنم تا از این سایت ها آب گوشتی . کسی هم نخواست تبلیغ کنه چون من اصلا این
    یارو رو نمی شناسم چیزی که میدونم اینه که آدم درستیه همینو بس با قیمت هم کاری ندارم
    اصلا چی دوست داری بشنوی بابا اون یکی انجمن همه دزدن خوبه ؟! این بچه بازیها چیه
    اگه قراره هرکی تجربیاتشو اینجا بگه دیگه پارازیت ننداز پسر جون چون حال ندارم با امثال تو
    سر.کله بزنم اگر هم نمی خوای تاپیکو تعطیل کن . بازهم میگم من به شخصه تبلیغ هیچ کسو
    نمیکنم اشاا... دره هرچی موبایل فروشی تخته شده.
    دوست عزیز
    سلام
    نمی دونی اینجا علاء الدین برای بعضیا خونه عشقه !
    همون جا میتونی پیدا کنی
    چه دزدای کثیف پستی هستن
    از Expansys.ae بگیرین میشه 18هزار تومان و 880 تومن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تازه یه مدلش هم هست که یه باطری هم روش داره به قیمت 58 هزار تومان و 840 تومن
    کد:
    البته واس دومیه دلتونو صابون نزنین یه ماه دیگه میارن
    قیمتای اکیسپنسیس به طرز مسخره ای از اینا پایین تره تازه فک کنم تو بازار پایین تر هم باشه قیمتش
    الهی من قربونت برم چرا جو سازی میکنی همش میزنی تو سر کشورمون . ایران را با امارات مقایسه نکن .

این کالایی ک من گذاشتم تو سایت بالا ک دادی به قیمت ( درهم بانک مرکزی = 295.1 تومن ) میشه 59300 تومان بعدشم 110 درهم معادل 32400 تومان هزینه حمل هست تا امارات ک تا اینجای کار در میاد 91.700 تومان بعد حالا شما هزینه حملش تا ایران هم حساب کن ببین چقدر میشه !!!!!!!!!!!!1

من طرفدار اقا سعید توی گوشی بازار نیستم ولی به نسبت قیمتی ک تو دبی درمیاد داره خوب میده .
    این سایتی هم ک شما همش تو سر ملت مسزنین قیمت هاش با ایران زیاد تفاوتی نداره 1 هفته دیگه صبر کن مایکرتل بیاره تقریبا با همون قیمت سایت بهت میده
    دوستان دزد؟ بنظر به هیچ عنوان دزد نیستند!

کسی بزوز به کسی گفته باید این گوشی رو بخرید؟
    کسی که پول داره زود میخره و قیمت زود خریدنش رو هم میده، ولی یکی پول زیاد نداره و منتظر میشه تا قیمت طبیعی بشه و بعد میخره!
    اگه همین سایت ها که شما ها دزد میگید بهشون نبود، خیلی خیلی بیشتر طول میکشید این گوشی وارد ایران بشه!

پولش رو ندارید، لازم نیست به مردم بگید دزد!!!!! منتظر باشید تا با گارانتی وارد بشه! اینطوری بهتر نیست؟
    قابل توجه دوستاني كه عشق علائدين دارن و فكر ميكنن اونجا همه چي تمامه
    يه مشت دزد اونجا نشستن و شما خبر ندارين
    من گالكسي 1 رو داشتم ميگرفتم بهم بدون نرم افزار نميدادن و ميگفتن با قيمت نرم افزار 750 تومن به همشون ميگفتم من گوشيو بدون هيچ برنامه اي ميخوام بعضيا ميگفتن گوشي خامه و هيچ چيزي روش نيست و بايد روش آندرويد بريزيم بعضيا ميگفتن اگه نرم افزار نزني گوشيت خاموش ميشه بعضيا ميگفتن دوربين كار نميكنه و هزارتا چرت و پرت ديگه
    ولي من گوشييو بدون نرم افزار از يكي گرفتم 690 يعني 60 تومن اختلاف
    جلوي خودم واسه يكي برنامه مولتي تاچ رو ريخته بود ميگفت اين برنامه واسه اينه كه پيكسل نسوزه به مشتري توصيه ميكرد حتماً هر 2 روز يه بار برنامه رو اجراش كن تا پيكسلات نسوزه منم نزاشتم پول مفت از مشتري بگيره و با يارو دعوام شد و اون كسي كه داشت ميخريد ديگه نخريد و با من اومد برا خريد
    يكي از دوستام هم تعريف ميكرد ميگفت واسه يارو تو جمهوري برنامه ريخته بودن برا مانيتورش و بهش گفته بودن چون مانيتورش سوپر آمولد بايد براش برنامه بريزي تا كيفيتشو خوب نشون بده
    پس اينو بدونين كه علائدين دزد بازاره و اگه حواست نباشه گوشتو ميبرن
    قابل توجه علاقمندان به علائدين
    دوستان اصلا و ابدا از گوشی بازار خرید نکنید که کلاهبردار از آب در اومده . لینکای زیرو ببینید :

کد:
    کد:
    کد:
    در لینک آخر علامت @ که بین hand و heldusers گذاشتم رو بردارید تا بتونید به لینکش برید .

در لینک اول افراد مختلفی در مورد کلاهبرداریهای "سعید هاشمی" حرف زدن . اگر کسی خرید کرده و راضی بوده باید بره کلاشو بندازه هوا . مخصوصا کسایی که ارقام بالا پرداخت کردن .

شایان ذکره این آقا با نام کاربری "S.A.E.I.D" در انجمن and-roidداتir مدیر بازارچه هست . بنابراین به فروشگاه اون انجمن هم اعتماد نکنید و رم پتریوتشونو نخرید . دزدا رو خودمون گنده میکنیم .
    یه روزی ما اومدیم گفتیم گوشی بازار دزده یه عده ریختن سر ما هر چی دلشون خواست گفتن زیر آبمون رو هم زدن اخطار هم گرفتیم از پی سی هم به اجبار رفتیم.

خوشحالم حداقل حرفام به حقیقت پیوست و می دونستم بالاخره یه روزی گند کارهاشون در میاد.

در جواب اون دوستی که میگه رفته علاالدین سرش کلاه گذاشتن باید بگم من تمام گوشیهامو از علاالدین می خرم اگه بلد باشی هیچ وقت کلاه سرت نمی ره .. من نمی گم علاالدین جای خوبیه همشون دزدن ولی از دزد هم میشه جنس خوب و به قیمت خرید.

خوش باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یه روزی ما اومدیم گفتیم گوشی بازار دزده یه عده ریختن سر ما هر چی دلشون خواست گفتن زیر آبمون رو هم زدن اخطار هم گرفتیم از پی سی هم به اجبار رفتیم.

خوشحالم حداقل حرفام به حقیقت پیوست و می دونستم بالاخره یه روزی گند کارهاشون در میاد.

در جواب اون دوستی که میگه رفته علاالدین سرش کلاه گذاشتن باید بگم من تمام گوشیهامو از علاالدین می خرم اگه بلد باشی هیچ وقت کلاه سرت نمی ره .. من نمی گم علاالدین جای خوبیه همشون دزدن ولی از دزد هم میشه جنس خوب و به قیمت خرید.

خوش باشید.

اين يکی رو گل گفتی

3. 2 کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

هم اکنون این گوشی در دستان ماست تا فردا صبح دارمش... بعد باید بدم صاحابش :((
    خوب مگه نمی گفتی اینجا ارزش نداره پست بدم
    اینی که دستته ازون ملخی هاش که نیست!!!
    خوب حالا خداییش بزار جلوی هر گوشی دوست داری ببین کم میاره یا درسته رو هوا قورتش میده یا نه...
    دوستدار شما یاشار

5. 4 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خوب حالا خداییش بزار جلوی هر گوشی دوست داری ببین کم میاره یا درسته رو هوا قورتش میده یا نه...
    دوستدار شما یاشار
    این ملخی چیه؟ :-؟

7. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بعـــله...دقیقا همینو گفتین !
    اقا بخدا من گیج شدم .الان شما طرفدار سامی ؟اپلی؟ هر دویی؟گزینه 1و 2؟گزینه 4 ؟هیبچ کدام؟اصلا هر چی شما بگی

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

هم اکنون این گوشی در دستان ماست تا فردا صبح دارمش... بعد باید بدم صاحابش :((
    چه عجب.برگشتین؟؟؟!!!!!.لطف کردین واقعا/جاتون خیلی خالی بود.بالاخره دستت اومد..اخه بابا این ملخی و دستگاه بخار چیه گرفتی.وقت خودتو تلف نکن باهاش.اخه تا اپل مونده که تاچ رو ابداع کرده کسی میره گالکسی 2 دستش میگیره یه شب اونم مال دوستش تا ببینه این همه میگن ترکونده چیه.حوصله ای داری شما بابا.تاچشو دیدی چقد افتضاحه.اه اه اه/ایفون یه چیز دیگست.
    Last edited by BEST 2; 10-07-2011 at 22:15.

9. 2 کاربر از BEST 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز تبلیغات توی انجمن حرامه و گناهی کبیرس... لذا برای ذخیره توشه برای آخرت خود از تبلیغات در انجمن خودداری کنید (ماشاللا همه پستات تبلیغه قبل ثبت نام احیانا قوانین رو نگاهی نمیندازی؟؟؟ درسته فروم موبایل مدیر نداره ولی نه اینقدر تابلو )
    دوستدار شما یاشار
    اون درب و داغونایی که اندازه نخود فرنگی از گوشی نمی فهمن رو عرض کرده بودم
    نه خوشبختانه این نه Pink Spot داره ، نه زردی بیش از حد صفحه و نه داغ کردن بیش از حد...
    منم نمی گم گوشی خوبی نیس ، واس کسی که پول داره گوشی خیلی خوبیه... اما خو سامسونگ بعضی جاها گند زده رو این گوشی... بدنه خیلی خوب نیس ، این ضخامت واس این گوشی جوابگو نیس ، بعضی گوشیا سالمن و بعضیا درب و داغون به نظر من اتریکس میتونه اندازه این جواب بده... اما به هیچ وجه نمی گم بده ، میگم ایده آل نیس... و اینکه این گوشیا رو نباید با آیفون مقایسه کرد که با وجود قیمت بالاتر و با وجود اینکه فقط 4 مدل گوشی بود باز هم فروشش فقط یه مقدار کمتر از ایــــــن همه گوشی اندویی بود... به هر حال iOS
    یه جا گفتم خدا کنه دوربین و گرماش ملخ وار نباشه موند روش
    ----------------------------------------------------------------------------
    کیوت کردم دیدم ارزششو ندارن اینا... کلا این تاپیک که ترکید رفت... بهتره یکی از بچه ها که توی فروم فعال هم هست (این کیس یو که مارو قال گذاشت رفت ریویو هم رتتتتته ) و گوشی رو خریده یه تاپیک جدید بزنه...
    ----------------------------------------------------------------------------
    ها این گوشی به شدت ریدیفه خیلی حال کردم... صفحه نمایش که خداس... دوربین هم کاملا عالیه... بدنه گوشی رو اصلا حال نکردم باهاش... وقتی میگیری دستت حس نمی کنی که قوی ترین گوشی دنیا دستته... گرم کردن گوشی از حد معمول بیشتره ولی نه اون طور که دست رو بسوزونه... هنوز مونده تا این گوشی جا بیافته... مسلما با نسخه های جدید تر اندروید این و بقیه 2 هسته ای ها بهتر خودشونو نشون میدن... اما حس می کنم یه کمی گرون تر از اون چیزیه که باید باشه... اتریکس تقریبا با این برابری می کنه مخصوصا وقتی که اندروید 2.3 واسش بیاد و اور استیبل به 1.2 بشه... اما خو صفحه نمایش این به هر حال جای خودشو داره دوربینش هم که دیگه دیگه
    Last edited by .:PAR3A:.; 10-07-2011 at 22:19.

11. 8 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

GT-I9100

The highest SAR value for this model phone was 0.338 W/kg.
    SAR tests are conducted using standard operating positions with the phone transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR level of the phone while operating can be well below the maximum value. This is because the phone is designed to operate at multiple power levels so as to use only the power required to reach the network. In general, the closer you are to a base station, the lower the power output of the phone.

The maximum SAR value listed above is the value recorded for the latest version of this handset.
    Earlier versions may have different measured SAR values, which are detailed in the User Manuals that accompany those handsets.

اشعه مضر اين گوشي خيلي پايينه و واقعا عاليه.

درمقايسه با N70 كه
    Nokia N70 (Type RM-84)
    The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.95 W/kg.

در مقايسه با n95:
    Nokia N95 (Type RM-159)
    The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.58 W/kg.

gs2 خيلي گوشي Safe براي سلامتي هست در مقابل اين دو.
    Last edited by iman206; 11-07-2011 at 11:45.

13. 6 کاربر از iman206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

این کیس یو که مارو قال گذاشت رفت ریویو هم رتتتتته
    سلام پارسا جان

دستت درد نکنه دوست عزیز.....اخه من کی شما دوستان رو قال گذاشتم.یه مدت برام مشکل کاری پیش اومده بود و نمیتونستم بیام فروم.

اگه کسی از دوستان مشکل داشت تا اونجا که ازم بر می اومد راهنمایی میکردم

جواب سوال دوستان رو هم که میدادم تا ازم دلگیر نشن

اون ریویو اولی رو هم که سریع براتون ردیف کردم شاید باورت نشه ولی همون ریویو با ایدیتو میکس و این جور چیزاش یه عصر تا شب رو کاملا وقتمو گرفت.

خوب این ریویو رو برای شما و به عشق شما دوستان درست کردم وگرنه دلیلی نداشت که بشینم این همه وقت بزارم برای این ریویو

در مورد این ریویو جدید هم که قولشو داده بودم یه مقدار الان گرفتارم ولی به محض اینکه وقتم ازاد شد براتون ردیفش میکنم...بازم از همه عذر میخوام که انقدر داره طول میکشه

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 11-07-2011 at 14:11.

15. 4 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

يه آپديت جديد ديگه براي گالكسي اس 2
    Galaxy S II 2.3.4 Gingerbread update leaks, you can try it now
    The Samsung I9100 Galaxy S II is just about to get another firmware update, bumping its Android version to 2.3.4. What's even better, the updated ROM surfaced online a little early, so the most impatient among you can get it right away.
    As the tiny version number change (2.3.3 to 2.3.4) suggests, this isn’t the most major of updates, but there is still plenty to look forward to. For one, the Galaxy S II will finally get Google Talk video calls enabled. Early adopters also report an improvement in battery life. The new modem drivers are also said to bring notably better reception for some.

If you don't feel like waiting for Samsung to seed this update officially, you can head this way to download the leaked ROM and follow the instructions in this PDF to install it.

کد:
    However, you should bear in mind that will, most probably, void your warranty. Also installing the ROM might damage your device, so you should only proceed if you know what you are doing.

کد:
    کد:

17. 9 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akuji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من الان 4 روز این گوشی رو گرفتم ولی یه مشکلی پیدا کردم اونم وقتی رنگ صفحه توسی یا سفیده بالا صفحه وسط یه دایره کم رنگ دیده مشه یه دایره کوچیک ترم زیرش کسی می دونه این چه مرضیه
    Last edited by akuji; 12-07-2011 at 05:46.

19. 2 کاربر از akuji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •