تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 303 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

فریمور چه چجوری نصب کنم رو تلویزیون؟؟؟؟
    در مورد سوال اینکه شبکه 3 و 1 حتی انالوگ هم نمیگیره با انتن های مختلف امتحان کردم....چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

و اگر از روش فعال سا زی که برایتان در پست بالا گفتم استفاده کردید برای تنظیم آنتن هم مطلب زیر را بخوانید
    تنظیم آنتن
    برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.

داره خودمونی میشه Hasan_zarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض UA40D5000PR

سلام

کسی تونسته تیونر دیجیتال UA40D5000PR رو فعال کنه؟؟

بدجوری منتظرم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

کسی تونسته تیونر دیجیتال UA40D5000PR رو فعال کنه؟؟

بدجوری منتظرم
    دوست عزیز
    تا آنجایی که من می دانم این سری قابلیت دیجیتال ندارد اینم سایت برای دیدن مشخصات
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hasan_zarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

پس چرا جستجوی دیجیتال داره؟
    ولی کانال هارو نشون نمیده

یعنی سامسونگ اینقدر کج سلیقه هست که این قسمت رو از رابط کاربریش حذف نکرده؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

پس چرا جستجوی دیجیتال داره؟
    ولی کانال هارو نشون نمیده

یعنی سامسونگ اینقدر کج سلیقه هست که این قسمت رو از رابط کاربریش حذف نکرده؟؟؟؟
    دوست عزیز
    در سیستم نرم افزاری سیستم عامل تلویزیون معمولا تمامی آپشنها و آیتم ها بطور پیش فرض است ولی دلیل بر بودن آن آتمها نیست اگر روی کنترولها دیده باشید معمولا دکمه قرمز ضبط موجود است ولی بعضی از سیستمها این قابلیت را ندارند

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام دوستان من امروز رفتم تو منو مخفی که دیجیتال درست کنم ولی نمی دونم چیکار کردم وقتی از منو مخفی اومدم بیرون صدای ال سی دی قطع شده کمک کنید چکار کنم رسیت فکتوریم کردم ولی درست نشد.
    مدلش اینه: LA32C350.D1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    من همه اون کارایی که گفتین کردم که دیجیتال و پیدا کنه تلویزیونم ولی کنترل دستی که درست کردم کار نداد و کلا قید دیجیتالو زدم
    حالا هر کار میکنم دیگه شبکه های آنالوگم پیدا نمیکنه(قبل از تغییرات توی تنظیمات پیدا میکرد) حتی Factory reset هم کردم ولی بازم پیدا نمیکنه،چیکارش کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من امروز رفتم تو منو مخفی که دیجیتال درست کنم ولی نمی دونم چیکار کردم وقتی از منو مخفی اومدم بیرون صدای ال سی دی قطع شده کمک کنید چکار کنم رسیت فکتوریم کردم ولی درست نشد.
    مدلش اینه: LA32C350.D1
    دوست عزیز
    در منوی اصلی روی صدا بروید و در منوی آن نگاه کنید اگر روی بلند گوی خارجی رفته آن را روی بلندگوی داخلی برگردانید

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من همه اون کارایی که گفتین کردم که دیجیتال و پیدا کنه تلویزیونم ولی کنترل دستی که درست کردم کار نداد و کلا قید دیجیتالو زدم
    حالا هر کار میکنم دیگه شبکه های آنالوگم پیدا نمیکنه(قبل از تغییرات توی تنظیمات پیدا میکرد) حتی Factory reset هم کردم ولی بازم پیدا نمیکنه،چیکارش کنم؟
    دوست عزیز
    وقتی که سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    وقتی که سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم
    ببخشید
    مدل تلویزیونم UA40D5500 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •