دوستان این اموزش مولتی تاچ کردن x8 و ساپورت تا 4 انگشت رو خیلی ها تو چند تا فروم رفته بودن و نتیجه گرفته بودن !! اما من کلا تو امولاتور اون اول دستوری که برای فهمیدن نوع سنسور تاچ گوشی هستو میزتم میگه Permission Denied !! احتمالش هست بخاطر رام باشه ؟! اخه من از رام اصلیه 2.1 استفاده میکنم !!
.
چه رامی پیشنهاد میشه ؟! برای نصب رام اول باید از این رام اصلی بک اپ تهیه کنم ؟!
.
و یه سوال دیگه اینکه !! روش اپدیت کردن با نرم افزار update service این گوشی مثه بقیه ی سونی اریکسون ها هستش یا فرق خاصی داره ؟!
.
ممنون
یه برنامه هست به اسم Multitouch visualizer2 که اگه تو گوشی نصب کنی نشون میده که فعلا چندتا تاچ رو حواب میده و اینو میدونم که وقتی 2.1 باشه single touch میمونه و در ضمن update service دیگه گوشی x8 رو از این آپدیت تر نمیکمه و آخرین رام رسمی همین 2.1 هست ولی نحوه آپدیتش رو خودش بهت میگه هرچند مثل گوشیای دیگست .
اول از همه یه رام جدید کاستوم شده نصب کن مثلا سیانوژن 7 -Ginger DX 06 **** راستی قبل از هر کاری قبلش بکاپ بگیر با Xrecovery **** و برای مولتی تاچ هم اینکارایی که میگم رو انجام بده اول از همه این قایل رو دانلود کن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*** اینم بگم که گوشیت حتما باید روت باشه با super one clikck اینکارو بکن - بعدش super user و busy box رو نصب بکن (کلا یه سری مراحله که باید بلد باشی مقل نحوه بالا آوردن ایکس ریکاوری و بکاپ گیری اگه بخوام همه رو بنویسم طولانی میشه ***.gif)
خوب ادامه ی کار مولتی تاچ