کسی که در مورد همه چیز حرف میزند در مورد هیچ چیز نمی تواند تصمیم بگیرد .
کسی که در مورد همه چیز حرف میزند در مورد هیچ چیز نمی تواند تصمیم بگیرد .
دختر ها شیطنت های خاص خودشان را دارند...برچسب هرزگی بر خنده های آنان نزن!
به قول ننه جون : صبحونه تو تنها بخور نهار تو با دوستت بخور و شامتو بده دشمنت بخوره
بر خلاف چیزی که نوی تلویزیون و جاهای دیگه از دیگران می شنویم که توی زندگی باید جرات داشته باشیم که به بعضی چیزها نه بگیم به نظر من مهم تر از اون گفتن بله هست . همون طور که باید جرات نه گفتن داشته باشیم باید بیشتر از اون جرات بله گفتن داشته باشیم . در زندگی شخصی خودم ( که بدون تعریف از خودم خیلی خوب هست و درش موفق هستم ) بیشتر از اینکه نه بگم ، گفتن بله و قبول کردن مواردی که ریسک داشته و تنبلی نکردن به موفقیتم خیلی کمک کرده .
با سلام .
فصل زمستون هست سعی کنید هر از گاهی مقداری نان خشک خرده شده یا برنج یا .......روی توی حیاط خونه تون قرار بدید تا گنجیشک ها بخورند . الان غذا به اون صورت گیرشون نمیاد .
وقتی مخواید برید ببخشید دستشویی ؛ حتما گوشی همراهتون اگه توی جیب پیراهنون هست درش بیارید چند بار تا حالا برای اشناهام اتفاق افتاده که گوشی از توی جیب بیرون افتاده .
سلام دوستان
بعلت گرانی الان دزد خیلی زیاد شده هم برای خونه و هم برای ماشین
حتما قبل از خواب چک کنید که همه درها قفل باشن .
سعی نکن متفاوت باشی!
فقط "خوب باش"
خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است...
همیشه مغرور بودن بد نیست. گاهی موقعها هم باید از دماغ فیل افتاد.اگه متواضع و خاکی باشید دست کم می گیرنتون. البته از دماغ فیل افتادن نه به معنای بی نزاکت بودن بلکه به معنای احترام قائل شدن برای خود.
سعی کنید حدا المکان به هیچ کس در هیچ زمینه ای متکی نباشید جز خودتون
به هیچ شخصی به جز خودتون اعتماد کامل نکنید ، و براش صد در صد مایه نذارید ، هیچ کس ، حتی رفیقی که 35 ساله با همید !
Last edited by SIMON137; 21-12-2012 at 19:54.
وقتی شما خودتون نمی تونید راز خودتون رو تو دلتون نگه دارید و اونو به کسی میگید ، انتظار نداشته باشید کسی که رازتون رو بهش گفتید ، اونو حفظ کنه و به کسی نگه ...
یه وقتی چشمتون رو باز می کنید می بینید همه رازتون رو می دونن و به روتون نمیارن.
تا وقتی راز رو نگفتید راز اسیر شماست ، وقتی گفتید ، شما اسیرش میشید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)