تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 258 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

راه های بازیابی پسورد ایمیل یاهو به جز ایمیل پشتیبان و شماره ی موبایل پشتیبان و سوال امنیتی چی هست؟
    و یک سوال هم اینکه: سوال های امنیتی ایمیل یاهو رو در کجای تنظیمات میشه تغییر داد؟

ممنون.
    سوال امنیتی مثل اینکه مدتی است حذف شده
    من فکر نمی کنم راه دیگه ای داری مگر اینکه .قتی میخوای وارد اکانت یاهو بشی بزنی پسوردم رو فراموش کردم. و مرحل رو پیش بری تا به یه جایی برسی که بتونی برای واحد پشتیبانی پیغام بنویسی بعد اونا به صورت ایمیل به شما جواب میدند ممکنه بتونی بازیابی بکنی ممکنه بگند که نمیشه. یادم میاد آخرین بایری که به همچین سوالی پاسخ دادم یاهم به ایران خدمات مشترکین اراعه نمی کرد و برای دادن پیغام به خدمات مشترکین باید آی پی تونو تغییر می دادید

2. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اگر شک دارین که کسی ممکنه وارد ایمیلتون شده :
    ماوس رو روی چرخدنده نگه دارین و وارد account info بشید
    روی recent activity کلیک کنین
    نوع مرورگرها و تاریخهای ورود و کشور و شهرهای ورود به ایمیلتون رو نشون میده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اگر کسی سعی کرده باشه وارد ایمیلتون بشه در یاهو اما تلاشش ناموفق باشه و نتونسته باشه وارد بشه , یاهو این ایمیل رو براتون میفرسته :
    On Fri, Mar 28, 2015 9:34 PM GMT 3, we noticed an attempt to sign in to your Yahoo account xxxxxxx from a unrecognized device in اسم کشور If this was you, please sign in from a device you regularly use.
    If this wasn't you and believe someone may have tried to access your account, please ......... update your account recovery information.
    اما اگر با موفقیت وارد ایمیلتون شده باشه این پیام میاد
    On Fri, Mar 27, 2015 10:58 PM GMT 3, we noticed a successful sign in to your Yahoo account xxxxxxx from an unrecognized device in اسم کشور
    If this was you, you're all set!If this wasn't you and believe someone may have tried to access your account, please .......... update your account recovery information.
    البته درصورتیکه وارد شده باشه پس این ایمیل رو پاک میکنه تا شما نفهمین وارد شده اما قاعدتاً یاهو باید همین ایمیل رو به ایمیل جایگزینتون (alternat email)هم فرستاده باشه
    نمیدونم اگر شماره تلفن ثبت کرده باشین آیا پیامک هم میاد براتون یا نه .
    ممکنه یک هـکر همین ایمیلها رو براتون بفرسته تا فریبتون بده که روی یک لینک کلیک کنین تا پاسووردتون رو بدزده . چطوری مچش رو بگیریم ؟؟؟!!!
    جواب:
    اگر در همون ایمیل روی دکمه ی reply کلیک کنید میرید به صفحه ی پاسخ دادن به اون ایمیل و ایمیل فرستنده رو در قسمتِ To میبینید
    ایمیل یاهو اینه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر چیزی غیر از این دیدین پس قلابی هست و هـکر هست
    یادتون باشه هکـر میتونه خیلی راحت اسمش رو تغییر بده به این ایمیل پس به اسمی که توی inbox میبینین اعتماد نکنین بلکه دکمه reply رو بزنین تا ایمیلی که ازش پیام براتون ارسال شده رو ببینین

اگر هکـر بود دکمه ی spam رو بزنید تا دیگه هر چی ایمیل براتون بفرسته بره توی صندوق اسپم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-03-2016 at 05:23.

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یادتون باشه هکـر میتونه خیلی راحت اسمش رو تغییر بده به این ایمیل پس به اسمی که توی inbox میبینین اعتماد نکنین بلکه دکمه reply رو بزنین تا ایمیلی که ازش پیام براتون ارسال شده رو ببینین
    هکــ.ر میتونه از یک ایـمیل جعلی مثلا از همین دامنه yahoo-inc.com هم استـفاده کنه یا از هر دامنه ای دیگه ایـمیل بفرسته ولی خب به احتمال زیاد میره به فولدر اسـپم! بهترین راه اینه که به آیـکون بنفـش یـاهو، کنار ایـمیل مربوطه توی صفحه اصلی inbox دقت کنید، این آیکون فقط واسه ایمـیل هایی میاد که خود یـاهو میفرسته.

پ.ن: خوشحال میشم دوستـان ویژگی ها، یا قسمت های دیگه یـاهو رو هم توی این تاپیک ها بگن مثل این دوست خوبمون، و یا حتی سرویـس دهنده های دیگه مثلا به نظر من سـرویس یـانـدکس واقعا عالـیه، هیچی از جیـمیل و یـاهو کم نداره!

7. 2 کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه donts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    دیروز یه اکانت yahoo ساختم ، ولی اصلاً واردش نمیشه....و دائماً لود میشه....مرورگرم کروم هست و آپدیت هم هست. با شیلتر شکن هم همین طوریه...
    Last edited by donts; 20-03-2016 at 19:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان.
    دیروز یه اکانت yahoo ساختم ، ولی اصلاً واردش نمیشه....و دائماً لود میشه....مرورگرم کروم هست و آپدیت هم هست. با شیلتر شکن هم همین طوریه...
    سلام
    با مروگر دیگه چی ؟
    یا آی دی دیگه میتونید وارد بشید ؟
    وقتی دکمه sign in رو میزنید چه پیامی میده ؟

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان.

یاهو الحق چرت ترین شرکت بزرگ دنیاست.

با incognito هم تستی بکن شاید addon ها دارند بازی در میارن.

12. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه donts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام.
    ممنون از پاسختون.
    دیروز کلاً بالا نمی اومد...اما امروز بعد ازظهر، مشکل حل شد و راحت وارد می شه.

14. 2 کاربر از donts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود. دوستان من یه ایمیل یاهو دارم که درواقع اولین ایمیلی هست که سالها پیش ساختم و بسیاری از عضویت هام روی اون هست. یکی دوسال پیش بعلت وصل شدن از دو کشور متغاوت(استفاده از قند شکن) یاهو بحساب خودش بخاطر امنیت قفلش کرد. از اونجایی که ایمیل بازیابی هم نداده بودم و سوال امنیتی هم درست یادم نبود چند باری که سوال اشتباه شد. الان هرزمان بخوام وارد بشم فقط گزینه ایمیل بازیابی میاد که منهم ندارم. بهرحال از وب دسترسی به ایمیل ندارم و با همین گزینه ها روبرو میشم. اما از طریق برنامه ایمیل گوشی (pop3/imap) به ایمیلم دسترسی دارم. حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه بهرحال میتونم ایمیل هام رو از گوشی بگیرم و چک کنم یا ایمیل بدم آیا راهی برای رفع اون قضیه قفل شدن وجود داره! البته میدانید که در ایمیل گوشی فقط میشه ایمیل داد و گرفت یعنی اون تنظیمات امنیتی که میخوای تغییر بدی باز باید وارد وب بشی که بازهم همون قضیه بازیابی و این حرفها ست.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درود. دوستان من یه ایمیل یاهو دارم که درواقع اولین ایمیلی هست که سالها پیش ساختم و بسیاری از عضویت هام روی اون هست. یکی دوسال پیش بعلت وصل شدن از دو کشور متغاوت(استفاده از قند شکن) یاهو بحساب خودش بخاطر امنیت قفلش کرد. از اونجایی که ایمیل بازیابی هم نداده بودم و سوال امنیتی هم درست یادم نبود چند باری که سوال اشتباه شد. الان هرزمان بخوام وارد بشم فقط گزینه ایمیل بازیابی میاد که منهم ندارم. بهرحال از وب دسترسی به ایمیل ندارم و با همین گزینه ها روبرو میشم. اما از طریق برنامه ایمیل گوشی (pop3/imap) به ایمیلم دسترسی دارم. حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه بهرحال میتونم ایمیل هام رو از گوشی بگیرم و چک کنم یا ایمیل بدم آیا راهی برای رفع اون قضیه قفل شدن وجود داره! البته میدانید که در ایمیل گوشی فقط میشه ایمیل داد و گرفت یعنی اون تنظیمات امنیتی که میخوای تغییر بدی باز باید وارد وب بشی که بازهم همون قضیه بازیابی و این حرفها ست.

اگر با ip اولیه وصل بشی یاهو قفل نمیاره ولی اگه با ip جدید بری سوال می پرسه پس با ip قبلی برو که بتونی وارد بشی و تنظیمش کنی

حالا ip قبلی می تونه برنامه قدیمی لیفترشکن باشه یا isp قبلیت یا ip کشور قبلی و ...

کلا باید شرایط قبلی که سوال نمی پرسید رو دقیق به وجود بیاری تا رد بشی

17. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •