سلام . همون ریو - وان میلیون ؟ بوی اونقدر غلیظه که حال ادمو بهم بزنه یا خوش اینده ؟ راستی زیاد بوی الکل نمیده ؟![]()
سلام . همون ریو - وان میلیون ؟ بوی اونقدر غلیظه که حال ادمو بهم بزنه یا خوش اینده ؟ راستی زیاد بوی الکل نمیده ؟![]()
خب امروز آخرش یه چیزی که همیشه دوستش داشتم ولی دست و دلم برایه خریدش نمیرفت رو خریدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم هوگو بوس مشکی یا مونت بلک رو بگیرم که دیدم احتمالا بعدا اذیتم میکنن.هیچی همینو کردم تو
پاچه ی خودم![]()
داشتمش. مبارک باشه. منم دیروز یک derrick orlane گرفتم. و خیلی دوستش دارم. مقداری شبیه s3x appeal است، ولی نسبت به اون بهتر و عمیقتره حیف پخش بوش ضعیفه . به قول یکی اگر قویتر بود ممکن بود از بینی خون بیاد بس که زمخته مثل کاغذ سمباده. روی لباس 10 ساعت ماندگاری داره و روی پوست کمتر. برای زمستان خیلی خوبه.
یک رویو که هم قبلا ازش گذاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامت باشید.
شما هم مبارکتون باشه.دیگه شما که بگی اینجوریه ببین چیه؟البته منم چند دفعه خواستم بگیرمش دست و دلم لرزید.خیلی تنده.ولی وقتی یکی دیگه میزنه خیلی دوستش دارم.
هوگو بوس مشکی و مونت بلک بعده یه هفته هنوز رویه کاغذ بو داره![]()
راستی این دو تا هم تست گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولش خیلی بویه الکل میداد و خوشم نیامد ولی الان خیلی خیلی خوشبو شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی بوشون داره شیرین میشه.دیگه از دوست داشتنه من خارج شدن![]()
Last edited by cyber861; 13-11-2011 at 00:08.
این درکی که تو گرفتی همون درکیه که هر مغازه ای بری میگه تقلبیه؟؟
چون تا حالا 10 تا مغازه درباره این درک پرسیدم و همه شون گفتن که اصلش پیدا نمیشه اما اونا جنس اماراتی درجه دو شو میفروشن و همون بوی اصل رو میده...من متاسفانه اصلا اصلشو بو نکردم...یادمه یه آقای 50 ساله ای که فقط عطر درک استفاده میکرده سر کار بهم گفت که اینی که الان تو بازار پره کمی فرق داره با اصلش و اصلا به خوبی اون نیست
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
هنوزم بر سر اعتقادم درباره این که s3x Appeal بوی شله زرد و دارچین و هل و گلاب میده هستم...مگه تو به غیر از جوان ماسک این یکی رو هم داری؟؟
من اصلیشم بو کردم.راست میگفته بنده خدا.بویه اون شیرین تر میشد و خیلی با حال تر بود.این لامذهب آخره
زمختیه.و اینقدری بوش نرم نمیشه.الان اکثره کارهایه قدیمی همین جور شدن.چند وقته پیش best رو تست
کردم .خیلی عوض شده بود.دیگه به دلم ننشست.
اینم ادکلن خوشبوی Black is black
دقت کنین که اسمش دقیقا این باید باشه ؛ مشابه زیاده آخه
رایحه خنک و یه نموره شیرین هم به نظر میزنه و یه بوی با حس، قدرت پخش زیاد و موندگاری هم من راضی ام!
May you do well
من تابستان یک derrick از کنار خیابان خریدم که تقلبی بود. یعنی نسخه درجه دو نبود. کاملا تقلبی بود. ولی این یکی بنظرم اصل میاد و مطابق تعریفیه که دیگران ازش کرده اند. ممکنه اینم دستخوش reformulation شده باشه. اره s3x appeal رو هم دارم. درسته بوی دارچین توش مشخصه. دریک پیچیده تر و تیره تره...
مزنه تو ایران چنده ؟![]()
بویی داره که یاد یه عطر خاصی بیفتی یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)