سلام دوستان
من امروز برگه سفیدم اومد نوشته نیروی انتظامی ، مرکز آموزش شهید رجایی کرمانشاه
کسی میدونه چطور جایی هست؟ سخته؟ آسونه؟ مدرکم لیسانسه
یه سوال دیگه راسته همه لیسانسه هایی که بیفتن نیروی انتظامی میزارنشون راهنمایی رانندگی واسه جریمه نویسی؟![]()
سلام دوستان
من امروز برگه سفیدم اومد نوشته نیروی انتظامی ، مرکز آموزش شهید رجایی کرمانشاه
کسی میدونه چطور جایی هست؟ سخته؟ آسونه؟ مدرکم لیسانسه
یه سوال دیگه راسته همه لیسانسه هایی که بیفتن نیروی انتظامی میزارنشون راهنمایی رانندگی واسه جریمه نویسی؟![]()
اینو فقط میدونم که راست نیست.....
شما حتما از توابع استان تهران اعزام میشید مثل من که از توابع بودم رفتم شاهین ویلا اگه از خود تهران اعزام بشی میری میدون سپاه
اگه یه موقع تو پادگان کچلت کردن خیلی افتضاح میشه ارزش نداره واسه دو روز مو داشتن ریسک کرد
سلام.
تعرفه های معافیت تغییر کرده یا هنوز همون تعرفه های سال 89 هستش؟
دوستان داخل پادگان کتاب و این چیزا میشه برد ؟
اگه احتیاج به چیزی پیدا کردیم امکانش هست از منزل بیارن پادگان تحویل بدن اونجا هم بدن به ما ؟
سلام
کتاب بله میشه
چیزهای دیگه منظور چی هست ؟
دژبان بستگی داره اجازه بده اگه چیزی خلاف مقررات باشه یا نه
بازم شما منظورت چی هست
دوستان کسی اطلاع داره این پادگان 05 کرمان چه جوریا ست؟
کتاب رو که فکر کنم راحت بشه برد و مشکلی نداشته باشه درسته؟دوستان داخل پادگان کتاب و این چیزا میشه برد ؟
کلا بعدا در مورد پست اول باید یکمی سوال بپرسیم چون یه سری مواردی که نوشته شده خیلی جالبه!![]()
كلانتري حذف شده؟ يعني لازم نيست ديگه كلانتري برم و بايد به دفتر اسناد رسمي برم؟؟؟؟؟ براي معافيت كفالت ميگم/
بايد تو دفتر اسناد رسمي چه كنم دقيقآ؟
دوستان وضعیت لیسانسه توی نیروی انتظامی چطوریاست؟
پست میده یا نه؟
سخته؟ آسونه؟
پست نداری ولی اگه راهور بیفتی باید روزانه بین 8 تا 12 ساعت سرپا وایسی اگه کلانتری بیفتی هر 90 روز 8 تا 10 روز میری خونه اگه یگان امداد بیفتی از اینها بهتره ولی اونهم خوب نیست اگه ستاد بیفتی خوب جایی افتادی حالا خودت قضاوت کن سخته یا راحت
بچه ها بخدا جاهای خوبی افتادین العان رفیقم زنگ زد گفت افتادم 04 ارتش بیرجند تو این گرما
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)