تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 646 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه آندرویدی تا ۲تومن
    بیشتر برا بازی و فیلم بهم معرفی کنید لطفا
    خودم Xperia Z رو در نظر دارم با Optimus G ببینم دوستان چی میگن؟؟
    صددرصد Optimus G توی تست صفحه نمایش صفحه نمایش اکس‌پریا زد عملکردش حتی از اکس‌پریا تی محصول پارسال همین سونی هم ضعیف‌تر بود!! (مراجعه به بررسی های GSMArena) اکسپریا زد و کلاً محصولات سونی فقط ظاهر خوبی دارند و در باطن بسیار ضعیف هستند به عنوان مثال همین ال جی اپتیموس جی قابلیت های اختصاصی و جذاب مثل Q Slide داره و یا سامسونگ S4 و حتی S3 پر از قابلیت های جذاب نرم افزاری هست در حالی که گوشی های سونی.... کلاً برندهای کره‌ای سامسونگ و ال‌جی آینده دستشونه، اچ‌تی‌سی وان هم اگه بودجه تون قد بده گزینه خوبیه. اما بیشتر از همه S4 رو توصیه میکنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.به نظروتون بین xperia p و galaxy s advance کدوم بهتره؟
    برای خودم نمی خوام،یکی از دوستان پرسید؛گفتم نظر شما رو هم بدونم.
    Galaxy S Advance بهتره چون صفحه نمایش و باتری اکسپریا P واقعاً مزخرف هستند (مراجعه به بررسی های تخصصی)

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گوشی گوشی LG Optimus 4X HD P880 چطوریاس ؟ نسبت به تی اکس سونی، کدومش بهتره
    LG Optimus 4X HD بهتره، پردازنده قوی‌تر، صفحه نمایش بهتر نسبت به T و همینطور باتری نسبتاً بهتر.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست جواب بده فردا قراره خرید بشه
    به ترتیب Galaxy Young و سپس Xperia Tipo رو توصیه میکنم. هر دو خوب هستند.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام
    تا سفق 750 - 800 چی بگیرم؟ بزرگی ال سی و هنگ نکردن برام مهم هست
    این گوشی های هاوایی چه طورین خوبن عمر خوبی دارن

این سی پی یو های چه طورن من تا حالا با هاشون کار نکردمDual-core 1 GHz Cortex-A5از نظر سرعت کند هستند یا نه مثل چیپ MSM8255 روی اکسپریا مینی پرو هست یا نه؟

Adreno 203 چه طوره چه قدر از 205 ضعیف تره
    Last edited by vahidsport; 07-06-2013 at 22:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تا سفق 750 - 800 چی بگیرم؟ بزرگی ال سی و هنگ نکردن برام مهم هست
    این گوشی های هاوایی چه طورین خوبن عمر خوبی دارن

این سی پی یو های چه طورن من تا حالا با هاشون کار نکردمDual-core 1 GHz Cortex-A5از نظر سرعت کند هستند یا نه مثل چیپ MSM8255 روی اکسپریا مینی پرو هست یا نه؟

Adreno 203 چه طوره چه قدر از 205 ضعیف تره
    اصلاً پردازنده خوبی نیست احتمالاً منظورتون Desire X یا Optimus L7 II هست که این پردازنده رو داره همین که ویدیو HD رو ساپورت نمیکنه این پردازنده گرافیکی (آدرنو 203) خودش به خودی خود فاجعه اس (البته از نظر من) بهتون Samsung Galaxy S Advance رو توصیه میکنم پردازدنده دوهسته‌ای Cortex-A9، گرافیک Mali-400 که مثل هلو ویدیو HD رو پخش میکنه و قدرتش هم سطح Adreno 220 هست و از 205 و 203 خیلی قویتره، البته Sony Xperia P هم از همین پردازنده استفاده میکنه و قیمتش هم در همین سطحه اما یک مشکل بسیار بزرگ داره و اون هم عمر باطریش هست که به معنای واقعی کلمه افتضاحه و از اونجایی که باطری اکسپریا پی آمبرده نمیشه کاریش کرد دوستم Xperia P گرفت به خاطر همین مشکل فروختش و S3 Mini گرفت در کل این گوشی ها گزینه هایی خوبی اند البته شاید قیمتاشون کمی بیشتر از 800 باشه: Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy S3 Mini, LG Optimus L9, Sony Xperia P, Sony Xperia L
    در مورد هواوی هم متأسفانه تجربه کار با محصولات این برند رو نداشتم و نمیتونم اظهار نظری دربارش کنم اما این برند از برندهای معتبر چینی هست و نه متفرقه.

7. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بین S iii mini و xperia P و htc one sv و htc amaze 4G کدوم از نظر سخت افزار قویتره ؟ ... در حدود رنج حداکثر 870 تومن چی پیشنهاد می کنید ؟

کاربرد های مورد نیاز : رزولوشن خوب - وای فای عالی - بازی خور نیستم اما به شدت از گوشی های ضعیفی که تو برنامه ها هنگ میکنن متنفرم ... حداقل تا یکی دو سال دیگه میخوام همین گوشی برام کار کنه و در نتیجه باید اپدیت هاش هم بیاد ...

خودم یه سرچ کردم همین مدل های بالا را تو رنج قیمت دیدم .... البته با اپسیلون بالا و پایین ... تا اینکه دوستم یه چیز گفت کلا دیدم رو عوض کرد

میگه اینهمه دنبال سی پی یو دو هسته ای و رم بالای 1 گیگ و مدل cortex a9 یا karit و فلان میگردی اخرش میبینی اختلافشون زیاد نیست !!!!!!

میخوام از دوستان باتجربه بپرسم که واقعا برای یه نفر که وب گردی میکنه و برنامه های کاربردی بیشتر کارشه تا بازی ( البته بازی رو باید در حد متوسط بتونه بکشه ) ... سی پی یو و رم ایدال چیه ؟ ... اصلا باید به چه چیزهایی توجه کنم و به چه چیزی توجه نکنم ؟
    Last edited by مرتضی nvcd; 08-06-2013 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین S iii mini و xperia P و htc one sv و htc amaze 4G کدوم از نظر سخت افزار قویتره ؟ ... در حدود رنج حداکثر 870 تومن چی پیشنهاد می کنید ؟

کاربرد های مورد نیاز : رزولوشن خوب - وای فای عالی - بازی خور نیستم اما به شدت از گوشی های ضعیفی که تو برنامه ها هنگ میکنن متنفرم ... حداقل تا یکی دو سال دیگه میخوام همین گوشی برام کار کنه و در نتیجه باید اپدیت هاش هم بیاد ...

خودم یه سرچ کردم همین مدل های بالا را تو رنج قیمت دیدم .... البته با اپسیلون بالا و پایین ... تا اینکه دوستم یه چیز گفت کلا دیدم رو عوض کرد

میگه اینهمه دنبال سی پی یو دو هسته ای و رم بالای 1 گیگ و مدل cortex a9 یا karit و فلان میگردی اخرش میبینی اختلافشون زیاد نیست !!!!!!

میخوام از دوستان باتجربه بپرسم که واقعا برای یه نفر که وب گردی میکنه و برنامه های کاربردی بیشتر کارشه تا بازی ( البته بازی رو باید در حد متوسط بتونه بکشه ) ... سی پی یو و رم ایدال چیه ؟ ... اصلا باید به چه چیزهایی توجه کنم و به چه چیزی توجه نکنم ؟
    در زمینه پردازنده و گرافیک One SV با پردازنده Krait بهتر از Cortex-A9 هست. در زمینه صفحه نمایش سلیقه‌ای هست ولی به نظر من Super AMOLED به کار رفته شده توی S3 Mini بهتره (با توجه به غلظت رنگ و کنتراست بیشتر و همچنین زاویه دید وسیع نسبت به LCDها) کلاً بین این گزینه هایی که نام بردید One SV و S3 Mini رو بیشتر توصیه می‌کنم Xperia P دوربین و بدنه بهتری نسبت به سایر گوشی هایی که معرفی کردید داره اما مشکل بزرگی داره که در پست بالا هم به اون اشاره کرده و اون هم باطری بسیار بسیار ضعیفش هست و از اونجایی که باطری در این گوشی آمبرده کاریش هم نمیشه کرد! و به اطلاعتون برسونم برای وبگردی باطری یکی از فاکتورهای حیاتی هست. Amaze 4G هم به دلیل قدیمی بودن سخت افزار بهتون توصیه نمی‌کنم.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

گلکسی s iii mini رو خودم زیاد قبول ندارم ... چون همه گوشی های سامسونگ شبیه همه !!!! ...

در مورد xperia p ایا این درسته که اپدیت جدید براش دیر میاد ؟ ... یعنی اینم جزو گوشی های قدیمی محسوب نمیشه ؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

بچه ها با 1800 چی میتونم بگیرم؟؟!!! اکسپریا زد خیلی داغونه؟!!

بین نکسوس 4 و یا تو هزینه افتادن برای اس 4 موندم؟؟؟

به فکر خرید تبلت هم هستم ولی چون واسه کتاب خوندن میخوام و اکثر اندرودی ها ppi پایینی دارن به فکر Ipad4 و یه گوشیه رده پایین مث L9 یا One SV ام که خیلی زیاد تو خرج میوفتم و کمرشو ندارم

واسه کتاب خوندن چی پیشنهاد میکنید؟
    کلا چه از چه نوع خاک و گلی استفاده کنم؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •