تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 329 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.
    گوشی Galaxy GT-S7562 Duos رو دارم.
    همراه بانک رفاه رو خواستم بریزم فکر کنم مدل اندرویدش پایین هستش.
    نسخه اندرویدش 4.0.4 هست.
    چطور نسخه اندرویدش رو ارتقا بدم؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

HTC One (M8) Unlocked/Developer
    سلام
    انلاک بودن گوشی به چه معناست؟ developer رام مخصوص خودش دارد. یعنی چی؟ چه فرق دارد؟
    آنلاک دوتا معنی داره ولی اینی که شما مد نظرت هست یعنی در اختیار هیچ اپراتوری نیست و می تونی سیمکارت بذاری استفاده کنی.

دولوپر هم گوشی که بوتلودر ش بازه و بیلد نامبر ش هم متفاوته. شما هر گوشی داشته باشی بوتلودر ش رو باز کنی میشه شبیه دولوپر...یعنی دیگه می تونی کاستم ریکاوری و اینا فلش کنی روش.
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بهترین کار اینه برات که بذاری با pc companion دانلود بشه و نصب شه خودش. دنبال دردسر نگرد!

3. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آنلاک دوتا معنی داره ولی اینی که شما مد نظرت هست یعنی در اختیار هیچ اپراتوری نیست و می تونی سیمکارت بذاری استفاده کنی.

دولوپر هم گوشی که بوتلودر ش بازه و بیلد نامبر ش هم متفاوته. شما هر گوشی داشته باشی بوتلودر ش رو باز کنی میشه شبیه دولوپر...یعنی دیگه می تونی کاستم ریکاوری و اینا فلش کنی روش.
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بهترین کار اینه برات که بذاری با pc companion دانلود بشه و نصب شه خودش. دنبال دردسر نگرد!
    ممنون
    خوب این گوشی که ما میخریم .. همشون پس انلاک هستند چون هر سیم کارت بزاریم جواب میده

5. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

HTC One (M8) Unlocked/Developer
    سلام
    انلاک بودن گوشی به چه معناست؟ developer رام مخصوص خودش دارد. یعنی چی؟ چه فرق دارد؟
    این موضوع فقط به HTC محدود نمیشه ، بلکه سامسونگ و موتورولا ( و حتی شرکت های دیگه) هم این مدلی هستند. این موضوع بیشتر برای بازار آمریکا مطرح هست، که موبایل ها یا بصورت قراردادی بفروش میرسن یا بصورت آنلاک. به این معنی که میشه رو هر اپراتوری که دوست دارید فعال کنید (Verizon, AT&T, Sprint, T-Mobile و ...)، ولی اگر قراردادی بگیرید فقط روی اون اپراتور خاص کار میکنه مثلا اگه از AT&T گرفته باشین فقط روی اون اپراتور اون گوشی کار خواهد کرد (راه هایی هست برای Bypass کردن که مطلبش در اینجا نمیگنجه)، خب این قسمت Unlocked، قسمت Developer برمیگرده به اون برنامه نویسان عزیز و همچنین خوره های گوشی ، اون هایی که عشق فلش کردن رام و کرنل دارند. اگر Developer Edition نگیرید، باید منتظر روشی باشید که قفل Bootloader شکسته بشه، یا Bypass کنید (از طریق مهندسی معکوس تو گوشی LG G3 تونستند روشی فوق العاده زیبا برای Bypass کردن BOOTLOADER استفاده ببرند به نام BUMP -- یکی از روش های BYPASS کردن BOOTLOADER). اما اگر Developer Edition بگیرید با یک کلیک BOOTLOADER باز میشه و همه این مشکلات حل میشه. یکی دیگه از مزایا: اولین UPDATE ها عموما برای UNLOCKED شده ها میان، در صورتی که افرادی که VERIZON و AT&T و اپراتور های دیگه دارند، عموما باید یک مدت کوتاهی صب کنند تا UPDATE براشون بیاد. یکی دیگه از مزایاهاش: BLOATWARE ندارند این گوشی ها (عموما) ، VERZION, AT&T, VODAFONE, SPRINT, و ... هرکدوم برنامه های چرت و پرت (شاید هم بدردبخور) مخصوص به خود را دارند که بطور مثال از 10 برنامه ای که براتون پیش فرض ریخته میشه 8تاش معمولا بیخوده، گوشی های UNLOCKED اینارو ندارند (دلیلش هم واضح است) یکی دیگه از مزایاش هم اون نوشته های روی گوشی (به ندرت هم پیش میاد که ظاهر گوشی کمی متفاوت است -- مثلا در LG G2 نسخه VS که برای VERIZON هست، دکمه های پشت کمی متفاوت طراحی شدند)، این نوشته ها روش گوشی میخورند مثلا سمت راست بالا نام اپراتور ذکر میشه.
    مزایا های دیگری هم داره، که برای همه ی گوشی ها یکی نیست ، در بعضی از گوشی های موتورولا میشه گوشی رو با ظرفیت بالاتری پیدا کرد که فقط نسخه UNLOCKED هست، ولی نسخه های CONTRACT -ای ظرفیت رو ندارند، این موضوع مثلا در مورد LG صدق نمیکنه، عموما اون مزایا هایی که اون بالا گفتم برای تمام شرکت ها (تکرار میکنم عموما) یکی هست). معایبی هم داره ، که موقع خرید این مدل گوشی ها باید توجه خیلی خیلی ویژه شود وگرنه مثلا 700$ رو به باد دادید (مثله باند هایی که گوشی ساپورت میکنه).
    پ.ن.1 : عذرخواهی میکنم از دوست عزیزی که جواب دادند، بنده پاسخ ایشون رو ندیدم)
    پ.ن2: تو ایران همه ی گوشی ها UNLOCK هستند یا نسخه ی INTERNATIONAL رو وارد میکنند ولی اینا ربطی به DEVELOPER EDITION نداره.
    Last edited by VorteX01; 13-04-2015 at 20:22.

7. 2 کاربر از VorteX01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام.
    گوشی Galaxy GT-S7562 Duos رو دارم.
    همراه بانک رفاه رو خواستم بریزم فکر کنم مدل اندرویدش پایین هستش.
    نسخه اندرویدش 4.0.4 هست.
    چطور نسخه اندرویدش رو ارتقا بدم؟
    آخرین نسخه رسمی برای این مدل همون 4.0.4 هست مگر اینکه دنبال کاستوم رام ها بگریدن و ببینین براش اومده یا نه

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

چطوری میشه یک سری لینک رو برای دانلود توی گوشی قرار بدم که وقتی روشون کلیک میکنم مرورگر گوشی بیاد بالا و بره به آدرس لینک و بعدم دانلودش کنم ؟

من لینک ها رو توی فایل TXT ذخیره کردم و وقتی میخوام وارد فایل بشم اصلا نمیشه کاریشون کردش که دانلود بشن ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    برخی اوقات وقتی گوشی رو خاموش و روشن میکنم درصد شارژ باتریش حدود 10-20 درصد بیشتر میشه.مثلا یکبار شارژ باتری رو 40 درصد نشون میداد و با خاموش وروشن کردنش شارژ باتری 60 درصد شد. میزان شارژ واقعی کدوم میتونه باشه؟و علت این امر چی میتونه باشه؟
    با سپاس فراوان

موفق باشید

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

چطوری میشه یک سری لینک رو برای دانلود توی گوشی قرار بدم که وقتی روشون کلیک میکنم مرورگر گوشی بیاد بالا و بره به آدرس لینک و بعدم دانلودش کنم ؟

من لینک ها رو توی فایل TXT ذخیره کردم و وقتی میخوام وارد فایل بشم اصلا نمیشه کاریشون کردش که دانلود بشن ...

سلام مجدد

از موقعه ایی که این پست و دادم تا الان داشتم روی گوشی کار میکردم و نتیجش رو میگم شاید به درد کسی دیگه ای هم بخوره البته این موارد برای کسایی هستش که گوشیشون مدل قدبمی تر هستش و از نسخه های بالاتر اندروید پشتیبانی نمیکنه و میخوان از گوشیشون به عنوان دانلودر استفاده کنند ...

1 ) مرورگر پیش فرض گوشی IE هستش که خیلی ضعیفه و به راحتی نمیشه به لینک دانلود دسترسی پیدا کردش و از طرفی هم نمیشدش که لینک های دانلود رو توی گوشی سیو کردش و از اون طریق دانلودش کردش

پس از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر لینکی رو که خواستین میتونید به صورت بارکد در بیارید و از طریق نرم افزار Barcode Scanner v3.6 که توی گوشی نصب میکنید مستقیم به لینک دانلود دسترسی پیدا کنید

2) بعدش باید از طریق یک نرم افزار دانلود شروع به دانلود لینک کنید که من نرم افزارهای زیادی رو تست کردم مثل :

Download-Manager-for-Android

Easy_Downloader_2.3.3
    و ...

که زیاد به درد نمیخوردش چون که قابلیت رزیوم شدن دانلود رو نداشتن و البته اگر اندرویدتون از نسخه 4 پشتیبانی کنه برنامه های ADM و ponydroid.download.manager برنامه های خوبی هستند اما این برنامه ها برای اندروید های نسخه 2 به بالا هستش و بهترینشون به ترتیب اینها هستند :

که این برنامه از همشون بهتره چون قابلیت رزیوم و صف دانلود رو داره ....

Download Blazer PRO v1.05

این برنامه هم خوبه که البته برای من تست کردم باهاش لینک رزیوم نمیشد ولی خوب دانلود میکرد و برای دانلود فایل های تورنت هم هستش ...

Adownloader

و اینم خوبه مخصوصا برای دانلود از سایت های مثل فورآپلود که برای رسیدن به لینک باید پسورد بزنی بدون نیاز به پسورد لینک دانلود رو دریافت میکنه

فقط مشکلی که داشتش اینم قابلیت ریوم برای من نداشتش که البته گفته بودن اون افزونش رو هم دانلود کنید قابلیت رزیومش فعال میشه که برای من نشدش ...

Loader.Droid.
    Loader-Droid-download-manager

3) و بعد از همه این موارد باز هم در همه این برنامه ها می دیدم که بعضی وقتها دانلود وسطش قطع شده حتی با برنامه Download Blazer و نمیشد دائم لینک رو رزیوم کردش که متوجه شدم چون گوشی میره رو حالت اسلیپ وای فای قطع میشه که باید با توجه به مدل گوشیتون رو طوری تنظیم کنید که اصلا رو حالت اسلیپ نره که بخواد وای فای رو قطع کنه و دانلود متوقف بشه ...

4) در مورد دانلود از سایت هایی مثل فور آپلود هم باید سعی کنید که لینک های دانلودتون رو روی یک لینک فشرده کنید که با یک بار پسورد زدن توی IE بتونین حجم زیادتری رو دانلود کنید ...

=========

من الان با همون برنامه DBP دارم بازی فارکرای 4 که لینک دانلود هر پارتش 2 گیگ هستش دانلود میکنم و تا این لحظه که دارم تایپ میکنم 500 مگش دانلود شده و دانلود متوقف

نشده نکته جالبش هم اینکه هر موقعه بخواین با خود کامپیوتر صفحات نت رو باز کنید به صورت اتوماتیک در حدود 10 الی 15 کیلو بایت از سرعت دانلود با گوشی کم میشه و راحت میتونید شبانه روزی

گوشیتون رو بزارید زیر دانلود بدون افت سرعت توی دانلود که تو خود idm کامپیوتر هم سرعت دانلود یکنواخت نبودش برای من و حتی میتونید از طریق بلوتوث فایل های دانلود شده رو به لپ تاپ یا

گوشی دیگه منتقل کنید که دیگه نیازی نباشه برای خالی کردن رم گوشی دانلود رو متوقف کنید ...
    Last edited by Mr_100_dolari; 15-04-2015 at 13:42.

12. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    برخی اوقات وقتی گوشی رو خاموش و روشن میکنم درصد شارژ باتریش حدود 10-20 درصد بیشتر میشه.مثلا یکبار شارژ باتری رو 40 درصد نشون میداد و با خاموش وروشن کردنش شارژ باتری 60 درصد شد. میزان شارژ واقعی کدوم میتونه باشه؟و علت این امر چی میتونه باشه؟
    با سپاس فراوان

موفق باشید
    اصطلاحا میگن باتری یه مدت یه بار کالیبره شدن نیاز داره. مثلا وقتی برای مدت طولانی قبل اینکه شارژ گوشی خالی بشه شارژش کنی اینطوری میشه. اتفاق مهمی هم نیس. میتونی یه بار بزاری باتری کامل خالی بشه. بعد بزاری تو شارژ و باهاش کار نکنی اصلا. تا کامل شد از شارژ دربیار و استفاده کن. احتمالا درست میشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

14. این کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

درود....برای گوشی htc m8 در سایتش چندین نوع رام زده من کدام را برای گوشی ام باید دانلود کنم؟ فرقی بین تک سیم کارت و دو سیم وجود دارد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •