بله درسته سفارش اروپا است به همین خاطر است ....
بله درسته سفارش اروپا است به همین خاطر است ....
سلام دوست عزیز مبارکه. با چه کانفیگی؟ چند؟
بله رفیق اینا سلیقه ایه و جزو ایراد مجسوب نمیشه دوست من
دقیقا"[/QUOTE]
Core i5 460m
Ram 4
ATI 550v 1gb
Hard 500
880 تومان. ویندوزم مجانی ریخت. درایوراشم نصب کرد، برام تو هارد هم کپی کرد.
یک سالم گارانتی دلیران.
حمید جان برا مراحل باز کردن N5010 متشکر
دوستان لینک ویدئوش رو در صفحه اول ، پست 7 گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودش از توی یوتیوب یکمی برای دوتان سخت بود
جاهای مهم رئ عکس گرفتم و برای دوستان گذاشتم
ما مخلصیم![]()
اتفاقا منم از این نمایندگی گرفتم و به نظرم یه کم پول بیشتر بدی ارزش اینو داره که یه جنس مطمئن بگیری و خیالت راحت باشه که ریفر نیست و دستکاری نشده
سلام
دوستان من با هزار بد بختی درایور وایرلس 1501 رو از دل دانلود کردم قبلا" کارت رو نمیشناخت حالا که میشناسه یه نرم افزار توی ترای بار باز میشه که آیکونه سفیدیه عکس آنتنه
آقا هر کاری میکنم مودم وایرلس دانشکده رو نمیشناسه
در ضمن وقتی روی آیکونش راست کلیک که میکنم از طریق کانفیگی که داره میخوام اجازه دسترسی رو بهش بدم اما وقتی استارتشو میزنم میگه کاراکترها درست نیست!!!!
خدائی کمک کنید هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم به قرآن با هزار مشقت درایورشو دانلود کردم اگه نشه اعصابم دان میشه
ممنون
منتظرم
سلام
آنتن میاد فقط یا روش یه علامت تعجب زرد رنگم هست؟
اگه فقط آنتن میاد باید به نت دیترسی داشته باشی دیگه
ممنون عزیز
ببین منظورم این آنتنهوقتی وایرلسم روشن باشه اینجوریه و هر وقت که خاموش باشه اینجوریه
راستش هر کاری میکنم اصلا" وارد تنظیمات وایرلسش نمیشه!!!!
نمیدونم چیکار کنم
از طریق Add a wireless device to the network ویندوزم که هر چی سرچ میزنم پیدا نمیکنه در حالیکه وایرلسم روشنه
وقتی هم که میخوام کانکشن جدید براش بسازم صفحه connect to a network ظاهر میشه!!!
خدائی بگید چیکار کنم دارم چل میشم!!!
راستی مانیتور رو با چی تمیز کنیم که آسیب نبینه؟
خود دستگاه رو چطور؟
عزیز اول F2 بزن و وایرلسو روشن کن.
بعد باید از کنترل پنل بری به قسمت network and sharing center بعد بری به قسمته set up conection or network بعد بری به قسمته اول یعنی conect to the internet بعد بری به قسمته دوم یعنی Broadband (PPoE بعد یه صفحه ی دیگه می یاد.تو این صفحه فقط username و password رو وارد کن.و Next بزن.
توجه کن که واسه دانشگاه ما یوزر و پسورد همون شماره دانشجویی و شماره شناسنامست.واسه شمارو نمی دونم.اما می تونی از مسیول سایتتون سوال کنی و بهت یوزر و پسورد رو بده.
و مثلا کتابخونه ی مرکزی ما اصلا این کارا نمی خواد چون رو وایرلسش یوزر پس نذاشتن.
اگه بازم سوالی واست پیش اومد بیا من در خدمتم.
Last edited by sina.belyad; 28-01-2011 at 18:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)