تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 449 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام جناب Feli،

یک مطلبی را مطرح کردی که باید در موردش یک مقاله نوشت.

کمی توضیح:
    فرض بگیریم که جواب این باشه که آنتی ویروسش در شناسایی بسیار ضعیفه،و یا جواب این باشه که آنتی ویروس کمودو در شناسایی مخربها بسیار قویه، ولی این جوابها برای اینکه کاربر بتونه یک سویت امنیتی مناسب انتخاب کنه خیلی کمکی نمیکنه!
    شاید بپرسید که چرا؟ جواب: من فکر میکنم اگر فقط مبنا را بر تشخیص از طریق دیتابیس بگذاریم، اونوقت شما میتونید با قویترین آنتی ویروس جهان هم ویروسی بشید، چون همواره ویروسهایی پیدا میشن که آنتی ویروس ما اونها را نشناسه!!{در دنیای واقعی تشخیص آنتی ویروسها حدوداً بین 70 الی 85 درصد است} اونوقت تکلیف چیه..؟
    اگر هم مبنا را بر عدم تشخیص بگذاریم، اونوقت همه آنتی ویروسها با کمی اغماض در یک رتبه هستند، چون در دنیای واقعی هیچکدام تشخیص 100% ندارند، همیشه هم کاربر زمانی ویروسی میشه که آنتی ویروسش تشخیص نداشته باشه.که برای همه آنتی ویروسها میشه اینو متصور شد.
    جالب شد! سوال: پس تکلیف تشخیص چی میشه؟ خوبه یا بده؟؟ جواب من اینه که البته در نهایت ما باید به تشخیص برسیم ولی نه اینکه فقط به دیتابیس تکیه بکنیم.هرچند که دیتابیس بالاترین مرجع تشخیص ویروس است ولی باز این سوال مطرح میشه که در برابر عدم تشخیص یک مخرب چیکار کنیم؟

همینطور که گفتم در نیای واقعی نرخ تشخیص آنتی ویروسها حدود 70 الی 85 درصد است،پس حدود 30 الی 15 درصد دیگه باقی میمونه! که آنتی ویرسها اونها را نمیشناسند> که همیشه همه کاربرانی که ویروسی میشن از همین 30 درصد ضربه میخورن!
    اینو تا اینجا داشته باش فعلاً..

========
    یک نکته در مورد آنتی ویروس کمودو(جواب سوال شما):
    همینطور که میدونید مدت زیادی از عمر آنتی ویروس کمودو نمیگذره(فکر کنم حدود 2 سال عمر داره)،بنابراین اگه در برخی تستها نبوده یا قبلاً نتایج خوبی نگرفته(از لحاظ تشخیص و دیتابیس منظورمه) خرده ای نیست. ولی: در همین عمر کوتاه خودش واقعاً دیتابیسش پیشرفت کرده و برای مثال تونسته برای اولین بار نشان VB100 را بگیره یا در تست AV-test در آزمون تشخیص نتیجه اینجوری بوده که در تست استاتیک نرخ تشخیص کمودو 97% بوده و در تست دینامیک هم 100% تشخیص را داشته.البته کمودو به دلیل نوجوان بودن آنتی ویروسش در گذشته در تستهای شرکت AV-comparatives نبوده( میتونید بزارید به حساب ضعف..، من خودم اگه کمودو صد سال دیگه هم توی اون تست شرکت نکنه برام اصلاً مهم نیست) که البته احتمالاً در آینده شرکت میکنه.

در کل اگر خواستید نتایج برخی تستها که کمودو انجام داده را بدونید اینجا کمک کننده است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ========
    خب برگردیم سر تم اصلی موضوع: تشخیص و عدم تشخیص؛
    سعی میکنم خلاصه بنویسم: کمودو دو سیستم دفاعی کلی داره:1-پیشگیری از آلودگی 2-تشخیص مخرب
    برای پیشگیری از آلودگی که در برابر ویروسهایی است که در دیتابیس کمودو نیست و کمودو نمیشناسه از تکنولوژی HIPS استفاده میکنه که در قالب Defense+ Technology عرضه شده (که میشه به لیست سفید اشاره کرد) و زیر مجموعه مهم اون هم Auto Sandbox Technology است.یعنی با وجود استفاده از این تکنولوژی اگر مخربی را کمودو نشناسه، حتی بعد از اجرا شدن ویروس سیستم شما آسیبی نمیبینه(امنیت 99%).خب پس این برای اول کار و آلوده نشدن؛؛

اما گفتیم که در نهایت ما باید به تشخیص برسیم، سیستم تشخیص کمودو بر مبنای 3 تکنولوژی است:
    1-AntiVirus
    2-Cloud scanningis
    3-Behavior Blocker

که به نظر من میشه گفت هر سه تا خوب کار میکنند،برای اینکه با کار کرد هر سه مورد آشنا بشی میتونه سری به اینجا بزنی:
    کد:
    به همه اینها رایگان بودن را هم اضافه کن...؛البته میشه حدود 4 سویت خوب انتخاب کرد که به نظر من کمودو یکی از اونهاست که انتخاب و استفاده و مسئولیت اون هم به عهده کاربره...، اینها رو هم نوشتم چون فکر کردم شاید کمک کننده باشه
    سپاس دوست خوبم
    اول به خاطر وقتی که اختصاص دادی
    و دوم به خاطر اطلاعات خوب و توضیحات جامع
    ولی دوست خوبم
    خودت بهتر از هرکی میدونی بی درسر ترین راه جلوگیری از ویروس ها همون دیتابیسه
    وقتی آدمی مثل من حال و حوصله ی پیغام های مشکوک رو نداشته باشه+اصلا ندونه بلاکش کنه یا نه!!چه به دردش میخوره؟؟؟بحث شما فرق میکنه خب با من
    الان در بین این اینترنت سکوریتی ها کدوم رو بهتر از بقیه میدونی؟
    Panda IS
    Norton IS
    Comodo IS
    Kaspersky IS
    Bitdefender IS
    الان شما کومودو رو پیشنهاد میدی؟؟؟
    ضعف و قدرت هر کدوم رو چی میدونی؟؟؟
    راستی
    تورو خدا یه چی پشنهاد بده سرعت اینترنت و دانلود رو پایین نیاره ...

2. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خودت بهتر از هرکی میدونی بی درسر ترین راه جلوگیری از ویروس ها همون دیتابیسه
    سلام

بله موافقم؛ بی دردسرترین؛؛ و اصلی ترین مرجع؛؛ ولی بحث من سر این موضوع بود که اگه آنتی ویروس مخربی را از طریق دیتابیس نشناسه....اونوقت همین بی دردسر ترین، دردسرسازمیشه!؛؛ ضمن اینکه الان پردازش ابری رفته رفته داره جاشو باز میکنه و دیتابیس مستقر روی کلاینتها کمرنگتر میشه در آینده...

وقتی آدمی مثل من حال و حوصله ی پیغام های مشکوک رو نداشته باشه+اصلا ندونه بلاکش کنه یا نه!!چه به دردش میخوره؟؟؟بحث شما فرق میکنه خب با من
    خب من در پست قبلیم اصلاً از پیغامها چیزی نگفتم. فقط گفتم تشخیص کمودو از طریق آنتی ویروس و کلود و رفتارشناسی است که این سه پیغام کاملاً واضح است:
    این پیغام آنتی ویروس:

این پیغام پردازش ابری که هم از دیتابیس مستقر بر سرورهای کمودو استفاده میکنه و هم آنالیز و پردازش هوشمندانه و پرقدرت سرورهای کمودو:

و این هم پیغام رفتارشناسی:

نکته: آنچه که از سه پیغام بالا مشخصه اینه که کاملاً کمودو واضح نظر خودش رو گفته و کاربر هم میدونه باید چیکار کنه...
    =====
    اما آنچه شما به عنوان پیغامهای گنگ HIPS مطرح کردی هم به عنوان یک لایه دفاعی دیگر، و مجزا از این سه لایه و سه پیغام خواهد بود.باز دوستان توجه کنند: یک لایه مجزای دیگر است.که اگر کمودو مخربی را از طریق اون سه لایه تشخیص، نشناخت و بالاخره مخرب تونست از لایه های تشخیص کمودو رد بشه، کمودو برای افراد حرفه ای تر یک لایه پرسش را هم گذاشته تا کمک کننده باشه...
    برای مثال من یک ویروسی را تست کردم که متاسفانه کمودو نه از طریق آنتی ویروس و نه کلود و نه رفتارشناسی نشناخت.و اینجاست که لایه سوال و جواب وارد بازی میشه و کارش رو انجام میده:

همینطور که گفتم این ویروس با هر سه لایه تشخیص کمودو شناسایی نشد ولی در لایه بعدی(پرسش و پاسخ) گیر میافته، عکس را نگاه کنید:
    اینجا فایل اجرا شده میخواد یک نوچه کنار دست خودش بسازه(فایلهای سالم از این کارها میکنن؟)

بعد هم دسترسی به کیبورد:

اگه کاربر فقط کمی حرفه ای باشه متوجه مخرب بودن فایل میشه. بنابراین لایه سوال و جواب یک لایه اضافی دیگر برای کاربران حرفه ای تر است.

الان در بین این اینترنت سکوریتی ها کدوم رو بهتر از بقیه میدونی؟
    Panda IS
    Norton IS
    Comodo IS
    Kaspersky IS
    Bitdefender IS
    همه شون خوبن، خودتون باید انتخاب کنید...

الان شما کومودو رو پیشنهاد میدی؟؟؟
    من اصلاً یادم نمیاد که کمودو را به کسی پپیشنهاد داده باشم، پستهای قبلبم رو میتونین بخونین(اگه خودم کمودو دارم فکر کنم دلایلش را توی همین دو پستی که دادم روشن باشه). هر کسی باید خودش انتخاب کنه تا مسئولیتش هم پای خودش باشه.... از لحاظ دیتابیس به جی دیتا هم میتونی فکر بکنی.

تورو خدا یه چی پشنهاد بده سرعت اینترنت و دانلود رو پایین نیاره ...
    خب پس سعی کن آنتی ویروست وب گارد و HTTP اسکنر نداشته باشه، کمودو وب گارد نداره و سرعت اینترت و دانلود را نمیگیره و برای امنیت وب گردی هم secureDNS داره که تازه وب گردی را هم امنتر و سریعتر میکنه.

4. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

دیتابیس کمودو از مرز ده میلیون گذشت . . .

کد:

6. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12 کومودو اینترنت سیکیوریتی 2011 با لایسنس یک ساله

کد:

8. 3 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کد:
    مگه رایگان نیست ؟؟؟؟؟؟

10. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

از لینک زیر میتونید نسخه Comodo Internet Security 2011 Pro رو با لایسنس رایگان 1 ساله دانلود کنید

(یکی از دوستان لینک دانلود غیرمستقیم داده بود ولی این لینک اصلی و مستقیم هستش)

http://downloads.pcauthority.com.au/article/22370-comodo_internet_security_pro_2011

مزایای نسخه Pro نسبت به نسخه رایگان

- ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi و کسانیکه که بصورت وایرلس از اینترنت استفاده میکنید

- پشتیبانی 24 ساعته و انلاین متخصصین کومودو : چنانچه سیستم شما آلوده شد

و یا مشکلی داشته باشید یک کارشناس مجرب کومودو مسئول پاکسازی و رفع مشکل می شود

- گارانتی تا سقف 500 دلار : چنانچه سیستم شما آلوده و دیتاهای مهم شما نابود شده و قابل برگشت نباشند کومودو خسارت آن را می پذیرد

- کومودو بصورت آنلاین سایر مشکلات نرم افزاری کاربر (که ربطی به ویروسی شدن و یا کومودو ندارند) رو هم رفع میکند

موفق باشید

12. 5 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

سلام دوستان

از لینک زیر میتونید نسخه Comodo Internet Security 2011 Pro رو با لایسنس رایگان 1 ساله دانلود کنید

(یکی از دوستان لینک دانلود غیرمستقیم داده بود ولی این لینک اصلی و مستقیم هستش)

http://downloads.pcauthority.com.au/article/22370-comodo_internet_security_pro_2011

مزایای نسخه Pro نسبت به نسخه رایگان

- ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi و کسانیکه که بصورت وایرلس از اینترنت استفاده میکنید

- پشتیبانی 24 ساعته و انلاین متخصصین کومودو : چنانچه سیستم شما آلوده شد

و یا مشکلی داشته باشید یک کارشناس مجرب کومودو مسئول پاکسازی و رفع مشکل می شود

- گارانتی تا سقف 500 دلار : چنانچه سیستم شما آلوده و دیتاهای مهم شما نابود شده و قابل برگشت نباشند کومودو خسارت آن را می پذیرد

- کومودو بصورت آنلاین سایر مشکلات نرم افزاری کاربر (که ربطی به ویروسی شدن و یا کومودو ندارند) رو هم رفع میکند

موفق باشید
    با این حال دیگه این رو نصب کنیم بهتره؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با این حال دیگه این رو نصب کنیم بهتره؟
    خب از لحاظ امنیت Wi-Fi مسلما بهتر هستش

در ضمن چنانچه زبان انگلیسی بلد باشید میتونید از پشتیبانی آنلاینش بهره ببرید و مشکلات نرم افزاری خودتون رفع کنید

اما اگه نه وایرلس استفاده میکنید و نه به زبان انگلیسی تسلط ابتدایی ندارید لازم نیست نصبش کنید چون به کارتون نمیاد

در ضمن یادتون باشه فایل نصب برنامه 60 مگ هستش و آپدیت اولیه اون در حدود 122 مگ خواهد بود

موفق باشید

15. 3 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

در نسخه پرو رایگان(تریال یک ساله ) قابلیت ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi یا همون TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption حذف شده
    بهترین قابلیتش همون پشتیبانی 24 ساعته متخصصین کمودو هست

17. 7 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام به دوستان

یک نکته رو هم من عرض کنم که با استفاده از این نسخه پرو یکسال رایگان، اگر ویروسی بشید، کمودو هیچ خسارتی به شما نمیده و حتی کمکی هم به شما نمیکنه(در رفع آلودگی).
    مفتکی داریم استفاده میکنیم چه انتظارتی داریم

ولی به غیر از رفع آلودگی هر مشکل دیگری داشته باشید درخدمتند...

19. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •