سلام دوستان موقع خرید ایفون باید چه نکاتی رو دقت کنیم یعنی برا تست خرید
سلام دوستان موقع خرید ایفون باید چه نکاتی رو دقت کنیم یعنی برا تست خرید
مشکل سخت افزاری فرمت MKV با سازنده GPU های موبایله که پشتیبانی نمی کنن.![]()
تو بخش خود ipad اينو كفتم
من يه ويديو mkv 1080 با بيتريت 20 mb (اصولا فيلم هاي hd بيتريت حول و حوش 10 mb دارن)
رو با avplayer مثل هلو بخش كردم بعيد ميدونم با ايفون هم مشكلي داشته باشه
هرجند بخاطر مصرف وحشتناك باطري اصلا توصيه نميشه (هيج ربطي هم به ios نداره اين مشكل تو android هم هست)
Last edited by bleu2u4u; 15-08-2011 at 21:41.
باسلام به همه،ميخواستم بدونم حقيقت داره كه قراره iphone5 ٧ سبتامبر معرفي بشه؟mer30
اين خبر توسط اپل اينسايدر تكذيب شد![]()
دوستان سلام،باطري ايفون٤ با يه مقدار مصرف معمولي جقدر شارز نكه ميداره؟
این تاپیک چرا اینقدر سوت و کوره ؟؟؟؟دوستان قیمت بدون گارانتی iphone4رو هم 32 گیگ و هم16 رو میخوام اگه لطف کنین تو تاپیک قیمت که مدتهاست کسی سر نمیزنه.
با سلام
قیمت 32 گیگ حدود 870 تومن هست و 16 گیگ هم 800
موفق باشید.
با سلام
چیزی که کارخانه تعریف کرده 14 ساعت مکالمه هست و 300 ساعت استندبای.
اما بستگی به میزان استفاده ی شما از برنامه های دیگه، برنامه های باز، وای فای، اینترنت ، تعداد برنامه های نصب شده و .... داره.
موفق باشید.
سلام
Version-e ايفونم ٤.٣.٢ )٨H٧( هس،البته من كه صفر خريدمش جيل بودو اونوختم نميدونستم جيل جيه؟! البته از رو بارت نامبرش فهميدم انلاك فكتوريه،به نظرتون لازمه كه versiono تغييرش بدم يا نه؟ممنون ميشم اكه دليلتونم بكيد،راستي من اكه بخوام از همه جيه كوشيم سر در بيارمو همه كاراي تخصصيشو فول بشم بايد جيكارم كنم؟مرجعي هس كه بيشنهاد بدين براي مطالعه؟؟؟!!!؟؟؟!!!
راستي يادم رف ببرسم! اكه بخوام رو كوشيم
wifi داشته باشم جيكار بايد بكنم؟منظورم مودمو اين داستاناس،جه ماركي؟جه مدلي؟اصلا غير از مودم جه جيزاي ديكه اي لازمه؟
خونمونم فككنم ٨٠،٩٠متري هس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)