تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 451 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

Express Cart

من تا Laptop بگیرم دیونه شدم !! خیلی رک و رو راست !!

ببین کلا آدم وقتی داره این همه هزینه میکنه خیلی سخته انتخاب کنه. تو این فروم هم نگاه کن ... کلی بچه ها با یه خرابی و گیر کوچیک پشیمون شدن. هر چی بگیری یه خرابی هایی داره که همون اول بسم الله آدم رو دلزده و پشیمون میکنه.

سخت نگیر زیاد ... بالاخره یه چیزی میشه دیگه.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

اسوس قابل اطمینان‌ترین لپ‌تاپ بازار شناخته شد

بر اساس نتایج تحقیقات منتشر شده از سوی شرکت خصوصی Rescuecom امریکا که وظیفه سرویس‌دهی، خدمات و تعمیرات رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ را در این کشور بر عهده دارد، لپ‌تاپ‌های تولیدی اسوس به عنوان قابل اطمینان‌ترین و باکیفیت‌ترین محصولات موجود در بازار این کشور شناخته شدند.

این تحقیقات به روشی ساده و مطمئن انجام شده است، به این ترتیب که میزان اعلام ایراد و خرابی محصولات موجود در بازار نسبت به میزان محصولات فروخته شده از هر کمپانی در بازار مقایسه شده و درصد نسبی آمار ایراد محصولات هر شرکت به دست آمده است.

البته شاید امتیازی که این شرکت به میزان قابل اطمینان بودن هر برند داده است دقیقاً نمایانگر کیفیت محصولات آنها نباشد، اما اطلاعات معتبری در میزان خرابی و کم ایراد بودن هر برند ارائه می‌کند. در این تحقیق محصولات اسوس که 3.5 درصد بازار امریکا را در اختیار دارند با میزان گزارش خرابی کمتر از 0.2 درصد در جایگاه نخست، محصولات اپل با در اختیار داشتن 9 درصد کل بازار و میزان گزارش خرابی 1.3 درصد در جایگاه دوم و محصولات Lenovo نیز با در اختیار داشتن حدود 5 درصد بازار و میزان گزارش خرابی کمتر از یک درصد در جایگاه سوم بیشترین امتیاز قابلیت اطمینان قرار گرفته‌اند.

محصولات شرکت‌های Toshiba، HP، Sony و Acer نیز در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. لازم به ذکر است محصولات شرکت‌های Samsung و Dell نیز در پایین این لیست جای گرفته‌اند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اسوس قابل اطمینان‌ترین لپ‌تاپ بازار شناخته شد

بر اساس نتایج تحقیقات منتشر شده از سوی شرکت خصوصی Rescuecom امریکا که وظیفه سرویس‌دهی، خدمات و تعمیرات رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ را در این کشور بر عهده دارد، لپ‌تاپ‌های تولیدی اسوس به عنوان قابل اطمینان‌ترین و باکیفیت‌ترین محصولات موجود در بازار این کشور شناخته شدند.

این تحقیقات به روشی ساده و مطمئن انجام شده است، به این ترتیب که میزان اعلام ایراد و خرابی محصولات موجود در بازار نسبت به میزان محصولات فروخته شده از هر کمپانی در بازار مقایسه شده و درصد نسبی آمار ایراد محصولات هر شرکت به دست آمده است.

البته شاید امتیازی که این شرکت به میزان قابل اطمینان بودن هر برند داده است دقیقاً نمایانگر کیفیت محصولات آنها نباشد، اما اطلاعات معتبری در میزان خرابی و کم ایراد بودن هر برند ارائه می‌کند. در این تحقیق محصولات اسوس که 3.5 درصد بازار امریکا را در اختیار دارند با میزان گزارش خرابی کمتر از 0.2 درصد در جایگاه نخست، محصولات اپل با در اختیار داشتن 9 درصد کل بازار و میزان گزارش خرابی 1.3 درصد در جایگاه دوم و محصولات Lenovo نیز با در اختیار داشتن حدود 5 درصد بازار و میزان گزارش خرابی کمتر از یک درصد در جایگاه سوم بیشترین امتیاز قابلیت اطمینان قرار گرفته‌اند.

محصولات شرکت‌های Toshiba، HP، Sony و Acer نیز در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. لازم به ذکر است محصولات شرکت‌های Samsung و Dell نیز در پایین این لیست جای گرفته‌اند.

منبع:
    کد:

بچه ها تبریک. بالاخره اول شدیم. این هم یه عکس دسته جمعی از خودمون:

6. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

انگار نصب ایکس پی داره جدی میشه.
    آخه چی داره که اینقدر لازمه ؟
    با ایکس پی مجازی کارتون راه نمیافته ؟
    اینش به من ربطی نداره بگذریم. لابد مثل من که یه دونه از نرم افزار هام کرکش مال xp بود شما هم مشکل پیدا کردین دیگه. البته من اون یه دونه رو بیخیال شدم .

سوال دومتون: بعد نصب ایکس پی بوت لودر سون از بین میره. واسه برگردوندنش چند راه هست. یکیش که خیلی ساده هست رو تست نکردم ولی اشاره میکنم. یه برنامه کوچولو واسه همین کار هست اسمش EasyBCD 2.0.2 هست :
    کد:
    کرک شدش رو بگرد میابی. من هم باهاش تست نکردم شرمنده. بخوای سه سوته تست میکنم و فیلم هم بخوای میگیرم چون خودم هم کنجکاوم ببینم طرز برگردوندن اون بوت لودر چه جوریه مثلا.

راه دوم اینه که دی وی دی نصب سون یا ویستا رو بزار تو دستگاه !!! تعجب نکن ... فرق نمیکنه چه ورژنی باشه. بعد تو مرحله ی انتخاب آپشن ها بزن تعمیر ویندوز. تو تعمیر هم بزن تعمیر استارت آپ ویندوزت. خودش پیدا میکنه و جایگزین میکنه و ری استارت میکنی و بعد منو مثل اولش میاد.
    راحل اولتون خیلی به دردم خورد.
    عالیه
    خیلی هم ساده هست.
    نرم افزار wincc
    logo
    step 7 soft
    plc soft
    ,..........................

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

راحل اولتون خیلی به دردم خورد.
    عالیه
    خیلی هم ساده هست.
    نرم افزار wincc
    logo
    step 7 soft
    plc soft
    ,..........................
    آره. خودم هم تستش کردم. فیلم هم گرفتم که بقیه دوستان لازم شد استفاده کنن.

این نرم افزارها رو از یکی از دوستانم باید سوال کنم. رشته ی من نیست اطلاعات درستی ندارم. ولی با توجه به این که نرم افزارای حرفه ایه و قیمت لایسنسشون بالاست حتما ساپورت ویندوزهای جدید رو داره. البته میگم یه کوچولو اذیت میکنه موقع نصب.

اگه دوستان نصب کرده بودن و درست کار کرده بود خبرش رو حتما میدم. ان شاء الله مشکلی نباشه.
    Last edited by alireza1411; 23-09-2010 at 00:30.

9. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستانی که دارن ایکس پی رو روی windows 7 یا ویندوز Vista نصب میکنن بعد از نصب منوی بوت ویندوز 7 رو دیگه نمیبینن و سیستم یکسره میره سراغ ویندوز XP که تازه نصب کردن.

واسه برگردوندن منوی بوت ویندوز 7 و یا Vista میشه از برنامه ی ساده ی زیر که اسمش Easy BCD هست استفاده کرد:

کد:

برنامه رایگانه و لینک دانلودش هم پایین صفحه هست.

برای حل مشکل خیلی راحت میتونین Boot Loader ویندوز رو دوباره نصب کنید و منو به حالت قبل برمیگرده. امکان تغییر نام و ترتیب ویندوز ها و ویندوزی که به شکل دیفالت لود میشه هم تو این برنامه وجود داره.

اینم فیلم نحوه ی تصحیح این مشکل:

کد:

11. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان عزیز یه مقایسه فنی از N82JQ و N61JQ برا ما میزارن بی زحمت ؟

اگه لینک هم بدین بد نیست فرقی هم نمیکنه EN باشه زبانش یا FA.

یکی از فعالین لپتاپ به من گفت N82JQ از چیپست ضعیفی استفاده میکنه که با Cpu قدرتمندش همخوانی نداره و باعث هنگ کردن در مواقع سنگین و بالا رفتن دما میشه.

حالا سوال من اینجاست که N61JQ هم از همون چیپست استفاده میکنه ولی این دوستمون این مدل رو یکی از بهترین گزینه های خرید
    میدونن !! و گفتن مشکلی نداره.

تنها فرقشون این هست که N61JQ از Mobile Intel H55 استفاده میکنه و N82JQ از Intel H55.

یکی منو از سر در گمی در میاره خواهشا !!؟؟

دوست عزیز شما قیمت این 2 لپ تاپ رو نگفتید چون من از قیمت های ایران خبری ندارم و نمیدونم که چقدر با هم تفاوت دارند. در ضمن نهایت بودجه تون چقدر هست؟ آیا اونقدری هست که G51 را هم به انتخابهای بین این 2 لپ تاپ اضافه کنید. اگر آره پس در این صورت G51 بگیرید و بحث هم نکنید. تموم شد.

اگر نه پس به اون 2 سوال که پرسیدم جواب بده و همچنین بگو که حمل و نقل براتون مهمه یا خیر.

یکی از فعالین لپتاپ به من گفت N82JQ از چیپست ضعیفی استفاده میکنه که با Cpu قدرتمندش همخوانی نداره و باعث هنگ کردن در مواقع سنگین و بالا رفتن دما میشه.
    در این مورد N82jq با N61jq هیچ فرقی نداره چون چیپست هر دو HM55 هست و اگر قرار باشه برای چیپست مشکلی پیش بیاد برای تمام مدل ها و تما برندهایی که از این چیپست استفاده میکنند پیش خواهد اومد.

اما در مورد گرمای تولید شده در 2 لپ تاپ تا حدودی این قضیه باید منطقی و درست باشه. چون هر دو لپ تاپ از سی پی یو های مشابه و گرافیک مشابه(40nm) از نظر تولید گرما استفاده میکنند اما چون N81 14 اینچ هست و جای کمتری جهت گردش هوا داخل لپ تاپ وجود داره بنابراین احتمال اینکه گرمای N82 از N61 بیشتر باشه هست.

از لحاظ کارتهای گرافیک اگر من خودم بخوام فقط راجب کارت گرافیک نظرم رو بگم Nvidia رو انتخاب خواهم کرد اما نباید فراموش کرد که در اینجا فقط گرافیک مهم نیست بلکه سخت افزار های دیگه و همچنین اندازه وئ حجم لپ تاپ هم در انتخاب یک لپ تاپ تاثیر گذاره.

من Nvidia 335M رو نسبت به ATI 5730 به دلایل زیر ترجیح میدم. اما این دلایل ممکنه برای کس دیگری اصلا مهم نباشه.

1. انویدیا 335 سرعت رم گرافیکی بیشتر نسبت به ATI 5730 داره. سرعت مموری انویدیا 335 برابره با 1066 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 800 مگاهرتز.

2. سرعت shader Speed در Nvidia 335M برابره با 1080 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 650 مگاهرتز.

3. بر اساس تجربه ای که هم از درایو های نرم افزاری ATI و هم Nvidia دارم به من بعنوان 1 نفر و نه کلی ثابت شده که Nvidia در طول زمان همیشه بهتر از ATI برام کار کرده. حالا مشکلات چی بوده و چی هست بماند

بطور مثال در برنامه های رندر, بعضی بازی ها و غیره همیشه گرافیک انویدیا ساپورت بهتری داشته. خب برای کسی مثل من هم ساپورت نرم افزاری از سخت افزاری که دارم اساسی ترین مسئله هست و نادیده گرفتنش درست نیست.

ناگفته نمونه ATI 5730 در عوض نسبت Nvidia 335M هم Pixel Shared و هم Core Speed بهتری داری. از طرفی هم 5730 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما انویدیا 335 ام از دایرکت 10.1 پشتیبانی میکنه. بنابراین برای بازی کردن در کل ATI 5730 پیشنهاد میشه اما اگر قرار نیست باهاش بازی بکنید و یا ممکنه خیلی کم و در حد یکی دو بازی باشه در این صورت انویدیا بهتره.

مقایسه اجرای بعضی از بازیها از طریق این 2 کارت گرافیک.

موفق باشید.

13. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز شما قیمت این 2 لپ تاپ رو نگفتید چون من از قیمت های ایران خبری ندارم و نمیدونم که چقدر با هم تفاوت دارند. در ضمن نهایت بودجه تون چقدر هست؟ آیا اونقدری هست که G51 را هم به انتخابهای بین این 2 لپ تاپ اضافه کنید. اگر آره پس در این صورت G51 بگیرید و بحث هم نکنید. تموم شد.

اگر نه پس به اون 2 سوال که پرسیدم جواب بده و همچنین بگو که حمل و نقل براتون مهمه یا خیر.

در این مورد N82jq با N61jq هیچ فرقی نداره چون چیپست هر دو HM55 هست و اگر قرار باشه برای چیپست مشکلی پیش بیاد برای تمام مدل ها و تما برندهایی که از این چیپست استفاده میکنند پیش خواهد اومد.

اما در مورد گرمای تولید شده در 2 لپ تاپ تا حدودی این قضیه باید منطقی و درست باشه. چون هر دو لپ تاپ از سی پی یو های مشابه و گرافیک مشابه(40nm) از نظر تولید گرما استفاده میکنند اما چون N81 14 اینچ هست و جای کمتری جهت گردش هوا داخل لپ تاپ وجود داره بنابراین احتمال اینکه گرمای N82 از N61 بیشتر باشه هست.

از لحاظ کارتهای گرافیک اگر من خودم بخوام فقط راجب کارت گرافیک نظرم رو بگم Nvidia رو انتخاب خواهم کرد اما نباید فراموش کرد که در اینجا فقط گرافیک مهم نیست بلکه سخت افزار های دیگه و همچنین اندازه وئ حجم لپ تاپ هم در انتخاب یک لپ تاپ تاثیر گذاره.

من Nvidia 335M رو نسبت به ATI 5730 به دلایل زیر ترجیح میدم. اما این دلایل ممکنه برای کس دیگری اصلا مهم نباشه.

1. انویدیا 335 سرعت رم گرافیکی بیشتر نسبت به ATI 5730 داره. سرعت مموری انویدیا 335 برابره با 1066 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 800 مگاهرتز.

2. سرعت shader Speed در Nvidia 335M برابره با 1080 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 650 مگاهرتز.

3. بر اساس تجربه ای که هم از درایو های نرم افزاری ATI و هم Nvidia دارم به من بعنوان 1 نفر و نه کلی ثابت شده که Nvidia در طول زمان همیشه بهتر از ATI برام کار کرده. حالا مشکلات چی بوده و چی هست بماند

بطور مثال در برنامه های رندر, بعضی بازی ها و غیره همیشه گرافیک انویدیا ساپورت بهتری داشته. خب برای کسی مثل من هم ساپورت نرم افزاری از سخت افزاری که دارم اساسی ترین مسئله هست و نادیده گرفتنش درست نیست.

ناگفته نمونه ATI 5730 در عوض نسبت Nvidia 335M هم Pixel Shared و هم Core Speed بهتری داری. از طرفی هم 5730 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما انویدیا 335 ام از دایرکت 10.1 پشتیبانی میکنه. بنابراین برای بازی کردن در کل ATI 5730 پیشنهاد میشه اما اگر قرار نیست باهاش بازی بکنید و یا ممکنه خیلی کم و در حد یکی دو بازی باشه در این صورت انویدیا بهتره.

مقایسه اجرای بعضی از بازیها از طریق این 2 کارت گرافیک.

موفق باشید.
    مهران جون الان تنها موردی که منو بد جوری به 2 راهی کشونده داشتن و نداشتن Express Cart در 2 مدل N61 و N82 هست که خودم هم میدونم وجود Express Cart خیلی ضروری هست.

از اطلاعاتی هم که دادی ممنون , خودم هم دیروز تمام اینها رو مقایسه کرده بودم و متوجه ی قضیه شده بودم.

قضیه اون مشکلی هم که گفتم یکی از بچه ها گفته N82 هنگ داره به این خاطر هست که میزان V چیپست با Cpu هماهنگ نیست و باعث

گرما و هنگ میشه که میشه با یک Bios Fix درستش کرد ! دقیقا مثل مشکلی که برای F115 Sony ها پیش اومده بود.

اما در N61 این مشکل وجود نداره و هردو کاملا Fix و همانگ کار میکنن.

منم در مورد GPU باهات موافقم مهران جان , منم Nvidia رو ترجیح میدم به دلایلی که خودت گفتی و دلیل دیگه که دارای تکنولوژی

Nvidia Optimus هست که تاثیر چشم گیری در کاهش مصرف و گرما داره.

من کلا با لپتاپ های 14 و 13.3 خیلی بیشتر حال میکنم تا 15.4 یا 16 ولی مشکل اینجاست که در اکثر این موارد Port Express Cart وجود نداره !!!

مهران جان فکر میکنی N82 با وجود اینکه EC نداره و همچنین 3 تا Port دیگه منو لنگ نمیزاره !؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهران جون الان تنها موردی که منو بد جوری به 2 راهی کشونده داشتن و نداشتن Express Cart در 2 مدل N61 و N82 هست که خودم هم میدونم وجود Express Cart خیلی ضروری هست.

از اطلاعاتی هم که دادی ممنون , خودم هم دیروز تمام اینها رو مقایسه کرده بودم و متوجه ی قضیه شده بودم.

قضیه اون مشکلی هم که گفتم یکی از بچه ها گفته N82 هنگ داره به این خاطر هست که میزان V چیپست با Cpu هماهنگ نیست و باعث

گرما و هنگ میشه که میشه با یک Bios Fix درستش کرد ! دقیقا مثل مشکلی که برای F115 Sony ها پیش اومده بود.

اما در N61 این مشکل وجود نداره و هردو کاملا Fix و همانگ کار میکنن.

منم در مورد GPU باهات موافقم مهران جان , منم Nvidia رو ترجیح میدم به دلایلی که خودت گفتی و دلیل دیگه که دارای تکنولوژی

Nvidia Optimus هست که تاثیر چشم گیری در کاهش مصرف و گرما داره.

من کلا با لپتاپ های 14 و 13.3 خیلی بیشتر حال میکنم تا 15.4 یا 16 ولی مشکل اینجاست که در اکثر این موارد Port Express Cart وجود نداره !!!

مهران جان فکر میکنی N82 با وجود اینکه EC نداره و همچنین 3 تا Port دیگه منو لنگ نمیزاره !؟
    شرمنده مهران جان

samgun جان
    تنها اختلاف این دو تو پورتها همون EC است.بعد هم شما ببین که با لپ تاپ میخوای چیکار کنی.این اولین سوالیه که از هر کی که میخواد لپ تاپ بخره پرسیده میشه.در مورد این دو مدل خاص هم من به شما این پیشنهاد رو میدم:
    اگر میخوای با لپ تاپ بازی کنی و یا در آینده وسوسه میشی که بازی کنی،انتخابت فقط N61jq خواهد بود.چون یادمه که تو پستهای قبلی هم گفته بودی که اهل گیم هستی(مثل خودم).اما اگه با لپ تاپ نمیخوای بازی کنی میتونی رو N82 هم تمرکز کنی اونم فقط بخاطر سایز و وزن.چون همونطور که خودت هم میدونی اختلاف قیمت این دو مدل تو بازار ایران در حد 30 تا 40 تومنه.پس اگه خیلی زیاد با سایز و وزن مشکل نداری( در وزن اختلاف اینها فقط 500 الی 600 گرم هست.ناسلامتی مردی گفتن اینم شد مشکل ،همچنین سایزشون هم از نزدیک خیلی کم به چشم میخوره چون N61 در مقایسه با 16اینچی های دیگه خیلی خوب و کوچک طراحی شده )خب N61jq یه سر و گردن از N82jq بهتره.حالا خودت باید تصمیم بگیری.

---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------

ممنون عزیز از توجه تون
    لطف میکنید بگید کدام درایورها رو باید از dvd نصب کنیم و کدام رو از طریق لینک نصب کنیم (همه درایورهایی که لینک هست میبایست نصب بشه؟}
    در ضمن چطوری بعد از نصب xp منوی بوت سون رو هم قابل انتخاب کنیم؟
    خواهش میکنم
    شما تمامی درایور های موجود در لینک رو نصب کن و هرچی تو لینک نبود رو از روی DVD .(البته بجز USB 3 )در مورد منو بوت ویندوز 7 هم که علیرضا جان به تفضیل توضیح دادند.

16. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته Samgun جان فکر کنم که N61jq تو بازار خیلی کمه و شاید هم گیر نیاد.شما سریع تصمیمت رو بگیر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •