خب حالت ایده آل پینگ روی چند باید باشه؟ من الان چک کردم واسه خودمو 390 بوود!...
خب حالت ایده آل پینگ روی چند باید باشه؟ من الان چک کردم واسه خودمو 390 بوود!...
محتوای مخفی: باگ هایی در حد پاراالمپیک
pes باز های متعصب،اندکی به عکس های بالا بیشتر نگاه کنن !!!! البته همه ی بازی ها باگ دارن ولی اینایی که من دیدم در حد بوندسلیگای 3 بود !!!!
خوب نگاه کردیم.که چی؟نمی دونم چند سالته ولی سعی کن یکم مثل آدم بزرگها رفتار کنی.
من تو این تاپیک زیاد پست نمی دم ولی مطالب رو دنبال می کنم.هی میبینم پست جدید داده شده میام اینجا ببینم از بازی چه خبر...مواجه میشم با در افشانی دوستان که اه اه این بده...به به اون خوبه...خستمون کردین بخدا...
Last edited by malkemid; 25-09-2010 at 16:04.
زیر 200 باشه عالیه
نه اینکه بخام طرف داری کنم من قبل هم گفتم من بازی رو روی 2تا سیستم لپ تاپ زغالی روی low و pc روی high بازی میکنم توی لپ تاب cpu همیشه روی 100% میره و چیزهای شبیح به این اتفاق شاهکار میوفته چون قدرت کامپایل ازش گرفته میشه اما تو این 9 روز که بازی دستمه هر شب ساعتها بازی کردم اما اصلا همچین باگهایی توی pc ندیدم تنها نتیجه ای که میخام بگیرم اینه که قدرت پردازش بازی بستگی به سخت افزار و نه صرفا بالا بودن قطعات بلکه به قدرت محاسباتی اون که با برنامه های تست معلوم میشه داره
اینا رو گفتم که یک طرفه به قاضی نرید
90درصد اين باگ ها تو نسخه نهايي درست ميشه، ولي همين باگ ها هم باعث ميشه چشاي آدم از حدقه درآد![]()
مشکل افساید گیری تو این نسخه به نظر بهتر شده
به این عکس ها دقت کنید
پویول از وسط زمین خودشون یه سانتر بلند میکنه
اینجا رو ببینید زلاتان اخرین بازیکن زمین هست
ولی توپ به پاش نمیخوره
و داور افساید نمیگیره
یه راه برای مشکل صدا تو ویندوز سون ...
معمولا تو بازیهای قدیم این مشکل وجود داشت اونم به این خاطر بود که وقتی شما درایور کارت صدا رو از دیسک همراه مادربردتون نصب می کنید .. گاهی اوقات صدای ویندوز میره رو حالت 7.1 !!! واسه همین صداهای بازی تو بلند گوهای مختلف تقسیم میشه ... واسه رفع این حالت کافیه که اون گزینه ای که معمولا کنار ساعت پایین ویندوز اضافه میشه (کنار بلندگو) یه برنامه ای هست مثلا به نام soundman یا Realtek audio manager که مربوط میشه به تنظیمات دقیق صدا ... وارد اون برنامه که شدید به دنبال سربرگی بگردید (معمولا این برنامه چندین سربرگ یا همون tab داره) که مربوط میشه تنظیمات تعداد بلندگوها که 2 یا 5.1 یا 7.1 و چند گزینه دیگه داره ... کافیه اون رو تنظیم کنید رو 2 تا بلند گو و ok بزنید (ممکنه ok یا apply نداشته باشه و صرفا انتخاب گزینه درست کافی باشه) و از برنامه بیایید بیرون .. تو این حالت دیگه قاعدتا تمام صداهای ریز بازیها باید فقط از 2 تا بلندگوی شما پخش بشه و همه ی صدا هارو دارین دیگه .... البته تنظیمات خود بازی هم نگاه کنید (چه داخل بازی که چه تنظیمات بیرون بازی - همون Setting که میاد) احیانا ممکنه خود بازی هم تنظیم باشه روی سیستم صدا 5.1 یا دالبی و اینها اون رو هم رو حالت 2 بلندگو قرار بدین ..
اصلا وقتی ویندوز سون نصب میکنی صدا خودش نصب میشه دیگه اون چیزهایی که گفتی نیست .
بازم ممنون
آره خود ویندوز 7 در بعضی از لب تاپ ها یا سیستم ها به صورت اتومات صدا میشناسه ولی خوب میشه بازم درایور صدا رو برای گرفتن این تنظیمات روی سیستم دوباره نصب کرد ... البته خود ویندوز هم یه قسمت واسه تنظیمات تعداد بلندگوها داره (واسه حالتی که دیسک همراه مادربرد رو نصب نکرده باشین) که می تونید تو قسمت تنظیمات صدای control panel پیداش کنید ... قابلی نداشت رفیق![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)