سلام به همه دوستان گوشی با هر بدبختی بود فارسی کردم
یه سوال السیدیش واقعا زد خش یا خش میوفته یه برچسب السیدی روش هست که پر از خش شده می خام برش دارم.
سلام به همه دوستان گوشی با هر بدبختی بود فارسی کردم
یه سوال السیدیش واقعا زد خش یا خش میوفته یه برچسب السیدی روش هست که پر از خش شده می خام برش دارم.
دوستان تنبلی نکنیددیگه... یه عکس از هندزفری و فیلم HD این گوشی بزارید
![]()
دوتا سوال دیگه داشتم اول اینکه چند تا نیو فولدر روی دسکتاپ باز کردم حالا هر کاری میکنم پاک نمیشن ؟
برنامه هایی که باز میکنم با کلید بک میاد بیرون ولی باز میمونن از رم نمیگیرن؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه واخریش هر کاری میکنم با وای فای به مودمم وصل نمیشه اگه میشه تنزیماتش بنویسید؟
برای پاک کردنشون باید با انگشت نگهش داری بعد که یه ویبره داد بگیرش بیاریش پایین صفحه که یه سطل آشغال هست.اینجوری پاک میکشه.
2.از تسک کیلر استفاده کنید.
دوستانی که جدید میاین بهتره که یه سرچ توی تاپیک بکنن بعد سوالشون رو بپرسن.خیلی از سوالا قبلا جواب داده شده حتی توی صفحه قبل!
صفحه نمایش این گوشی واقعا ضد خش هست مطمئن باشید
فقط هر چند روز باید با دستمال مخصوص صفحه ال سی دی رو پاک کنید
1 - این گوشی بازی های با گرافیک بالا رو چه جوری اجرا میکنه ؟ ( نرمو روون یا ... ؟ )
2 - از وقتی این آپدیت جدید براش اومده تو بازی ها این تاچ دوگانش کمکی کرده ؟ مثلا بازی قبلا نمیشده باهاش بازی کنی حالا درست شده باشه ؟
3 - Fingertouch هم بهش اضافه شده ؟
4 - مولتی تاچ شده یا تاچ دوگانه ؟
5 - بدون نرم افزار خاصی و فارسی ساز دیگه میشه باهاش Sms فارسی نوشت و گرفت ؟ ( با این آپدیت جدید )
Last edited by MOHAMMAD2010; 08-02-2011 at 20:38.
2 - کدوم بازی ؟
4 - ؟ ( جوابش بله نبود )
شما یه بازی شاخ بگو بهت بگیم اجرا میکنه یا نه (رووون2 - کدوم بازی ؟)
دوال تاچ4 - ؟ ( جوابش بله نبود )
نهایت دو نقطه
برای پینچ زوومینگ عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)