تم theme ویندوز رو 7basic انتخاب کن از قسمت personalizeنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تم theme ویندوز رو 7basic انتخاب کن از قسمت personalizeنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از Systweak CacheBoost استفاده میکنمبرنامه eboostr کمک میکنه.برنامه ای مشابه این هست که رمو زیاد کنه.
دوستان اگه برنامه ای مشابه دارن واسه دانلود بذارن
آقا تمم باسیک هست و بود.این برنامه های افزایش رم مثل eboostr کمکی میکنه.اگر برنامه ی دیگری هست لطفا معرفی کنید
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
Systweak CacheBoost به بازی کمک میکنه
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
من در مورد virtual memory هم شنیدم ولی امتحانش نکردم.
Last edited by MJ assassins creed; 24-04-2010 at 14:42.
اي بابا
باز هم گير كردم.
رفتم تو اون محوطه ميرم ميله هارو ميگيرم اسپيس ميزنم اينور اونور ميره اما نميپره
قبلا ميپريد اما الان همون اوليا هم نميپره
به جا تو بازی بعد از اینکه اون خانوم رو تعقیب می کنی بهت می گه hold fast walk and walk in to the someone to steal from them کسی می دونه باید چه جوری ردش کنم
یعنی یکی نیست که به ما این بازیو بده؟
بابا منم میخوام اینو بازی کنم.
نسخه ی سالمشو کی داره؟
لطف کنه بفرسته
اونجا باید از 10 تا خانمی که اطراف paola ایستادن دزدی کنی space رو نگه دار و با w به سمتشون حرکت کن همین که بخوری بهشون میدزده از 3 تا 5 نفر از خانوما دزدی کن و ازشون دور شو
یه 5 یا 6 تا عکس لینک بده از محیطش کیفیتش پایین باشه
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
cpu تو تک هسته ای هست ولی تو حداقل سیستم coredue نوشته به خاطر cpu هست با چه تنظیماتی بازی میکنینوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم واسه رمت باشه
آقا من بازی رو گرفتم کرک جدیدم با پجم دانلود کردم الان بازی رو نصب کردم کرک رو کجا کپی کنم؟پچو چیکار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)