پسر گل ، نمیشه همینطوری ادعا کرد . برای هر ادعایی یک سند لازمه . اون 38 مگ کره که گفتی ، متوسط سرعت در کره هست . یعنی بالاتر از اونم توی کره پیدا میشه . لیست کشورا بر اساس متوسط سرعتشون :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر خبر لینک زیر هم بخونی میبینی سرعت کم هیچ ربطی به تحریم نداره ( خبر از یک سایت حکومتی و از زبان یک شخص حکومتیه ) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا من نفهمیدم الان مفت خوری جوونای عربستانی (اینم از اون دست ادعاهای بی سند بود !!! ) چه ربطی به موضوع بحث داره !!!!!!!!!!
دوستان دیگه نباید بگیم مخابرات میخواد کلاه سرمون بزاره . باید گفت میخواد کلاهی روی کلاهای دیگه ای که سرمون گذاشتن بزارن . فقط یه مروری کنید ببینید از روزی که این سرویس رو دریافت کردید چقدر بامبول سرمون در اوردن . هر روز یه فیلم جدید و یه کلاه جدید . این آخری هم که ...
جالبه . کلاه سرمون میزارن و شیره هم سرمون میمالن و برای کلاهبرداری اسمای پر طمطراق و خوشگل قشنگ و دهن پر کن میزارن . طرح جدید و ویژگیهای جدید و ... کسی ندونه فکر میکنه هر سری دارن سرویس رو بهتر و هزینه ها رو کمتر میکنن . پیش خودشونم میگن اینا پشت گوشاشون مخملیه ...
بهترین جا واسه شکایت ، "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادوئی" هست . اگه کسی وکیل میشناسه ، یه متنی برای شکایت به اون سازمان تهیه کنه و اینجا اعلام کنه تا هر کی میتونه یه امضا پاش بزنه . یا از وکیل یا هر آدم آگاه دیگه ای بپرسه که بهترین کار چیه . (من خودم همچنان معتقدم شکایت به سازمان تنظیم مقررات بهترین راهه . )
باید دست این دزدا رو با تبر خودشون قطع کرد . حداقلش اینه که میفهمن یه عده از طرف مقابلشون پشت گوشاشون مخملی نیست ، بلکه خودشون گوشاشون دراز و مخملیه و حرف آدمیزاد حالیشون نمیشه .
بقول دوستان توی ایران هم همچین سرویس مضخرفی پیدا نمیشه . همونطور که دیگر دوستان گفتند ، همین مخابرات سپاهی توی خراسان و تهران و ... داره اینترنت نامحدود میده و این بازیا و کلاهبرداریا رو کمتر سر مشتری در میاره . مخابرات اصفهان دیگه شورشو در اورده .