تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 1298 اولاول ... 1502002402462472482492502512522532542603003507501250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

6

جوونای اینده !!!!
    ببخشید مگه شما چند سالتونه !!! ماکه جوونیمون داره تباه میشه !!!!!

بابا این کاری که اینا دارن با ما میکنن از بچاپ بچاپ یه چیزی اونور تررررررر !!!!!!
    من 17 سالمه خوب شما جوونا حالا که اصلا بی خیال من یه نوجوونم شماها چند شال دیگه متحل میشین ولی من تازه شروع کارمه

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

یک خبر جالب ....

من مودم را روشن کردم با این که شارز نداشت و خیلی وقت هست که تاریخ اعتبارش تموم شده اما توی اینترنت می ره .... سرعت هم 12 هست اما اصلا داخل سایت SpeedTest نمیره ....
    شاید داره واست رو قبض میفته البته شایدولی اگه مفتیه که خوبه بازم بهتره dial up منه

2. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

10

پسر گل ، نمیشه همینطوری ادعا کرد . برای هر ادعایی یک سند لازمه . اون 38 مگ کره که گفتی ، متوسط سرعت در کره هست . یعنی بالاتر از اونم توی کره پیدا میشه . لیست کشورا بر اساس متوسط سرعتشون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر خبر لینک زیر هم بخونی میبینی سرعت کم هیچ ربطی به تحریم نداره ( خبر از یک سایت حکومتی و از زبان یک شخص حکومتیه ) :

کد:
    ضمنا من نفهمیدم الان مفت خوری جوونای عربستانی (اینم از اون دست ادعاهای بی سند بود !!! ) چه ربطی به موضوع بحث داره !!!!!!!!!!

دوستان دیگه نباید بگیم مخابرات میخواد کلاه سرمون بزاره . باید گفت میخواد کلاهی روی کلاهای دیگه ای که سرمون گذاشتن بزارن . فقط یه مروری کنید ببینید از روزی که این سرویس رو دریافت کردید چقدر بامبول سرمون در اوردن . هر روز یه فیلم جدید و یه کلاه جدید . این آخری هم که ...
    جالبه . کلاه سرمون میزارن و شیره هم سرمون میمالن و برای کلاهبرداری اسمای پر طمطراق و خوشگل قشنگ و دهن پر کن میزارن . طرح جدید و ویژگیهای جدید و ... کسی ندونه فکر میکنه هر سری دارن سرویس رو بهتر و هزینه ها رو کمتر میکنن . پیش خودشونم میگن اینا پشت گوشاشون مخملیه ...

بهترین جا واسه شکایت ، "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادوئی" هست . اگه کسی وکیل میشناسه ، یه متنی برای شکایت به اون سازمان تهیه کنه و اینجا اعلام کنه تا هر کی میتونه یه امضا پاش بزنه . یا از وکیل یا هر آدم آگاه دیگه ای بپرسه که بهترین کار چیه . (من خودم همچنان معتقدم شکایت به سازمان تنظیم مقررات بهترین راهه . )
    باید دست این دزدا رو با تبر خودشون قطع کرد . حداقلش اینه که میفهمن یه عده از طرف مقابلشون پشت گوشاشون مخملی نیست ، بلکه خودشون گوشاشون دراز و مخملیه و حرف آدمیزاد حالیشون نمیشه .

بقول دوستان توی ایران هم همچین سرویس مضخرفی پیدا نمیشه . همونطور که دیگر دوستان گفتند ، همین مخابرات سپاهی توی خراسان و تهران و ... داره اینترنت نامحدود میده و این بازیا و کلاهبرداریا رو کمتر سر مشتری در میاره . مخابرات اصفهان دیگه شورشو در اورده .
    ببین دوسته عزیز مگه من کجا خوندم منم تو همین سایت ها خودنم اونی که شما لینکش رو گذاشتی حداکثر سرعت کشورهاست.میانگینش کمتر از ایناست منم خوب بیکار نیستم هی سند شش دنگ بیارم نشونت بدم ولی شما اگه شنبه میای من فیلمایی که تو عربستان با دوربین گرفتم رو نشونت میدم تو عربستان یا اتباع کشورهای آفریقایی و سیاه پوستو می بینی یا پاکستانی هارو یا که تایلندی هارو {واسه کارگری شرکت های خصوصی.
    من این رو میگمو تموم شما خواه پند گیر خواه ملال: آقای عزیز شاید تو ایران اینترنت سرعت بالا هم گیر بیاری یا ماله سپاهه یا اطلاعات اونم فقط واسه خبدار شدن از همه چیز.
    این خطوط نمی دونم خلیجه فارسو اینام چرت و پرته می خوان سره من و شمارو گرم کنن.آیپی های ایران به خاطر تحریماشه که از چین هست البته اکثریته سرویس دهی. آیپی های مخابرات اصفهان هم همینطور. واسه همینه که افت داریم.تحریم مثله این میمونه انیشتین رو بندازی تو یه اتاق سربسته بگی بمب هیدروژنی بساز.نمیشه
    حالا برمی گردیم به مخابرات خودمون.شکایتو اینا نزس باید بریم با اونایی صحبت کنیم که این طرح رو ریختند بگیم که ما یوزیم ما ماربریم شما اگه می خواین ما راحت باشیم باید از ما نظر سنجی بخواین نه خودتون ببرینو بدوزین.یا وضعیت شبانه رو درست کنید با همون گیگی 2500 ولی شبانه رایگان.یا انحصاری بودن DLC رو لغو کنید تا ما از یه شرکته دیگه adsl بگیریم.نذاشتن اونموقع واسه شنبه میگم چیکار کنیم چون اگه الان بگم شاید شوخی بگیرین

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان چرا ایقدر بحث رو به انحراف کشوندید
    ما فعلا مشکلمون مخابراته و کلاهی که سرمون رفته آشنایی با اینترنت کشورای دیگه پیش کش ...
    اینجور هم نمیشه یکی باید بشه مسئول هماهنگی و همه به اون پیام خصوصی بدهند و هماهنگ کنند تا آمار بیاد دستمون ببینیم چند نفر میشیم . در ضمن به نظرم ساعت 11 یه کم دیر باشه البته من مشکلی ندارما نظرمو فقط گفتم که دیره و صبح زود باشه بهتره مثلا ساعت 8 یا حداقل 9 .
    فقط یکی باید مسئولیت هماهنگی رو قبول کنه.
    رفیق 9 دیگه خیلی زوده.من بهارستانم شایدم ترافیک باشه ولی 11 دیگه هر کی هر جایی باشه نمی تونه بهونه بیاره ولی نباید یقه کارمندارو بگیریم باید یقه اون اصلیاشون مثله معاون یا رئیسشون رو بگیریم

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها من صفحه شارژم هست.می خوام برای 6 ماه دیگه 1 مگ شارژ کنم نظرتون چیه؟ پولم رو نخورند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

اینترنت من تازه بعد 2 روز وصل شد!!!

چی بگم...

حالا این سایت جدید کوفتیش چیه که ما ریز مصرفمونو ببینیم!!؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دزد های حروم خور
    اینا چطوری میخواند جواب پس بدند...
    الان سرعت دان من به 40 نمیرسه
    اگه همینطوری باشه قید اینترنت اشغالشون را میزنم
    میرم کافی نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سرعت دانلود من به زور به 22 میرسه!!

دوستان نداگستر شماره مارو پشتیبانی میکنه ببینید شاید شماره های شمارو هم پشتیبانی کنه :

کد:
    من که رفتم از ندا انترنت بگیرم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

وای این دیگه چه وضعیه!!!!!!!!!!!!!!!!!
    از دیروز تا حالا اینترنت قطع بوده,حالا هم که وصل شده اینجوری شده!!!!!!!!!!!!!
    واقعا بادیدن چنین وضعی شاخ در آوردم!!!!!!!!!!!!!!!یه روزه همه چیز تغییر کرد!!!!!!!!!!!!
    پس حالا تکلیف من چی میشه که تازه 3 ماه شارژ کردم؟؟!!!
    یعنی پرید؟؟!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینترنت من الان وصل شد
    سرعت 30 به زور سرویس 1 مگ
    اگه حالا تازه یه ذره اذیت شدید عزمتون رو جزم کنید برای شنبه که بریم اعتراض ...
    ---
    با پشتبانی تماس میگیرم وصل میشه به 118 دوباره تماس می گیرم وصل میشه به فال حافظ
    Last edited by yuzarsiff; 04-08-2011 at 19:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت من که خوبه و راضی هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •