تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 250 از 645 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ دارم و یه سیستم معمولی حالا این دو تا رو از طریق lan به هم وصل کردم
    حالا میخوام اینترنت رو به لپ تاپ وصل کنم باید چیکار کنم ؟؟؟؟
    مودم من asus am602 و فعلا چون lan هر دو سیستم درگیر هست به usb وصل کردم
    ممنون میشم کمک کنید
    دوست عزیز با این مودم نمیتونی شبکه درست کنی.اگه میتونی مودم رو به یکی بفروش و مودم ایسوس 604 بگیر(البته اینو فروشنده میگفت)

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

بالاخره Adsl منم وصل شد

از دست دیال آپ راحت شدم

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کی به آسیاتک رای داده ؟! خدایا !!! دیوانه شدم از دست این حرومز**ه ها ..... آشغالای عوضی همش میپیچوننم ...
    تو این تابستون کذایی یه روز هم نشد من سرعتم عادی باشه ... بعد زنیکه آشغال ور میداره بهم میگه تا 10 روز دیگه درس میشه ... این ده روزو از اول تابستون بهم گفتن .. ماهی 24 تومنمو خوردن یه آبم روش ... حالا جالبه پشتیبانیش همش مشغوله ولی واحد فروشش ! وقتی بوی پول به دماغشون میخوره همچی تحویلت میگیرن ...

بچه هایی که از این شرکت لجن دونی سرویس میگیرن ... از اول مهر بیاین پس بدیم ... به خدا پولتو بدی به دیال آپ به صرفه تره ... تو خیک این عوضیا نمیره ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

بچه ها این سایتی که میشه باهاش سرعت اینترنت را امتحان کرد، آدرسش چیه؟
    Last edited by A r c h i; 19-09-2007 at 16:04.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا کی به آسیاتک رای داده ؟! خدایا !!! دیوانه شدم از دست این حرومز**ه ها ..... آشغالای عوضی همش میپیچوننم ...
    تو این تابستون کذایی یه روز هم نشد من سرعتم عادی باشه ... بعد زنیکه آشغال ور میداره بهم میگه تا 10 روز دیگه درس میشه ... این ده روزو از اول تابستون بهم گفتن .. ماهی 24 تومنمو خوردن یه آبم روش ... حالا جالبه پشتیبانیش همش مشغوله ولی واحد فروشش ! وقتی بوی پول به دماغشون میخوره همچی تحویلت میگیرن ...

بچه هایی که از این شرکت لجن دونی سرویس میگیرن ... از اول مهر بیاین پس بدیم ... به خدا پولتو بدی به دیال آپ به صرفه تره ... تو خیک این عوضیا نمیره ...

آقا منم سرعتم افتضاحه هي ميگن پهناي باند پر شده خب فلان شده ها واسه چي بر ميدارن ميدن وقتي ميبينن كه پر شده ايميل زدم گفت از خجالتتون در مياييم مجاني ميديم. ولي از ماه ديگه غش 64 ميگيرم يا از جاي ديگه !! آخه نميدونم كدوم شركت خوب هستش و ارزون باشه بابا شركتهاي ديگه هم گرون تر هستش هم سرعتش افتضاحه فقط صبا خوبه اونم به صرفه نيستش. شركت هاي متفرقه تازه وارد كسي سراغ نداره بگيريم چون خلوت هستش خوب ارائه ميدن.
    من پول داشتم edsl ميگرفتم ماهي 37 هزار تومن 256 حرف نداره سرعتش خيلي بيشتر از adsl هستش پهناي باندش واقعي هستش.
    شما چه سرويسي گرفتي كه ماهي 24 هزار تومن ميدي؟؟؟ من 128 رو ميدم 20 هزار تومن اداري رو گفت 26 هزار تومن ولي به خونه نميدونم ميده يا نه اونم بگيريم همينه فرقي نداره

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها این سایتی که باهاش سرعت اینترنت را امتحان کرد، آدرسش چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بابا من نمي‌دونم چرا اين اسياتکيها چند وقته الکي اعتراض مي‌کنن. با توي فروم چيز نوشتن کار از کار پيش نميره
    تقصير خودتونه اگه جاي وقت تلف کردن و غرغر کردن برين پسشون بدين ادم ميشن همون کاري که ما با پارس انلاين کرديم حالا زنگ زدن منت کشي مي‌کنن

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بالاخره Adsl منم وصل شد

از دست دیال آپ راحت شدم
    مگه تو اشتراک داتک نداشتی؟چرا اینقدر طول کشید؟مال من 5 روزه اومد
    آقا منم سرعتم افتضاحه هي ميگن پهناي باند پر شده خب فلان شده ها واسه چي بر ميدارن ميدن وقتي ميبينن كه پر شده ايميل زدم گفت از خجالتتون در مياييم مجاني ميديم. ولي از ماه ديگه غش 64 ميگيرم يا از جاي ديگه !! آخه نميدونم كدوم شركت خوب هستش و ارزون باشه بابا شركتهاي ديگه هم گرون تر هستش هم سرعتش افتضاحه فقط صبا خوبه اونم به صرفه نيستش. شركت هاي متفرقه تازه وارد كسي سراغ نداره بگيريم چون خلوت هستش خوب ارائه ميدن.
    من پول داشتم edsl ميگرفتم ماهي 37 هزار تومن 256 حرف نداره سرعتش خيلي بيشتر از adsl هستش پهناي باندش واقعي هستش.
    شما چه سرويسي گرفتي كه ماهي 24 هزار تومن ميدي؟؟؟ من 128 رو ميدم 20 هزار تومن اداري رو گفت 26 هزار تومن ولي به خونه نميدونم ميده يا نه اونم بگيريم همينه فرقي نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو من دیدم.خودم ندارم.فقط پیشنهاد دادم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

[quote=sms11;1601964]مگه تو اشتراک داتک نداشتی؟چرا اینقدر طول کشید؟مال من 5 روزه اومد

نداشتم..دقیقا 16 روز طول کشید از روزی که پیک اومد...بعد از درخواست هم 2 هفته طول کشید تا پیکشون اومد..کلا 1 ماه

ولی خیلی حال میده..من محل کارم adsl داشتم ولی خونه یک چیز دیگه است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها این سایتی که میشه باهاش سرعت اینترنت را امتحان کرد، آدرسش چیه؟

بهترینش اینه

www.speedtest.net

این هم بد نیست
    speedtest.ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •