دوست عزیز با این مودم نمیتونی شبکه درست کنی.اگه میتونی مودم رو به یکی بفروش و مودم ایسوس 604 بگیر(البته اینو فروشنده میگفت)
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوست عزیز با این مودم نمیتونی شبکه درست کنی.اگه میتونی مودم رو به یکی بفروش و مودم ایسوس 604 بگیر(البته اینو فروشنده میگفت)
بالاخره Adsl منم وصل شد
از دست دیال آپ راحت شدم
آقا کی به آسیاتک رای داده ؟! خدایا !!! دیوانه شدم از دست این حرومز**ه ها ..... آشغالای عوضی همش میپیچوننم ...
تو این تابستون کذایی یه روز هم نشد من سرعتم عادی باشه ... بعد زنیکه آشغال ور میداره بهم میگه تا 10 روز دیگه درس میشه ... این ده روزو از اول تابستون بهم گفتن .. ماهی 24 تومنمو خوردن یه آبم روش ... حالا جالبه پشتیبانیش همش مشغوله ولی واحد فروشش ! وقتی بوی پول به دماغشون میخوره همچی تحویلت میگیرن ...
بچه هایی که از این شرکت لجن دونی سرویس میگیرن ... از اول مهر بیاین پس بدیم ... به خدا پولتو بدی به دیال آپ به صرفه تره ... تو خیک این عوضیا نمیره ...
بچه ها این سایتی که میشه باهاش سرعت اینترنت را امتحان کرد، آدرسش چیه؟
Last edited by A r c h i; 19-09-2007 at 16:04.
آقا منم سرعتم افتضاحه هي ميگن پهناي باند پر شده خب فلان شده ها واسه چي بر ميدارن ميدن وقتي ميبينن كه پر شده ايميل زدم گفت از خجالتتون در مياييم مجاني ميديم. ولي از ماه ديگه غش 64 ميگيرم يا از جاي ديگه !! آخه نميدونم كدوم شركت خوب هستش و ارزون باشه بابا شركتهاي ديگه هم گرون تر هستش هم سرعتش افتضاحه فقط صبا خوبه اونم به صرفه نيستش. شركت هاي متفرقه تازه وارد كسي سراغ نداره بگيريم چون خلوت هستش خوب ارائه ميدن.
من پول داشتم edsl ميگرفتم ماهي 37 هزار تومن 256 حرف نداره سرعتش خيلي بيشتر از adsl هستش پهناي باندش واقعي هستش.
شما چه سرويسي گرفتي كه ماهي 24 هزار تومن ميدي؟؟؟ من 128 رو ميدم 20 هزار تومن اداري رو گفت 26 هزار تومن ولي به خونه نميدونم ميده يا نه اونم بگيريم همينه فرقي نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا من نميدونم چرا اين اسياتکيها چند وقته الکي اعتراض ميکنن. با توي فروم چيز نوشتن کار از کار پيش نميره
تقصير خودتونه اگه جاي وقت تلف کردن و غرغر کردن برين پسشون بدين ادم ميشن همون کاري که ما با پارس انلاين کرديم حالا زنگ زدن منت کشي ميکنن![]()
مگه تو اشتراک داتک نداشتی؟چرا اینقدر طول کشید؟مال من 5 روزه اومد
اینو من دیدم.خودم ندارم.فقط پیشنهاد دادم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=sms11;1601964]مگه تو اشتراک داتک نداشتی؟چرا اینقدر طول کشید؟مال من 5 روزه اومد
نداشتم..دقیقا 16 روز طول کشید از روزی که پیک اومد...بعد از درخواست هم 2 هفته طول کشید تا پیکشون اومد..کلا 1 ماه
ولی خیلی حال میده..من محل کارم adsl داشتم ولی خونه یک چیز دیگه است
بهترینش اینه
www.speedtest.net
این هم بد نیست
speedtest.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)