این پچ های دست ساز پدرمونو در آورده .
ببین تو اصلا پوشه img پچ pes edit رو توی این کیت سرور نریز فقط و فقط کیت سرور جدیده رو نصب کن و فایلهایی که بهت میدم رو نصب کن . اینجوری نمیشه میتونی با یاهو مسنجر بالا بیای یا نه ؟
این پچ های دست ساز پدرمونو در آورده .
ببین تو اصلا پوشه img پچ pes edit رو توی این کیت سرور نریز فقط و فقط کیت سرور جدیده رو نصب کن و فایلهایی که بهت میدم رو نصب کن . اینجوری نمیشه میتونی با یاهو مسنجر بالا بیای یا نه ؟
Last edited by 4039; 02-03-2010 at 00:34.
خوب برای کدومها لازمه و چکار باید کرد؟چون الان ویندوز من قاط زده اصلا نرفتم توی پوشه ایمیج فایلهارو ببینم چی به چیه.نه برای همشون لازم نیست اصلا ولش کن هر جور راحتی رفیق
دو تا دسته نداری؟یه جوری حلش کن.من تا الان به کیبورد نیازی نداشتم نمیدونم باید چکار کنم.آخه حسین تو قسمت ستینگ بازی کیبورد بسته هست اینجوریه
ضمنا امکان بازی امشب برای من وجود نداره.چون برخی از فایلهای ویندوز مشکل پیدا کرده و خیلی از برنامه ها اجرا نمیشه.پی اس هم تا وارد خود مسابقه میشه چند ثانیه بعد میاد بیرون.البته سعی میکنم فردا ویندوزم رو عوض کنم.
اگه مشکل حامد حل نشد باید بازی ما دیرتر برگزار بشه و فعلا یک بازی دیگه انجام بشه(این هم از خصوصیات کامیونتی)
این بخش از کیت سرورت فعاله ؟
حسین ببخش اولین بارمه واسه همین
رفتم و درستش کردم و رفتم واسه بازی ولی سیو محمد چرا باز نمیشه مثه این تصویر
من تا حالا اولین باره وارد کیمبومنتی میشم میشم واسه همین و بگو چه جور محمد رو به کامپیوتر بسپارم
Last edited by nahr_hr; 02-03-2010 at 00:43.
من بخاطر مسایل امنیتی نباید زیاد آنلاین باشم.همگی خدانگهدار.ان شاا... فردا شب میام.
------------------------------------
حامد حالا اینبار اشکال نداره.اگه فایل رو نتونستی یو کنی فقط این تنظیمات رو حتما برام انجام بده:
در تیم بارسا برو توی گزینه Assisted Setting و گزینه ها رو به این ترتیب از بالا تا پایین درست کن:
2
3
0
1
2
2
3
همین.
برای اینکه تیم من رو کامپیوتر بازی کنه چند پست عقبتر گفته بودم.این کار رو بکن:
اول بازی استپ بزن؛بعد وارد گزینه Player Opt. بشو.اسمش رو درست یادم نیست ولی برای تعیین گیمر هست.مشخصه.بعد که وارد این گزینه شدی،دو تا راه داری:
1.تیم من رو وسط بذار یعنی بازی یک نفره بشه.
2.اگه نتونستی
با کنترلر تیم من،به چپ یا راست بزن تا تیم من حالت مربی داشته باشه یعنی گزینه Coach طرف تیمم نوشته بشه.در این حالت تیم من رو کامپیوتر بازی میکنه.
Last edited by mohammad_87; 02-03-2010 at 00:55.
باید اول گزینه کپی رو انتخاب کنی .
واگذار کردن تیم حریف به کامپیوتر که کاری نداره اصلا ربطی به این مد نداره توی بازیهای دوستانه که انجام میدی چطوری در مقابل کامپیوتر بازی میکنی ؟همونطوری
حسین جان میتونی بیای یاهو واسه چت من آن میشم
بچه ها کیت سرور همتون حتما باید این قسمتو داشته باشه . الان کسی هست که کیت سرورش این بخشو نداشته باشه ؟
بچه ها کیت سرور همتون حتما باید این قسمتو داشته باشه . الان کسی هست که کیت سرورش این بخشو نداشته باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)