تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 2199 اولاول ... 1502002402462472482492502512522532542603003507501250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب واقعا اوضاع مبین بهم ریخته است. تا همین الان یعنی 4:15 قطع بودم و وصل نمیشد. وقتی پست قبلیم رو زدم حدود نیم ساعتی وصل شد و دوباره قطع شد.

2. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینترنت من هم دیشب قطع بود.

4. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من چندتا سوال دارم لطفا راهنمایی بفرمائید
    1)از بین ADSL,Wire Less.Wimax برای یک کاربر خانگی کدوم مناسبتره؟
    2)وایمکس چه برتری نسبت به وایرلس و ای دی اس ال داره؟
    3)آیا از مودم وایمکس میتوان برای اینترنت وایرلس و ای دی اس ال هم استفاده کرد؟
    4)دوستانی که الان از وایمکس استفاده می کنند آیا راضی هستند؟
    5)نظر شما درباره طرح ویژه یک ساله 200هزار تومانی وایمکس چیه؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من چندتا سوال دارم لطفا راهنمایی بفرمائید
    1)از بین ADSL,Wire Less.Wimax برای یک کاربر خانگی کدوم مناسبتره؟
    2)وایمکس چه برتری نسبت به وایرلس و ای دی اس ال داره؟
    3)آیا از مودم وایمکس میتوان برای اینترنت وایرلس و ای دی اس ال هم استفاده کرد؟
    4)دوستانی که الان از وایمکس استفاده می کنند آیا راضی هستند؟
    5)نظر شما درباره طرح ویژه یک ساله 200هزار تومانی وایمکس چیه؟

دوست عزیز شرکت ارائه دهنده اینترنت از همه این انواع سرویسها مهمتره. شما اگر یک دایال آپ خوب هم داشته باشین کار راه اندازه(مثال بود)
    اما در کل ای دی اس ال از لحاظ نوسان با توجه به قرارگیریش بر بستر سیم قطعا برتر هست نسبت به وایمکس و وایرلس. شرکتهاش هم بیشتره و تنوع محصولش هم بیشتر. اما اگر شما هم مثل من بخواین اینترنتی داشته باشین که ربطی به تلفن نداشته باشه و بشه جابهجاش کرد بی دردسر وایمکس گزینه مناسبیه. در مورد وایرلس اطلاعاتم کافی نیست. برتری وایمکس به وایرلس پوشش بهترش هست به سبب اینکه نیازی به دید مستقیم از آنتن شما به آنتن مرکز وجود نداره و به این دلیل پوشش وسیع تر و راحت تری رو دارین.
    از مودم وایمکس نمیشه به جای ای دی اس ال و وایرلس استفاده کرد.
    وایمکس مبین نت بدک نیست از دایال آپ خیلی بهتره اگر بتونین سرویسهای 512 شو بگیرین که عالیه. من الان با 128 تقریبا راضیم. منم طرح یکساله گرفتم چون باتوجه به دانلود رایگان شبانه و جمعه ها کاملا به صرفه و مناسبه.

7. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از شم(نمیدونم چرادکمه تشکر برای من غیر فعاله)

من الان که لیست قیمت های یک شرکت ارائه دهنده وایرلس را نگاه می کنم اینطور نوشته:
    سه ماهه با سرعت 128 با ترافیک ماهیانه نامحدود و با نرخ اشتراک در هر گروه 1به7 -50هزار تومن حالا نظرتون در این مورد چیه؟
    بعد منظور از نرخ اشتراک در هر گروه 1 به 7 چیه؟
    مودمی که در طرح ویژه وایمکس میدند از چه نوعیه؟80 هزار تومنی-110 هزار تومنی-200هزار تومنی
    در پست های قبلی فک کنم گفتید سرعت دانلود وایمکس 16 هست بنظرتون این سرعت دانلود خیلی کم نیست؟
    یه بدی دیگه که وایمکس داره اینه که مثلا 110 هزار تومن بدیم یه مودم بعد نشه برای سویس دیگه مثل وایرلس و ای دی اس ال ازش استفاده کرد نظر دوستان در این مورد چیه؟
    ببخشد میشه بفرمائید شما چی دانلود می کنید؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از شم(نمیدونم چرادکمه تشکر برای من غیر فعاله)

من الان که لیست قیمت های یک شرکت ارائه دهنده وایرلس را نگاه می کنم اینطور نوشته:
    سه ماهه با سرعت 128 با ترافیک ماهیانه نامحدود و با نرخ اشتراک در هر گروه 1به7 -50هزار تومن حالا نظرتون در این مورد چیه؟
    بعد منظور از نرخ اشتراک در هر گروه 1 به 7 چیه؟
    مودمی که در طرح ویژه وایمکس میدند از چه نوعیه؟80 هزار تومنی-110 هزار تومنی-200هزار تومنی
    در پست های قبلی فک کنم گفتید سرعت دانلود وایمکس 16 هست بنظرتون این سرعت دانلود خیلی کم نیست؟
    یه بدی دیگه که وایمکس داره اینه که مثلا 110 هزار تومن بدیم یه مودم بعد نشه برای سویس دیگه مثل وایرلس و ای دی اس ال ازش استفاده کرد نظر دوستان در این مورد چیه؟
    ببخشد میشه بفرمائید شما چی دانلود می کنید؟
    منظور از یک به هفت ضریب اشتراک شماست یعنی شما به همراه 6 نفر دیگه از یک آی پی اشتراکی استفاده میکنید. مودم طرح ویژه 110 تومنی وای فای هستش. سرعت دانلود برای هر سرعتی استاندارده. سرعت 16 سرعت دانلود استاندارد 128 کیلوبیت هست.(128 کیلوبیت= 16 کیلوبایت)
    خب شما از هیچ مودمی نمیتونی برای اون یکی استفاده کنی. مثلا مگه میشه از مودم ای دس اس ال برای وایمکس استفاده کرد؟
    من بیشتر موزیک دانلود میکنم که با توجه به حجم آلبومها زمیان زیادی نمیبره.

10. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی از شما
    من توی اینترنت خوندم که بعضی مودم ها هستند که هم وایرلس و هم ای دی اس ال را ساپورت می کنند
    مثل D-link

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از شما
    من توی اینترنت خوندم که بعضی مودم ها هستند که هم وایرلس و هم ای دی اس ال را ساپورت می کنند
    مثل D-link
    دوست عزیز اون مودمی که شما درباره اش خوندین قابلیت وای فای داره که میتونه اینترنت ای دی اس ال رو تو خونه یا محل کارتون به اشتراک بذتره و با تجهیزات مربوط به اینترنت وایرلس فرق میکنه. الان همین مودم های 110 تومنی وایمکس هم این قابلیت رو دارن که اینترنت وایمکس رو به صورت وایرلس در منزل پخش کنن و شما با لب تاب یا گوشی میتونی از اون استفاده کنی.

13. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز اون مودمی که شما درباره اش خوندین قابلیت وای فای داره که میتونه اینترنت ای دی اس ال رو تو خونه یا محل کارتون به اشتراک بذتره و با تجهیزات مربوط به اینترنت وایرلس فرق میکنه. الان همین مودم های 110 تومنی وایمکس هم این قابلیت رو دارن که اینترنت وایمکس رو به صورت وایرلس در منزل پخش کنن و شما با لب تاب یا گوشی میتونی از اون استفاده کنی.
    مرسی وحید جان از راهنمایی شما
    پس برای ADSL,Wire Less.Wimax باید برای هر کدوم یه مودم جداگانه داشته باشیم درسته؟
    بهترین مودم برای ADSL,Wire Less به نظر شما چیه؟
    حالا اگر من اینتر نت وایمکس داشته باشم چطوری میتونم کاری کنم که گوشی هم بصورت وایرلس بهش وصل بشه؟
    بعد این وصل شدن بصورت وایرلس روی سرعت و حجم ترافیک وایمکس هم اثر داره؟

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام. یه سوال. برای ورود به صفحه ی مشترکین URI و Password میخواد. اینا از کجا گیر بیارم. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •