نتم وصل شد ، ( در ظرف دو روز بعد از ثبت نام ! ) سرعت الان که همونطور که گفته بودن 130 هستش از آپارات، ببینم شب چطور میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نتم وصل شد ، ( در ظرف دو روز بعد از ثبت نام ! ) سرعت الان که همونطور که گفته بودن 130 هستش از آپارات، ببینم شب چطور میشه.
دوستانی که 512 دارن سرعتشونو بگن چه فدر شده .
از ما که شده بین 20 و 40 . میانگینش به زور بشه 25 کیلوبایت در ثانیه.
.
![]()
256 نامحدود حداکثر سرعت امروز 16 کیلو هر چند روز نصف می شه!!!
بچه ها تماس با 2020 و اعتراض فراموش نشه
سلام امین جان
شما رفتی دفتر خدمات پیشخوان یا خود مخابرات خطت رو از رانژه در آوردی ؟
چند روز طول کشید تا از طرف مخابرات قطع کنند و کلاً چند روز بی نت بودی ؟
شرمنده این قدر سوال پرسیدم ....
بنده 512 محدود دارم:
در روز:
در شب هم حدود 50 است.
مزخرفه،لااقل قبلا 130 بود...
سلام عزیزم.
والا من وقتی خودم تهران بودم مامانم رفت خط رو تخلیه کرد نمیدونم کجا رفته دقیقن.. ولی احتمال زیاد خدمات امور مشترکین رفته باشه.
دیگه نبودم اینجا ببینم چندروزه خط قطع شد.. چیزی حدوده 20 روز اینجا بدون نت بودم و با دایل آپ 9098612211 میومدم نت که نسبت به
قبل بهتر شده بود سرعتش..!!
من 4 ماهی میشه از مخابرات سرویس 512 محدود گرفتم. دو - سه ماه اول سرعت روز حدود 200 بود اما یه ماهه که سرعت به 60 70 رسیده.در ضمن تازگیا تو سایت اراک2020 دیگه مقدار مصرف ترافیک رو نمیزنه و روی یه درصد ثابت مونده. میگم شاید سرویسمون تبدیل به نامحدود شده خودمون خبر نداریم؟
مقدار مصرفو که باید از آدرس جدید ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلش یه بار مودمو خاموش روشن کنی بهتره.
اگه نتونستی وارد سایتش بشی زنگ بزن 2020 برات درستش کنن.
برای تخلیه خط باید برید به خیابون مخابرات-ساختمون اصلی مخابرات- طبقه دوم...کپی قولنامه یا سند+کپی کارت ملی سفارش دهنده ، میباید فیش بروز بگیرید و تصفیه کنید...
همون روز خط رو از رانژه در میارن؛ خلاصه برای من که اینطور بود.
از ماه پیش تا قبل از قطع (دو سه روز پیش) سرعت دانلود کانکشن 512 من فوق العاده افتضاح حدود 20-30! تورنت و پینگ و ... که مرده بودن رسمن! تا دلت بخاد آپ خوب بود! ریشیو تورنتهام کلی رفت بالا
الان با رایتل 128 بیشتر سرعت دارم! ( 34 فیکس) و تایم اوت پایین.
خوب فکر کنم دیگه باید کم کم از این تاپیک و رفقای خوبش خداحافظی کنم، چون بطور کامل دارم از اراک میرم، هر زمان که در اراک باشم مخلص 3G هم هستمADSL و بطور کلی مخابرات که آسفالتمون کرد
دوستان اعتراض درباره وضعیت نت به مخابرات و سازمان های ذیربط فراموش نشهکه بیشتر از همه خودمون باید بداد خودمون برسیم!
عزیزید.![]()
دوستان امروز ساعت 2 بعد از ظهر اینترنت من قطع شد.. یک پیغام ارور می داد که روتر شما کار نمی کنه... درست همین پیغام را یک ماه پیش هم داد که زنگ زدم گفتن از خود مخابراته و دو ساعته درست می شه.. که بعد از همون خرابی دو ساعته کل سیستم مخابرات و اینترنت شبانه برای دو سه هفته به هم ریخت.... امروز بعد از این که دوباره اینترنت وصل شد من نمی تونم وارد حساب کاربریم( تو سایت مخابرات )بشم و مقدار مصرفمو چک کنم.. تا دیروز هیچ مشکلی نداشت.... شما هم همچین مشکلی دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)