سلام
من تو حرکت کاراکتر چجوری میتونم کلید های w,s,a,d رو تغییر بدم؟
سلام
من تو حرکت کاراکتر چجوری میتونم کلید های w,s,a,d رو تغییر بدم؟
شما اول باید ساختار KeyBind رو یاد بگیری . تا همین جاش بهت بگم که اینجوریه:
واسه تغییر اینا به ساده ترین روش برو توی این مسیر
UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
فایل DefaultInput.ini رو باز کن
توی قسمت
Game Keyboard/Mouse Bindings
این ها رو میبینی:
; Secondary default bindings
.Bindings=(Name="Up",Command="GBA_MoveForward")
.Bindings=(Name="Down",Command="GBA_Backward")
.Bindings=(Name="Left",Command="GBA_TurnLeft")
.Bindings=(Name="Right",Command="GBA_TurnRight")
.Bindings=(Name="LeftControl",Command="GBA_Jump")
.Bindings=(Name="Enter",Command="GBA_Use")
که نشون گر دکمه ها و عملکرد اون دکمه ها توی بازیه. شما توی کد خودتون واسه کنترل اینها فقط می نویسی
exec Function GBA_Backward
}
{
واسه تغییر اونها هم می دونم بگم محمد می ده بهم بد و بیراه .ولی بدونی بد نیست.
Bindings=(Name="Up",Command="GBA_MoveForward")
قسمت Name مربوط به کلید مورد نظر و قسمت GBA_MoveForward مربوط به عملکرد و دستوریه که توی کد اون رو انجام میده .
یه سری راه دیگه هم داره واسه keybind که خداییش حساب کن تا اینجاش هم که بهت گفتم خیلی زیاد رفتم توش .وارد کد نویسی که بشی متوجه تمامش میشی.
دوستان کمک کنید.
اینی که گفتی که جا بود ؟ چرا اصلا اسمش یادم نمیاد؟
بگو کجاست برم ببینم
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
یه سوال مهم: ساختار کد نویسی توی انریل تورنومنت تا چه حد با udk فرق داره . مثلا من کد بنویسیم extends utpawn با extends udk pawn چقدر فرق داره اصلا ساختار کد نویسی توی این دوتا فرقی داره یانه ؟؟
[QUOTE=silsin;5906599]اینی که گفتی که جا بود ؟ چرا اصلا اسمش یادم نمیاد؟
بگو کجاست برم ببینم
QUOTE]
DecoLayer تو ساخت terrain هستش.برای ساخت چمن و درخت میخوامش. ولی کار نمیکنه.![]()
چه مشکلی باهاش داری؟من ازش استفاده میکنم.مشکلی نداره؟(البته من بیلد یکی به آخرو دارم)سلام
آیا Deco Layer تو این ورژن آخری مشکل داره؟ یا من اشتباه میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی که deco layer رو میسازم تو لیستی که تو terrain edit هستش اضافه نمیشه.
چیکار کنم؟
به لینک بالا یه نگاه بنداز ... توی این آموزش چند تا انیمیشن مثل دویدن و راه رفتن معمولی و ... ساخته میشه و بعدش به وسیله ی آنریل اسکریپت انیمیشن ها به کاراکتر نسبت داده میشه به طوری که مثلا با ترکیب چند دکمه کاراکتر شروع به دویدن کنه و با زدن یه دکمه ی تک کاراکتر به صورت معمولی راه برهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم برای این کاری که میخوای انجام بدی به دردت بخوره ( البته خودم بخش های مربوط به آنریل اسکریپتش رو کامل ندیدم ... ولی آموزش به درد بخوری هست )
خوب باید بعد از اختنش ت قسمت پایین کهheigh map هست راست کلیک کنی و add selected deco layer رو بزنی .اینکارو میکنی؟من وقتی که deco layer رو میسازم تو لیستی که تو terrain edit هستش اضافه نمیشه.
چیکار کنم؟
الان به udk دسترسی ندارم فردا تست میکنم جوابشو بهت میدم.(اگه بچه ها تا اون موقع بهت جواب ندن)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)