تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 370 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

در آغاز فعالیت Kasra_str's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .
    من رشتم مكانيكه و يه لپ تاپ مي خوام كه بتونم باهاش با برنامه هاي متناسب با رشتم مثل اتو كد و برنامه هاي طراحي وب و فلش به خوبي كار كنم .
    در ضن بازيم مي كنم نه اينقدر كه خوره ي بازي باشم اما گرافيكشم واسم مهمه .
    من اول نظرم روي f12gfx بود اما وقتي ددمش به نظرم زيادي ساده و يكنواخت اومد. . . بعد به فكر asus g73j افتادم كه اونم وزن زيادش و در دسترس نبودنش مشكلشه . . . .به اين فكر كنين كه من بعضي مواقع مي خوام با خودم ببرمش دانشگاه. . . !
    به نظرتون سنگين نيست ؟
    خواهش مي كنم كه راهنماييم كنين و يا اگه ميشناسين لپ تاپي با مشخصاتي كه به دردم بخوره بهم معرفي كنيد .
    با تشكر.

داره خودمونی میشه amiriano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید پابرهنه میام وسط بحث هاتون.حقیقتا بنده بایستی برای یکی از فک و فامیل همسرم یه لپتاپ بگیرم.طرف یه نوجون 17 ساله هست و عشق گیم و تا 1.5 میلیون پول بی زبون رو میخواد هزینه کنه.دوستان و سروران گرامی اگه مدلی یا مدلهایی معرفی کنن بهم که منت گذاشتند.اسوس مدل UL80Jt مد نظر هست(بود)و اینکه شنیده هایی هم msi و dell دارم.والا حقیقتا یه مدتیه از بازار لپتاپ دور بودم و اطلاعاتم رو دارم update میکنم.اگر شما هم کمک کنید که عالی میشه.یه نکته دیگه بهتر تو انتخاب لپتاپ برای گیم چه مدل کارت گرافیک و CPU رو مد نظر قرار بدم؟قربونتونبرم با این الطافتون.متظرم

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید پابرهنه میام وسط بحث هاتون.حقیقتا بنده بایستی برای یکی از فک و فامیل همسرم یه لپتاپ بگیرم.طرف یه نوجون 17 ساله هست و عشق گیم و تا 1.5 میلیون پول بی زبون رو میخواد هزینه کنه.دوستان و سروران گرامی اگه مدلی یا مدلهایی معرفی کنن بهم که منت گذاشتند.اسوس مدل UL80Jt مد نظر هست(بود)و اینکه شنیده هایی هم msi و dell دارم.والا حقیقتا یه مدتیه از بازار لپتاپ دور بودم و اطلاعاتم رو دارم update میکنم.اگر شما هم کمک کنید که عالی میشه.یه نکته دیگه بهتر تو انتخاب لپتاپ برای گیم چه مدل کارت گرافیک و CPU رو مد نظر قرار بدم؟قربونتونبرم با این الطافتون.متظرم

سلام
    UL که برای بازی نیست.

ASUS N61JQ
    CORE I7-1.6-720QM 4GB DDR3 640 ATI 5730 1G DDR3 16"LED BLUE-R win7 USB3
    1,480,000

مدل بعدی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام .
    من رشتم مكانيكه و يه لپ تاپ مي خوام كه بتونم باهاش با برنامه هاي متناسب با رشتم مثل اتو كد و برنامه هاي طراحي وب و فلش به خوبي كار كنم .
    در ضن بازيم مي كنم نه اينقدر كه خوره ي بازي باشم اما گرافيكشم واسم مهمه .
    من اول نظرم روي f12gfx بود اما وقتي ددمش به نظرم زيادي ساده و يكنواخت اومد. . . بعد به فكر asus g73j افتادم كه اونم وزن زيادش و در دسترس نبودنش مشكلشه . . . .به اين فكر كنين كه من بعضي مواقع مي خوام با خودم ببرمش دانشگاه. . . !
    به نظرتون سنگين نيست ؟
    خواهش مي كنم كه راهنماييم كنين و يا اگه ميشناسين لپ تاپي با مشخصاتي كه به دردم بخوره بهم معرفي كنيد .
    با تشكر.

خوب تو این محدوده قیمت اگه خیلی اهل بازی نیستید مدل های اپل رو هم میشه پیشنهاد داد

MC372LL/A
    CORE I5-2.53-540M 4DDR3 500HDD NV GT 330 15.4" DVD-RW MAC 2.54KG

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amiriano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    UL که برای بازی نیست.

ASUS N61JQ
    CORE I7-1.6-720QM 4GB DDR3 640 ATI 5730 1G DDR3 16"LED BLUE-R win7 USB3
    1,480,000

مدل بعدی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا خیلی خیلی ممنونم...فقط میخواستم ببینم از MSI مدلی رو پیشنهاد نمیکنید؟و اینکه اسوس با کارت گرافیک Nvidia مدلی در این حد داره؟(N61JQ) و اینمه تکنولوژی optimus رو چقدر موثر میدونید؟
    Last edited by amiriano; 11-09-2010 at 13:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    من می خوام لپ تاپ F12-GFX سونی رو بخرم ، با توجه به اینکه شما این مدل رو خریدی و خودت باهاش کار کردی می خواستم نظرتو در مورد چند تا ایراد وارده به این مدل بدونم . اکثر این موارد در ریویو های سایت سونی مطرح شده :
    1- کیفیت پایین صدا بخصوص در ولوم بالا (گفته میشه که دیدن فیلم و گوش کردن موزیک فقط با هدفن میسره) !
    2- زیاد بودن رزولوشن 1920x1080 برای مانیتور 16.4 اینچی که ریز بودن بیش از اندازه رو بدنبال داره و عملا مجبوریم یا رزولوشن رو روی 1600x900 بزاریم یا Text Size ویندوز رو افزایش بدیم که باعث افت کیفیت میشه !
    3- محل نا مناسب TouchPad که متمایل به چپه و کار کردن باهاش خیلی سخته !
    4- کم بودن نور صفحه حتی با غیر فعال کردن Auto Brightness و در حالت Brightness 100%
    5- زاویه دید کم و انعکاس نور زیاد مانیتور نسبت به سایر لپ تاپ های سونی که همیشه مانیتورهاش نقطه قوت لپ ناپ هاشه !
    6- صدای زیاد فن !
    7- نور دکمه Power آزاردهندست و رو اعصابه !!!
    البته بعضی از این ایرادها زیاد مهم نیست و هر لپ تاپ دیگه ای رو هم بررسی کنیم خیلی بیشتر از این ایراد داره ولی بعضی هاشون می تونه رو تصمیم گیری اثر بذاره ، حالا شما کدوم یک از اینها رو تایید می کنی ؟

9. این کاربر از ha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

مشخصات لپ تاب تا 2ملیون که برای بازی و اینترنت بشه ازش استفاده کرد و ضریف و کم حجم باشه؟

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درسته که n61jq کیفیت مانیتورش خیلی پایینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان

من می خوام لپ تاپ F12-GFX سونی رو بخرم ، با توجه به اینکه شما این مدل رو خریدی و خودت باهاش کار کردی می خواستم نظرتو در مورد چند تا ایراد وارده به این مدل بدونم . اکثر این موارد در ریویو های سایت سونی مطرح شده :
    1- کیفیت پایین صدا بخصوص در ولوم بالا (گفته میشه که دیدن فیلم و گوش کردن موزیک فقط با هدفن میسره) !
    2- زیاد بودن رزولوشن 1920x1080 برای مانیتور 16.4 اینچی که ریز بودن بیش از اندازه رو بدنبال داره و عملا مجبوریم یا رزولوشن رو روی 1600x900 بزاریم یا Text Size ویندوز رو افزایش بدیم که باعث افت کیفیت میشه !
    3- محل نا مناسب TouchPad که متمایل به چپه و کار کردن باهاش خیلی سخته !
    4- کم بودن نور صفحه حتی با غیر فعال کردن Auto Brightness و در حالت Brightness 100%
    5- زاویه دید کم و انعکاس نور زیاد مانیتور نسبت به سایر لپ تاپ های سونی که همیشه مانیتورهاش نقطه قوت لپ ناپ هاشه !
    6- صدای زیاد فن !
    7- نور دکمه Power آزاردهندست و رو اعصابه !!!
    البته بعضی از این ایرادها زیاد مهم نیست و هر لپ تاپ دیگه ای رو هم بررسی کنیم خیلی بیشتر از این ایراد داره ولی بعضی هاشون می تونه رو تصمیم گیری اثر بذاره ، حالا شما کدوم یک از اینها رو تایید می کنی ؟

سلام
    ببخشید اگه من جواب دادم چون خودمF11NFXدارم و تو مواردی که شما پرسیدید بینF11NFXوF12GFXفرقی نیست!
    من نظر خودمو میگم امیدوارم کمکی کرده باشم
    1-آره ولی زیر80% هیچ مشکلی نداره اما(گفته میشه که دیدن فیلم و گوش کردن موزیک فقط با هدفن میسره) نه اینطور نیست.
    2-یه کم بگذره عادت میکنید و زیاد آزار دهنده نیست اتفاقا فضای زیادی خواهید داشت و این لذت بخشه.
    3-محل تاچ پد کامله مهندسی طراحی شده و هیچ مشکلی نداره.
    4-نور صفحه کاملا مناسبه و حتی میشه گفت زیاده.
    5-زاویه دید خوبه اما آره انعکاس نور مانیتور یکم زیاده.
    6-صدای فن عادیه و در استفاده معمولی شنیده نمیشه مگر محیط خیلی ساکت باشه،در حالت لود کامل هم صدای باحالی داره.مثل هوا پیماست
    7-نورpowerفوق العاده زیباست و اصلا آزار دهنده نیست.
    امیدوارم مفید باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون سعید جان
    پس باید امیدوار باشم که این موارد در مورد سری 12 هم صدق کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •