تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 892 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

parsa205 تبریک میگم. منم احتمال زیاد همین رو بگیرم. اگه میشه یه تست کنید ببینید تا چه اندازه بازیها رو میتونه اجرا کنه.بازیهایی مثل dirt2 و gta iv رو امتحان کنید و جوابش رو بگید. واقعا ممنون میشم اینکارو بکنید

2. این کاربر از armanfard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من آدرس کانفیگ را گذاشتم ؟ کانفیگ چی رو دیگه می خواهید؟ در قسمت speq یا خصوصیات ..........مشخصات کامل هست
    شرمنده، توجه نکردم
    آقا دستت درد نکنه، فقط یه سوال نمایشگرش LED هست؟

Display
    Type 14" wide (WXGA++: 1600 x 900) TFT colour display (VAIO Display, LED Backlight)
    آقا خیلی ممنون، فقط نگفتی نظرت راجع به اون دوتا مدل چیه؟ آخه قیمتهایی که داده خوبه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

این سریهای f چقدر کم شده معلوم نیست دارن چیکار میکنن احتمالا دارن انبار میکنن برای روز مبادا که وقتی گرونتر شد بندازن به ماها

هر جا میرم یا گارانتی معتبر نیست یا بیننمللی.راستی این گارانتیهای بیننمللی چه جوریه خوبه بگیرم؟
    لطفا یه راهنمایی بکنید.

دنبال یه دونه f115 هستم با گارانتی معتبر

جایی رو سراغ دارید که من بتونم این مدلو با گاراتی معتبر گیر بیارم؟

ترجیهن ایران رهجو باشه اگه نبود هم گارانتی معتبر باشه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

[QUOTE=ahmadpm;4828846]شرمنده، توجه نکردم
    آقا دستت درد نکنه، فقط یه سوال نمایشگرش LED هست؟

نه دوست من backlite led نور پس زمینه led به جای ccfl که برق کمتر مصرف میکنه و یه مقدار هم کیفیتش

بهتره البته زیاد فرقی نمیکنه و بسته به مدل هم هست

6. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bioelec_352's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    teh ran

پيش فرض

سلام لطفا راهنمایی بفرمایید,قبلا از راهنمایی شما ممنونم:
    1.کانفیگ این مدل ها:از sony: fw 445(sony vaio)l
    2.dell stadio 1557
    3.sony :fw 590 frb
    4.hp dv6 1390
    به نظرتون کدوما بهتره اگر طرف دانشجوی it باشه

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام لطفا راهنمایی بفرمایید,قبلا از راهنمایی شما ممنونم:
    1.کانفیگ این مدل ها:از sony: fw 445(sony vaio)l
    2.dell stadio 1557
    3.sony :fw 590 frb
    4.hp dv6 1390
    به نظرتون کدوما بهتره اگر طرف دانشجوی it باشه
    سقف قیمتتون دقیقا چقدره ؟
    آیا زیبایی هم براتون مهمه ؟
    ولی من اگه باشم سونی را انتخب میکنم

9. 2 کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. چند وقتی است که برای خرید لپ تاپ روزی چند ساعت را در فروم ها می گذرانم. اما راستش در نهایت چیز زیادی دستگیرم نشد! به اطلاعاتم اضافه شد اما تصمیم گیری سخت تر شد.ابتدا نظرم روی sony F 111 بود. بعد شد F/B 548 FW..بعد حرف خرابی زیاد لپ تاپ های سونی شد..رفتم سراغ DELL STUDIO 1557..بعد دوستان گفتند گرافیک ضعیفی دارد.بعضی از دوستان مهندس، طلبه hp هستند، اما عده ای گفتندhp داغ می شود وخراب می شود و گارانتی معتبری ندارد و صاحبش را داغ می کند! پس از آن صحبت شد که ایسوس از همه کمتر خراب می شود و از هر سه کامپیوتر شخصی یکی مادر بوردش ایسوس است و Rescuecom کلی تحویلش گرفته و فروش اول در آسیا و فروش دوم در اروپای غربی مال ایسوس است و ال است و بل است. در نهایت تصمیم گرفتم کار را به کاردان بسپارم و این طور شد که مزاحم اساتید شدم. اگر لطفی کنید ممنون می شوم.
    - بودجه: 1.200.000اما اگر چیزی بود که به نظر شما ارزشش را داشت تا1.400.000 هم مشکلی نیست.
    - استفاده: فکر کنم تنها گیم است که مجبورم می کند به کانفیگ لپ تاپ دقت کنم. وگرنه در کار ما نرم افزار خفنی وجود ندارد...
    - گرافیک: خوره بازی نیستم اما هر از چندی بازی می کنم. در واقع تا وقتی که سیستم از عهده اجرای بازی بر بیاید اهل بازی هستم اما زیاد اهل اپ دیت نبوده ام تا به حال. یکی از دوستانم که اطلاعاتش بدک نیست می گوید به پروسسور کارت گرافیک دقت کن، اهمیت ram گرافیک یک دهم پروسسورش نیست. تا آن موقع می گشتم ببینم 512 است یا 1 گیگ است و دیدم سری f سونی 512 بود و fw یک گیگ... بعد از آن حرف benchmark شد و ... دقیقا همین جا بود که وا دادم و مزاحم شما شدم! راستی این که کارت گرافیک dx 11 را ساپورت کند چقدر مهم است؟
    - رم: در حدی که تا 5-4 سال دیگر نیازی به آپ دیت نباشد. احتمالا 3 به بالا.4 بهتر است.دی دی ار 2 و 3 را دیگر نمی دانم!
    - سی پی یو: از CORE i 3,5,7 چیزه زیادی نمی دانم. در کل قرار نیست نرم افزار خفنی استفاده کنم الا گیم. اکثر استفاده ام اینترنت و ورد و از این چیز ها است. حتی شاید به خاطر گرما و مصرف باتری مدل های متوسط برایم بهتر باشد.
    - ال سی دی: از همه چیز مهم تر است! (غیر حرفه ای بودن را می بینید!) شفافیت، زوایای دید عمودی و افقی، انعکاس نور محیط و رزولوشن. به خاطر همین موضوع، اول از همه دنبال سونی بودم. چون در پایتخت وقتی این را می گفتم همه می گفتند که باید از سونی انتخاب کنم. دوستم می گفت بهتر است LED باشد، به خاطر مصرف کمتر باتری اما ظاهرا تفاوتشان در کیفیت تصویر چندان نیست(؟؟)
    - هارد: مهم نیست.
    - گارانتی: حتما تصدیق می کنید بسیار مهم است و ارزش اضافه قیمت را دارد و باید حتما معتبر باشد.
    - سایز ال سی دی: بین "15 تا "16.4 .
    - وزن با باتری: زیر 3 کیلو. البته در سونی انواع "16.4 از 3 کیلو رد می شود که نکته بدی بود.
    - ظاهر: مهم .. از ظاهر مردانه DELL خوشم می آید،(اما از وزنش نه!) سری F و FW سونی که جای خود دارد. از ایسوس تعریف شنیده ام اما هنوز وقت نکرده ام بروم مجتمع کامپیوتر پارسیان، جایی که رحا سیستم یک عالمه ایسوس روشن دارد.
    - در آخر دوام. این موضوع حتی از ال سی دی هم مهم تر است! وقت این که دنبال گارانتی بدوم را ندارم. دوست ندارم لپ تاپی که این همه برای خریدش مشورت کرده ام خراب شود. اصولا وقتی یکی از وسایلم خراب می شود ناراحت می شوم. در دوست و آشنای نزدیک 2 مورد خرابی توشیبا و 6-5 مورد خرابی سونی دیده ام.
    (همان دوستم می گفت بالای یک میلیون ASUS N61JA از همه بهتر است! احتمالا منظورش این بود که چیز خوبی است! و ایضا اینکه لپ تاپی بخر که OS نصب شده نداشته باشد که ظاهرا در ایسوس این حالت زیاد پیدا می شود.)
    - پیشاپیش از این که وقت می گذارید و ذاهنمایی می کنید بسیار ممنونم.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام. چند وقتی است که برای خرید لپ تاپ روزی چند ساعت را در فروم ها می گذرانم. اما راستش در نهایت چیز زیادی دستگیرم نشد! به اطلاعاتم اضافه شد اما تصمیم گیری سخت تر شد.ابتدا نظرم روی sony F 111 بود. بعد شد F/B 548 FW..بعد حرف خرابی زیاد لپ تاپ های سونی شد..رفتم سراغ DELL STUDIO 1557..بعد دوستان گفتند گرافیک ضعیفی دارد.بعضی از دوستان مهندس، طلبه hp هستند، اما عده ای گفتندhp داغ می شود وخراب می شود و گارانتی معتبری ندارد و صاحبش را داغ می کند! پس از آن صحبت شد که ایسوس از همه کمتر خراب می شود و از هر سه کامپیوتر شخصی یکی مادر بوردش ایسوس است و Rescuecom کلی تحویلش گرفته و فروش اول در آسیا و فروش دوم در اروپای غربی مال ایسوس است و ال است و بل است. در نهایت تصمیم گرفتم کار را به کاردان بسپارم و این طور شد که مزاحم اساتید شدم. اگر لطفی کنید ممنون می شوم.
    - بودجه: 1.200.000اما اگر چیزی بود که به نظر شما ارزشش را داشت تا1.400.000 هم مشکلی نیست.
    - استفاده: فکر کنم تنها گیم است که مجبورم می کند به کانفیگ لپ تاپ دقت کنم. وگرنه در کار ما نرم افزار خفنی وجود ندارد...
    - گرافیک: خوره بازی نیستم اما هر از چندی بازی می کنم. در واقع تا وقتی که سیستم از عهده اجرای بازی بر بیاید اهل بازی هستم اما زیاد اهل اپ دیت نبوده ام تا به حال. یکی از دوستانم که اطلاعاتش بدک نیست می گوید به پروسسور کارت گرافیک دقت کن، اهمیت ram گرافیک یک دهم پروسسورش نیست. تا آن موقع می گشتم ببینم 512 است یا 1 گیگ است و دیدم سری f سونی 512 بود و fw یک گیگ... بعد از آن حرف benchmark شد و ... دقیقا همین جا بود که وا دادم و مزاحم شما شدم! راستی این که کارت گرافیک dx 11 را ساپورت کند چقدر مهم است؟
    - رم: در حدی که تا 5-4 سال دیگر نیازی به آپ دیت نباشد. احتمالا 3 به بالا.4 بهتر است.دی دی ار 2 و 3 را دیگر نمی دانم!
    - سی پی یو: از CORE i 3,5,7 چیزه زیادی نمی دانم. در کل قرار نیست نرم افزار خفنی استفاده کنم الا گیم. اکثر استفاده ام اینترنت و ورد و از این چیز ها است. حتی شاید به خاطر گرما و مصرف باتری مدل های متوسط برایم بهتر باشد.
    - ال سی دی: از همه چیز مهم تر است! (غیر حرفه ای بودن را می بینید!) شفافیت، زوایای دید عمودی و افقی، انعکاس نور محیط و رزولوشن. به خاطر همین موضوع، اول از همه دنبال سونی بودم. چون در پایتخت وقتی این را می گفتم همه می گفتند که باید از سونی انتخاب کنم. دوستم می گفت بهتر است LED باشد، به خاطر مصرف کمتر باتری اما ظاهرا تفاوتشان در کیفیت تصویر چندان نیست(؟؟)
    - هارد: مهم نیست.
    - گارانتی: حتما تصدیق می کنید بسیار مهم است و ارزش اضافه قیمت را دارد و باید حتما معتبر باشد.
    - سایز ال سی دی: بین "15 تا "16.4 .
    - وزن با باتری: زیر 3 کیلو. البته در سونی انواع "16.4 از 3 کیلو رد می شود که نکته بدی بود.
    - ظاهر: مهم .. از ظاهر مردانه DELL خوشم می آید،(اما از وزنش نه!) سری F و FW سونی که جای خود دارد. از ایسوس تعریف شنیده ام اما هنوز وقت نکرده ام بروم مجتمع کامپیوتر پارسیان، جایی که رحا سیستم یک عالمه ایسوس روشن دارد.
    - در آخر دوام. این موضوع حتی از ال سی دی هم مهم تر است! وقت این که دنبال گارانتی بدوم را ندارم. دوست ندارم لپ تاپی که این همه برای خریدش مشورت کرده ام خراب شود. اصولا وقتی یکی از وسایلم خراب می شود ناراحت می شوم. در دوست و آشنای نزدیک 2 مورد خرابی توشیبا و 6-5 مورد خرابی سونی دیده ام.
    (همان دوستم می گفت بالای یک میلیون ASUS N61JA از همه بهتر است! احتمالا منظورش این بود که چیز خوبی است! و ایضا اینکه لپ تاپی بخر که OS نصب شده نداشته باشد که ظاهرا در ایسوس این حالت زیاد پیدا می شود.)
    - پیشاپیش از این که وقت می گذارید و ذاهنمایی می کنید بسیار ممنونم.

خوب باید بگم که این مطالبی را که نوشتین خوندم.
    اول این که می گید سونی خرابیش زیاده ، در ایران کمترین خرابی متعلق به سونی هست(با وجود بیشترین فروش) و در بازار جهانی جزو 3 برندیست که کمترین خرابی را نیز دارد.
    HP هم محصولات خیلی خوبی دارد و اصلا با تصوری که در ذهن شما هست یکی نیست !
    پیشنهاد های زیادی میشود داد . با توجه به نیاز های شما ، یک لپتاپ با کانفیک متوسط ، تمامی نیاز های شما را بر طرف خواد کرد.

اگر دنبال ایسوس هستید که همان مدلی که بیان کردین می تونه انتخاب خوبی باشه ،
    اما از دیگر برند ها:
    HP DV6-2150
    CORE I5-2.4-520M
    4096 DDR3
    640 HDD
    NV GT230 1G GDDR3 UP 2.8
    15.6"
    DVD RW
    7HP
    2.7Kg
    1,250,000

SONY FW 590 FPB
    CORE2DUO-2.66-P8800
    4GB
    320 HDD 7200RPM
    ATI 4650 1G UP 2.2GB GDDR3
    16.4"
    DVD RW
    win 7H
    2.9Kg
    USA
    1,250,000

LENOVO Y550
    Intel core2d P8700 2.5Ghz
    4GB DDR3
    500 GB HDD
    Geforce 240 1GB GDDR3
    Blu ray Multi burner Drive
    15.6” HD WLED Glossy, WXGA (1366×768)
    price:1200

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این سریهای f چقدر کم شده معلوم نیست دارن چیکار میکنن احتمالا دارن انبار میکنن برای روز مبادا که وقتی گرونتر شد بندازن به ماها

هر جا میرم یا گارانتی معتبر نیست یا بیننمللی.راستی این گارانتیهای بیننمللی چه جوریه خوبه بگیرم؟
    لطفا یه راهنمایی بکنید.

دنبال یه دونه f115 هستم با گارانتی معتبر

جایی رو سراغ دارید که من بتونم این مدلو با گاراتی معتبر گیر بیارم؟

ترجیهن ایران رهجو باشه اگه نبود هم گارانتی معتبر باشه
    ممنون
    آقای Kissyou مگه شما F115 رو نگرفتید... راجع به صدایی که میگفتید این لپ تاپ F111 که گرفتم اصلا صداش درنمیاد....ولی تنها موردی که هست این لپ تاپ با وزن 2.8 کیوگرمی اش بیشتر به درد آقایون میخوره تا خانوما....

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.بهترین مدل سونی 14 اینچی تا قیمت 1200000 چه مدلی سراغ دارین؟
    دوستان.نظرتونو نمی گین؟
    اگه CW باشه.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •