نه . کنار تبریزم . می تونم از اونجا بگیرم . شایدم منتظر موندم فارسی بیاره .
نه . کنار تبریزم . می تونم از اونجا بگیرم . شایدم منتظر موندم فارسی بیاره .
دوستان به شما که میخوره خیلی توو کار نت موبایلی باشید.پس چرا جواب سوال منو نمیدید؟این مشکل هستش یا نه؟فقط مال من اینجوریه یا کلا اینجوریه؟
این چه مسخره بازی هست؟
مگه منو فارسی چیه؟ با یک فلش حله دیگه!
n97 من اصلا زبان فارسی نداشت ولی حالا هم زبان فارسی داره هم منو فارسی!
یعنی تو منوی فارسی خود نوکیا رو با فلش عوض می کنی ؟
بله !!
می شه با فلش یا آپدیت منوی فارسی را هم به منوی خود نوکیا اضافه کرد!!
چرا؟؟!! برای اینکه فایلهای فلشی که برای فلش یا آپدیت استفاده می شن هم مال خود نوکیاست
موفق باشی
فایل آپدیت رو می شه از رایانه گرفت و ریخت روگوشی ؟ اگه می شه چطور ؟
من فلش اصلا قبول نمی کنم ولی آپدیت شاید .
در ضمن 8 گیگابایت گارانتی اصلی نوکیا داره . مهمه یا نه ؟
شما که می گی فلش را قبول نداری پس به چه دردت می خوره فایل آپدیت را جدا توی کامپیوتر داشته باشی؟!
بله می شه جداگونه دانلود کنی و توسط Jaf یا فونیکس فلش کنی
آپدیت شاید یعنی چی؟! یعنی می خوای آپدیت رو رد کنی؟! توسط آپدیت هم می تونی منوی فارسی را اضافه کنی کافیه که از یک پروداکت کد فارسی استفاده کنی و پروداک کد گوشیت را توسط برنامه NSS عوض کنی و آپدیت را توسط Nokia Ovi Suite یا Nokia Software Updater انجام بدی
مهم بودن گارانتی بستگی به خودت داره!
موفق باشی
فایل آپدیت حدود چند مگابایته . تمام آپدیت هاش رو می خوام . از خود گوشی هم می تونم آپدیت کنم . یعنی من تمام آپدیت هاش رو با خود گوشی بگیرم فارسی می شه دیگه . اگه اینجوری باشه همون 16 رو می گیرم .
در ضمن راهی هست که بشه اینترنت رو با کابل از کامپیوتر داد به گوشی ؟ چون اگه با ادیج ایرانسل وصل شم 10 کیلو بیشتر نمی گیره . ولی adsl 1 مگ دارم .
بستگی به خودت داره ولی اگه خدایی نکرده چیزیش شد اگه گارانتی باشه میفرستی متخصصین آموزش دیده روش کار میکنند و رفع اشکال میکنند واسه تون مانند خودم که فرستادم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
اگر می خوای آپدیت را از طریق فلش انجام بدی می تونی به لینک زیر بری و از اینجا فایلهای آپدیت را با توجه به RM گوشیت و ورژن و زبان فارسی دانلود کنی که حجمش بستگی به نوع آپدیت داره که بیشتر از 100 مگابات هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طریق گوشی می تونی آپدیت کنی اما زبان گوشیت فارسی نمی شه چون آپدیت از طریق گوشی فقط موارد لازم را به گوشیت اضافه می کنه و کاری به زبان نداره و حجمش خیلی کمتر هستش (حدود 4-5 مگابایت)
راهی وجود نداره که از طریق کابل اینترنت کامپیوتر را به گوشی وصل کنی اما یک راهی وجود داره که از طریق بلوتوث می شه اینکار رو انجام داد اما به درد گوشی شما نمی خوره!
راه دیگه هم استفاده از یک مودم ADSL وایرلس هستش که در اینصورت می تونی از گوشیت استفاده کنی موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)