الان لینک ندارم که بدم.. اسمشونو میگم خودتون راحت پیدا میکنید.
finger keyboard
spb shell
spb keyboard
coreplayer
opera
mobireader
garmin
vito sms chat
-----------------
برنامه های دیگه بتگی به کاربردتون داره اما اینا که گفتم برای همه لازمه
الان لینک ندارم که بدم.. اسمشونو میگم خودتون راحت پیدا میکنید.
finger keyboard
spb shell
spb keyboard
coreplayer
opera
mobireader
garmin
vito sms chat
-----------------
برنامه های دیگه بتگی به کاربردتون داره اما اینا که گفتم برای همه لازمه
قیمتی که خریدم چطور بود؟
بعد بیشتر منظورم رو آپدیت رام بود.برای عوض کردنش باید چیکار کنم(اصلا احتیاجی به این کار هست؟)
من الان یه سری برنامه رو مموریش ریختم اما تو فایل اکسپلورر اصلا گزینه ایی برای دسترسی به مموری نداره و فقط واسعه my device (یا همون فکر کنم ماله خود گوشی ) رو نشون میده
چطوری برم رو مموری و برنامه های رو نصب کنم.؟
یه مشکل دیگه هم اینه که اکتیور سانس رو دنلود کردم اما بعد از دابل کلیک کردن واسعه نصب تو ویندوز سون یه همچین اروری میده.یه جا تو مایکروسافت خونده بودم که ین واسعه ویندوز xp pack2 به قبل هست ! همیجوریه؟
این گارمینگ از google map که دیفولت روش نصب بود بهتره؟
ممنون بابت این برنامه ها.
Last edited by man7tomani; 22-10-2010 at 15:55.
قیمت خوبه.البته یه خورده بالاتر میدادی با گارانتی میگرفتی بهتر بود.اونطوری گوشیت هم بیمه داشت.یعنی اگه هر آسیبی که ببینه(بشکنه،بیوفته...) بیمه هستش.
چرا میخوای رام عوض کنی؟ چون گوشیت جدیده،طبیعتاً رام جدید هم روش نصبه.
تو قسمت my device ، یه فولدری هست به نام storage ، اون واسه مموری هستش.اگه نبود احتمالاً یا مموریت مشکل داره یا بد جا زدی.
برای نصب برنامه هم باید بری تو مموری پیداشون کنی و روی فایلهای نصبت که با پسوند .cab هستن کلیک کنی تا ازت سوال بپرسه که نصب بشه.بعد باید yes و در مرحله ی بعد هم باید انتخاب کنی که روی حافظه گوشی نصب بشه یا روی مموری که بهتره روی مموری نصب کنی.
اکتیو سینس هم واسه xp هستش.برای ویستا و سون باید از Windows Mobile Device Center استفاده کنی که لینک دانلودشو از سایت مایکروسافت واست گزاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون Diego جان
برنامه ایی وجود داره که بشه فیلم های hd رو دید؟کورل مثه اینکه فقط تا یه رزولیشن خاصی رو پخش میکنه
من بالاترین رزولوشینی که تا به حال باهاش پخش کردم 1000 * 554 بوده که خیلی زیاده...فیلم hd هم یکی دو بار که خواستم باهاش اجرا کنم به کدک صدا گیر داد و اجرا نشد.نمیدونم با رزولیشن بالاتر مشکلی داره یا نه.
wp7 که کلا چیز خیلی داغونی از آب در اومده (قابلیت بلوتوث و حتی کپی و پیست کردن فایل ها رو هم نداره به نظر ! من که نا امید شدم.) و نمیدونم چرا htc که سال پیش اومد hd2 رو داد با cpu1 ghz و کلا ترکوند بازار رو, الان هنوز که هنوزه داره از اون استفاده میکنه و کلا مثل اینکه از درجا زدن خوشش اومده. متاسفانه.
من خودم hd2 رو خرداد خریدم, دست دوم, در حد نو البته, 550. (یکی از دوستان پرسیده بود, ولی انقدر دیر شد برای جواب که روم نشد به خودش جواب مستقیم بدم, گفتم بیام اینجا بنویسم ! )
خوبه که خودت تقریبا جواب خودت رو دادی, ولی یه نکته اینکه این لینک فعلا خرابه, این سایتی که میگی فعلا کار نمیکنه. و اینکه من چند صفحه ی پیش خویشتن را بکشتم تا آیا کسی توجهی بنماید بر ما که آآآآآآآی مردم ! اندروید اومده در حد خدا, ویندوزتون رو بذارین دم کوزه و آبش رو بنوشید و از این حرفها, خیلی استقبالی نشد.
ولی خوب, الان بیلد mdeejay 1.8 اش هم اومده, من خودم 1.6 اش رو دارم, خیلی هم خوب خیلی هم عالی, دارم لذت دنیا رو باهاش میبرم, ولی جدیدش داره دانلود میشه که به وقتش تستش کنم, حتما بریزین و تست کنین.
تا وقتی خودتون اندروید رو روی گوشیتون تست نکنین متوجه منظورم نمیشین.
(راستی, برای touch hd (یا به قول بعضی ها hd1 !) هم اندروید اومده, ولی آخرین خبری که دارم چند تا از بخش هاش درست کار نمیکنن, ولی باز هم به نظر من به تست کردنش می ارزه. روی hd2 که من وقتی که فقط میشد باهاش اس ام اس داد, و gps و بلوتوث هم نداشت کلا ویندوز رو گذاشتم کنار (البته برای بعضی کارهای خاص ممکنه یه سری هم به اون طرف بزنم, بالاخره ویندوز هم برای خودش یه خوبی هایی داره) ولی یه تستی بزن, به نظر من به تستش می ارزه.)
موارد مورد نیاز :
1. عضویت در سایت موبایلستان (خدائیش خیلی تخصصی بررسی میشه اونجا, مخلص همه ی بکس اینجا هم هستیم که کلا استفاده ی درست از قابلیت گوشی رو از این دوستان یاد گرفتم)
2. خواندن توضیحات !
3. -- کردن گوشی
4. ریختن رام کوک شده
5. تعویض رادیو
6. ریختن اندروید
7. لذت بردن مفرت از اینکه با پول یه گوشی وین مو, یه گوشی دوال بوت شاخ با امکانات خوب خریدین.
در ضمن, شدیدا هم مبارک باشه.![]()
سلام (شرمنده یه سری سئوال های ابتدایی دارم چون این کاره هستید می پرسم )موارد مورد نیاز :
1. عضویت در سایت موبایلستان (خدائیش خیلی تخصصی بررسی میشه اونجا, مخلص همه ی بکس اینجا هم هستیم که کلا استفاده ی درست از قابلیت گوشی رو از این دوستان یاد گرفتم )
2. خواندن توضیحات !
3. -- کردن گوشی
4. ریختن رام کوک شده
5. تعویض رادیو
6. ریختن اندروید
7. لذت بردن مفرت از اینکه با پول یه گوشی وین مو, یه گوشی دوال بوت شاخ با امکانات خوب خریدین.
در ضمن, شدیدا هم مبارک باشه.
ه-ک کردم گوشی
احتیاج به اینکار هست؟ چرا ه-ک میکنیم گوشی رو؟
این رامی که روش هست مشکلی داره؟ بعد مزیت کوک شده چیه و اگه امکانش هست آخرین ورژنش رو بدین
تعویض رادیو برای آنتن دهی هست؟ من فعلا مشکلی بابت انتن نداشتم اما اگر فکر میکنید بهتر میشه لطفا لینک آخرین ورژنشو رو بدین
ربختن آندروید. روش میشه اندروید نصب کرد؟ یه اسکرین شات دارین که ببینم چه شکلی میشه؟لینکی از آخرین ورژنشن دارین؟
ممنون داداش.
آره.واسه من هم شوک بزرگی بود.گویا نرم افزار هاش هم به شدت انحصاری خواهند بود و مثل آیفون فقط باید از طریق نرم افزار به pc وصلش کرد.اینترفیسش هم که به نظر من افتضاحه.حتی اجازه ی تغییر اینترفیس رو به هیچ شرکتی نمیده.
تو فروم های خارجی هم انتقادها خیلی زیاد هستش.پیش بینی من اینه که به خاطر این سیستم عامل، مایکروسافت سرش به سنگ میخوره و در ورژن بعدی ویندوز فون،کلیه این مشکلات رو برطرف خواهد کرد.
من که فعلاً این گوشی رو نگه میدارم و در آینده ی نزدیک اگه دیدم امیدی به ویندوز فون نیست،میرم سمت آندروئید.
گرچه الان هم خیلی مایلم یه آندروئید کنار این گوشیم بخرم.
![]()
آقا من یه مشکل با Phone Free Storage دارم. من احساس میکنم خیلی از فایلهای موجود در phone مربوط به اینترنت میشن و یا temp هستن.
از دوستان کسی میدونه چکار باید کرد تا فضای حافظه موبایل رو بدون اینکه برنامهای دچار مشکل بشه پاکسازی یا بهینه سازی کرد؟
یه مشکل دیگه. من برنامه فینگر رو رو گوشی نصب کردم و هر وقت اجراش میکنم چند تا مشکل برای گوشی پیش میاد :
1- گوشی میخواد شارژ بشه تا 99% میره وبعد n ساعت دیگه هم بمونه به 100% نمیرسه و وقتی که گوشی رو خاموش و روشن میکنم میبینم شارژ باتری 100% شده!
2- وقتی آهنگ گوش میکنم میخوام با دکمه های بغل گوشی صدا رو زیاد و کم کنم اجرای موسیقی رو نگه میداره و یه چند ثانیه بعدش دوباره ادامه میده ولی در شدت صدا تغییری رخ نمیده.
3- موقع بازی Ferrari هم وقتی که این برنامه روش اجرا میشه گوشی هنگ میکنه و باید با درآوردن باتری خاموشش کنم تا مشکلش حل بشه. البته این مشکل با برنامه های حجیم دیگر هم هنگام کار این کیبورد پیش اومده ولی این یکی دیگه فاجعه بود.
البته موارد دیگری هم هست که فعلاً یادم نیست.
به خاطر همین وقتی فقط بهش برای ارسال sms احتیاج دارم ازش استفاده میکنم و در بقیه موارد سعی میکنم از کیبورد استاندارد گوشی استفاده کنم.
از کیبورد های دیگر هم استفاده کردم ولی بقیه کیبوردها امکانات در حد این کیبورد ارائه نکردن که من بهشون دل خوش کنم هرچند این کیبورد هم نواقصی داره ولی از بقیه بهتره.
Last edited by Pejvak61; 23-10-2010 at 10:14.
باسلام
دوستان من حدود 2 هفته ی پیش hd2 خریدم.
از امروز موقع پخش آهنگ این ارورو میده و دیگه آهنگ پخش نمیکنه:
A problem has occured with AduioManager_eng.exeمیشه راهنماییم کنین تا مشکلشو رفع کنم.
در ضمن میشه بگید چطور میشه یه برنامه ای که رو گوشی install شده رو حذف کنم؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)