فکرکنم پیام نور به علمی کاربردی رو تطبیق ندن.
سلام.من هستم....راستشو بخواید من دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نورم.اما رشتمو دوست ندارم...دوست دارما !!!! اما بیشتر طراحی و توسعه وب رو دوست دارماقا کی خبر داد که در مورد شما مطلب نوشتیم؟!! (رازشو به منم بگو خدایی!! احساس میکنم همه پشت سرم تو تاپیکا حرف میزنن سریع برم مچشون رو بگیرم تا هنوز مطلبه داغه!
)
والا چند روز پیش یه بابایی اومده بود برا ایتی میخواست تطبیق واحد بده بره پیام نور(شایدم برعکس!!) در نهایت کارهاش رو انجام دادن و مهم سرفصل ها بودش تا اسامی درس ها!!
به هر صورت، بهتره با دانشگاهی که خبر داری گرایش مورد نظرت(برنامه نویسی وب یا طراحی وب؟! من دقیق متوجه نشدم!) رو داره و باید ازشون بپرسی...!!!
سلام....
اقا کی بود میگفت نخون و اینا؟! از همین الان بدونه که ببینمش یه ماچ گنده ازش میگیرم....!!!
خوب بود وختمو تلف نکردم و درس نخوندم! عاخه اگر می خوندم هم هیچ تاثیر بخصوصی نداشت...
من به این نتیجه رسیدم که باید دکتر معده میشدم... واقعا نمیدونستم تا این حد میتونم از رو این عضو فعالت های روزانهام رو برقرار کنم!!!! نزدیک ۶۰ سوال رو با کمک این عضو پاسخ دادم!!!!
She knew about our plan's, she ................to our talks!
might have listened!
must have listened....
این کدومش بود؟! خواستم برا روحیه دادن به خودم بیان از انگلیسی شروع کنم تا اینو دیدم گرخیدم کل تست ها رو خراب کردم!!
من فک کنم ماست رو خط زدم.... چون تو فیلم میلما این ماست هو لسنت رو بیشتر شنیدم تا مایت هو لسنت!
آقا بیا بگو کنکور چطور دادی سوالا چیا بود.
پست قبل ترش نوشتم دیگه.... سوالا به شدت مزخرف و چرند بودن!!! اگر یه کم! فقط یه کم در حد یک ساعت کل جزوه های ایتی برای این درسها رو فقط نیگا کرده بودم، ۹۸ درصد سوالا رو جواب داده بودم...آقا بیا بگو کنکور چطور دادی سوالا چیا بود.
ضمن اینکه بیوژدان ها سوالات فیزیک و ریاضیات رو به زبان های چینی و ژاپنی اورده بودن![]()
به نظر من جواب درست رو انتخاب کردی ، چون در قسمت اول گفته که ((او در باره ی برنامه های ما می دونست)) و کسی که این جمله رو داره می گه با اطمینان داره صحبت می کنه و تردیدی دیده نمی شه در جملش ، پس باید Must که به معنی باید هستش رو انتخاب کنیم
سوالای برنامه نویسی چطور بود؟
من قبلا هم گفته بودم که امکان نداره که با توجه به یکسان بودن سوالات کل گروهصنعت، بخوان برنامه نویسی بیارن و اون مبانی کامپیوتر هرچی باشه لااقل اون الگوریتم و برنامهنویسی سیپلاس نیست...!! اخرشم من نشستم چند تا کد سی پلاس زدم که داستانش دقیقا یادم بیاد اخرش سوالات مبانی اینا بود:سوالای برنامه نویسی چطور بود؟
کار ثبات چیست؟!(اینو اخر سر نوشتم!!) ( یه چارتا چرندیات نوشته بود که من زدم نگهداری موقت فراید و اجرای دستورات!!) اهان یه چیزی الان یادم اومد اون اخر اضافش! میکنم....
کدام گروه هکر به شما اسیبی نمیرساند و مشکلات سیستم را به شما یاداوری میکند؟! ( من زدم داشای کلا سفیدمون!)
برای یک شبکهی پخش در سطح شهری با ماهواره، هدف چه کانالی هست؟!( من عمومی زدم، ولی خصوصی و اینا هم داشت که من رو حساب ماهوارهاش زدم عمومی... امیدوارم این ماهواره یه بار به درد بخوره و عمومی باشه جون عمهاش!!)...
کلا سوالات اونقد چرند بودن که سرشون هنگ کردم!!
یا مثلا...........
اهان یادم اومد!!...
کدامیک معادل گیگ نیست؟!(از اونا که همه درستن یکی غلط!!)....
۲ به توان ۳۶ بیت؟! ۲ به توان ۳۶ بایت؟ ۲ به توان ۲۶ کیلوبایت؟ ۲ به توان ۱۶ مگابایت؟!
من همون بیت رو انتخاب کردم!!
یا مثلا سوال داده بود که در ریاضیات باینری، کدام یک در خصوص اعداد زوج صحیح است؟!
عددد یکان، همیشه ۰ است! عدد یکان همیشه ۱ است!! عدد اخر همیشه ۱ است!! عدد اخر همیشه ۰ است....
سر این سوال من خیلی با قیافه وارد شدم و ااعداد ۲ و ۴ و ۶ و ۸ و ۱۰ رو به عنوان زوج نوشتم و خواستم تبدیل به باینریشون بکنم که وسطش قاطی کردم!!! لامصبای نامرد هرکدوم یه جور بودن!!من هم با استفاده از عضو محترم معده! همون عدد یکان همیشه ۰ است رو زدم و رفت....
اهان.... یه سوال داده بود نامرد خیلی حالم رو گرفت!!! در کدام مورد انسان بهتر از کامپیوتر عمل میکند؟!
اعتماد؟ سرعت؟ دسرسی به داده؟ میزان ذخیرهی داده....
خو عاخه بیوژدان عادم اگر تو یکی عز عینا بحتر کار میکرد مگر مرظ! داشت کامپیوتر رو درست بکنه عاخه؟ هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااان
من نمیدونم اعتماد رو زدم یا دسترسی رو!! الان که فک میکنم احتمالا اعتماد رو زدم و خاک بر سرم شد!!
دیگه چی گفتته بود؟؟؟اهان! کدام حافظه با اشعهی فرابنفش پاک میشه؟!
رام؟! پیرام؟ ایپیرام؟ ایایپیرام؟!!!
من یه خورده نیگا کردم، هرچی فک کردم دیدم اینا هیچکدوم با اشعه پاک نمیشن تا جایی که من مادربورد رو دیدمواسه همینم حتی نتونستم از معدهی محترم هم کمک بگیرم و این قسمت رو خالی گذاشتم!!
این ۷ تا از ۱۵ تا یادم مونده تا حالا!! تا بعدش بقیه رو اگر یادم اومد میگم!!! حالا اینا چطوری زده بودم؟!
نوشته بود که ماجرای این وظیفه و فرایند چیه؟!
وظیفه بخشی از فراینده؟!
فرایند بخشی از وظیفهاست!
فرایند یه قسمتیه که کدهایی رو به عنوان وظیفه میزنه!!
وظیفه یه قسمتیه که کدها رو به عنوان فرایند میزنه!!
من یه خورده نیگا کردم... بعد این قیافه ها رو به ترتیب گرفتم:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
و زدم فرایند یه قسمتیه که کدهایی رو به عنوان وظیفه میزنه!!(فک کنم اینو زدم!)
ایندفه دیگه واقعا یادم نیستن بقیشون!!
سلام
فرق ترمی و پودمانی چیه؟
برای منه شاغل کدومش بهتره؟
شهریه و تعداد واحدهاش چه فرقی دارن؟
راستی الان پودمانی ثبت نام دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب senaps
سلام
ملاحظه کردین اون سایت ها رو؟
انشالا شما برنامه نویسی تحت وب رو قبول میشی.و یه سری درسها رو تحت عنوان A,B,C و ... برای همین مقطع کارشناسی می خونی.
بعد از تموم شدن کارشناسیتون برای رفتن به ارشد علمی کاربردی به فرض اون 3 سال سابقه کار رو ندارین.پس باید برای سراسری اقدام کنین.
دانشجوهای کارشناسی سراسری تازه توو ارشد گرایش برنامه نویسی وب رو انتخاب می کنن و میرن سره یه کلاسی میشینن که شما هم سره همون کلاسی.می خوام بدونم یعنی اونا همون درسایی رو می خونن که شما تحت عنوان A,B,C توو کارشناسی خوندی؟یعنی مطالب برای شما تکراری خواهد بود؟
اصلا توو ارشد سراسری گرایش برنامه نویسی وب هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)