17 تومن ؟ چه گرون. من قیمت دارم 13 تومن.
17 تومن ؟ چه گرون. من قیمت دارم 13 تومن.
13 تومن؟؟؟!!!
چه رمی؟
بهترینش همین حدودای 17 18 هست! توشیبا هم هست. فعلا یه سری مالکهای خاص کمیاب شدن! نمیدونم چرا!
همین توشیبا رو طبقه زیر همکف علاءالدین 13 تومن میدن.(قیمت 1 ماه پیش)
توشیبا داریم تا توشیبا اصلش حدود17تومنه ژاپن باید روش -- شده باشه!!
12 13حتما قلابیه مطمئن باش من از 10جا قیمت گرفتم خودمم از نمایندگی گرفتم 17 18بود...
1-برای دیدن فیلم تو این گوشی فرمتش باید چی باشه؟ من یه فیلم رو به فرمت avi, divx تبدیل می کنم ولی برای نشون داده ارور میده.
اگرم امکان داره یه تبدیل کننده خوب که بشه راحت فیلم ها رو تبدیل به فرمت گوشی کرد معرفی کنید؟
2- بک گراند صفحه اصلی رو راحت می شه عوض کرد. آیا بک گراند main meno رو هم میشه عوض کرد تا از اون حالت سبز یا نارنجی در بیاد؟
3- میشه با وصل کردن گوشی به کامپیوتر وارد بخش اینترنت گوشی شد و مثلا از گوگل استفاده کرد و یا حتما باید مستقیم از گوشی به اینترنت وصل شد/
ممنون
Last edited by mojtaba57; 07-05-2010 at 10:26.
میشه بیشتر توضیح بدین من یه سری کتاب دارم که واسم خیلی مهم هستن و البته قدیمی
چجوری نصبشون کنم؟البته اینم بگم که نصب میشن ولی موقع اجرا ارور جاوا میده![]()
فیلمت فرمتش باید mp4 باشه،موقع کانورت کردن به این نکات توجه داشته باشید:
رزولیشن 320*240 بیشتر نباشه.بیتریت محدودیتی نداره،می تونید برای اینکه نسبت حجمو کیفیت به خوبی بر قرار بشه بیتریتو رو 1200 Kb/s بذارید.فریمریتم رو 25f/s بذارید،(کمتر نشه)اینجوری یه فیلم با کیفیت فوق العاده رو گوشیتون می تونید ببینید که نظرتونو جلب می کنه.اگه بتونید کودکی (codec)که واسه فرمت mp4 انتخاب می کنید h264 با base line1.1 باشه،هم کیفیت می ره بالاتر و هم اکه فیلمو رو گوشیهای کله گنده ای مث n97 یا n95 بریزید پخش نمی کنه،اینجوری می تونید با گوشیتون فخر بفروشید.نمی دونید چن نفرو اینجوری ضایع کردم.
در ضمن رم زیر 8 نندازید،هیفه،من دو سه ماه پیش رم 8 سن دیسک گرفتم 21 تومن.
Last edited by ali8510; 07-05-2010 at 20:38.
دوست عزیز مجتبی جان
این گوشی دایویکس رو پشتیبانی نمیکنه تو میتونی فایل هایی با فرمت های MP4 , 3GP فیلم مشاهده کنی.
بهترین نرم افزار کانورتر هم ویدیو کانورتر مستر هست که تو اکثر مجموعه های نرم افزاری موجوده یا با یه سرچ تو نت میتونی پیداش کنی.
در مورد سوال دومت هم میتونی در قسمت تنظیمات>تنظیمات صفحه نمایش>منوی اصلی یا همچین چیزایی اون فلش رو به مخصوص تغییر بدی و بعدش هم هر عکسی رو که میخوای بزاری بک گراند منو.
در مورد سوال آخرت هم اطلاع ندارم فکر کنم فقط با وایمکس میشه یا بوسیله بلوتوث و اینجور کارها.
ارزونترین گوشیی که دایوکس پخش می کنه s7350 که 200 تومنه.گوشیه خوبیه.
کسی فیمت فعلی این گوشی و می دونه؟؟؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)